Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η φανέλα μου άρεσε αρκετά! Πολύ καλή!

Η εμφάνιση της ομάδας ήταν απαράδεκτη όμως! Τι θα γίνει...

τιποτα ετσι απλα.

Δημοσ.
τιποτα ετσι απλα.

Δυστυχώς έτσι είναι... Ρε σεις δεν κάνουμε μι δικιά μας ομάδα και να την πούμε Παναθηναϊκός; Καλύτερα θα παίζουμε...

Η φανέλες που θα παίρνει ο κόσμος θα έχουν χορηγό; Δεν νομίζω, ε;

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ στο 2ο ημίχρονο ψιλοβλεπόντουσαν... Απορώ γιατί πάντα στα εντός έδρας παιχνίδια πρέπει να χαραμίζουμε το πρώτο ημίχρονο. Με το που μπήκε ο Ιβανσιτς άλλαξε τελείως η συμπεριφορά της ομάδας!

Δημοσ.

Εγω απορω αφου θελουμε να κερδισουμε γιατι παιζουμε με 2 αμυντικα χαφ? Τοσο φοβιτρο ειναι η καλαμαρια?

Δημοσ.

Εδώ ο Γιάννης ο Γκούμας που ξέρει τα βασικά από την θέση του επιθετικού, με την διάπλαση που έχει κόντεψε να σκοράρει κανα δυο φορές... Αν σε τέτοια παιχνίδια έχεις έναν κλασικό επιθετικό περιοχής που δεν είναι λεπτεπίλεπτος θα καθάριζε σε μία φάση.

Δημοσ.
Sorry, αλλα οι δηλωσεις αθανασοπουλου που κολλουσανε?? για καντε κανα explain και σε εμας τους απεξω.. :)

Έλα ντε... Και εγώ τις άκουσα και δεν κατάλαβα. Προφανώς κάποιος θα του την έπεσε...

Έχει μία εβδομάδα που εμφανίζεται συνεχώς σε ραδιόφωνα και τηλεόραση και κάνει δηλώσεις. Έκανε την αρχή την προηγούμενη Κυριακή όπου παρενέβη σε εκπομπή του Alpha, ακολούθησε "εμφάνιση" του σε εκπομπή της ΕΡΑ sport και το σημερινό...

Δημοσ.

ρε παιδια επειδη δεν καταλαβα(και μαλλον θα ρωτησω βλακια) η φανελα που θα αρχισει να πουλιετε απο τον αλλο μηνα για τα 100 χρονια θα ειναι οπως αυτη που ηταν μεσα στον πινακα,δηλαδη πισω να γραφει παναθηναικος και να εχει το νουμερο 100,ή θα ειναι κανονικη φανελα με το νουμερο/ονομα καθε παιχτη?

Δημοσ.

Παρατηρήσεις:

1) Η φανέλα είναι πράγματι καταπληκτική, αλλά είναι γελοίο στα δικά μου -ρομαντικά- μάτια, να έχει 2 διαφημίσεις επάνω. Σκόπευα να την αγοράσω, αλλά μόνο αν δεν έχει τους σπόνσορες επάνω... (και επίσης, επιμένω, ότι η φανέλα, έπρεπε να είναι ίδια σε όλα τα αθλήματα)...

2) Για το θέαμα που παρουσιάζουμε, δε θέλω να σχολιάσω πάλι (έτσι κ αλλιώς, είναι...αχαρακτήριστο)!

3) Δε μπορεί να είναι αλήθεια αυτό που συμβαίνει στον Παναθηναικό... Ανακοινώνουν οι οπαδοί του ότι θα αγοράσουν εισητήρια στις θύρες 6-7-8. Μετά από λίγο, η παε ανακοινώνει ότι δε μπορεί να διαθέσει εισητήρια στις θύρες αυτές, γιατί -λέει-,τα έχει δώσει σε σχολεία (ναι, πριν 20 ημέρες που έκλεισαν). Οι οπαδοί λένε ότι θα αγοράσουν εισητήρια σε όποια θύρα να ναι, και βγάζει ανακοίνωσε η παε , ότι τα εισητήρια είναι sold out(!!!)!

Τελικά, οι θύρες 13-14 ήταν εντελώς άδειες , ενώ κενά καθίσματα υπήρχαν σε όλο το γήπεδο!

4) Καταπληκτική δουλειά κάνει ο αθανασόπουλος!!! διευθυντής επικοινωνίας, που να υβρίζεται τόσο πολύ, και να τα έχει κάνει τόσο σκατά, σε 5 μήνες, είναι τρομερή επιτυχία! ΚΑι επιτέλους, ποιος του δίνει το δικαίωμα να λέει "εγώ, ο παναθηναικός, ξέρω τι πρέπει να κάνω" κλπ? Είναι τυχαίο ότι στο γήπεδο πήγε μαζί με τον λαπα/γκόντζο?

5) "Καλλιστεία θύρας" κύριε αθανασοπουλε??? δε ντρέπεστε λίγο ρε? Άκου καλλιστεία...

6) Νταβάδες κύριε αθανασόπουλε, είστε εσείς, που ασελγείτε πάνω στην 100χρονη ιστορία του ΠΑΟ, με τακτικές που είναι ζήτημα αν έχουν υιοθετηθεί στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο από άλλον σύλλογο.

7) Φυσικά, το πρόβλημα δεν είναι ο τυχάρπαστος αθανασόπουλος,αλλά ο τζίγγερ... Πέρυσι, όταν τα βρήκε με τους οπαδούς, τους υποσχέθηκε ότι δε θα ξαναβάλει ποτέ ενδιαμεσους, γιατί μεταφέρουν διαστρεβλωμένα πράγματα, και ότι θα μιλάνε απευθείας! Guess what? από τότε, δεν έχουν καταφέρει να συναντηθούν μαζί του ούτε μια φορά....

8) 100 χρόνια ιστορία.... όχι 29...Τι λέει η οικογένεια γιαυτό?

9) Ακόμα περιμένω να ακούσω μια ομάδα στον παγκόσμιο χάρτη που να πολεμάει και να μη θέλει τους οπαδούς της....

• Members
Δημοσ.
Παρατηρήσεις:

1) Η φανέλα είναι πράγματι καταπληκτική, αλλά είναι γελοίο στα δικά μου -ρομαντικά- μάτια, να έχει 2 διαφημίσεις επάνω. Σκόπευα να την αγοράσω, αλλά μόνο αν δεν έχει τους σπόνσορες επάνω... (και επίσης, επιμένω, ότι η φανέλα, έπρεπε να είναι ίδια σε όλα τα αθλήματα)...

Θα συμφωνήσω σε ότι αφορά τον σπόνσορα. Μάλιστα, ξανακοιτάζοντάς την συνειδητοποιώ ότι ίσως τελικά αυτό να ήταν που με χάλασε, και η πρώτη εντύπωσή μου ήταν αρνητική.

Δημοσ.
Διαβασε κανεις σημερα πρωτοσελιδο τησ Sport Day????

Deal με ΠΕΚΟΒΙΤΣ....

εχει γουστο... :-):-):-)

Καλα, φερνεις Πεκοβιτς που και κορμι ειναι και απο μπασκετ σκαμπαζει (παιζει καλα την αμυνα στο σκριν) και τον στρωνεις ενα χρονο με δασκαλο Τομασεβιτς (εχει αλλο ενα χρονο συμβολαιο)

Ω ρε γλεντια, αυτο μαλιστα, θα ειναι 5αρι. Και τους δινουμε και ενα Ζιζιτς και δωρο τα πρωτα 2 επιθετικα του Κροατη.

Δημοσ.

Έχουμε 2008, είναι απλά ουτοπικό να μιλάμε για φανέλες χωρίς σπόνσορες.

Εγώ θα ήθελα πολύ οι ομάδες να λειτουργούν με εντελώς "ιδιωτικά" κριτήρια και να αποδίδουν κέρδη(βλέπε Αγγλία), σε αντίθεση με τα "Ελληνικά" μοντέλα.

Ακόμα και το μπάσκετ να δει κανείς, σπρώχνουν λεφτά οι Γιαννακοπουλαίοι / Αγγελόπουλοι, αλλά μπαίνουν μέσα με τα τσαρούχια. Εμείς γουστάρουμε (και εγώ μαζί), αλλά ως μοντέλο λειτουργίας δεν είναι και πολύ υγιές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...