Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ισως ειμαι υπερβολικος, αλλα δεν ξερω, καθε φορα που τον βλεπω κατι μου χαλαει..με αυτον μεσα δεν βλεπω την καλοδουλεμενη περυσινη μηχανη σφαλιαρων.. και σε αγωνιστικο αλλα και σε ψυχολογικο επιπεδο..

Την ομαδα ΛΟΓΙΚΑ δεν θα την καταστρεψει..αλλα φοβαμαι οτι με τετοιο μισθο, δυσκολα καποιος θα βρεθει να του τραβηξει τα αυτα και να του πει να ηρεμισει..Βγαζει μια νευρικοτητα, ενα αγχος και μια ψευτια...Ισως ειμαι υπερβολικος παλι τι να πω...

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ίσως πάλι σε χαλάει η φανέλα του...

Από την άλλη, με τον Keiser το λέγαμε από πριν τον πάρουμε ότι είναι υπερβολικός στο παιχνίδι του πολλές φορές και ότι κάνει τραβηγμένες προσπάθειες. Και να πω ότι το ίδιο ισχύει και για το Σπανούλη.

Ο Σάρας απλά πορώνεται. Σου τη σπάει να τον βλέπεις σαν αντίπαλο, γουστάρεις να τον βλέπεις σαν παίκτη της ομάδας σου. Είναι η ομάδα 20 πόντους μπροστά, θέλει ένα λεπτό, χάνει 1 βολή ή του δίνουν φάουλ και τρελλένεται. Αυτός είναι, έτσι απλά. Και ο παίκτης που φωνάζει πολύ περισσότερο από όλους τους άλλους είναι ο Διαμαντίδης. Σε όλους.

Δημοσ.

Ναι αλλά ο Σπανούλης πήρε το ματς με τον Ολυμπιακό μόνος του.Αυτό μπορεί να το κάνει και ο Γιακσεβίτσιους.Και πέρσι στην αρχή ήμασταν τελειωμένοι μέχρι που τα πήραμε όλα.

Δημοσ.
Ίσως πάλι σε χαλάει η φανέλα του...

μπραβο ρε μεγαλε το βρηκες..αλλη ορεξη δεν ειχα να παω στο κρυο στους 0 βαθμους, να πληρωσω 17 ευρω για να με χαλαει η φανελα...μονο κοτσανες να μην πεταμε..

Στα υπολοιπα συμφωνω, ΑΛΛΑ ολα αυτα θα ισχυαν σε μια ομαδα που ψαχνει ηγετη, οχι μια που εχει ηδη εναν και μην πω παραπανω..

Οσο για το αν πορωνεται καλως, ρωτα τον ντικουδη που σε μια στιγμη πηγε να του αναψει χαστουκι οταν με λαθος πασα του, του την ειπε κιολλας...

Δημοσ.

Τι να σου κάνω, πήγες να δεις το χειρότερο παιχνίδι του Παναθηναϊκού από πέρυσι με την Ολυμπιάδα Πατρών. Αν έμενες Γαλλία και έβλεπες το παιχνίδι με την Ροάν θα έλεγες άλλα πράγματα μάλλον.

Ο Ντικούδης ώρες ώρες μαλακίζεται άγρια. Τον έχω δει να ψιλοαρπάζεται με όλους, τον έχω δει να χάνει καλάθι και επειδή νόμιζε ότι του έγινε φάουλ (είτε δικαίως είτε όχι), να μένει offside και να χτυπιέται μόνος του ενώ η υπόλοιπη ομάδα τρέχει πίσω για να προλάβει τον αιφνιδιασμό. Κάνει διάφορα ωραία που εξοργίζουν τον Ομπράντοβιτς. Από τα εντός έδρας παιχνίδια έχω χάσει με τον ΑΓΟΡ που ήταν κεκλεισμένων και με το Αιγάλεω προχτές που ήμουν εκτός Ελλάδος. Δε βλέπω τον Σάρας να αρπάζεται με την ομάδα. Ίσα ίσα με το Διαμαντίδη διακρίνω έναν αμοιβαίο αλληλοσεβασμό.

Για το αν θα κάνει ο Σάρας την ομάδα μπάχαλο, αν ταιριάζει στην ομάδα κτλ, μόνο ένα πράγμα έχω να πω. Ο Ομπράντοβιτς τον ήθελε και:

In Zots We Trust.

Δημοσ.

Δεν ειναι φοβερο?

Χασαμε απο την εμφανως κατωτερη Ρομα με μεγαλη διαφορα και ολοι μας ειμαστε σαν να κερδισαμε. Εγω μολις το ακουσα, ειπα "ε ενταξει, δεν πειραζει".

Και γιατι συμβαινει αυτο?

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. Στους αδερφους, στους παιχτες και κυριως στον ΖΕΛΙΚΟ.

Να τι λειπει απο το ποδοσφαιρικο τμημα.

Δημοσ.

Δε νομίζω να ανησυχεί κανείς μετά το χτεσινό ματς...

Δεν παίξαμε καλά και χάσαμε...

Δεν θα επαναληφθεί πολλές φορές φέτος...

Δημοσ.

Το διάβασα κάπου αλλού και δεν ξέρω αν όντως ισχύει.

Πέρυσι λέει μετά την ήττα από την Ολυμπιάδα Πατρών, η προπόνηση ήταν εξάωρη...

Δημοσ.

ΑΜΥΝΑ

Το μονο που με ανησυχει

ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΕΡΣΥΝΗ ΑΜΥΝΑ. Και να χεσω και τις πασες σας και τα καρφωματα και ολα. Θελω να ληγει το ματς 50-40. Αν σας αρεσει το επιθετικο αναρχο υπερθεαμ να πατε να δειτε Ολυμπιακο.

Να τους πηδηξει στην αμυνα, να κανουν 15 ωρες προπονηση. Φετος τρωμε κοντα 80π. Αυτο ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

Δημοσ.

Συμφωνώ για την άμυνα αλλά μην καταντήσουμε και σαν την Εθνική που στην επίθεση δεν ξέρουν πως να κυκλοφορήσουν τη μπάλα.

Δημοσ.

Εγώ λέω ότι θα έπρεπε να ανησυχούσαμε αν η ομάδα ήταν σε full φόρμα αυτό τον καιρό.

Η ομάδα ακόμα χτίζεται και έχουμε μόνο μια ήττα.

Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι έχω δεί και άλλη μια φορά να μας παίζουν τέτοια άμυνα πέρυσι και κομπλάραμε πάλι. Όταν μπαίνει μέσα κάποιος κοντός και βρίσκει κάποιο εμπόδιο μπροστά την βγάζει πάλι έξω. Όταν κλείνουν καλά τις μακρινές μπαλιές τους δίνεται η ευκαιρία να βγούν αντεπίθεση.

Για χτες ακόμα και με τα αμυντικά προβλήματα υπό φυσιολογικές συνθήκες θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει 90 πόντους και να το πάρουμε το ματς. Αλλά δεν έπαιξε κανένας! Ε δε νομίζω να ξαναγίνει αυτό

Δημοσ.
ΑΜΥΝΑ

Το μονο που με ανησυχει

ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΕΡΣΥΝΗ ΑΜΥΝΑ. Και να χεσω και τις πασες σας και τα καρφωματα και ολα. Θελω να ληγει το ματς 50-40. Αν σας αρεσει το επιθετικο αναρχο υπερθεαμ να πατε να δειτε Ολυμπιακο.

Να τους πηδηξει στην αμυνα, να κανουν 15 ωρες προπονηση. Φετος τρωμε κοντα 80π. Αυτο ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

Εμ.... οταν ειχα πει κατι για την αμυνα επεσες να με φας καιζερ.

Δημοσ.

Από την υπεραισιοδοξία περάσαμε στην κατήφεια;

Ένα κακό παιχνίδι ήταν, πάει και τελείωσε! Σίγουρα, έχουμε πολλά προβλήματα να λύσουμε, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Ομπράντοβιτς θα τους λιώσει στην προπόνηση.

Κατά τη γνώμη μου ισχύει ότι φέτος είμαστε πιο απεξαρτημένοι απο το ΔΙαμαντίδη σε σχέση με πέρσι, αλλά γεγονός παραμένει ότι στα πολύ δύσκολα θα εξακολουθούμε να στηριζόμαστε σε μεγάλο βαθμό πάνω του. Προχτές όταν κατέρρεαν οι πάντες με απανωτά λάθη ήταν ο μοναδικός με μια στοιχειώδη λογική στο παιχνίδι του. Όχι βέβαια ότι έκανε τρομερή εμφάνιση, απλά δεν παρασύρθηκε στην τρικυμία. Ενδεχομένως να ήταν κάπως διαφορετικά τα πράγματα αν δεν είχε τα τρία γρήγορα φάουλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...