antreaslam Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 καλή ώρα, καλούτσικη ημέρα, και ο 1ος αγώνας της ομάδας! Μια χαρά συνθήκες για ένα οακα με πάνω από 10.000 οπαδούς! Και τι καλά που θα ήταν, αν η επετειακή φανέλα, είναι η ίδια σε όλα τα αθλήματα, και χωρίς χορηγό (πολύ ρομαντικό ε?)!
HaPagan Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Πράγματι πολύ ρομαντικό για να είναι αληθινό... Κρίμα! Λοιπόν, εγώ μόλις είδα την μπασκετική ανασκόπηση της ΕΤ1 και πορώθηκα βλέποντας τα παλικάρια μας να κάνουν το treble πέρσι!!! Πάμε, λοιπόν, σήμερα δυνατά!!!
KaizerSoze Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Επ, με σεβασμο, το ειπε και ο Ζοτς αλλωστε...
HaPagan Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Ξέρεις τι γίνεται , όμως, όποτε λέει με σεβασμό ο μέγας Ομπράντοβιτς! Χαχα!
KWSN_Men Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Έλα μωρέ, ποιος μέγας... Ο κωλόφαρδος ο αχώνευτος... Που με τον Βασιλακόπουλος του τα δίνει ο Γιαννακόπουλος όλα...
vlachaquito Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 απιστευτο παιχνιδι, με τρομερα σκαμπανεβασματα του πρωταθλητη.. Πως καταφερε και ενα παιχνιδι με τους τελειωμενους παρτιζανους εκει που κερδιζε με +16 και η αντιπαλοι με 3 και 4 φαουλ, παραλιγο να το χασει, ουτε που καταλαβα πως εγινε. Παντως ο Συριγος, μεσα στους υμνους που λεει ως συνηθως (ειπαμε, να υποστηριζεις παο, αλλα οχι και ετσι, ουτε οι εκφωνητες της νετ στα εντος του γαβρου δεν ειναι τοσο πορωμενοι με την ομαδα τους) ειπε και ενα καλο.. Η ομαδα δεν παει καλα, της λειπει ρυθμος, αυτοσυγκεντρωση κλπκλπ.. Και εγω θα προσθεσω πραγματικα σοβαρο προβλημα κατω απο τα καλαθια.. Ειναι η ιδεα μου αλλα ο μπατιστ δεν εχει πιασει ουτε την μιση περυσινη αποδοση?? Παντως αν δεν αλλαξει κατι, η πρωτη ηττα πλησιαζει.. και η μπαρσα δεν αστειευεται.. Κριμα και το ονειρο του καιζερ για το αηττητο δεν το βλεπω να πραγματοποιηται..
firewalker Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Κριμα και το ονειρο του καιζερ για το αηττητο δεν το βλεπω να πραγματοποιηται.. Έχει σπάσει με την Roma το αήττητο... Το παιχνίδι δεν το είδα. Μεμονωμένα οι παίκτες τι έκαναν; Καλύτερος του παιχνιδιού;
KaizerSoze Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Ο Καιζερ δεν εχει κανενα ονειρο για κανενα αηττητο. Ο Καιζερ ελπιζει για νεο τριπλ κραουν ειναι ομως πολυ απαισιοδοξος. Πολλα κοκορια μαζευτηκανε και δεν ξερει ο καθενας ποια κοτα να φροντισει. Το μονο παρηγορο οτι Μπατιστ, Τσαρτσαρης, Ζιζιτς, Μπετσιροβιτς, Χ''βρεττας δεν παιζουν τον πατο τους και επειδη εχουμε δει οτι μπορουν να παιξουν ελπιζω οτι καποια στιγμη θα παιξουν ολοι μαζι. Ο Σπανουλης εχει ΤΡΑΓΙΚΑ σκαμπανεβασματα, με ΑΕΚ το πηρε μονος του, σημερα ηταν καταστροφη. Μεμονωμενα Σαρας ολα τα λεφτα αλλα τραγικο λαθος στο τελος, δεν πειραζει, αν δεν ηταν αυτος Μητσος απλα καλος σε διαφορους τομεις Μπατιστ τιποτα, Τσαρτσαρης τιποτα, Ζιζιτς δεν υπηρχε, Ντικουδης αυτα μπορει αυτα κανει, Μπετσιροβιτς κατι πηγε να παει αλλα δεν επαιξε πολυ, Σπανουλης τραγικος, Χ''βρετας επαιξε κανα 2λεπτο, Ουινστον αρκετα καλος, ο μονος με Σαρας και Μητσο ου ειχαν θετικο προσημο
firewalker Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι και ο Ζοτς είναι εκτός φόρμας... Δεν ξέρω γιατί.
vlachaquito Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 θα συμφωνησω σε ολα με τον καιζερ..ο μονος που μου αρεσε σημερα ηταν ο ουινστον.. Οσο για τα υπολοιπα, εγω θα επιμεινω στην παλαιοτερη τοποθετηση μου οτι ο γιασκε περισσοτερο εχει χαλασει το παιχνιδι του παο παρα το εχει φτιαξει.. Οι 17 ποντοι μπαινουν χαλαρα απο αλλους και η παντελης ελειψη ρυθμου οφειλεται στον τροπο παιχνιδιου του.. Φυσικα πιο πιθανο ειναι να βγω εγω στο τελος λαθος, γιαυτο αν γινει ετσι, τοτε εδω θα ειμαι να το παραδεχτω..Προς στιγμη ομως εμμενω στις αποψεις μου..
LIONOR Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 πριν πολυ καιρο ειχα αναφερει εδω οτι ο Γιασκεβιτσιους θα χαλασει την ομαδα... πολυ φοβαμαι οτι βγαινω αληθινος...
Absinthe Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Χαλαρωστε ρε παιδια. Ο σαρας δεν χαλαει τον ρυθμο. Αν συνεβαινε αυτο, θα επρεπε οποτε τον εβγαζε ο ζελικο να πεταμε. Κατ εμε πολυ περισσοτερο χαλαει τον ρυθμο ο σπανουλης παρα ο σαρας, αλλα anyway... Παντως το προβλημα μας παραμενει μεσα στην ρακετα. Και σημερα ηταν οχι μονο επιθετικο αλλα και αμυντικο το προβλημα. Κλεινανε οι ψηλοι πανω στον πεκοβιτς και οι κοντοι σερβοι κανανε ανενοχλητοι λει απ. Ειδικα σε κανα 2 φασεις που εκανε ενας λει απ μπροστα στον μπατισ και αυτος δεν πηδηξε κατεβασα ο,τι καντηλια ειχα προχειρα. Καλα, για το θεμα των ριμπαουντ φετος δεν θα πω τιποτα γιατι ολοι εχουμε δει τι γινεται. Ερωτηση: ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 3 ΦΑΟΥΛ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 λεπτα και 20 δευτερολεπτα?
vastravoud Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Μεμονωμενα Σαρας ολα τα λεφτα αλλα τραγικο λαθος στο τελος, δεν πειραζει, αν δεν ηταν αυτος Ναι, έβαλε δυο κρίσιμα καλάθια, αλλά έκανε ένα ακόμα εντελώς αψυχολόγητο σουτ + το δωράκι στο τέλος. Μητσος απλα καλος σε διαφορους τομεις Ναι, για τα δικά του στάνταρ ήταν απλά καλός, αλλά η φάση στο τέλος ήταν το μισό παιχνίδι(όπως και άλλη μια στον Πέκοβιτς λίγο πριν) Τσαρτσαρης τιποτα, Εδώ διαφωνώ, έπαιξε ελάχιστα αλλά δεν ήταν καθόλου αρνητικός. Για τους υπόλοιπους συμφωνώ απολύτως
LIONOR Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Χαλαρωστε ρε παιδια. Ο σαρας δεν χαλαει τον ρυθμο. Αν συνεβαινε αυτο, θα επρεπε οποτε τον εβγαζε ο ζελικο να πεταμε. Κατ εμε πολυ περισσοτερο χαλαει τον ρυθμο ο σπανουλης παρα ο σαρας, αλλα anyway... κι ομως....πιστευω οτι την χαλαει οχι τοσο με το παιχνιδι του αλλα με τα καραγκιοζιλικια που κανει σχεδον σε καθε φαση, μιλωντας σε ολους και οταν συνεχως διαμαρτυρεται στους διαιτητες...
antreaslam Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αυτό που συμβαίνει στα παιχνίδια του μπάσκετ! Στήνεται ένα πανέμορφο πάρτυ, με απίστευτη φωνή από τους οπαδούς! Έτσι θα έπρεπε να είναι η ατμόσφαιρα σε όλα τα αθλήματα, αλλά....ελέω ρανταπλάν, στο ποδόσφαιρο, κανείς δε θα καταλάβει ότι είμαστε στον 100ο μας χρόνο... Αγωνιστικά, θα διαφωνήσω ότι ο τσαρτσαρής ήταν χαλιά, ενώ και ο μπατιστ, αμυντικά, είχε ένα 15λεπτο ΠΟΛΥ καλό πάνω στον πέκοβιτς. Αρκετά συμπαθητική εμφάνιση για τον φράγκι, και απίστευτο παιχνίδι από το ζίζιτς (παίζει να τελείωσε με αρνητικό τέντεξ)! Επίσης, πως γίνεται, μέσα στο ιδιο παιχνίδι, οι 3 συνεχόμενες καταπληκτικές ασιστ του σπαν, και καπάκια, γύρω στις....10 λανθασμένες επιλογές επιθετικά? Τέλος, πολύ καλός ο σάρας, αλλά λάθος η επιλογή του για βεβιασμένο 3ποντο 1 λεπτό πριν λήξει, και φυσικά ΤΡΑΓΙΚΟ λάθος στο τέλος... Ντεφορμέ και ο ζοτς, συμφωνώ, αλλά...δεν τον φοβάμαι! ΥΓ: Ρε πουστη ρανταπλάν, κατάφερες, σε επικοινωνιακό επίπεδο, να χάσεις τα αυγά και τα πασχάλια, ακόμα και για ένα γκαλίτσιο? ΥΓ2: Η Θύρα 13, θα μπει με καλαμαριά,αλλά πάλι στο απέναντι πέταλο... ΥΓ3:Δε θα έπρεπε στα 100 χρόνια, η φανέλα να είναι ΚΟΙΝΗ για ΟΛΑ τα αθλήματα, χωρίς σπόνσορα?Τι λέω ο ρομαντικός ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.