Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μάλλον δεν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις παραπάνω από τις πρώτες 4 λέξεις που έγραψα...

Ρε συ KWSN_Men... Μόνο τυφλός έπρεπε να είμαι για να μην τις έχω δει... Είπα να σε "τσιγκλίσω" λίγο...

Δημοσ.

Και για να συνεχίσω το σκεπτικό μου, μια ματιά σε στατιστικά, θα σου δείξει ότι στην Ευρωλίγκα είναι δεύτερος καλύτερός μας παίκτης μετά το Διαμαντίδη και στην Ελλάδα δεύτερος περιφεριακός μετά το Διαμαντίδη πάλι. Και επέτρεψέ μου να πω ότι ο Διαμαντίδης είναι μάλλον καλύτερος από πέρσυ επειδή υπάρχει και ο Σάρας.

Επίσης, μάλλον θα έπρεπε να ανησυχούμε αν παίζαμε αυτή την εποχή διαστημικό μπάσκετ, πέρα από κάποιες εξάρσεις.

Άσε τώρα τους γνωστούς-άγνωστους να λένε τα δικά τους. Αν ο Σάρας φορούσε κόκκινα και έπαιζε ακριβώς το ίδιο, θα λέγανε ότι αυτός κάνει τη διαφορά και διάφορα άλλα...

Δημοσ.

Συμφωνώ μαζί σου. Με ενοχλεί μερικές φορές που παίζει περισσότερο με διαίσθηση παρά με το μυαλό. Τα ξαφνικά φαρμακερά τρίποντα που σκοτώνουν τον αντίπαλο αποτελούν εξαίρεση (αν και όταν δεν μπαίνουν σε κρίσιμα σημεία ίσως είναι πρόβλημα). Ίσως δεν έχω συνηθίσει να βλέπω παίκτες να παίζουν με αυτόν τον τρόπο στην ομάδα.

Δημοσ.
Δεν το έκανε τόσο πολύ ο Λάκοβιτς.

Αστειευεσαι?Πολυ χειροτερα το εκανε.

Το αντιστοιχο του Σαρας ειναι κατι πασες αναμεσα σε 5 χωρις λογο. Παντως καταχρηση του σουτ δεν κανει με τιποτα, σε σχεση με τον Λακοβιτς ειναι ο Κουκοτς με τον Κομπε

Δημοσ.
Αστειευεσαι?Πολυ χειροτερα το εκανε.

Το αντιστοιχο του Σαρας ειναι κατι πασες αναμεσα σε 5 χωρις λογο. Παντως καταχρηση του σουτ δεν κανει με τιποτα, σε σχεση με τον Λακοβιτς ειναι ο Κουκοτς με τον Κομπε

Χίλιες φορες Σάρας παρά Λάκοβιτς, συμφωνώ απόλυτα με τον Κάιζερ. Όσο περνάει ο καιρός μάλιστα τον βλέπω να προσπαθεί πολύ ΚΑΙ στην άμυνα.

Δημοσ.
Το προβλημα σας ειναι κατω απο τα καλαθια και οχι βεβαια ο Σαρας που ειναι παιχτρονι και που οσο περναει ο καιρος θα γινεται και καλυτερος...

Το προβλημα μας βασικα στο καλαθι ειναι οτι επειδη δεν εχουμε κορμια να παιξουμε ατομικα, πρεπει να παιζουμε ομαδικα καλα, και αυτοι οι 4-5 παικτες μας ειναι πολυ καλοι ομαδικα αλλα εχουμε πεσει σε συνολικη λειψανδρια/ντεφορμαρισμα

Ο Τομασεβιτς καθεται και ξυνεται, ο Τσαρτσαρης ειναι ντεφορμε, ο Ντικουδης δεν προκειται στα 31 του να γινει πρωταγωνιστης και μενει ο Μπατιστ με τον Ζιζιτς που ποτε παιζει ο ενας καλα, ποτε ο αλλος και κυριως σπανια παιζουν μαζι 5αδα.

Εγω αν τραβαω ζορι με τον Ζοτς ειναι οτι δεν μπορω να δεχτω οτι σε ολοκληρο τον κοσμο δεν υπαρχει 1 πενταρι παναθεμα με που να ερχεται στον Παναθηναικο -που δινει τοσα εκατομμυρια- και να ταιριαζει στο στυλ του. Δλδ ρε Ζοτς ο τελευταιος σεντερ που σου κανει στον κοσμο ειναι ο 35χρονος Τομασεβιτς και τον περιμενουμε σαν τον μεσσια πτε θα γυρισει και ποσα ματς θα παιξει?

Δεν λεω, αυτα που θελει ο Ζοτς απο τους ψηλους του ειναι περιεργα αλλα σε ολη την Ευρωπη δεν υπαρχει ενα Σερβακι, ενα Κροατακι που να του κανει, να βγαζει και 50ματς την χρονια αμα λαχει?Δλδ η Παρτζαν που εφυγαν τα 2 της σεντερ για ΝΒΑ και ξαφνικα βρηκε αλλους τρεις 2,10 και μαλιστα ο Πεκοβιτς βγηκε και καλυτερος νεαρος της Αδριατικης Λιγκας ή κατι τετοιο, τους γεννησε ρε Ζοτς?Σερβος εισαι και συ, απολη την Σερβια δεν εχεις τα κονε να σου φερνανε πρωτα σε σενα τον επομενο Περοβιτς, Πεκοβιτς, Ντραγκισεβιτς πως τον λενε τον αλλο?

Δημοσ.

Για σήμερα τι βλέπεται; Τι σύστημα θα κατεβάσει ο Ζοζε;

Για τον Λάκοβιτς έχετε δίκιο. Θυμήθηκα τα προπέρσινα παιχνίδια που αποκλειστήκαμε. Στην τελευταία επίθεση από ότι θυμάμαι τελειώνει ο χρόνος με την μπάλα στα χέρια του Λάκοβιτς. Χωρίς να προσπαθήσει να σουτάρει. Εντελώς αψυχολόγητη ενέργεια.

Δημοσ.
ΥΓ. Το 4αρι του ΠΑΟΚ ενας μυγας, σαν τον ΣΟυκρε δεν ειναι?

Ρε τρελέ και εγώ το ίδιο είπα στον κολλητό μου όταν βλέπαμε τον αγώνα! Χαχα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...