KaizerSoze Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Τζιγγερ δεν θελουμε μεταγραφες!!!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ, οι αλλοι πηγαν στους 16 του ΤΛ, οι παρα διπλα ειναι 1οι και απο αυριο καθαριζουν και τα εκτος εδρας ντερμπυ ΑΝΤΕ ΒΡΕ σε καλη μερια, τωρα πας και 2 φορες στους γαυρους... Κατα τ'αλλα?Καλα?Το γηπεδο?Παει καλα?Θα κονομησουμε παλι ετσι?Για τους Παναθηναικους σταρχιδια σου?Μηπως εισαι Παναθηναικος θα μου πεις? Ερωτησεις για οσους εχουν ιντερνετ ή καλη μνημη ΠΟΙΟΣ ειναι ο μονος παικτης που εχει ξεκινησει σε ΟΛΑ τα ματς πρωταθληματος που ειχε δικαιωμα (και φυσικα "δικαιολογησε" "απολυτα" την συμμετοχη του) ΠΟΣΑ γκολ εχουμε φαει πριν απο την 6αγ και ποσα μετα και τι αλλαξε τοτε Πεσειρου, rotation εννοεις το πως θα χανουμε παιχνιδια? Μεχρι στιγμης απο τοτε που περασες πρωτος 1. Ενα 0-0 που δεν μπορουσες να κανεις ευκαιρια 2. Ενα 2-2 που στο γυρισαν απο 1-0 σε 2-1 3. Σημερα βρεθηκες να χανεις, η αληθεια ειναι οτι δεν ειχαμε δει κατι τετοιο
IOCTL Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 μετά απο 28 χρόνια ο Πανιώνιος πέτυχε νίκη έναντι του "Παναθηναικού" . Εμένα μου έκανε εντύπωση το μεσημέρι στις ειδήσεις που είδα τον Γκαλίνοβιτς στη συνεύντεξη τύπου όλο ΓΕΛΑΚΙΑ λες και κατεβαίνανε εκδρομή και να δηλώνει . "Τις προηγούμενες χρονιές δεν τα καταφέραμε γιατί χάναμε απο τις μικρές ομάδες. Φέτος αυτό δεν ισχύει". Αύριο μας περνάει και ο Αστέρας Τρίπολης. Θα "γιορτάσουνε" τα 100 χρόνια τερματίζοντας τέταρτοι... πέμπτοι... έβδομοι... Με τις υγείες σας.
konnak Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Ελπίζω οι τρίτοι που δεν καταλάβαιναν την απαισιοδοξία μας νωρίτερα στη σεζόν, που ακόμα δεν είχαμε κάνει στραβοπατήματα, τώρα να κατάλαβαν. Αυτή η ομάδα είναι μικρή, τριτοτέταρτη στην καλύτερη.
1980 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 εγω εχω συνηθισει στο ποδοσφαιρο δεν μου κανει εντυπωση καμια. ενταξει ισοπαλια περιμενα ηττα ηρθε. η τριτη θεση καβατζωμενη ειναι παλι απο οτι φαινετε. Καιζερ μετα τον αγωνα με την λεμαν(αν θυμαμαι καλα το ονομα) στο ειχα πει αυτο για την αμυνα στο μπασκετ.
geovard Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 O άλλος φέρνει Γκαλέτι, Κοβάσεβιτς, Λούα-Λουα, Ριβάλντο,Τζιοβάνι, Καραμπέ παλιά Ζάχοβιτς, πιό παλιά Ντέταρι(έστω και με Κοσκωτά),Τζώρτζεβιτς καί ένα σωρό αστέρια και σύ σιχαμένε Τζίγγερ αφήνεις τον Μήτσου να σού λέει ότι ο Γκονζάλες, η καλύτερή σου θεωρητικά μεταγραφή αξίζει όσο δύο Ριβάλντο! Οι άνθρωπο εκεί δεν προκειται να μάθουν απο ποδόσφαιρο.Καλό είναι να τού δίνουν όσο γίνεται γρηγορότερα.Αλλά το πείσμα των Βαρδινογιανναίων είναι γνωστό.Όταν εγώ έλεγα αποχή από το γήπεδο κάποιοι θεώρησαν χρησινο να στηρίξουν την ομάδα.Ποιά ομάδα όμως δεν μας είπαν?Πίσω έρχονται οι συντριβές αδλερφια.Κρατάτε γερά! Πέρυσι οι αλήτες πήγαν κι έκαψαν τον μικρό Νίνη γιατι δεν ήθελαν να κάνουν το Γενάρη καμμιά μεταγραφή στον Μουνιόθ.Έτσι είναι στις δουλειές τους οι Βαρδινιγιάννηδες.Πατάνε επί πτωμάτων στην κυριολεξία.Όλα στο βωμό τού κέρδους.Κάτσετε νε υπολογίσετε πόσα λέφτά είχε βάλει στο ταμείο στις καλές πορείες στην Ευρώπη καί επενδύσεις έκανε τσαμπέ τύπου Δημούτσου! Κατά βάθος χαίρομαι γιά την κατάσταση αλλά θα ήθελα να τελειώσει τέταρτος το πρωτάθλημα.Κάποτε κάποιος από ένα χωριό πήγε σε ένα μπουρδέλο να πηδήξει με ένα δίφραγκο.Καί τού λέει η ιερόδουλη ότι αυτό φτάνει μόνο γιά να τού περάσει το προφυλακτικό.Καί επειδή δεν είχε άλλα λεφτά, άλλα με φορεμένο το προφυλακτικό τού είπε η γυναίκα τράβα τώρα μιά μαλακία!Αυτό θα κάνει καί ο Τζίγκερ φέτος αφού αυτός έχει, αλλά δεν δίνει. Το κακό είναι ότι μαζί με τον Παναθηναϊκό κατρακυλάει και ο ΟΦΗ αφού αν δεν έχεις εσύ καλούς παίχτες πως να δώσεις κάτι στον αδερφό σου? Τώρα καταλαβαίνουμε όλοι γιατί δεν ήθελε να έρθει ο Μπάγεβιτς στον Παναθηναϊκό τότε πού τον κυνηγούσε ο Τζίγκερ σαν τρελός καί έστελνε ανθρώπους του στο Βελιγράδι να τον φέρουν.Είναι έξυπνος ο πρίγκιπας.
Panahs Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Έχω αρχίσει και χαίρομαι με τις νίκες του Ολυμπιακού στην Ευρώπη.... Δεν πάω καλά! Κοκκινίζω!! ...:confused:
ata1983 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Μα αυτό είναι όταν βλέπεις ότι δεν γίνεται μια προσπάθεια σωστή, όταν βλέπεις ότι δεν υπάρχει διάθεση δεν έχεις και εσύ όρεξη. Εγώ δεν είμαι από Αθήνα, οπότε έτσι και αλλιώς δεν πάω γήπεδο αλλά θα το σκεφτώ πάρα πολύ να κάτσω να δω έναν αγώνα έστω και στη ΝΕΤ ακόμα και αν δεν έχω τίποτα να κάνω. Την ίδια στιγμή που μπάσκετ μπορεί να ψάχνω μια ώρα μια καφετέρια που να δείχνει αγώνα. Και ας χάσουμε, δεν πειράζει. Βλέπεις ότι προσπαθούν. Εγώ βλέπω τουλάχιστον άλλες χρονιές είχαν πάθος. Φέτος ούτε αυτό δεν έχουμε. Μπάλα πάλι είχαμε καιρό να παίξουμε. Μακάρι να βγούμε 6οι φέτος. Αλλά που πάλι τρίτοι θα βγούμε και θα έχουν να λένε για διαιτησίες και μα..κίες. Ας μας περάσει ο Αστέρας Τρίπολης με τη μαγκιά του και ας τους να λένε μετά
geovard Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Ναί φίλε μου αν δεν εισαι άρρωστος και αγαπάς πραγματικά το ποδόσφαιρο θα πρέπει να χαρείς και με τις παληκαρίσιες νίκες τού Ολυμπιακού καί να πείς μπράβο του αφού επενδύει.Έχει όραμα αυτή η ομάδα.Ενώ ο... δικός μας πήρε μιά ένδοξη ομάδα καί την έκανε σαν τα μούτρα του.Γιατί απλά δεν κάνει τις μεγάλες κινήσεις πού κάνουν οι μεγάλες ομάδες.Καί δεν υπάρχει και ελπίδα κάτι να αλλάξει.Ξαναφέρνοντας πίσω τούς λούζερς όπως τούς έλεγε? Γι αυό σας λέω.Αδιαφορία γιά το ποδοσφαιρικό τμήμα μπας και αλλάξει αυτός μυαλά.Αλλά πάντα θα υπάρχουν οι παρατρεχάμενοι που θα του χαϊδεύουν τα αφτιά κάτι τύποι σαν τον Γκόντζο και τον Νικολογιάννη πού αν σκεφτούν πόσο κακό κάνουν στην ομάδα θα εξαφανίζονταν.Είμαι περίεργος να δω το πρωτοσέλιδο του DERBY γιά να δω τι διακιολογίες πάλι θα σκεφτούν!
1980 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 ε ρε πως αλλαζουν τα πραγματα. περυσι που ελεγα απο νωρις παρατηστε τους μονους τους και μην ασχολειστε καποιοι με κραζατε. τωρα το συνηδητοποιησατε ολοι. δεν υπαρχει μελλον παντως ειμαστε καταδικασμενοι με αυτον τον προεδρο.
firewalker Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Πιστεύω ότι δικαιωνόμαστε όλοι για αυτά που λέγαμε και για τον Μάτζιο. Ο έρωτάς τους για το σημαιάκι είναι... Τραγικός. Τζίγκερ (και οι οικογένεια γενικά) βλάκα άσχετε (ποδοσφαιρικά) ή φύγε ή δίωξε την παρέα σου σου. Κάνετε κακό! (Στα νεύρα μας κυρίως...) Για το μπάσκετ τώρα. Ρε παιδιά ο Ζοτς σας φαίνεται ποιο χαλαρός από άλλες χρονιές; Σαν να μην θέλει να πιέσει τους παίκτες. Ίσως φοβάται μην χάσει τις ισορροπίες στην ομάδα. Είναι γεγονός όμως ότι ο Σάρας ώρες ώρες είναι σαν να παίζει σε καμιά γειτονιά.. Και ο Ζοτς δεν τον δαγκώνει...
1980 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 ρε παιδια τους παιχτες γιατι τους βριζετε? αυτο ξερουν αυτο κανουν. αυτους που τους κουβαλανε να βριζετε. ξερετε εσεις κανενα αθλητη που να πει δεν κανω για αυτη την ομαδα σηκωνομαι να φυγω? δεν το καταλαβαινω αυτο το πραγμα. το κεφαλι θελει κοψιμο οχι τα χερια.
firewalker Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 ρε παιδια τους παιχτες γιατι τους βριζετε? Δεν βρίζω τον Μάτζιο. Αυτό μπορεί αυτό κάνει. Με ενοχλεί όμως που μετά την Α.Ε.Κ. έγινε από τις εφημερίδες και τα ραδιόφωνα παικταράς. Ενώ εμείς εδώ είχαμε την ψυχραιμία να πούμε "ας τον δούμε και σε άλλα παιχνίδια"... Ίσως και κάποιες τακτικές της διοίκησης κάνουν του παίκτες να παίζουν χειρότερα από ότι μπορούν... Τι ώρα παίζουμε σήμερα; Μας δείχνει κάπου;
1980 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 εμενα δεν μου βγαζεις απο το μυαλο οτι τους γαμανε την ψυχολογια εκει μεσα. αλλα βεβαια οταν εχεις για εργοδοτη καποιον που δεν χαμογελαει ποτε στην ζωη του πως να παει μπροστα μια ομαδα.
firewalker Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Ακόμη και τα μικρά αστεία που κάνει ο Κόκκαλης με του παίκτες στα αποδυτήρια έχουν την σημασία τους! Σαν αυτό με τον Πάντο που διαβάσαμε. Μπορεί να είναι μέτριος παίκτης ο Πάντος αλλά πως να μην δώσει ότι έχει και δεν έχει για τον πρόεδρο του και την ομάδα του!
IOCTL Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Το άλλο το ακούσατε? Ενω δικαιούμαστε εισητήρια για το παιχνίδι του κυπέλλου στο Καραισκάκη αφού είναι νοκ-άουτ παιχνίδι , ο μεγάλος μας ευεργέτης και προεδρός μας δεν παίρνει. Και σκέφτομαι.. πιο ΑΝΤΙΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ υπάρχει στην Ελλάδα απο τον τζίγκερ? Και τον Τσουκαλά να είχαμε πρόεδρο θα ζήταγε εισητήρια!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.