firewalker Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Ναι είναι Θεός. ΤΕΛΟΣ Ναι! Τον έχει κερδίσει αυτόν τον τίτλο! Είναι θεός και του αξίζει να τον λατρεύουν. Τώρα τελευταία όμως αρχίζει να συμπεριφέρεται σαν θεός που δεν τον απασχολεί τόσο το παραστράτημα των παιδιών του (παίκτες) ένα πράγμα σαν τον χριστιανικό θεό.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Καταρχήν, τον Πέκοβιτς, όχι τον Πέροβιτς Δευτερευόντως, μάλλον έχει μυαλό. Και για αυτό κάτι λένε οι τίτλοι που έχει κατακτήσει αλλά και οι center με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν... Ναι οκ ΠεΚοβιτς...και μην αρπαζεστε δεν ειπα οτι δεν εχει μυαλο ο Θεος σας! Απλα ειπα οτι στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θεμα,την μη αποκτηση ενος σοβαρου σεντερ τα τελευταια χρονια,φαινεται να βαζει μυαλο. Απλα Ελληνικα τα γραφουμε...
KWSN_Men Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Ναι οκ ΠεΚοβιτς...και μην αρπαζεστε δεν ειπα οτι δεν εχει μυαλο ο Θεος σας! Απλα ειπα οτι στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θεμα,την μη αποκτηση ενος σοβαρου σεντερ τα τελευταια χρονια,φαινεται να βαζει μυαλο. Απλα Ελληνικα τα γραφουμε... Και εγώ απλά Ελληνικά γράφω. Ο Ομπράντοβιτς θέλει ψηλό. Απλά θέλει συγκεκριμένο τύπο ψηλού. Να μπορεί να παίξει pick 'n' roll σε άμυνα και επίθεση, να μπορεί να πασάρει στοιχειωδώς, να μην είναι Τσακ.., εχμ, συγγνώμη, άχρηστος.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Και εγώ απλά Ελληνικά γράφω. Ο Ομπράντοβιτς θέλει ψηλό. Απλά θέλει συγκεκριμένο τύπο ψηλού. Να μπορεί να παίξει pick 'n' roll σε άμυνα και επίθεση, να μπορεί να πασάρει στοιχειωδώς, να μην είναι Τσακ.., εχμ, συγγνώμη, άχρηστος. Μου αρεσει που μου πετας συνεχεια τον Τσακαλιδη λες και θα πληγωθω...η διαφορα βεβαια ειναι οτι ο Τσακ οπως τον λες ειναι 4ος σεντερ στη δικια μου ομαδα. Στη δικια σου μπορεις να μου πεις ΕΝΑ καθαρο 5αρι; Και σε τελικη αναλυση εσεις οι ιδιοι τα λεγατε πριν λιγες μερες οτι χρειαζεστε σεντερ και οτι ειναι λαθος του Ομπραντοβιτς να μην εχει τετοιο παιχτη.
Absinthe Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Μου αρεσει που μου πετας συνεχεια τον Τσακαλιδη λες και θα πληγωθω...η διαφορα βεβαια ειναι οτι ο Τσακ οπως τον λες ειναι 4ος σεντερ στη δικια μου ομαδα. Στη δικια σου μπορεις να μου πεις ΕΝΑ καθαρο 5αρι; Και σε τελικη αναλυση εσεις οι ιδιοι τα λεγατε πριν λιγες μερες οτι χρειαζεστε σεντερ και οτι ειναι λαθος του Ομπραντοβιτς να μην εχει τετοιο παιχτη. Δηλαδη ποιοι ειναι οι 3 σας σεντερ που προηγουνται του Τζεικομπ? Ο Μπουρουσης? Να το δεχτω αν και το παλικαρι εχει απωθημενο που τον εκαναν οι γονεις του 2.10 και οχι 1.90 για να παιζει γκαρντ. Μετα? Ο Τζακσον? Πιο πολυ 4αρι ειναι παρα 5αρι. Και τριτος ποιος? Ο Μαυροκεφαλιδης? No comment.
KWSN_Men Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Μου αρεσει που μου πετας συνεχεια τον Τσακαλιδη λες και θα πληγωθω...η διαφορα βεβαια ειναι οτι ο Τσακ οπως τον λες ειναι 4ος σεντερ στη δικια μου ομαδα. Ο Τσακαλίδης είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος σας ψηλός. Και το καλοκαίρι τον υπολογίζατε ως βασικό μέχρι να γυρίσει ο Σχορτσιανίτης. Άσε δε τα νούμερα που προβλέπατε ότι θα κάνει με τον κοντό Μπατίστ κτλ. Προηγούμενοι τρεις ποιοι είναι όπως λέει και ο Αψέντης; Ο Τζάκσον; Όσο 5άρι είναι ο Μπατίστ, είναι και αυτός. Τον βαφτίζετε 5άρι επειδή είναι αργός, ειδικά στην άμυνα. Ο Μπουρούσης; Αράζει στο τρίποντο στην επίθεση και περιμένει το σουτ. Έχει να παίξει πλάτη κάτι χρόνια. Ο Μαυροκεφαλίδης; Υπάρχει μπασκετμπολίστας με αυτό το όνομα; Ο Σχορτσιανίτης ως γνωστόν δίνει συνεντεύξεις και απειλεί τον Asashoryu με συντριβή. Στη δικια σου μπορεις να μου πεις ΕΝΑ καθαρο 5αρι; Τομάσεβιτς. Πέρυσι όταν χρειάστηκε έπαιξε και πολύ καλά μάλιστα. Τα ίδια αναμένονται και για φέτος. Και σε τελικη αναλυση εσεις οι ιδιοι τα λεγατε πριν λιγες μερες οτι χρειαζεστε σεντερ και οτι ειναι λαθος του Ομπραντοβιτς να μην εχει τετοιο παιχτη. Λάθος. Ο μόνος που γκρινιάει συνεχώς και ασταμάτητα είναι ο Keyzer και αυτό επειδή του αρέσουν οι ψηλοί άντρες...
konnak Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Περί "συμβατών" με τον Παναθηναϊκό ψηλών, και άλλα: Θέλει τα γαλόνια του αφεντικού (Παπαδογιάννης Νίκος, Sport FM)
LL_NEO Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 η διαφορα βεβαια ειναι οτι ο Τσακ οπως τον λες ειναι 4ος σεντερ στη δικια μου ομαδα. Και ο Σχορτς 5ος και 6ος και σχεδόν 7ος (μαζί).
vlachaquito Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Περί "συμβατών" με τον Παναθηναϊκό ψηλών, και άλλα: Θέλει τα γαλόνια του αφεντικού (Παπαδογιάννης Νίκος, Sport FM) πολυ καλο αρθρο και θα συμφωνησω στο θεμα των ψηλων.. Επισης σε ενα αλλο αρθρο του σημερινου sport-fm πεφτει και το ονομα του βουισιτσ..Γ γνωμη μου ειναι οτι ο πεκοβιτσ ειναι ακριβως οτι χρειαζεται ο ζελικο στην καλοδουλεμενη του μηχανη στην θεση 5..Δεν ειναι ο υπερψηλος, η ο φοβερος σκορερ, αλλα ειναι ενας τομασεβιτσ 10 χρονια πιο μικρος..Και στην μηχανη του πρωταθλητη ξερετε οτι πρεπει να μπαινουν τα σωστα γραναζια.. Οσον αφορα τα γραναζια, το αρθρο του παπαδογιαννη με καλυπτει πληρως και στο θεμα γιασκεγιτσιους..και χαιρομαι που δεν ειμαι ο μονος που βλεπει αυτη την παραφωνια στην ομαδα...Το θεμα ειναι ποσο θα διαρκεσει, γιατι το μονο σιγουρο ειναι οτι ο μαεστρος θα τα καταφερει να ξανακανει την ορχηστρα να παιζει οπως περυσι...
1980 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Οταν λεω οτι δεν ειμαστε σε θεση να τον κρινουμε ενοω εμεις οι φιλαθλοι-οπαδοι που γινομαστε προπονηταραδες ανα περιοδους. Αλλοι ειναι πιο αρμοδιοι να κρινουν εναν προπονητη. Θα πω εγω αν κανει την δουλεια του σωστα ο ομπραντοβιτς. Δεν παμε καλα.
KWSN_Men Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 πολυ καλο αρθρο και θα συμφωνησω στο θεμα των ψηλων.. Επισης σε ενα αλλο αρθρο του σημερινου sport-fm πεφτει και το ονομα του βουισιτσ..Γ γνωμη μου ειναι οτι ο πεκοβιτσ ειναι ακριβως οτι χρειαζεται ο ζελικο στην καλοδουλεμενη του μηχανη στην θεση 5..Δεν ειναι ο υπερψηλος, η ο φοβερος σκορερ, αλλα ειναι ενας τομασεβιτσ 10 χρονια πιο μικρος..Και στην μηχανη του πρωταθλητη ξερετε οτι πρεπει να μπαινουν τα σωστα γραναζια..Οσον αφορα τα γραναζια, το αρθρο του παπαδογιαννη με καλυπτει πληρως και στο θεμα γιασκεγιτσιους..και χαιρομαι που δεν ειμαι ο μονος που βλεπει αυτη την παραφωνια στην ομαδα...Το θεμα ειναι ποσο θα διαρκεσει, γιατι το μονο σιγουρο ειναι οτι ο μαεστρος θα τα καταφερει να ξανακανει την ορχηστρα να παιζει οπως περυσι... Πρόσεξες όμως πώς τελειώνει το αρθράκι; Μιλάμε, όμως, για το Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Αν δεν μπορεί αυτός να προσαρμόσει το DNA του στις -οσοδήποτε υψηλές- απαιτήσεις μιας καινούργιας ομάδας, δεν μπορεί κανείς. Άσε που εγώ νομίζω ότι όλη αυτή η πρεμούρα είναι υπερβολική...
firewalker Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Εγώ νομίζω ότι δεν τον ζορίζουν (βασικά ο Ζοτς) τον Σάρας (και άλλους). Τον έχουν αφήσει εντελώς χαλαρό. Σαν γρανάζι της μηχανής Ζοτς μοιάζει να του λείπουν δόντια (και σε άλλους) και ορισμένες φορές η μηχανή κλοτσάει. Και γενικά βλέπω το τεχνικό κομμάτι της ομάδας ποιο χαλαρό σε σχέση με πέρυσι που τον ίδιο καιρό παίζαμε και καλύτερο μπάσκετ.
KWSN_Men Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Το τεχνικό τιμ δηλαδή ψιλοβαριέται με άλλα λόγια;
firewalker Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Το τεχνικό τιμ δηλαδή ψιλοβαριέται με άλλα λόγια; Όχι!!! Ποτέ δεν θα τολμούσα να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Απορώ πως το σκέφτηκες. Μου θυμίζει γιατρό που έχει να αντιμετωπίσει έναν ασθενή με πυρετό από μια απλή ίωση. Δεν δείχνει να ανησυχεί ιδιαίτερα παρόλο που οι συγγενείς του ασθενή ανησυχούν αρκετά.
Humphrey Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Όχι ρε παιδιά, ποιος να ψιλοβαριέται στο τιμ..Εκείνο που συμβαίνει, μου φαίνεται, είναι ότι για πρώτη φορά μετα την εποχή του Μποντιρόγκα ο Παναθηναικός έχει μια πραγματική ''ντίβα" (Γιασικεβίτσιους), η οποία έχει μάθει να παίζει ένα διαφορετικό μπάσκετ. Απο το 2002 και μετα, ο μοναδικός σταρ στον Παναθηναικό υπήρξε ο Ομπράντοβιτς, ο οποίος ,κατα την ταπεινή μου γνώμη, αποφάσισε να βάλει ένα στοίχημα με τον εαυτό του. Αποφάσισε να φτιάξει μια ομάδα από παίκτες-εργαλεία. Μια ομάδα απο εξαιρετικούς μεν παίκτες οι οποίοι όμως θα έπαιζαν ΜΟΝΟ με τον τρόπο που θα είχε στο μυαλό του ο Ζοτς. Αν το σκεφτείτε καλά, θα δείτε ότι κατα την περίοδο 2002-2007 (με εξαίρεση την περίπτωση Ντελκ) δεν πέρασε κανένας ''πραγματικός'' σταρ απο τον ΠΑΟ, παρόλο που ειδικά τα τελευταία 2 χρόνια η ομάδα ξόδεψε πάρα πολλά. Ήρθαν πάρα πολύ καλοί και χρησιμότατοι παίκτες (Σισκάουσκας, Μπετσίροβιτς, Τσαρτσαρής, Χατζηβρέτας, Διαμαντίδης, Σπανούλης, Τομάσεβιτς κλπ) με κοινό χαρακτηριστικό το ότι ήταν πρόθυμοι να κοντρολάρουν έστω το στυλ τους και να "καλουπωθούν" προκειμένου να ταιριάξουν με τα πλάνα του Σέρβου. Καμμία σχέση δηλαδή με το σταριλίκι των Βολκώφ, Πάσπαλι, Γουίλκινς, Σκοτ, Ράτζα, Μποντιρόγκα, Κάτας, Ρέμπρατσα (κάπου εδώ σε πιάνει ζαλάδα..) όταν η ομάδα πλήρωνε ποντάρωντας στο να φέρει τον ηγέτη που θα έδινε ταυτότητα στην ομάδα περισσότερο απο το παρκέ. Ο Γιασικεβίτσιους είναι ακριβώς σαν τους προηγούμενους. Πέραν του γεγονότος ότι είναι ήδη φτασμένος, δεν μου φαίνεται πως είναι ο παίκτης που θα αλλάξει για χάρη του προπονητή. Θέλει περισσότερη ελευθερία στο παιχνίδι του, γιατί πάντα έτσι έπαιζε. Αυτός θέλει transition, γρήγορες επιθέσεις, σουτ όποτε του καπνίσει και παίκτες να ψάχνουν κάθε στιγμή τους ελεύθερους διαδρόμους για να πάρουν τις ασσίστ. Κάλα το έγραψε ο Παπαδογιάννης, ο τύπος θέλει να κρατάει ΑΥΤΟΣ την μπαγκέτα. Η χρονιά θα δείξει αν προπονητής και σταρ καταφέρουν να συντονιστούν. Πάντως κάθε ομάδα του Ομπράντοβιτς ρολάρει γύρω στο Φλεβάρη. (Η συζήτηση σας πάντως δείχνει πόσο ψηλά έχει βάλει τον πήχη ανα τα χρόνια αυτή η ομάδα..Μία μόλις ήττα σε είκοσι αγώνες και το σχόλιο πάει σύννεφο..Πάντα τέτοια...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.