Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν γινεται να αποδωσει καρπους σε ευρωπαικο επιπεδο κατι που προοριζεται για τοσο μικρη αγορα

Κοινως, αν θες να περνεις Ευρωπαικα στο μπασκετ ή να πηγαινεις στους 16 και στους 8 του ΤΛ καθε χρονο με την αξια σου θα μπεις αναγκαστικα μεσα γιατι τα εξοδα σου θα ειναι αδυνατον να καλυφθουν απο τα εσοδα σου λογω της περιορισμενης αγορας που απευθυνεσαι.

Πχ ο Ολυμπιακος φετος εβγαλε φραγκα λογω Καστιγιο και ΤΛ αλλα γενικα αυτο δεν ειναι κατι σταθερο. Αν θελει να φτιαξει ομαδα που να θεωρει οχι επιτυχια αλλα ΔΕΔΟΜΕΝΟ οτι θα παει 16 και 8 τοτε αναγκαστικα θα μπει μεσα

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

συμφωνώ με την "ανάλυση" του κάιζερ. άλλωστε, είναι ΤΟΣΑ πολλά τα παράπλευρα οφέλη από μια τέτοια καλή πορεία, που δεν είναι λανθασμένη επιχειρηματική κίνηση να ρίξεις περισσότερα χρήματα από όσα θα βγάλεις...

ΥΓ: Επιμένω, ότι η επετειακή φανέλα, δεν έπρεπε να έχει διαφημίσεις...

ΥΓ2: Φυσικά, έχουμε πολύ σοβαρότερα προβλήματα, αλλά αυτό δείχνει μια νοοτροπια που υπάρχει...

ΥΓ3: Πέκοβιτς ε?ΚΑΡΑγουστάρω!

ΥΓ4: Σεβασμό στους οπαδούς ρε πούστη μου!

Δημοσ.

Για την φανέλα το πρώτο που ρώτησα πριν μερικά ποστ ήταν αν έχει χορηγό πάνω. Θα είναι μεγάλη ξεφτίλα να έχει και δεν πρόκειται να την αγοράσω. Περιμένω κάποιο επιβεβαίωση. Στο παιχνίδι ήταν αδύνατον να μην έχει χορηγό. Αυτό το καταλαβαίνω. Υπάρχουν συμβόλαια εκατομμυρίων. Η φανέλα που είχε το 100 από πίσω και την είχαν στην γυάλα, είχε χορηγό; Δεν θυμάμαι...

Δημοσ.

Καλά αυτός πρέπει να είναι χειρότερος από τον Τζιγκερ... Έχει και ηλίθια φάτσα... Και όπως λένε στο χωρίο μου... Παπά παιδί, διαόλου εγγόνι... Ελπίζω να μην αναλάβει ποτέ τον Παναθηναϊκό.

prasini_l.jpg

Αααααα.... Παραλίγο να το ξεχάσω!

Χρόνια σου πολλά Γιάννη (Τζίγκερ)! Πιστεύω όλοι εδώ θα σου εύχονται να τα εκατοστήσεις...

ρε σεις, θυμάται κανείς πως λεγόταν πριν να ονομαστεί έτσι, η μαντσεστερ γιουνάινεντ?

The club was formed as Newton Heath L&YR F.C. in 1878 as the works team of the Lancashire and Yorkshire Railway depot at Newton Heath. The club's shirts were green and gold halves. They played on a small, dilapidated field on North Road, near the future site of the Manchester Piccadilly railway station for fifteen years, before moving to Bank Street in the nearby town of Clayton in 1893. The club had entered the Football League the previous year and began to sever its links with the rail depot, becoming an independent company, appointing a club secretary and dropping the "L&YR" from their name to become simply Newton Heath F.C.. Not long afterwards, in 1902, the club neared bankruptcy, with debts of over £2500. At one point, their Bank Street ground was even closed by the bailiffs.[9]

http://en.wikipedia.org/wiki/Manchester_united

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι; Το συνθημά που φώναζαν στη Λεωφόρο για τα 100 χρόνια πως πάει; Το άκουσα και στο ΟΑΚΑ με την Παρτιζαν αλλά δεν κατάλαβα τι έλεγε ο πρώτος στίχος

Δημοσ.

Τον ρυθμό δε μπορώ να σου τον τραγουδήσω όπως καταλαβαίνεις :)

Το αβαταρ μου λέει:

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ

ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ

ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΣΤΗ GREEN TV

ΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ

ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ...

Δημοσ.

Το αβαταρ μου λέει:

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ

ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ

ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΣΤΗ GREEN TV

ΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ

ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ...

κοινως αφηστε μας ησυχους να καταστρεψουμε οσο δεν παει την ομαδα που αγαπατε. Γιορταζει κιολας σημερα ο ακατανομαστος.

Δημοσ.

Έλα ρε συ... Μια ηχογράφηση με το κινητό κάνε και ανέβασε την... :-) :-) :-)

Γιορταζει κιολας σημερα ο ακατανομαστος.

Φαντάζομαι του τηλεφώνησες να του ευχηθείς χρόνια πολλά... Έτσι;

Δημοσ.

Έχω καιρό να μπώ και δεν πήρα είδηση το πρωτοσέλιδο που λέτε? Ποιον παίκτη λένε? Τον Πέκοβιτς? Για τώρα ή από τη νέα χρονιά? Αλήθεια αν έρθει κάποιος παίκτης τώρα μπορεί να παίξει Ευρώπη αν έπαιζε ήδη με μια ομάδα το πρώτο μισό της χρονιάς?

Δημοσ.
Έχω καιρό να μπώ και δεν πήρα είδηση το πρωτοσέλιδο που λέτε? Ποιον παίκτη λένε? Τον Πέκοβιτς? Για τώρα ή από τη νέα χρονιά? Αλήθεια αν έρθει κάποιος παίκτης τώρα μπορεί να παίξει Ευρώπη αν έπαιζε ήδη με μια ομάδα το πρώτο μισό της χρονιάς?

εχει δικαιωμα αλλα απο την φαση των 16 και μετα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...