Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παντως ειμαστε για γελια φειτε το πρωτοσελιδο της Γατας μας δουλεουν και καλα κανουν εκει που μας εφτασε ο τζιγγερ

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τετοια ξεφτιλα δηλαδη.... προταση λεει στον κορυφαιο σκορερ της αιγυπτου... τον γκαλιτσιο ηθελε να τον παρει με δοσεις... πραγματικα το ρεζιλικι δεν εχει τελειωμο και που ειστε ακομα....

Δημοσ.

Διαβασα σε μια φυλλαδα οτι ο ΠΑΟ προσπαθει να κλεισει απο τωρα τον Περοβιτς της Παρτιζαν...για να δουμε εβαλε μυαλο ο Ομπραντοβιτς και θα αποκτησει εναν σεντερ της προκοπης;

Οχι βεβαια οτι αυτη τη στιγμη ο Σερβος ειναι ο σουπερ ντουπερ παιχτης αλλα σιγουρα ειναι σπουδαιο ταλεντο με πολλες υποσχεσεις για το μελλον.

Δημοσ.
Διαβασα σε μια φυλλαδα οτι ο ΠΑΟ προσπαθει να κλεισει απο τωρα τον Περοβιτς της Παρτιζαν...για να δουμε εβαλε μυαλο ο Ομπραντοβιτς και θα αποκτησει εναν σεντερ της προκοπης;

Οχι βεβαια οτι αυτη τη στιγμη ο Σερβος ειναι ο σουπερ ντουπερ παιχτης αλλα σιγουρα ειναι σπουδαιο ταλεντο με πολλες υποσχεσεις για το μελλον.

Καταρχήν, τον Πέκοβιτς, όχι τον Πέροβιτς ;)

Δευτερευόντως, μάλλον έχει μυαλό. Και για αυτό κάτι λένε οι τίτλοι που έχει κατακτήσει αλλά και οι center με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν...

Δημοσ.
για να δουμε εβαλε μυαλο ο Ομπραντοβιτς και θα αποκτησει εναν σεντερ της προκοπης;

Αφου εχασε μεσα απο τα χερια του το κελεπουρι, τον Τζεικομπ Τσακαλιδη, και ειδε ποσο αλλαζει η αποδοση μιας ομαδας με την προσθηκη ενος σεντερ σαν του Τζεικομπ, εβαλε επιτελους μυαλο και θα αποκτησει σεντερ της προκοπης.

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να το παίξω υπερ-αισιόδοξος, εκτιμώ ότι με τον Τομάσεβιτς απόλυτα υγιή δυναμώνουμε πάρα πολύ. Δεν ξέρω αν προφυλάσσεται ή αν απλά είναι σε χάλια κατάσταση, αλλά γεγονός αναμφίβολο παραμένει ότι χωρίς αυτόν δύσκολα θα το σηκώναμε πέρσι.

Δεν είμαι στο μυαλό του Ζοτς, αλλά σίγουρα αν φορμαριστούν οι Μπατιστ/Τσαρτσαρής και παίξει -επιτέλους- ο Τομάσεβιτς 10-15 λεπτά μ.ο, αυτομάτως ανεβαίνουμε πολλά επίπεδα.

Δημοσ.

Μακάρι να κρύβεται αυτό πίσω από την κακή του κατάσταση.

Σχετικά με τον Τσαρτσαρή, νομίζω ότι περισσότερο προφυλάσσεται από τον Ζοτς παρά "σέρνεται".

Δημοσ.

Οταν λεω εγω ειμαστε αχαριστοι. Λες και πρεπει να κερδιζουμε καθε αγωνα με 40 ποντους διαφορα. Χαλαρωστε ολοι λιγο. Στο τελος θα κανουμε ταμειο. Δεν φτανει που δεν γεμιζουμε το γηπεδο κανουμε και τους προπονητες τωρα. Θα πω εγω για τις επιλογες του ομπραντοβιτς , δηλαδη αν ειναι ποτε δυνατον εχουμε χασει καθε μετρο.

Δημοσ.

Φυσικά και θα ΣΥΖΗΤΑΜΕ τις επιλογές του Ομπράντοβιτς, ποιός είναι, ο Θεός;

Άλλο πράγμα η καφενειακή ηληθιότητα κάτι τύπων στο γήπεδο που αναρωτιούνται πίσω μου "μα γιατί κάνει μαλακίες ο Ομπράντοβιτς", και άλλο το να συζητάμε και να προβληματιζόμαστε.

Δε σημαίνει ότι τον βγάλαμε άχρηστο, προς Θεού! Εμπιστοσύνη υπάρχει απόλυτη.

Δημοσ.

Σωστό δίγουρα αυτό, όλοι κρίνονται.

Εγώ πάντως μέχρι τώρα λέω ότι δεν έχουμε δέσει ακόμα αλλά με μόνο μια ήττα! Αν όλα πάνε καλά με το στρώσιμο πάμε τελικό και βλέπουμε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...