Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μα ποιος θα μιλουσε ουτως ή αλλως?Υπαρχει καποιος που ΚΑΙ να παιζει καλα ΚΑΙ να κινδυνευει απο τον Πεκοβιτς

Έλα ντε... Συμφωνείς ότι ο Ζοτς είναι λίγο ποιο ελαστικός φέτος; Μήπως είναι ιδέα μου; Αν όντως ισχύει, είναι ανησυχητικό λες;

Με έναν φίλο μου που συζητούσαμε πιστεύει πως ίσως του φόρτωσαν τον Σάρας χωρίς να τον θέλει ο ίδιος. Πιστεύω πάντως πως ο Παύλος και ο Θανάσης δεν θα έκαναν κίνηση χωρίς την "άδεια" του Ζοτς.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έλα ντε... Συμφωνείς ότι ο Ζοτς είναι λίγο ποιο ελαστικός φέτος; Μήπως είναι ιδέα μου; Αν όντως ισχύει, είναι ανησυχητικό λες;

Με έναν φίλο μου που συζητούσαμε πιστεύει πως ίσως του φόρτωσαν τον Σάρας χωρίς να τον θέλει ο ίδιος. Πιστεύω πάντως πως ο Παύλος και ο Θανάσης δεν θα έκαναν κίνηση χωρίς την "άδεια" του Ζοτς.

Από που ακριβώς προκύπτει ότι είναι ελαστικός;

Και από που προκύπτει ότι δεν τον ήθελε; Εγώ απεναντίας θυμάμαι συνέντευξή που σε ανύποπτο χρόνο (πριν 1-2 χρόνια) ότι τον θέλει. Επίσης θυμάμαι ότι ήταν στην Ισπανία και του μίλησε. Και του τον φόρτωσαν και πήγε να τον πείσει;

Δημοσ.
Από που ακριβώς προκύπτει ότι είναι ελαστικός;

Και από που προκύπτει ότι δεν τον ήθελε; Εγώ απεναντίας θυμάμαι συνέντευξή που σε ανύποπτο χρόνο (πριν 1-2 χρόνια) ότι τον θέλει. Επίσης θυμάμαι ότι ήταν στην Ισπανία και του μίλησε. Και του τον φόρτωσαν και πήγε να τον πείσει;

Δεν προκύπτει από πουθενά. Εμένα μου φαίνεται ότι δεν έχει τις "οργισμένες" αντιδράσεις προς στους παίκτες όπως άλλες χρονιές.

Το δεύτερο ένας φίλος μου το είπε. Τώρα από που το άκουσε ή γιατί το πιστεύει...

Υπάρχει κανα video με Πέκοβιτς;

Δημοσ.

Σωπα μωρε, μια χαρα αντιδρασεις εχει. Ακομα "ψωλαρουν" οι σοβαρες ομαδες στην Ευρωπη και στην Ελλαδα δεν εχουμε προβλημα. Τα γκαζια λογικα πεφτουν στις προπονησεις.

Οσο για τον Σαρας, να μην τον θελει λιγο δυσκολο. Το πολυ πολυ αυτο που λεγαμε το καλοκαιρι. ενταξει, με Μητσο παρων δεν θα καιγοταν και για Σαρας αλλα οχι δεν τον θελει.Και γω δεν καιγομαι για Σμοντις αλλα δεν με χαλαει

Δημοσ.

8/1/2008 (έτος συμπλήρωσης 100ετιας)

Γιαννης Βαρδινογιαννης

"Μεταγραφες δεν σημαινει ενισχυση"

Συλληπητηρια, καθε ελπιδα εχει χαθει, και υπαρχουν 2 ενδεχομενα

1. Θα φαμε 4 μπαλακια στο Καραισκακη

2. Θα κερδισουμε με την αβαντα του Πετρακη και ανταλλαγμα τον φετινο τιτλο, τον επομενο, τον μεθεπομενο και παει λεγωντας

Δημοσ.

Γιαννης Βαρδινογιαννης

Συλληπητηρια, καθε ελπιδα εχει χαθει, και υπαρχουν 2 ενδεχομενα

1. Θα φαμε 4 μπαλακια στο Καραισκακη

2. Θα κερδισουμε με την αβαντα του Πετρακη και ανταλλαγμα τον φετινο τιτλο, τον επομενο, τον μεθεπομενο και παει λεγωντας

έγω γιατί είμαι σίγουρος για Χ2 την Κυριακή. Οχι για το αξίζουμε αγωνιστικά.. αλλά ξέρει ο Τζίγκερ οτι πρέπει να το "πάρει" αυτό το μάτς για 2 λόγους...

1) δεν αντέχει άλλο ο κόσμος του ΠΑΟ

2) για να μην κάνει μεταγραφές λέγοντας οτι η ομάδα απέδειξε οτι είναι πλήρης.

Δημοσ.

Παίζει όμως να κερδίσουμε και με την αξία μας, δηλαδή παίζοντας καλύτερα από τους άλλους σε αυτό το παιχνίδι. Όπως παίζει και να χάσουμε βέβαια. Δεν μπορώ να μπω στη λογική του αν κερδίσουμε θα είναι μόνο παρασκηνιακό (ή ενδο-παραγκικό).

Δημοσ.
Παίζει όμως να κερδίσουμε και με την αξία μας, δηλαδή παίζοντας καλύτερα από τους άλλους σε αυτό το παιχνίδι. Όπως παίζει και να χάσουμε βέβαια. Δεν μπορώ να μπω στη λογική του αν κερδίσουμε θα είναι μόνο παρασκηνιακό (ή ενδο-παραγκικό).

σε πείθει αυτό το πράγμα που βλέπεις στο γήπεδο? γιατί ποδόσφαιρο δεν είναι.

Δημοσ.

Η διαφορά είναι ότι δε με πείθει και ο αντίπαλος όμως με την απόδοση του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν είναι ότι ο ολυμπιακός έχει σαρώσει ως τώρα, και μάλιστα σε πολλά παιχνίδια έχει εμφανίσει αδυναμίες. Ένας βαθμός διαφοράς είναι, με περίπου ίδιο πρόγραμμα και με αντίστοιχες γκελίτσες όπως και εμείς. Γιατί να μην μπορώ να κερδίσω με την αξία μου?

Δημοσ.

Γιαννης Βαρδινογιαννης

Μεγάλη αλήθεια για τον Παναθηναϊκό. Μπισκαν, Κονσεισαο, Σαντσες και άλλοι και άλλοι... Αν και το είπε χαριτολογώντας.

• Members
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω ως ένα σημείο με τον The_Edge. Από τη μια ο Ολυμπιακός πράγματι έχει εμφανίσει αδυναμίες στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Από την άλλη, αν και δεν έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον φετινό Παναθηναϊκό, παρόλα αυτά υπήρξαν φέτος στιγμές που η ομάδα έπαιξε καλά. Ειδικά με αντιπάλους παρόμοιας (π.χ. ΑΕΚ) ή και καλύτερης δυναμικότητας (π.χ. Ατλέτικο) η απόδοσή του ήταν από αξιοπρεπής έως πολύ καλή.

Εννοείται πως θεωρώ φαβορί τον Ολυμπιακό, αφού και καλύτερη ομάδα αλλά και καλύτερους παίχτες έχει. Δεν νομίζω όμως ότι ένα θετικό αποτέλεσμα με καλή εμφάνιση θα ήταν και τόσο μεγάλη έκπληξη.

Δημοσ.

H μονη περιπτωση να κερδισουμε δικαια ειναι να παιξει ο Ολυμπιακος χειροτερα απο εμας. Δλδ να πεσει αυτος πιο κατω. Και τοτε καποιοι θα εγειρουν υποψιες

Εξαιρειται η περιπτωση να δειξουν τοσο παθος και τοση θεληση που να καλυψουν το τεχνικο μεονεκτημα μας

Δημοσ.

Πηγή: supersport.gr

1.

"Καθ' οδόν προς την Αθήνα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο 25χρονος διεθνής Πορτογάλος επιθετικός της Πόρτο, Χέλντερ Πόστιγκα!"

2.Εναν "άλλον" Γιάννη Βαρδινογιάννη αντίκρυσαν όσοι παρευρέθηκαν στον κοπή της πίτας του Παναθηναϊκού. Η ατάτα "Γ... τον π... τον Ολυμπιακό" (!), που εκστόμισε ο Τζίγγερ, αφού προηγουμένως είχε ζητήσει να... κλείσουν τ' αυτιά τους οι κυρίες, δεν είναι και η πλέον συνηθισμένη και έβγαλε προς τα έξω ένα "οπαδικό" πρόσωπο που, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης τουλάχιστον, δεν μας είχε συνηθίσει...

Τι γίνεται ρε γμτ??? Εντωμεταξύ λέει θα τα σπρώξει χοντρά και για μέσο. Και ξέρετε γιατί τα πιστεύω? Γιατί λέει δεν θα δωθεί προτεραιότητα σε πλάγιο μπακ!!!

Ε βέβαια αφού εκεί έχουμε τον thuram και τον roberto carlos

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...