Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στον SuperSportFM λένε για Πέκοβιτς, στο Sportime Radio λένε για Κουφό. Δεν ξέρω (προφανώς) τι ισχύει από όλα αυτά και κατά πόσον...

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Στον SuperSportFM λένε για Πέκοβιτς, στο Sportime Radio λένε για Κουφό. Δεν ξέρω (προφανώς) τι ισχύει από όλα αυτά και κατά πόσον...

μιλάμε για φέτος, ή για το καλοκαίρι? Θα κουφαθούμε...

Δημοσ.

Τι να σε πω...

Γεγονός είναι ότι ο Κουφός δυσκολεύεται στο κολλέγιο, καθότι πρωτοετής, με βαριά κορμιά να τον παίζουν αλλά και με άμυνες να προσαρμόζονται πάνω του. Ποιος ξέρει τι παίζει. Το μόνο σίγουρο ότι ο ΠΑΟ τον έχει προσεγγίσει πάνω από μία φορές πριν καν παίξει με την Εθνική.

Δημοσ.

Γιά τούς παλιότερους αυτό το τεράστιο τριφύλλι της συλλεκτικής φανέλλας είναι το κάτι άλλο άλλο.Αν έλειπε καί η διαφήμηση τού κλέφτη ΟΤΕ θα ήταν σίγουρα καλύτερα.Μινιμαλιστική φανέλλα πού παραπαίμπει στο παρελθόν καί συγκεκριμένα εποχή Γουέμπλεϋ.Μόνο πού τα σορτσάκια βερμούδες σε πήγαιναν πολύ πιό πίσω από το '70.

Μ' αυτά καί μ' αυτά καλά τα γιορτάσια αλλά πρέπει να φτειάξει καί ομάδα.Γιατι οι φανέλλες από μόνες τους δεν κερδίζουν.Δείτε χθες τι έπαθε ΑΕΚ.

Δημοσ.

Για τον Κουφο μου φαινεται πολυ δυσκολο...σιγουρα δυσκολευεται, αλλα και παλι το οχαιο στηριζει πολλα πανω του και βλεπουν το τεραστιο ταλεντο του..

Ετσι και αλλιως ειναι αρχη ακομα, και σιγα σιγα πιστευω οτι θα ρολαρει..

Εκτος των αλλων, εχει και το κορμι και το στυλ γκαζολ-Nowitzki klp που πουλαει πολυ στο νουβουα..

Και κατα την γνωμη μου, οσο μεγαλη ομαδα θεωρω τον παο στην ευρωπη και στον κοσμο, πιστευω οτι στην συγκεκριμενη ηλικια θα ειναι μεγα λαθος να ερθει Ευρωπη..

Για πεκοβιτσ οπως ειπα και πριν ειναι οτι καλυτερο μπορει να παρει ο παο..ταιριαζει απολυτα στο στυλ του ζελικο και θα δεσει αμεσως στην νοοτροπια της ομαδας..

Δημοσ.

Και εμένα μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο να έρθει ο Κουφός. Απλά δεν το θεωρώ απίθανο. Και προσωπικά θεωρώ τον Κουφό απείρως καλύτερη λύση από τον Πέκοβιτς για πολλούς λόγους.

Δημοσ.
Και εμένα μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο να έρθει ο Κουφός. Απλά δεν το θεωρώ απίθανο.

με τους κοντους προεδρους τπτ δεν ειναι απιθανο ;)

Και προσωπικά θεωρώ τον Κουφό απείρως καλύτερη λύση από τον Πέκοβιτς για πολλούς λόγους.

καλα αυτο ειναι αυτονοητο..

Δημοσ.

Τα πηρε ο Ζοτς

Δεν εχω 5αρι ε?Λοιπον, περνω Κουφο, Βουισιτς, Πεκοβιτς και κατεβαζω 5αδα Διαμαντιδης, Ουινστον, Κουφο, Βουισιτς, Πεκοβιτς, Μ.Ο. υψους 2,08 καπου εκει και σας σκιζω τα ραματα...Ε ρε γλεντια

Εγω και 1 να παρουμε δεν με χαλαει καθολου. Θα προτιμουσα Πεκοβιτς αρχικα , να παρει ποδι ο Ζιζιτς και αν ο Τομασεβιτς δεν αντεχει να παρουμε στην θεση του Βουισιτς αλλα να τον κρατησουμε να μαθει στον Σερβο μπασκετ(σε φαση καθηγητη, χωρις να πιανει θεση παικτη)

Ο ΚΟυφος δεν παιζει να ερθει

ΥΓ. Το συνθηματακι ειναι στον ρυθμο του "Οε, Ελλας ολε ολε, δεν σταματαω να τραγουδω ποτε"

Δημοσ.
ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΣ

ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ

100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Τα πηρε ο Ζοτς

ΥΓ. Το συνθηματακι ειναι στον ρυθμο του "Οε, Ελλας ολε ολε, δεν σταματαω να τραγουδω ποτε"

thnx αντρέα!

Δημοσ.

Το σύνθημα είναι όλα τα λεφτά! Και περιμένω να ακούσω και άλλα από τους ευρηματικούς οπαδούς μας!

Ελπίζω και στους επόμενους αγώνες της ομάδας το γήπεδο αν όχι να είναι γεμάτο τότε να έχει αρκετό κόσμο!

Δημοσ.

Πρώτα απ'όλα χαιρετώ πράσινα αδέλφια , δεν έχω ξαναποστάρει στο συγκεκριμένο thread.

1)Η φανέλα κατά τη γνώμη μου επιβεβαίωσε το δόγμα μου: Η adidas φτιάχνει άσχημες φανέλες και η nike όμορφες. Εννοώ πως για να φτιάξει "ξεχωριστή" φανέλα η adidas πλησίασε σε σχεδιασμό πολύ φανέλες τύπου ολλανδία, βραζιλία (λιτο-μονόχρωμο-γιακάς). Φυσικά η cosmote το μέγιστο ξενέρωμα.

2) Αν έρθει ο Κουφός η comission θα μας βάζει πρόστιμα φαση microsoft για το μονοπώλειο της ευρώπης

Δημοσ.

Ο Πεκοβιτς ερχεται και με τα ποδια απο το Βελιγραδι αλλα μην περιμενετε Κουφο δεν προκειται να παει ποτε στον παο.

1. Μπορει να ειναι Ελληνας αλλα εχει μεγαλωσει στην αμερικη και εκει ειναι η οικογενεια του.

2. Εχει μεγαλώσει βλεποντας παικτες του ΝΒΑ και φυσικα εβαλε σκοπο να παιξει στο ΝΒΑ οπως και ολοι οι Αμερικανοι και μη που παιζουν σε κολλεγια.

3. Τα χρηματα που δινει ο παο ειναι δελεαστικα αλλα ξερει οτι αν δηλωσει συμμετοχη στο ντραφτ (μεγαλο λαθος για μενα) θα ειναι μεσα στις 5 πρωτες θεσεις αρα 12 εκατομμυρια δολλάρια σε 3 χρονια εξασφαλισμενα.

4. Ξερει οτι μπορει να παιξει ΝΒΑ και να γινει All-Star.

5. Είναι αμερικανακι υποστηριζει Καβαλιερς (υμαρτον) δεν εχει σχεση με το Ευρωπαικο μπασκετ. Ειναι γι'αυτον μια 2η επιλογη αν ΑΠΟΤΥΧΕΙ στο ΝΒΑ.

* Καλος ο Κουφος αλλα και ο Ρεντζιας τα ιδια εκανε και ειδατε τι πετυχε. Αυτη τη στιγμη αντιμετοπίζεται ως SuperMan αλλα δεν ειναι τιποτα αλλο απο ενα εξαιρετικα ταλαντουχο αλλα με χτυπητες αδυναμιες παιδι.

** Δεν εχει βγει σεντερ στον παο μετα το Ρεμπρατσα και μαλλον δεν θα βγει αφου δεν ευνοειται απο το συστημα στην επιθεση (αυτο παει και στον Πεκοβιτς).

Δημοσ.

Σόρυ που πετάγομαι αλλά έχω μια ερώτηση.

Δεν θα ήταν πολύ μεγαλύτερη διαφήμηση για την cosmote να πει αυτοβούλως οτι από 1-1-2008 μέχρι 31-12-2008 δεν θέλει να μπαίνει το λογότυπό της στην επετειακή φανέλα?Έτσι απλά και χωρίς να σταματήσει να δίνει τα λεφτά.

Τώρα όλοι (δικαίως) λένε οτι στην επετειακή φανέλα δεν ταιριάζει το cosmote.Τι πιο έξυπνο από το να αποσύρει το όνομά της?Το εμπορικό της κέρδος και η απήχηση που θα είχε μια τέτοια κίνηση νομίζω οτι θα είναι πολύ μεγαλύτερο από τη διαφήμηση στη φανέλα.

Δεν λέω να το κάνει για συναισθηματικούς λόγους ούτε οτι ξαφνικά η cosmote αγάπησε τον παο, βλέπω καθαρά από την εμπορική πλευρά του θέματος.

Δημοσ.
.

* Καλος ο Κουφος αλλα και ο Ρεντζιας τα ιδια εκανε και ειδατε τι πετυχε. Αυτη τη στιγμη αντιμετοπίζεται ως SuperMan αλλα δεν ειναι τιποτα αλλο απο ενα εξαιρετικα ταλαντουχο αλλα με χτυπητες αδυναμιες παιδι.

1.Το κορμι και το φασμα κινησεων και δυνατοτητων του Κουφου δεν το ειχε ο Ρετζιας. Ο Ρετζιας ειχε καποια πολυ καλα χαρακτηριστικα που ομως αν τα αφηνες/δεν τα ανεπτυσες δεν ειχε το κορμι να τα καλυψει. Ο Κουφος ειναι πιο ψηλος, πιο δυνατος, παιζει και σεντερ(ο Ρεντζιας ποτε του δεν επαιξε κλασικα με στυλ "παλιου" 5αριου).

Επιπλεον ειναι ηδη Αμερικη, τον εχουν περιλαβει οι μαστορες εκει, και στο φιναλε αδυναμιες ειχε ακομα και ο Σαμπονις. Γιατι να βγει Ρεντζιας και οχι Σαμπονις?

Να στο θεσω αλλιως: Μπορει οντως να μην βγει ποτε. Αλλα αν βγει, θα βγει καλυτερος απο αυτο που μπορουσε να βγει ο Ρεντζιας

** Δεν εχει βγει σεντερ στον παο μετα το Ρεμπρατσα και μαλλον δεν θα βγει αφου δεν ευνοειται απο το συστημα στην επιθεση (αυτο παει και στον Πεκοβιτς).

ΙΣΑ-ΙΣΑ, το θεμα ειναι στην αμυνα. Ο Γιαφτοκας δεν εφυγε γιατι ετρωγε ταπα απο την στεφανη οπως λενε πολλοι. Απλα δεν μπορουσε να μαρκαρει σωστα στην βοηθεια στο σκριν και δεν ηταν αρκετα αποτελεσματικος στα αντιπαλα ντραιβς. Ο Πεκοβιτς απο το λιγο που τον εχουμε δει καλα κινειται στην αμυνα και επιθετικα ειναι δυνατος.

Ενιγουει, αφου του βγηκε ο Ρεμπρατσα, αφου του βγηκε ο Μιντλετον, μπορει να του βγει και αλλος. Το οτι κατι τετοιο ειναι δυσκολο δεν σημαινει οτι δεν γινεται. Δλδ τον Βουισιτς γιατι τον ηθελε, ετσι για πλακα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...