Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
A ρε Βυντρα!!Κανεις χερι στο 94 εκει α ρε Βυντρα!!

Είπαμε δεν φταίει το παιδί αλλά οι... εγκέφαλοι πού τον βάζουν να παίζει!

Δημοσ.

Tι ντεκαπαζ ειναι αυτες του Ιβανσιτς?Τι εχει παθει και αυτος και σερνεται!Να δειτε δεν θα ανανεωσει και θα παει καλα στο ευρο και και θα παρει καλη μεταγραφη και μετα θα λεμε τι φταιει παλι...

Δημοσ.

Καλή εμφάνιση χθες από την ομάδα αλλά ο μέγας Βύντρα έκανε την μαγεία του πάλι όπως πέρυσι με την Οσέρ στη Γαλλία. Το 4-3-3 φάνηκε να λειτουργεί σωστά. Άντε να δούμε αν οι καλές εμφανίσεις θα συνεχιστούν και εντός συνόρων.

Δημοσ.

1. Ο Ιβ παει για φουντο. Εμ, τωρα ηρθε η ωρα να δωσουν λεφτα και φυσικα...

Εχουν πεσει και τα κορακια να τον φανε, κατι Ντερμπυ, κατι φυλλαδες, ωστε να δικαιολογησουν που δεν θα τον κρατησουν, τον βαζουν να παιζει οπου ναναι οποτε ναναι,μπορει να του τοχουν σφυριξει και να προφυλασσει κιαυτος τα ποδια του λογω Γιουρο. Παντως δεν μενει

2. Θα με τρομαζε η προοπτικη της Βερντερ αν δεν ηξερα πως θα μας αποκλεισει η Ρεηντζερς

Δημοσ.

Όποιος ξαναπει κακή κουβέντα για τον Λουκά τον πήδηξα. Χάρη στην ευφυιέστατη του κίνηση θα δω τον Παναθηναικό απο κοντά. Μήτσο ψήσου ρε μαλάκα να ανέβεις....

Δημοσ.

Πολλά λάθη σήμερα στο πρώτο μέρος... Μόλις βγαίνει ο Σάρρας μειώνονται. Δεν ξέρω γιατί δεν μπορεί να προσαρμοστεί. Ακόμη και σε "εύκολους" αγώνες... Στην τελευταία φάση τι έγινε; Γιατί νευρίασε ο Σάρας. Πάντως και ο Ζοτς νομίζω δεν τον ζορίζει λίγο... Ο Μητσάρας όπως πάντα μαμεί και σπέρνει...

Δημοσ.

Ρε εδω μας βαζουν στα καλαθια ο Τσιακος με τον Χαριτοπουλο, τι να λεμε τωρα...

ΥΓ. Το 4αρι του ΠΑΟΚ ενας μυγας, σαν τον ΣΟυκρε δεν ειναι?

Δημοσ.

Εχμ...

Χάλια μαύρα ο Σάρας. Όποτε ήταν μέσα πάντως πέρναμε τις διαφορές...

Μήπως ξεχνάμε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα play maker, την πιο σημαντική θέση στο σύγχρονο μπάσκετ, ο οποίος προφανώς και θέλει χρόνο για να προσαρμοστεί στο τρόπο παιχνιδιού της ομάδας αλλά και η ομάδα να τον μάθει;

Μήπως περιμένατε ότι θα είναι 3 φορές καλύτερος του Διαμαντίδη ξέρω γω λόγω χρημάτων;

Μήπως να περιμένουμε να παίξουμε τα πολύ δυνατά παιχνίδια, αυτά που τα καθαρίζουν οι πολύ μεγάλοι παίκτες;

Λέω εγώ τώρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...