Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πάω πάσο, γιατί δε γνωρίζω τι συμβαίνει! Στο μπάσκετ, επιτρέπονται όσα αναφέρεις, μόνο όταν δεν παίζεται παιχνίδι!

Και τέλος πάντων, δεν ξέρω, παρότι δεν είμαι παρθενοπιπίτσα, να με ενοχλούν οι βωμολοχίες κλπ, άλλο να ακούγονται από την κερκίδα, και άλλο απο οποιαδήποτε μικροφωνική εγκ/ση...Anyway!

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Eιλικρινά δεν ξέρω αν υπαρχει κανονισμός που να το απαγορεύει αυτό.Στο ΣΕΦ δεν έχουμε κάτι τέτοιο αν και έχω να πάω πάρα πολύ καιρό,δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει τώρα.Είμαι όμως σχεδόν βέβαιος οτι δεν υπάρχει.Στα γήπεδα του μπάσκετ που είναι κλειστά και πιο μικρά μου φαίνεται περισσότερο λογικό να υπάρχει τέτοια απαγόρευση.Βέβαια στο μπάσκετ αν δεν κάνω λάθος μπαίνουν ηχητικά από τον DJ του γηπέδου.Και τα ηχητικά αυτά ακούγοντε από την εγκατάσταση του γηπέδου και όχι από 4 μεγάφωνα,άρα είναι αρκετά δυνατότερα.Μέχρι και ρυθμοί από συνθήματα παίζοντε στους αγώνες μπάσκετ από τα μεγάφωνα του γηπέδου.

Εγώ προσωπικά το είδα και το άκουσα πρώτη φορά στο Ζερλάν όταν παίζαμε με τη Λυών.Εκεί μάλιστα έχουν παραπάνω μεγαφωνα και γίνεται χαμός.Υπάρχει σε αρκετά γήπεδα της ευρώπης,αυτό είναι σίγουρο.

Στο ΣΕΦ δεν υπαρχουν καν οργανωμενοι ποσο μαλλον μεγαφωνα!:lol:

Και φυσικα εννοειται πως δεν ειναι παρανομο αυτο που γινεται στο Καραισκακη...αλλα ως συνηθως σε κουβεντα να βρισκομαστε και φυσικα πανω απο ολα να φαινεται οτι ο Ολυμπιακος παρεβαινει τους νομους.;)

Δημοσ.

Ο ένας έχει κυρήξει τον πόλεμο στους οργανωμένους οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η Θ13 είναι η.... "φυσική τους θέση"(!), και ο -μεγάλος- κόσμος του ΠΑΟ έχει την απαίτηση να εξαφανιστούν αυτοί οι νταβατζήδες των γηπέδων, γιατί τα ντουβάρια της Θ13 δεν είναι κανενός.

Ο άλλος στήνει μεγαφωνικές εγκαταστάσεις στον.... Τσουκαλά.

Φαίνεται ότι υπάρχει ισχυρή... κοινή πρόθεση για την εξάλειψη φαινομένων βίας.

Σαν πιτσιρίκος κράτησα κάποτε ένα -σκληροπυρηνικό- club του ΠΑΟ στην καρδια του φιδιού, και μην είσαστε κορόιδα:

κανένας αρχισυνδεσμίτης δεν έχει αγνές προθέσεις, υπάρχει μπόλικο χρήμα στην υπόθεση. Είναι ωραία να κοπροσκυλιάζεις με τα λεφτά των άλλων. Όταν είσαι 17 όμως. Γιατί όταν είσαι 25-35 μάλλον η "φυσική σου θέση" είναι στις φυλακές.

Δημοσ.

Aigeas, φυσικά και υπάρχει χρήμα! Το ερώτημα είναι το εξής:

Έχουν άδικο οι οπαδοί που θέλουν να μπαίνουν στο φυσικό τους χώρο? Παγκόσμια δεν ισχύει το ίδιο? Δεν υπάρχει συγκεκριμένος χώρος για τους οπαδούς?

Επίσης, το πρόβλημά του προέδρου είναι ότι είναι όλοι ενωμένοι? Γιατί σε μεμονωμένους συνδέσμους, έκανε πρόταση να μπουν στη Θ13...

Όσο για τα μεγάφωνα, αλλά και τη νοοτροπία που κρύβουν από πίσω,θα συμφωνήσω...

Δημοσ.

Η άποψή μου Αντρέα είναι πως όσο είναι δική τους και φυσική τους θέση η Θ13, άλλο τόσο είναι και δική μου και όλων των άλλων.

Όποιος θέλει εισιτήρια μπορεί να πάει στα εκδοτήρια όπως όλος ο -φυσιολογικός- κόσμος. Επίσης αν στο νέο γήπεδο ο Τζίγγερ πουλήσει μόνο διαρκείας, τότε να δούμε τι θα γίνει. Νομίζεις έχει ανάγκη τα 20 ψωροευρώ του κάθε πρεζακιού, τα οποία θα τα πληρώσει έτσι κι αλλιώς σε πρόστιμα και τιμωρίες;

Τα καπνογόνα πίσω από την εστία του Μάλαρτζ κατά την διάρκεια της γιορτής, ήταν για να τους βγάζουν έξω καροτσάκι. Δεν είναι καν Παναθηναϊκοί. Προβληματικά παιδιά είναι, αλλά ο ΠΑΟ δεν είναι κλινική αποτοξίνωσης.

Δημοσ.
Εξέδρα για να χοροπηδάει ο Τσουκαλάς δεν υπάρχει και δεν υπήρξε ποτέ.

Καλα αυτο δεν παιζει. θυμαμαι Ιανουαριο 06 στο 3-2 που μας κερδισατε τελυταια φορα τον τσουκαλα πανω σε ενα βαθρο, σαν σιδερενιο, μπροστα στην 7 αλλα δεν μπορω να βρω την φωτογραφια ρε γμτ

Δημοσ.
Νομίζεις έχει ανάγκη τα 20 ψωροευρώ του κάθε πρεζακιού.

Ελα, μην τα ισοπεδωνεις. Ξερω γω παιδια, μανατζαρεους, σοβαρα παλικαρια, μορφωμενα πουναι σε συνδεσμους Παναθηνανικου, Ολυμπιακου και που πανε και μαζι τους γηπεδο κτλ

ΤΟ ξερεις πολυ καλα πως δεν ειναι ολοι οι συνδεσμιτες πρεζακια,αυτο ειναι τουλαχιστον γραφικο

Επισης, δεν εχει αναγκη τα 20 ευρω αυτο ομως που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν εχει αναγκη ειναι 5,000 νοματαιους να τον βριζουν που δεν περνει παικτες. Εκτος αν νομιζεις πως τους αφηνει απεξω για να "πολεμησει την βια" (εκτος αν η βια ειναι φετινο φαινομενο γιατι περσυ δεν ηταν εξω-βεβαια περσυ στο ΟΑΚΑ οι 8-10,000 που πανε εστω Λεοφωρο(και πολλα λεω) και δειχνουν ε καπως τουλαιχστον θα ηταν ενα ακομα πιο γελοιο θεαμα στο ΟΑΚΑ των 70,000)

Επισης οι αλητες, τα πρεζακια και ολοι αυτοι που λες στο μπασκετ το μονο που εχουν κανει ειναι 5 κερματα στην κανονικη διαρκεια περσυ με τον γαυρο ετσι? 2 χρονια τωρα ζητημα να εχω χασει συνολο 15 ματς του Παναθηναικου εντος στο μπασκετ, εχω δει 5 ματς με γαυρους, εχω δει Φ4 και γενικα οι "αλητες" μια χαρα συμπεριφορα εχουν

Δημοσ.
Εξέδρα για να χοροπηδάει ο Τσουκαλάς δεν υπάρχει και δεν υπήρξε ποτέ.Προτροπή πρός τους διαιτητές δεν υπήρξε.

Κάνεις μεγάλο λάθος... Δεν θυμάμαι σε ποιον αγώνα ήταν (έχω την εντύπωση στο 1-0 με το γκολ του Ριβάλντο ή στο 3-2) υπήρχε η εξέδρα με τον Τσουκαλά πάνω 100 % και μάλιστα σε δύο περιπτώσεις που θυμάμαι φώναξε προς τον επόπτη "Αουτ είναι ρε" και "Είναι οφσάιντ σφύρα". Μάλιστα υπήρχαν και σκηνές στην εκπομπή του με αυτόν στην εξέδρα και σε γνωστή εφημερίδα που μόνο αυτή πρέπει να διαβάζουν οι Ολυμπιακοί.

Δημοσ.

Ο Πεσέιρο γιατί θέλει να βάλει τον Γκαλίνοβιτς; Τόσο πίεση από τον Β(δ)έλιτς; Με Καραγκούνη και Μάτος εκτός; Για πέστε κανα σχήμα.

Δημοσ.
Καλα αυτο δεν παιζει. θυμαμαι Ιανουαριο 06 στο 3-2 που μας κερδισατε τελυταια φορα τον τσουκαλα πανω σε ενα βαθρο, σαν σιδερενιο, μπροστα στην 7 αλλα δεν μπορω να βρω την φωτογραφια ρε γμτ

Κάνεις μεγάλο λάθος... Δεν θυμάμαι σε ποιον αγώνα ήταν (έχω την εντύπωση στο 1-0 με το γκολ του Ριβάλντο ή στο 3-2) υπήρχε η εξέδρα με τον Τσουκαλά πάνω 100 % και μάλιστα σε δύο περιπτώσεις που θυμάμαι φώναξε προς τον επόπτη "Αουτ είναι ρε" και "Είναι οφσάιντ σφύρα". Μάλιστα υπήρχαν και σκηνές στην εκπομπή του με αυτόν στην εξέδρα και σε γνωστή εφημερίδα που μόνο αυτή πρέπει να διαβάζουν οι Ολυμπιακοί.

Εντάξει ρε μάγκες,εσείς που το βλέπατε από την τηλεόραση ξέρετε καλύτερα τα πράγματα από εμένα που ήμουν μέσα στην 7.Σε λίγο θα μας πέιτε οτι του έχουν χτίσει και ειδική θέση του καραγκιόζη.

Τι να πώ παραπάνω?

Δημοσ.

Το λαθος του Πεσειρο δεν ηταν η αλλαγη που εκανε που ειπε καποιο παιδι και πολλοι αλλοι.Μα φαινοταν ολοκαθαρα οτι ο σαλπι τα τιναξε.Εκανε τοσα χιλιομετρα στο πρωτο ημιχρονο που ηταν αδιανοητο να μην δει καποιος οτι εμεινε απο δυναμεις.Το λαθος του ηταν οτι αφησε τον παπαδουλο να κανει το πεναλτυ ετσι κρυος που ηταν.Κριμα γιατι με τετοιες εμφανισεις θα επρεπε να κερδιζουμε και μαλιστα με πολλα γκολ.Οσο για τα γαυρακια για αυτα που βγαλανε στην Λ.7 και απεναντι για τις φανελες και τα πανο δεν το συζηταω.Ειναι για λυπηση τα παλικαρια.

Δημοσ.

Πηγή: Κανονισμοί Παιδιας Ποδοσφαίρου – εκδόσεως Ο.Δ.Π.Ε. έτους 2004.

Άρθρο: 12 – Παραβάσεις και ανάρμοστη συμπεριφορά.

Παράγραφος: 31 – Όταν ένας παίκτης της επιτεθέμενης ομάδας τοποθετείται με πρόθεση μπροστά στον τερματοφύλακα, ενώ χτυπιέται κόρνερ, με σκοπό να τον εμποδίσει, ο Διαιτητής πρέπει να τιμωρήσει τον επιτεθέμενο με έμμεσο λάκτισμα, αν διαπιστώσει ότι μετά το κόρνερ εμποδίζει (κάνει «φράγμα») στον τερματοφύλακα, έστω και αν παραμένει ακίνητος μπροστά του και δεν τρέχει για να διεκδικήσει τη μπάλα και όταν υπάρχει «επαφή» με άμεσο ελεύθερο λάκτισμα.

Διευκρίνιση 1: Τα «μαυρίσματα» είναι αυτά που υπάρχουν και στο βιβλίο.

Διευκρίνιση 2: Αυτό είναι το βιβλίο το οποίο διδάσκονται οι διαιτητές στην Σχολή (Αυτό το καφέ κ. Καλόπουλε. Το θυμάστε; Το έχετε δει ποτέ;)

Διευκρίνιση 3: Μέχρι το κομμάτι «...για να διεκδικήσει τη μπάλα» μιλάμε για την περίπτωση του έμμεσου, ενώ από εκεί και κάτω στις τελευταίες λέξεις ο κανονισμός είναι σαφέστατος και λιτός και αφορά βέβαια την περίπτωση του άμεσου φάουλ.

Διευκρίνιση 4: Και βέβαια δεν θέλει κάποιος αυτό το βιβλίο για να δει ότι η μπάλα στο γκολ του Παναθηναϊκού είναι ολοκάθαρα εκτός γηπέδου.

Διευκρίνιση 5: Να δούμε τώρα τι έχουν να πουν οι... επαγγελματίες καθηγητές διαιτησίας.

Διευκρίνιση 6: Το βιβλίο αυτό είναι στην διάθεση του Sportime.gr και σε όποιον θέλει να διαπιστώσει όλα τα παραπάνω από κοντά.

απο http://www.sportime.gr/articles_inside.asp?article_id=69303

Δημοσ.

ελα ρε αφου εχουνε δωσει μικροφωνο στον τσουκαλα. ενταξει μονο γελιο προκαλει σιγα τωρα. ειδικα αυτο το ουυυυ νομιζες οτι θα σκασουνε τα ορκ απο καμια γωνια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...