KaizerSoze Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Ελα ρε παιδια, ο Τοροσιδης απλα επαιξεε ωραια ΤΟ πικ-εν-ρολ με τον Αντζα ΥΓ. ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΥΓ2. Νομιζω οτι αν παιξουν Ποστιγκα και Μπελουτσι θα ειναι υπερ μας. Και οι 2 ειναι βιολογικα σε φουλ φορμα με τον Αργεντινο ομως να ειναι στα "τελειωματα" μιας φυσιολογικης σεζον. Επισης ο δικος μας ξερει τον Ευρωπαικο τροπο παιχνιδιου αλλα θα προσαρμοστει πιο ευκολα Αλλα το κυριοτερο, λογω θεση ο επιθετικος κορυφης τι θες?Να σου κανει γκολ 2/3 φασεις ή 1/3, δλδ απλα να τελειωσει 1 ή 2 φασεις. Το χαφ που ειναι ο Μπελουτσι θες παραπανω πραγματα που δεν γινεται να βγουν με τοσο λιγο διαστημα που εχει στον Ολυμπιακο
ata1983 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 By the way ο Βύντρα το κάνει το καλό του αλλά αφού έχει κάνει τη μα..κία και καλύπτει τον Κοβάσεβιτς ξεχασμένος μόνος του πίσω. Πάλι καλά που το έσωσε.
KaiZeR Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Ελα ρε παιδια, ο Τοροσιδης απλα επαιξεε ωραια ΤΟ πικ-εν-ρολ με τον Αντζα ΥΓ. ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΥΓ2. Νομιζω οτι αν παιξουν Ποστιγκα και Μπελουτσι θα ειναι υπερ μας. Και οι 2 ειναι βιολογικα σε φουλ φορμα με τον Αργεντινο ομως να ειναι στα "τελειωματα" μιας φυσιολογικης σεζον. Επισης ο δικος μας ξερει τον Ευρωπαικο τροπο παιχνιδιου αλλα θα προσαρμοστει πιο ευκολα Αλλα το κυριοτερο, λογω θεση ο επιθετικος κορυφης τι θες?Να σου κανει γκολ 2/3 φασεις ή 1/3, δλδ απλα να τελειωσει 1 ή 2 φασεις. Το χαφ που ειναι ο Μπελουτσι θες παραπανω πραγματα που δεν γινεται να βγουν με τοσο λιγο διαστημα που εχει στον Ολυμπιακο Αν θεωρησουμε τον σαλπιγγιδη βασικο...αναμεσα σε παπαδοπουλο,ν ντοι,μαντζιο και ποστιγκα για παρτενερ...πραγματικα και με βαλιτσες στο χερι να πηγαινε ο ποστιγκα στο καραισκακη, μεσα θα τον ηθελα.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Όποιος είδε σήμερα τα παιχνίδια στην τηλεόραση θα διαπίστωσε ότι κατά το τελευταίο προσφιλές ανθυγιεινό κόλπο των διαιτητών, διέκοψαν άλλα 3 παιχνίδια κατά την διάρκεια για υβριστικά συνθήματα εις βάρος της... μαμάς τους. Δηλαδή το ίδιο που έγινε την περασμένη και την προ-περασμένη αγωνιστική. Δε λέω ότι είναι ότι καλύτερο, αλλά το Καραϊσκάκη είναι εκτός νόμου έτσι; Έχει άλλο κανονισμό. Αυτά είναι που μιλάει ο Ζήκος για 80%-20% Ουσιαστικά με το 0-1 στην πλάτη, και μία φορά να διέκοπτε τον αγώνα ο Καλόπουλος θα είχε τινάξει το παιχνίδι στον αέρα. Δηλαδή όπως γίνεται όταν... προηγείται ο Ολυμπιακός. Υ.Γ Και δεν εξετάζω καν σε ποιό άλλο γήπεδο του κόσμου δίνεται το νόμιμο δικαίωμα για υβριστικά συνθήματα από την ντουντούκα. Γιατί να μην βρίζουν όλοι από τα μεγάφωνα; Θα ήταν απολύτως δίκαιο.
EKTELESTES Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 δεν καταλαβα γιατι ο τοροσιδης σηκωσε τα χερια του στην επαφη με τον μαλαρτζ..αυτο σημαινε δηλ οτι δεν υπαρχει κατι επιληψιμο στην φαση?μπασκετ παιζουμε?ετσι παρεμποδιζει τον τερματοφυλακα... Λοιπόν, δε μπορώ να καταλάβω τι ψάχνετε σε αυτή τη φάση, ΟΤΑΝ ΣΤΟ REPLAY φαίνεται πεντακάθαρα οτι Ο ΜΑΛΑΡΤΖ σπρώχνει ΠΡΩΤΟΣ με τα χέρια τον Τοροσίδη για να τον βγάλει απο τη θέση!
Absinthe Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Λοιπόν, δε μπορώ να καταλάβω τι ψάχνετε σε αυτή τη φάση, ΟΤΑΝ ΣΤΟ REPLAY φαίνεται πεντακάθαρα οτι Ο ΜΑΛΑΡΤΖ σπρώχνει ΠΡΩΤΟΣ με τα χέρια τον Τοροσίδη για να τον βγάλει απο τη θέση! Ισως οτι ο τοροσιδης μετα και ενω ειναι πεσμενος ο μαλαρτζ κατω, τον κλωτσαει στο ποδι.
geovard Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Μιά απορία.Είπε ο Πεσέιρο ότι η εντολή είναι τα πέναλτυ να τα κτυπάνε οι Παπαδόπουλος Σαλπιγγίδης με αυτή τη σειρά.Αλλά επειδή λέει είχε γίνει αλλαγή(άστοχη γιά μένα, μαλακία Πεσέιρο ήταν) τού Σάλπι, το κτύπησε έτσι κι αλλιώς ο μυτόγκας.Δηλαδή ο Ίβαντσιτς γιά παράδειγμα δεν ξέρει να κτυπάει πέναλτυ?Αλλά έστησε τη μπάλλα ο κρυόκωλος μόλις μπήκε παγωμένος ακόμη?Ερασιτεχνικό κτύπημα αλάνας ήταν.Φοβήθηκε τον Νικοπολίδη καί τον έκανε ήρωα.Κάποιοι είναι πολύ γκαντέμηδες καί αν δεν πάρουν δρόμο πρωτάθλημα δεν βλέπει η ομάδα.Είναι ντροπή το έχω ξαναπεί να έχει αυτό τον αρχηγό ο Παναθηναϊκός καί μάλιστα στην εποχή των εορτασμών της εκατονταετίας.Κάνει ζημιά η παρουσία του στην ομάδα.Ποτέ δεν μού άρεσε το παιχνίδι αυτού τού ανθρώπου καί προπάντων ο χαρακτήρας του.Άμα τον βλέπω να κάνει δηλώσεις στην τηλεόραση μούρχεται να τη σπάσω.
antreaslam Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δε λέω ότι είναι ότι καλύτερο, αλλά το Καραϊσκάκη είναι εκτός νόμου έτσι; Έχει άλλο κανονισμό. Αυτά είναι που μιλάει ο Ζήκος για 80%-20% Ουσιαστικά με το 0-1 στην πλάτη, και μία φορά να διέκοπτε τον αγώνα ο Καλόπουλος θα είχε τινάξει το παιχνίδι στον αέρα. Δηλαδή όπως γίνεται όταν... προηγείται ο Ολυμπιακός. Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό. η διαφορά των χεσμένων, είναι αυτή,ναι! Όλοι υπερασπίστηκαν τον πολατιάν, όταν αυτός "Δεν άντεξε άλλο " (άσχετα αν την 1η διακοπή την κάνει, όχι όταν του βρίζουν τη μάνα, αλλά όταν βρίζουν τη μάνα...του κόκκαλη, προσέξτε το)! Χθες, ούτε καν που σχολιάστηκε αυτό! Υ.Γ Και δεν εξετάζω καν σε ποιό άλλο γήπεδο του κόσμου δίνεται το νόμιμο δικαίωμα για υβριστικά συνθήματα από την ντουντούκα. Γιατί να μην βρίζουν όλοι από τα μεγάφωνα; Θα ήταν απολύτως δίκαιο. Αυτό δεν το άκουσα, δεν το πρόσεξα, δώσε μια...διευκρίνηση, τι κ πότε ακούστηκε! όσο για το γκολ του γάβρου: Αλλά , μια ερώτηση: Μπορεί κανείς να θυμηθεί τη φάση που τρώει κίτρινη ο γκούμας? Που ο γκαλέτι ανοίγει τη μπάλα, κ ο γκούμας στέκεται ακίνητος, προεκτείνει το σώμα του με τα χέρια του, και "κόβει" την πορεία του γκαλέτι? Ορθώς δε δόθηκε το φαουλ? Ποια η διαφορά με το γκολ του οσφπ? (Plus, ότι στο γκολ του οσφπ, ο τοροσίδης σουτάρει τη γάμπα του μάλαρτζ)! Ο κανονισμός του φράγματος, ορίζει ότι φράγμα είναι όταν ο παίχτης δεν κατευθύνετε προς τη μπάλα, αλλά μένει στον ίδιο χώρο, "κρατώντας χώρο" (μπασκετικά, κάτι σαν....block out)! Αυτά όσον αφορά τη διαιτησία! Κατα τα άλλα, σαν εμφάνιση χάρηκα την ομάδα μου(2η φορά φέτος), σαν αποτέλεσμα όμως, είμαι πολύ απογοητευμένος! Θεωρώ ότι χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία για σκορ πολλα-λίγα , όπως είπε μέχρι κ ο λουα λουα! (παρεπιπτόντως, υπάρχει άλλο ένα πέναλτυ, του κοβάσεβιτς στον σαριέγκι, καθώς και 1 καθαρή κόκκινη στον γκαλέτι, και μια συζητήσιμη στον μενδρινό!)! ΥΓ: Εδώ και χρόνια, έχουμε φάει τόσες φάβες/κ@λοφαρδα από τον οσφπ, που έχω αρχίσει και σκέφτομαι... ότι κάνουν βουντού! ΥΓ2:Έχω πεθάνει στα γέλια, που ακόμα και τώρα υπάρχουν κάποιοι που ουρλιάζουν για πέναλτυ στη φάση του ίβανσιτς, χωρίς να έχουν καταλάβει ότι η μπάλα ΔΕ βρίσκει στο απλωμένο χέρι, αλλά στο κολλημένο στο σώμα!!!
KaizerSoze Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Αν τον σπρωχνει με τα χερια να πεσει να παρει πεναλτυ. Και ο Σαλπιγγιδης τρωει κλωτσιες αλλα δεν πεφτει. Απο την στιγμη που δεν πεφτει κανει κινητο σκριν και αυτο απαγορευεται ακομα και στο μπασκετ!
firewalker Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Αυτό δεν το άκουσα, δεν το πρόσεξα, δώσε μια...διευκρίνηση, τι κ πότε ακούστηκε! "Είναι πουτάνα του Σαλπιγκίδη η μάνα" στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου νομίζω. Στην θύρα 7 έχουν βάλει μικροφωνική εγκατάσταση και ένας φωνάζει και ακούγεται στα μεγάφωνα (δεν ξέρω αν είναι σε όλα τα μεγάφωνα του γηπέδου). Μάλιστα μια χρονιά είχαν φτιάξει και ειδική εξέδρα για να χορεύει εκεί πάνω εκστασιασμένος αυτός που φώναζε. Συνήθως γνωστό πρεζάκι που έκανε εκπομπή στο Magick. Αν πρόσεχες σε κάθε φάση ακούγονταν το "Ουυυυ" από μεγάφωνα. Επίσης γίνονταν και προτροπές από τα μεγάφωνα προς τους διαιτητές του τύπου "Αουτ είναι ρε!!!" κ.τ.λ.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 γηπέδου). Μάλιστα μια χρονιά είχαν φτιάξει και ειδική εξέδρα για να χορεύει εκεί πάνω εκστασιασμένος αυτός που φώναζε. Συνήθως γνωστό πρεζάκι που έκανε εκπομπή στο Magick. Μη λέτε οτι ναναι.Αν δεν ξέρετε κάτι μην το σχολιάζετε.
antreaslam Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Μη λέτε οτι ναναι.Αν δεν ξέρετε κάτι μην το σχολιάζετε. οΚ, δεν έχεις άδικο, καλύτερα είναι να μας πει κάποιος που ξέρει! Θα μας εξηγήσεις σε παρακαλώ ποια από τα παραπάνω είναι ψεμματα, και ποια αλήθεια? (δεν ειρωνεύομαι, ειλικρινά ρωτάω)!
Aρρωστος 7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 οΚ, δεν έχεις άδικο, καλύτερα είναι να μας πει κάποιος που ξέρει! Θα μας εξηγήσεις σε παρακαλώ ποια από τα παραπάνω είναι ψεμματα, και ποια αλήθεια?(δεν ειρωνεύομαι, ειλικρινά ρωτάω)! Μπροστά από την 7 υπάρχει εδώ και 2 χρόνια μικρόφωνο και 4 μεγάφωνα.Εξέδρα για να χοροπηδάει ο Τσουκαλάς δεν υπάρχει και δεν υπήρξε ποτέ.Τα μεγάφωνα χρησιμοποιούντε για να δίνετε το σύνθημα και να εξαπλώνετε γρηγορότερα στους υπόλοιπους.Αυτά τα 4 μεγάφωνα δεν έχουν καμία σχέση με την κεντρική εγκατάσταση του γηπέδου. Αυτό που ακούστηκε για τον Σαλπιγγίδη ήταν ένα από τα υβριστικά συνθήματα που ακούγοντε σε όλα τα γήπεδα.Δόθηκε από το μεγάφωνο όπως τα άλλα συνθήματα.Το οουυυυ ήταν από τα μεγάφωνα.Προτροπή πρός τους διαιτητές δεν υπήρξε. Ανάλογες εγκαταστάσεις υπάρχουν από το Μπερναμπέου μέχρι το Ζερλάν.
antreaslam Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Μπροστά από την 7 υπάρχει εδώ και 2 χρόνια μικρόφωνο και 4 μεγάφωνα.Εξέδρα για να χοροπηδάει ο Τσουκαλάς δεν υπάρχει και δεν υπήρξε ποτέ.Τα μεγάφωνα χρησιμοποιούντε για να δίνετε το σύνθημα και να εξαπλώνετε γρηγορότερα στους υπόλοιπους.Αυτά τα 4 μεγάφωνα δεν έχουν καμία σχέση με την κεντρική εγκατάσταση του γηπέδου.Αυτό που ακούστηκε για τον Σαλπιγγίδη ήταν ένα από τα υβριστικά συνθήματα που ακούγοντε σε όλα τα γήπεδα.Δόθηκε από το μεγάφωνο όπως τα άλλα συνθήματα.Το οουυυυ ήταν από τα μεγάφωνα.Προτροπή πρός τους διαιτητές δεν υπήρξε. Ανάλογες εγκαταστάσεις υπάρχουν από το Μπερναμπέου μέχρι το Ζερλάν. Μεγάφωνο? Είσαι σίγουρος, ότι είναι νόμιμο δηλαδή αυτό? Από ότι ξέρω, είναι παράνομο σε όλα τα αθλήματα, και μάλιστα, αν υποπέσει στην αντίληψη του διαιτητή, νομίζω ότι είναι υποχρεωμένος να το διακόψει. Για το μπάσκετ είμαι 100% βέβαιος ότι ισχύει αυτό! (το κάνετε κ στο σεφ αυτό?). Δε μπορώ να πιστέψω ότι μπορεί ο καθένας να χρησιμοποιεί εγκ/σεις του γηπέδου, για να ...ακούγονται τα συνθήματά του! Μόνο στη γαλατά έχω ακούσει να συμβαίνει αυτό!
Aρρωστος 7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Μεγάφωνο? Είσαι σίγουρος, ότι είναι νόμιμο δηλαδή αυτό? Από ότι ξέρω, είναι παράνομο σε όλα τα αθλήματα, και μάλιστα, αν υποπέσει στην αντίληψη του διαιτητή, νομίζω ότι είναι υποχρεωμένος να το διακόψει. Για το μπάσκετ είμαι 100% βέβαιος ότι ισχύει αυτό! (το κάνετε κ στο σεφ αυτό?).Δε μπορώ να πιστέψω ότι μπορεί ο καθένας να χρησιμοποιεί εγκ/σεις του γηπέδου, για να ...ακούγονται τα συνθήματά του! Μόνο στη γαλατά έχω ακούσει να συμβαίνει αυτό! Eιλικρινά δεν ξέρω αν υπαρχει κανονισμός που να το απαγορεύει αυτό.Στο ΣΕΦ δεν έχουμε κάτι τέτοιο αν και έχω να πάω πάρα πολύ καιρό,δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει τώρα.Είμαι όμως σχεδόν βέβαιος οτι δεν υπάρχει.Στα γήπεδα του μπάσκετ που είναι κλειστά και πιο μικρά μου φαίνεται περισσότερο λογικό να υπάρχει τέτοια απαγόρευση.Βέβαια στο μπάσκετ αν δεν κάνω λάθος μπαίνουν ηχητικά από τον DJ του γηπέδου.Και τα ηχητικά αυτά ακούγοντε από την εγκατάσταση του γηπέδου και όχι από 4 μεγάφωνα,άρα είναι αρκετά δυνατότερα.Μέχρι και ρυθμοί από συνθήματα παίζοντε στους αγώνες μπάσκετ από τα μεγάφωνα του γηπέδου. Εγώ προσωπικά το είδα και το άκουσα πρώτη φορά στο Ζερλάν όταν παίζαμε με τη Λυών.Εκεί μάλιστα έχουν παραπάνω μεγαφωνα και γίνεται χαμός.Υπάρχει σε αρκετά γήπεδα της ευρώπης,αυτό είναι σίγουρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.