KaizerSoze Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δεν γινεται να αποδωσει καρπους σε ευρωπαικο επιπεδο κατι που προοριζεται για τοσο μικρη αγορα Κοινως, αν θες να περνεις Ευρωπαικα στο μπασκετ ή να πηγαινεις στους 16 και στους 8 του ΤΛ καθε χρονο με την αξια σου θα μπεις αναγκαστικα μεσα γιατι τα εξοδα σου θα ειναι αδυνατον να καλυφθουν απο τα εσοδα σου λογω της περιορισμενης αγορας που απευθυνεσαι. Πχ ο Ολυμπιακος φετος εβγαλε φραγκα λογω Καστιγιο και ΤΛ αλλα γενικα αυτο δεν ειναι κατι σταθερο. Αν θελει να φτιαξει ομαδα που να θεωρει οχι επιτυχια αλλα ΔΕΔΟΜΕΝΟ οτι θα παει 16 και 8 τοτε αναγκαστικα θα μπει μεσα
antreaslam Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 συμφωνώ με την "ανάλυση" του κάιζερ. άλλωστε, είναι ΤΟΣΑ πολλά τα παράπλευρα οφέλη από μια τέτοια καλή πορεία, που δεν είναι λανθασμένη επιχειρηματική κίνηση να ρίξεις περισσότερα χρήματα από όσα θα βγάλεις... ΥΓ: Επιμένω, ότι η επετειακή φανέλα, δεν έπρεπε να έχει διαφημίσεις... ΥΓ2: Φυσικά, έχουμε πολύ σοβαρότερα προβλήματα, αλλά αυτό δείχνει μια νοοτροπια που υπάρχει... ΥΓ3: Πέκοβιτς ε?ΚΑΡΑγουστάρω! ΥΓ4: Σεβασμό στους οπαδούς ρε πούστη μου!
firewalker Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Για την φανέλα το πρώτο που ρώτησα πριν μερικά ποστ ήταν αν έχει χορηγό πάνω. Θα είναι μεγάλη ξεφτίλα να έχει και δεν πρόκειται να την αγοράσω. Περιμένω κάποιο επιβεβαίωση. Στο παιχνίδι ήταν αδύνατον να μην έχει χορηγό. Αυτό το καταλαβαίνω. Υπάρχουν συμβόλαια εκατομμυρίων. Η φανέλα που είχε το 100 από πίσω και την είχαν στην γυάλα, είχε χορηγό; Δεν θυμάμαι...
antreaslam Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 ρε σεις, θυμάται κανείς πως λεγόταν πριν να ονομαστεί έτσι, η μαντσεστερ γιουνάινεντ?
firewalker Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Καλά αυτός πρέπει να είναι χειρότερος από τον Τζιγκερ... Έχει και ηλίθια φάτσα... Και όπως λένε στο χωρίο μου... Παπά παιδί, διαόλου εγγόνι... Ελπίζω να μην αναλάβει ποτέ τον Παναθηναϊκό. Αααααα.... Παραλίγο να το ξεχάσω! Χρόνια σου πολλά Γιάννη (Τζίγκερ)! Πιστεύω όλοι εδώ θα σου εύχονται να τα εκατοστήσεις... ρε σεις, θυμάται κανείς πως λεγόταν πριν να ονομαστεί έτσι, η μαντσεστερ γιουνάινεντ? The club was formed as Newton Heath L&YR F.C. in 1878 as the works team of the Lancashire and Yorkshire Railway depot at Newton Heath. The club's shirts were green and gold halves. They played on a small, dilapidated field on North Road, near the future site of the Manchester Piccadilly railway station for fifteen years, before moving to Bank Street in the nearby town of Clayton in 1893. The club had entered the Football League the previous year and began to sever its links with the rail depot, becoming an independent company, appointing a club secretary and dropping the "L&YR" from their name to become simply Newton Heath F.C.. Not long afterwards, in 1902, the club neared bankruptcy, with debts of over £2500. At one point, their Bank Street ground was even closed by the bailiffs.[9] http://en.wikipedia.org/wiki/Manchester_united
chriszah Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Να ρωτήσω κάτι; Το συνθημά που φώναζαν στη Λεωφόρο για τα 100 χρόνια πως πάει; Το άκουσα και στο ΟΑΚΑ με την Παρτιζαν αλλά δεν κατάλαβα τι έλεγε ο πρώτος στίχος
antreaslam Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
KaizerSoze Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Mε Παρτιζαν στο Α ημιχρονο λεγανε Παναθηναικος και στο Β το γυρισανε στο Αιωνια Πιστος
firewalker Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Ο ρυθμός πως πάει; Δεν μου βγαίνει... antreaslam, το avatar σου τι γράφει; δεν τα βγάζω όλα...
antreaslam Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Τον ρυθμό δε μπορώ να σου τον τραγουδήσω όπως καταλαβαίνεις Το αβαταρ μου λέει: ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΣΤΗ GREEN TV ΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ...
1980 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Τον ρυθμό δε μπορώ να σου τον τραγουδήσω όπως καταλαβαίνεις Το αβαταρ μου λέει: ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΣΤΗ GREEN TV ΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ... κοινως αφηστε μας ησυχους να καταστρεψουμε οσο δεν παει την ομαδα που αγαπατε. Γιορταζει κιολας σημερα ο ακατανομαστος.
firewalker Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Τον ρυθμό δε μπορώ να σου τον τραγουδήσω όπως καταλαβαίνεις Έλα ρε συ... Μια ηχογράφηση με το κινητό κάνε και ανέβασε την... :-) Γιορταζει κιολας σημερα ο ακατανομαστος. Φαντάζομαι του τηλεφώνησες να του ευχηθείς χρόνια πολλά... Έτσι;
ata1983 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Έχω καιρό να μπώ και δεν πήρα είδηση το πρωτοσέλιδο που λέτε? Ποιον παίκτη λένε? Τον Πέκοβιτς? Για τώρα ή από τη νέα χρονιά? Αλήθεια αν έρθει κάποιος παίκτης τώρα μπορεί να παίξει Ευρώπη αν έπαιζε ήδη με μια ομάδα το πρώτο μισό της χρονιάς?
vlachaquito Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Έχω καιρό να μπώ και δεν πήρα είδηση το πρωτοσέλιδο που λέτε? Ποιον παίκτη λένε? Τον Πέκοβιτς? Για τώρα ή από τη νέα χρονιά? Αλήθεια αν έρθει κάποιος παίκτης τώρα μπορεί να παίξει Ευρώπη αν έπαιζε ήδη με μια ομάδα το πρώτο μισό της χρονιάς? εχει δικαιωμα αλλα απο την φαση των 16 και μετα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.