Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. Ο Σάρας έχει βελτιωθεί αισθητά και είναι ο εκπληκτικός εκείνος παίκτης που για αυτόν θα τα σκάσω για να πάω στο γήπεδο και αν δεις τα τελευταία παιχνίδια όταν είναι μέσα την πάει την ομάδα ένα επίπεδο πάνω μιλάω για games με Ολυμπιάδα και τους Γερμανούς με τον ΠΑΟΚ δεν το είδα όλο για να πω.

2. Ο ουίνστον είναι από εκπληκτική πάστα παίκτη, αυτός ξέρει τα βασικά όσο κανένας άλλος. Απλά θέλει δουλειά και παιχνίδια για να γίνει ηγέτης και βασικό 3αρακι θα δούμε πάντως αν είναι για τόσο ψηλά διότι εκεί παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο.

3. Το σύστημα του Ζέλικο με τους 3 super σε ποιότητα κοντούς είναι μεν καλό αλλά δεν πιστεύω να βγαίνει με αυτές τις 3-4 ομάδες που θα παιχτούν οι κούπες.

4. Το θέμα με το 5 μας έχει πρήξει ο Ζοτς κανονικά αλλά μέχρι εκεί που δεν πάει τλπ κολλήματα είναι αυτά.

Παίδες όμως βλέποντας την ομάδα φέτος (όλα τα games-1) δεν με πείθει για 3/3 δεν ξέρω γιατί αλλά υπάρχουν αδυναμίες εκείνη στο 3 και στο 5 που δεν ξέρω μέσα στην Ισπανία τι θα γίνει....

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ωραία, ποιοι ειναι οι ανταγωνιστές μας; Σκεφτείτε τους λίγο. τι έχουν όλοι αυτοί το τόσο φοβερό και τρομερό στο 3 και στο 5; Εμείς έχουμε παίκτες σε άλλες θέσεις που αυτοί ούτε στα όνειρα τους; Γιατί σε σχέση με αυτούς έχουμε εμείς έλειψη και δεν έχουν αυτοί;

Δημοσ.
Ωραία, ποιοι ειναι οι ανταγωνιστές μας; Σκεφτείτε τους λίγο. τι έχουν όλοι αυτοί το τόσο φοβερό και τρομερό στο 3 και στο 5; Εμείς έχουμε παίκτες σε άλλες θέσεις που αυτοί ούτε στα όνειρα τους; Γιατί σε σχέση με αυτούς έχουμε εμείς έλειψη και δεν έχουν αυτοί;

TΣΣΚΑ - Σισκα

Μπαρτσελονα - Κασουν

Και αν για την ΤΣΣΚΑ οκ, πες εχει Σισκα, μαζι δεν την βλεπαμε ρε μαλακα την Μπαρτσελονα που μας ειχε κανει αλογο εκεινο το κρεας_με_τατουαζ ο Κασουν? Ε, αυτο εγω δεν το δεχομαι. Να με πηδαει ο Σκολα ή ο Βουισιτς να πω "δεν γαμιεται, ειναι παικταραδες". Αλλα να εχω προβλημα με Μπουρουση, μπιφτεκοπεδο, Σαντιαγκο, Κασουν και να μου περνει το ματς στην Ρωμη εκεινος ο Σλοβενος ο μυστηριος ο ψηλος δεν το μπορω, με τρελενει

ΥΓ. Και γω περσυ για την ομαδα ειχα βγει Σεπτεμβρη του 2006 στην σεντρα και ειχα πει "Τον Ιουνιο του 2007 θα εχουμε 3 κουπες". Για την φετινη ενω δεν το αποκλειω δεν πονταρω και το σπιτι μου. Να σου πω τι με προβληματιζει φετος?Εχουμε τοσους παικτες που δεν εχουμε πλεον ρολους. Δλδ περσυ ο Μπετσιροβιτς εκανε 1-2 δουλειες ετσι?Τις εκανε μονο ο Μπετσιροβιτς και επαιζε και 30' αρα ειχε χρονο αν δεν τις κανεις αμεσως να βελτιωθει στην διαρκεια του ματς. Ειχες τον Σισκα που περιμενες αυτο, αυτο κι αυτο. Τωρα μπαινει ο Μπετσιροβιτς και αν δεν σκασει 2 τριποντα σε 10' λεπτα τρωει παγκο να παιξει κανας αλλος και στην ουσια τον καις, μπαινει ο Ουινστον και αν δεν καρφωσει και δεν παρει 4 ριμπαουντ τον καις για να παιξουν 3 κοντοι. Ο Μητσος ας πουμε τι ρολο εχει? Ο Μητσος φαινεται βελτιωμενος γιατι εχει ελευθερωθει απο ενα ρολο που ειχε ομως αν το σκεφτεις παιζει φετος με το ταλεντο απλως γιατι δεν εχει καποιο ρολο και δεν κανει κατι η ομαδα αυτη την ατομικη ανοδο του. Δλδ ενω φαινεται ΑΤΟΜΙΚΑ βελτιωμενος δεν προσφερει ΟΜΑΔΙΚΑ οσα περσυ

Δημοσ.

Ο πεσέιρο ανακοίνωσε τις μεταγραφές του Παναθηναικού τον Γενάρη :

"Για τις μεταγραφές εν όψει Ιανουαρίου: «Δεν υπάρχει κάποιο πλάνο γιʼ αυτό. Υπάρχουν παίκτες στο ρόστερ που δεν έχουν πάρει τις ευκαιρίες που ίσως θα άξιζαν. Μερικοί είναι τραυματίες. Η ομάδα μας δεν έχει βρει την κατάλληλη ισορροπία για να πάρουν κι αυτοί ευκαιρίες. Οι βασικές μας μεταγραφές στις οποίες υπολογίζω είναι ο Νίνης και ο Γκονζάλες. Τον Γκονζάλες τον περιμένουμε. Ο Νίνης έχει μπει στο πρόγραμμα της ομάδας και περιμένουμε να μπει σε ρυθμό». "

Αυτός ο Γκονζάλες είναι φαινόμενο! Είναι ο μοναδικός παίχτης στον κόσμο που έχει γίνει μεταγραφή στην ίδια ομάδα 5 φορές!

1) Όταν ήρθε.

2) Πέρυσι το καλοκαίρι

3) Πέρυσι τα Χριστούγεννα

4) Φέτος το καλοκαίρι

5) Τα φετινά Χριστούγεννα

πάμε για έκτη το καλοκαίρι 2008...

EDIT : ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ !!! plz.

Δημοσ.

Προσυπογράφω απολύτως τα λεγόμενα του Kaizer, αλλά εκτιμώ (χωρίς βέβαια να το ξέρω σίγουρα), ότι ο Τομάσεβιτς μάλλον προφυλάσσεται για τα δύσκολα.

Η ομάδα ξεκίνησε στραβά λόγω Αμερικής, και το πολύ καλό πρόσωπο θα αργήσει να φανεί, αλλά νομίζω ότι θα στρώσουμε, δε μπορεί. Ένα όμως είναι βέβαιο όσο περνάει ο καιρός: Ο Ουϊνστον είναι καλός, είναι το μέλλον, αλλά ο Σισκάουσκας δεν αναπληρώνεται.

Καλός ο Σάρας, καλά τα μαγικά του, όντως έχει ανέβει αλλά θα προτιμούσα την ομάδα με τετράδα Βούγιανιτς, Σπανούλη, Διαμαντίδη, Σισκάουσκας. Δηλαδή να έμενε ο Σισκάουσκας(κι ας μην ερχόταν ο Σάρας), οπότε να έμενε κι ο Βούγιανιτς. Αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σ' αυτή τη ζωή!

Δημοσ.
Ο πεσέιρο ανακοίνωσε τις μεταγραφές του Παναθηναικού τον Γενάρη :

"Για τις μεταγραφές εν όψει Ιανουαρίου: «Δεν υπάρχει κάποιο πλάνο γιʼ αυτό. Υπάρχουν παίκτες στο ρόστερ που δεν έχουν πάρει τις ευκαιρίες που ίσως θα άξιζαν. Μερικοί είναι τραυματίες. Η ομάδα μας δεν έχει βρει την κατάλληλη ισορροπία για να πάρουν κι αυτοί ευκαιρίες. Οι βασικές μας μεταγραφές στις οποίες υπολογίζω είναι ο Νίνης και ο Γκονζάλες. Τον Γκονζάλες τον περιμένουμε. Ο Νίνης έχει μπει στο πρόγραμμα της ομάδας και περιμένουμε να μπει σε ρυθμό». "

Αυτός ο Γκονζάλες είναι φαινόμενο! Είναι ο μοναδικός παίχτης στον κόσμο που έχει γίνει μεταγραφή στην ίδια ομάδα 5 φορές!

1) Όταν ήρθε.

2) Πέρυσι το καλοκαίρι

3) Πέρυσι τα Χριστούγεννα

4) Φέτος το καλοκαίρι

5) Τα φετινά Χριστούγεννα

πάμε για έκτη το καλοκαίρι 2008...

EDIT : ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ !!! plz.

Ρε τι Ματος και μαλακιες. ΠΕΣΕΙΡΟΥ ΚΥΡΙΟΙ!!!Αυτη ειναι η πραγματικη μεταγραφη που βγηκε στον Τζιγγερ. Αν και ηταν και σιγουρακι εδω που τα λεμε.

Α ρε κακομοιρε Μουνιοθ, πως σε φαγανε και σενα ρε παλικαρι μου, εμ μου ηθελες Μπαγεστα, φαε τωρα τον Μπαχεστα τον ΕνΝτου(ο πρωτος που με το που εφτασε καλοκαιρι στο Μανατζερ τον εστειλα στην Κερκυρα!!! οσο οσο )

Δημοσ.
Ρε τι Ματος και μαλακιες. ΠΕΣΕΙΡΟΥ ΚΥΡΙΟΙ!!!Αυτη ειναι η πραγματικη μεταγραφη που βγηκε στον Τζιγγερ. Αν και ηταν και σιγουρακι εδω που τα λεμε.

Α ρε κακομοιρε Μουνιοθ, πως σε φαγανε και σενα ρε παλικαρι μου, εμ μου ηθελες Μπαγεστα, φαε τωρα τον Μπαχεστα τον ΕνΝτου(ο πρωτος που με το που εφτασε καλοκαιρι στο Μανατζερ τον εστειλα στην Κερκυρα!!! οσο οσο )

Μαλακία έκανες... Τον Πεσέιρο έπρεπε να στείλεις... :-) :-) :-)

Δημοσ.
Μαλακία έκανες... Τον Πεσέιρο έπρεπε να στείλεις... :-) :-) :-)

Την παλευεις ρε? Αφου εγω εφαγα τον Πεσειρου και πηρα την θεση του

Λοιπον στο Μαναζερ ανακαλυπτεις κρυμενες αληθειες της ζωης

Αληθεια 1

Ο Τζιγγερ αγαπαει την ομαδα. Ετσι γραφει στην περιγραφη του προεδρου Giannis Vardinogiannis στο Μανατζερ

Αληθεια 2

Δινει λεφτα αρκει να τα ζητησεις. Και στο 2007 και στο 2008 στην αρχη δεν εχει φραγκα ουτε για τυροπιτα, αν ζητησεις extra funds ομως δινει. Ρε μπας και θελει να περασει μηνυμα στον Πεσειρο, "αν μου ζητησεις εγω θα δωσω"?

Δημοσ.
Την παλευεις ρε? Αφου εγω εφαγα τον Πεσειρου και πηρα την θεση του

Λοιπον στο Μαναζερ ανακαλυπτεις κρυμενες αληθειες της ζωης

Αληθεια 1

Ο Τζιγγερ αγαπαει την ομαδα. Ετσι γραφει στην περιγραφη του προεδρου Giannis Vardinogiannis στο Μανατζερ

Αληθεια 2

Δινει λεφτα αρκει να τα ζητησεις. Και στο 2007 και στο 2008 στην αρχη δεν εχει φραγκα ουτε για τυροπιτα, αν ζητησεις extra funds ομως δινει. Ρε μπας και θελει να περασει μηνυμα στον Πεσειρο, "αν μου ζητησεις εγω θα δωσω"?

Έτσι έτσι... Υπάρχει κανένα σημείο που να λέει ότι περιστοιχίζεται από ανίκανους ποδοσφαιρικά γαύρους;

Δημοσ.
Έτσι έτσι... Υπάρχει κανένα σημείο που να λέει ότι περιστοιχίζεται από ανίκανους ποδοσφαιρικά γαύρους;

Tι να σου πω, το πρωτο που εκανα ηταν mutual termination σε οσα stuff members μπορουσα, δεν εχει μεινει και κανενας δικος του στην ομαδα πλεον...:-)

Δημοσ.
Δεν μπορείς να τον αναγκάσεις να πουλήσει όσο όσο την ομάδα; :-D

που τετοια τυχη!!Τουλαχιστον θα μπορουσαν να βρουν κανα καλο παιχτακι απο το μανατζερ.Ξερεις ποσους παιχτες ειχα που δεν τουσ ηξερε η μανα τους και τωρα πρωταγονιστουν και απο αυτο το scout που εχπυμε τωρα καλυτερα θα ηταν....

Δημοσ.

Τι να πουλησει ρε...

Το μηνυμα ειναι Giannis Vardinogiannis loves the team and woyld never think of leaving!! γαμω την τυχη μου! ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΔΕΝ ΣΩΖΟΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕ

Δημοσ.
Τι να πουλησει ρε...

Το μηνυμα ειναι Giannis Vardinogiannis loves the team and woyld never think of leaving!! γαμω την τυχη μου! ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΔΕΝ ΣΩΖΟΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕ

Χα χα χα χα... Στο παιχνίδι τουλάχιστον παίρνουμε πρωτάθλημα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...