Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Κουφός θα κάνει τεράστια βλακεία αν έρθει στην Ευρώπη. Σαν Παναθηναϊκός προφανώς και θα τον ήθελα, αλλά για τον ίδιο θα είναι λάθος.

Όσο για τον Πέκοβιτς, έχει όλα τα φόντα να μας βγει αστέρι. Στην παρούσα φάση όμως το πρόβλημα μας είναι μεγάλο, καθώς ο Τομάσεβιτς είναι παροπλισμένος, ο Μπατιστ ταλαιπωρείται, οπότε ξεμένουμε με τον Ζίζιτς, Τσαρτσαρή, Ντικούδη.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τη συγκριση Κουφου- Ρεντζια την εκανα γιατι καποιοι νομιζουν οτι ο Κουφος αυτη τη στιγμη ειναι ετοιμος για μεγαλα πραγματα. Φυσικα δεν ειναι. Ο ρεντζιας οταν ηταν 18 με παιδια ιδιας ηλικιας επαιζε και εκανε οτι εκανε και ο Κουφος στο Ευρωμπασκετ στην Α1 βεβαια δεν πολυπλησιαζε τη ρακετα το ιδιο θα κανει και ο Κουφος αν ερθει τωρα στην Ευρωπη. Τον πιστευω πολυ τον Κουφο αλλα μονο αν μεινει ακομα 2-3 χρονια στο κολεγιο αλλιως υπαρχει το ενδεχομενο να γινει ενα 4-5 χωρις να μπορεσει ποτε να πιασει το 100% των δυνατοτητων του.

Παντως πιστευω πολυ περισσοτερο στον Νικ Καλαθη (νεος Παπαλουκας - Διαμαντιδης) την περιπτωση του οποιου πρεπει να κυνηγησει πολυ η Ελλαδα όπως και του αδελφου του (Πατ) που ειναι λιγοτερο ταλαντουχος.

Οσο για το 5 και τον Ομπραντοβιτς μαλλον τωρα πια ειναι εννοιες αντιθετες. Αληθεια πιστευεις οτι σεντερ τυπου Παπαδοπουλου - Πεκοβιτς μπορει ευκολα να σταθει στην αναπτυξη παιχνιδιου του σημερινου παναθηναικου; Γενικοτερα πιστευω οτι σας ταιριαζουν γρηγοροι ψηλοι οπως ο Μπατιστ-Τσαρτσαρης. Η περιπτωση του Βουιτσιτς ειναι διαφορετικη αφου μοιαζει πολυ στον τροπο που παιζει ο Τομασεβιτς και φυσικα λογω μπασκετικης ευφυιας μπορει να σταθει σε οποιαδηποτε ομαδα και συστημα.

Edit: Τελειωνοντας θεωρω τον Πεκοβιτς το νεο σταρ στη θεση (καλυτερο του Ταρλατς) αλλα θεωρω οτι ο Βουιτσιτς σας ταιριαζει περισσσοτερο.

Δημοσ.
Τη συγκριση Κουφου- Ρεντζια την εκανα γιατι καποιοι νομιζουν οτι ο Κουφος αυτη τη στιγμη ειναι ετοιμος για μεγαλα πραγματα. Φυσικα δεν ειναι. Ο ρεντζιας οταν ηταν 18 με παιδια ιδιας ηλικιας επαιζε και εκανε οτι εκανε και ο Κουφος στο Ευρωμπασκετ στην Α1 βεβαια δεν πολυπλησιαζε τη ρακετα το ιδιο θα κανει και ο Κουφος αν ερθει τωρα στην Ευρωπη. Τον πιστευω πολυ τον Κουφο αλλα μονο αν μεινει ακομα 2-3 χρονια στο κολεγιο αλλιως υπαρχει το ενδεχομενο να γινει ενα 4-5 χωρις να μπορεσει ποτε να πιασει το 100% των δυνατοτητων του.

Παντως πιστευω πολυ περισσοτερο στον Νικ Καλαθη (νεος Παπαλουκας - Διαμαντιδης) την περιπτωση του οποιου πρεπει να κυνηγησει πολυ η Ελλαδα όπως και του αδελφου του (Πατ) που ειναι λιγοτερο ταλαντουχος.

Οσο για το 5 και τον Ομπραντοβιτς μαλλον τωρα πια ειναι εννοιες αντιθετες. Αληθεια πιστευεις οτι σεντερ τυπου Παπαδοπουλου - Πεκοβιτς μπορει ευκολα να σταθει στην αναπτυξη παιχνιδιου του σημερινου παναθηναικου; Γενικοτερα πιστευω οτι σας ταιριαζουν γρηγοροι ψηλοι οπως ο Μπατιστ-Τσαρτσαρης. Η περιπτωση του Βουιτσιτς ειναι διαφορετικη αφου μοιαζει πολυ στον τροπο που παιζει ο Τομασεβιτς και φυσικα λογω μπασκετικης ευφυιας μπορει να σταθει σε οποιαδηποτε ομαδα και συστημα.

Edit: Τελειωνοντας θεωρω τον Πεκοβιτς το νεο σταρ στη θεση (καλυτερο του Ταρλατς) αλλα θεωρω οτι ο Βουιτσιτς σας ταιριαζει περισσσοτερο.

θα συμφωνησω σε ολα μαζι σου φιλε..σωστος και στον νικ, εχει ξεκινησει πολυ ζεστα και για μενα θα επρεπε ηδη να τον καλεσουν σε καποια μικρη εθνικη, να τον πιασουν το ιδιο ζεστα με τον κουφο.

Ο αδερφος του ποιος ειναι, που παιζει??

Οσο για το θεμα του πεκοβιτς, εκει μονο θα διαφωνησουμε, πιστευω οτι ταιριαζει καλυτερα αυτος παρα ο βουισιτς...Επισης μου φαινεται διαφορετικο σκαρι απο τον παπαδοπουλο (τον οποιο συν της αλλης τον θεωρω τον πιο υπερτιμημενο παικτη στην Ευρωπη..).αλλα δεν θα χαλασουμε τωρα τις καρδιες μας :)

Δημοσ.
Σόρυ που πετάγομαι αλλά έχω μια ερώτηση.

Δεν θα ήταν πολύ μεγαλύτερη διαφήμηση για την cosmote να πει αυτοβούλως οτι από 1-1-2008 μέχρι 31-12-2008 δεν θέλει να μπαίνει το λογότυπό της στην επετειακή φανέλα?Έτσι απλά και χωρίς να σταματήσει να δίνει τα λεφτά.

Τώρα όλοι (δικαίως) λένε οτι στην επετειακή φανέλα δεν ταιριάζει το cosmote.Τι πιο έξυπνο από το να αποσύρει το όνομά της?Το εμπορικό της κέρδος και η απήχηση που θα είχε μια τέτοια κίνηση νομίζω οτι θα είναι πολύ μεγαλύτερο από τη διαφήμηση στη φανέλα.

Δεν λέω να το κάνει για συναισθηματικούς λόγους ούτε οτι ξαφνικά η cosmote αγάπησε τον παο, βλέπω καθαρά από την εμπορική πλευρά του θέματος.

To marketing δεν στηρίζεται στον ορθολογισμό και δεν περιμένουν να επιλέξεις έπειτα από σκέψη το προϊον. Θέλουν να δείχνουν το σήμα τους όσο μπορούν για να σου μείνει υποσυνείδητα

Δημοσ.

Μεσα απλα σου ξαναλεω, το κορμι και την πλαστικοτητα στην κινηση του Κουφου ο Ρετζιας ΔΕΝ τα ειχε. Αυτο που λεω ειναι οτι αν ο Ρετζιας επιανε το 100% των δυνατοτητων του και ο Κουφος επισης το 100% των δυνατοτητων του ο Κουφος θα ηταν καλυτερος παικτης.Αποψη μου.

Mα δεν εχει σχεση ο Παπαδοπουλος με τον Πεκοβιτς. Ο Πεκοβιτς ειναι πιο αθλητικος. Μην σε ξεγελα το υψος του Λαζου. Ενα ξυλαγγουρο ειναι, τι, επειδε εχει το κωλο-hook που μας τα πρηζουν?Μπορουσε να παιξει αμυνα Ζοτς ο Λαζος?

Οσο για την επιθεση, δεν μπορει ο Πεκοβιτς δλδ να κανει το isolation που κανουμε ορισμενες φορες για τον Σπανουλη ή να παιξει το pick με τον Σαρας?

Τι να λεμε, στην επιθεση ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ περναει απο την περιφερεια, εκει ηταν και εκει ειναι η δυναμη. Ελαχιστες φορες εχω δει η μπαλα να ακουμπαει στον Μπατιστ ή τον Τσαρτσαρη χωρις να γινεται απο αυτους η επιθεση

Συμφωνω με 3 ενστασεις

1. Ηλικια

2. Ποιος μου ταιριαζει ή ποιον χρειαζομαι? Διοτι και ο Ζιζιτς μου ταιριαζει. Το πικ το παιζει τελεια ειδικα με τον Σαρας και στην αμυνα ειναι εξισου φιλοτιμος αν και λιγος πχ με τον Μπατιστ. Με τον Πεκοβιτς θα αποκτησω δυναμη και υψος που δεν εχω

3. Γιατι το ενα αποκλειει το αλλο?Ελευθερος μενει ο Βουισιτς το καλοκαιρι, αλλαζω Ζιζιτς με Βουισιτς ετσι για να παιζω

Δημοσ.
Αυτο που λεω ειναι οτι αν ο Ρετζιας επιανε το 100% των δυνατοτητων του και ο Κουφος επισης το 100% των δυνατοτητων του ο Κουφος θα ηταν καλυτερος παικτης.Αποψη μου.

Αυτο εννοειται...

Mα δεν εχει σχεση ο Παπαδοπουλος με τον Πεκοβιτς. Ο Πεκοβιτς ειναι πιο αθλητικος. Μην σε ξεγελα το υψος του Λαζου. Ενα ξυλαγγουρο ειναι, τι, επειδε εχει το κωλο-hook που μας τα πρηζουν?Μπορουσε να παιξει αμυνα Ζοτς ο Λαζος?

Οσο για την επιθεση, δεν μπορει ο Πεκοβιτς δλδ να κανει το isolation που κανουμε ορισμενες φορες για τον Σπανουλη ή να παιξει το pick με τον Σαρας?

Τι να λεμε, στην επιθεση ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ περναει απο την περιφερεια, εκει ηταν και εκει ειναι η δυναμη. Ελαχιστες φορες εχω δει η μπαλα να ακουμπαει στον Μπατιστ ή τον Τσαρτσαρη χωρις να γινεται απο αυτους η επιθεση

Την αμυνα που παιζει ο παο σιγουρα δεν μπορει να την ακολουθησει ο Λαζος (δειχνει να τον προσπερναει η εποχη του πλεον) ο Πεκοβιτς μπορει; Ισως θα το μαθουμε σε λιγο καιρο.

Οσο για την επιθεση ο Πεκοβιτς εχει συνηθησει ως πρωταγωνιστης να περναει η μπαλα συνεχεια απο αυτον. Πως θα φερθει μεσα στο γηπεδο οταν θα περιμενει την πασα χωρις να δημιουργει; Πως θα αντιδρασει σε ενα συνεχες σπλιτ αουτ; Ποσο γρηγορα θα κοβει μετα απο πικ εν ρολ;

Καλως ή κακως η επιθεση που παιζει ο παο μετα την εποχη Μποντιρογκα βασιζεται σε γρηγορους ψηλους με αθλητικα προσοντα ήδη ο Γιασικεβιτσιους δειχνει να μπερδευει την ομαδα τί θα γινει αν προστεθει και ενας πιο αργος σεντερ απο αυτους που έχετε. Θα αναθεωρησει τις αποψεις του ο μεχρι στιγμης δογματικός Ομπραντοβιτς; ή θα προσπαθησει να βαλει τους παικτες στο ιδιο συστημα κινδυνευοντας να καταστρεψει οτι εχτισε; Το μελλον θα δειξει.

Συμφωνω με 3 ενστασεις

1. Ηλικια

2. Ποιος μου ταιριαζει ή ποιον χρειαζομαι? Διοτι και ο Ζιζιτς μου ταιριαζει. Το πικ το παιζει τελεια ειδικα με τον Σαρας και στην αμυνα ειναι εξισου φιλοτιμος αν και λιγος πχ με τον Μπατιστ. Με τον Πεκοβιτς θα αποκτησω δυναμη και υψος που δεν εχω

3. Γιατι το ενα αποκλειει το αλλο?Ελευθερος μενει ο Βουισιτς το καλοκαιρι, αλλαζω Ζιζιτς με Βουισιτς ετσι για να παιζω

Μηπως μετα γεμισετε ψηλους που θα θελουν να παιζουν; Ποσο ακομα να αυξηθει το μπατζετ; Και εγω θα προτιμουσα το νεο απο τον παλιο αλλα ο Βουιτσιτς μπορει να προσφερει περισσοτερα αυτη τη στιγμη. Σε δυο χρονια ο Πεκοβιτς προφανως θα ειναι καλυτερος.

Η αληθεια ειναι οτι χρειαζεστε ψηλο υπαρχει μεγαλη αδυναμια φετος στην αμυνα. Αλλα το ερωτημα το εθεσα και πανω θα προσαρμοστουν οι νεοι παικτες ή θα αλλαξετε σε καποιο βαθμο τη φιλοσοφια των συστηματων σας στην επιθεση;

Δημοσ.

1. O Πεκοβιτς δεν ειναι αργος. Ή τουλαχιστον δεν ειναι πιο αργος απο τον Ζιζιτς ή τον Τομασεβιτς. Και με την μπαλα στα χερια δεν ειναι πιο αργος στις αντιδρασεις πχ απο τον Ντικουδη ή τον Τσαρτσαρη

2. Αυτο με τις ισορροπιες το σκεφτηκα αλλα που να με παρει ο Τομασεβιτς πρεπει να εχει παιξει σε 2 αγωνες, ο Μπατιστ εχει τενοντιτιδα, ο Τσαρτσαρης εφτασε 5 Γεναρη για να κανει ΕΝΑ καλο παιχνιδι, ο Ντικουδης δεν θα γινει σταρ στα 31 του και ο Ζιζιτς ενα παιζει 5 δεν παιζει. Ε να πα να γαμηθουνε, που η καθε ομαδουλα μας περνει 10 και 15 παραπανω ριμπαουντ, αν γκρινιαξουν θα τους παρει ο διαολος. Προφανως για να γινει η κινηση σημαινει οτι κατι δεν τους καθεται καλα στο τεχνικο επιτελειο. Και στο φιναλε ενας παικτης ειναι ολος κι ολος. Δεν υπαρχει αυτη την στιγμη παικτης στον Παναθηναικο που ΚΑΙ να αξιζει να εχει φανελα βασικου ΚΑΙ να απειλειται απο τον Πεκοβιτς. Οσοι ειναι να ανησυχουν για τον Πεκοβιτς ειναι αυτοι που καλα κανουν και ανησυχουν γιατι δεν εχουν πιασει καποια στανταρντς

Δημοσ.

Οσο για την επιθεση ο Πεκοβιτς εχει συνηθησει ως πρωταγωνιστης να περναει η μπαλα συνεχεια απο αυτον. Πως θα φερθει μεσα στο γηπεδο οταν θα περιμενει την πασα χωρις να δημιουργει; Πως θα αντιδρασει σε ενα συνεχες σπλιτ αουτ; Ποσο γρηγορα θα κοβει μετα απο πικ εν ρολ;

Καλως ή κακως η επιθεση που παιζει ο παο μετα την εποχη Μποντιρογκα βασιζεται σε γρηγορους ψηλους με αθλητικα προσοντα ήδη ο Γιασικεβιτσιους δειχνει να μπερδευει την ομαδα τί θα γινει αν προστεθει και ενας πιο αργος σεντερ απο αυτους που έχετε. Θα αναθεωρησει τις αποψεις του ο μεχρι στιγμης δογματικός Ομπραντοβιτς; ή θα προσπαθησει να βαλει τους παικτες στο ιδιο συστημα κινδυνευοντας να καταστρεψει οτι εχτισε; Το μελλον θα δειξει.

Σωστός είσαι φίλος μου αυτά είναι τα topics για τον Ψηλό. Τι θα γίνει δεν ξέρουμε ακόμα μυστήριο....

ο Ένας τραυματίας δεν παίζει, ο άλλος τραυματίας αλλά παίζει, οι άλλοι λένε κλείσαμε σέντερ....

Δημοσ.

KaizerSoze, δεν νομίζω να γκρινιάξει κανένας αν πάει καλά η ομάδα. Πέρυσι που ο Γιαφτοκας δεν έπαιζε, όταν του έκαναν σχετική ερώτηση απάντησε "Πως να γκρινιάξω που δεν με βάζουν... Triple Crown έκανε η ομάδα". Αν και φέτος υπάρχει ένα μικρό θέμα με τον Ζοτς και του παίκτες. Πολύ ελαστικό τον κόβω. Ίσως και λόγο της παρουσίας του Σαρας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...