Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μια καλή ήττα θα έσπαγε το σερί, λογικό. Δεν την περιμέναμε εδώ βέβαια αλλά δεν πειράζει μάθημα είναι. Τη μαγκιά να πάμε Μαδρίτη για να εξασφαλίσουμε πρώτη θέση την έχουμε

Δημοσ.

Στημένο από τον Ζοτς ήταν σήμερα... Για να μην έχουμε τα προπέρσινα. Όλοι εκτός του Μητσάρα που δεν κρίνεται ήταν κάτω από την βάση. Σας φάνηκε και λίγο "αλλού" ο Ζοτς; Άλλες φορές θα τους δάγκωνε με την επιπολαιότητά τους σε ορισμένες φάσεις.

Δημοσ.

Όσο πιο σύντομα γίνουμε Αγγλία τόσο καλύτερα. Θέλετε να βρίζετε και να πλακωθείτε; Στις αλάνες!

Το "έξω από τα γήπεδα" είναι ένα πρόβλημα κοινωνικό, βέβαια και με αφορά ως άτομο αλλά δεν μπορώ να "σκάω" κιόλας. Θέλω όμως να μπορώ να πηγαίνω σε οποιοδήποτε γήπεδο, με οποιοδήποτε φίλο μου Ολυμπιακό ή ΑΕΚτζή και βλέπω το ματς χαλαρά.

Θέλω ακόμα να μπορώ να μπαίνω σε ένα κλειστό μπάσκετ και να μη γίνεται ντουμάνι (αν ο καπνός είναι αισθητός στο αχανές ΟΑΚΑ, στα μικρά μπορεί να γίνει τεκές).

Πολλά θέλω ε;

Υ.Γ: Το "τρένο" εκτροχιάστηκε στο Λιανοκλάδι :-) Δεν πειράζει, καλό νομίζω ότι θα μας κάνει....

Δημοσ.

Ας μην είμαστε πιο αλλαζόνες απ' όσο πρέπει. Τις "χαριστικές" ήττες πέρσι τις κάναμε στο τέλος, με κάτι πεντάδες με Χατζηβρέττα-Παπανικολάου-Αλβέρτη. Σήμερα ήταν μια κάκιστη βραδιά, παίξαμε άσχημα και χάσαμε.

Δημοσ.

Δεν έγινε και τίποτα παιδιά,μια ήττα αυτήν την στιγμή μόνο καλό μπορεί να μας κάνει.

Ξέρουμε ποιος ειναι ο μπασκετικός Παναθηναικος για αυτο δεν ανησυχούμε.

Δημοσ.

Έλα μωρέ είναι μια από τις προγραμματιζόμενες ήττες του zots για να μην πέρνουν αέρα τα μυαλά τους.

Αλλά η αλήθεια είναι ότι ήταν τραγικό σήμερα όλοι

Δημοσ.
Δεν υπαρχει γηπεδουχος σε μονο ματς. Μονο τυπικα γηπεδουχος. Αν ηταν ετσι, τοτε στον τελικο, ο τυπικα γηπεδουχος δεν θα εδινε εισιτηρια στον αντιπαλο.

Ποιός σου το είπε αυτό ρε φιλαράκι?Το ίδιο σύστημα ακριβώς υπάρχει και στην Αγγλία.

Στον τελικό η κλήρωση είναι καθαρά για τυπικούς λόγους.Στα μονά παιχνίδια γίνεται για ουσιαστικούς λόγους.Όποιος βγει πρώτος απο την κληρωτίδα παίρνει και την έδρα.

Δημοσ.

Hello kids μολις γυρισα απο το γηπεδο..

Κριμα καταρχην γιατι περιμενα να δω 1 ωραιο παο να κανει τσοντα αλλα τελικα η ρομα επαιξε με ενθουσιασμο και κερδισε.

Μερικες παρατηρησεις (εχω δει και αλλα παιχνιδια του παο, δεν κρινω μονο απο το τελευταιο)

1) γουινστον ανυπαρκτος, και γενικα προβλημα στο 3, οτι σχημα και να δοκιμασει.

2) η διαφορα δυναμικοτητας περιφερειας=ρακετας ειναι εμφανης..

3)οταν δεν παιζει ο διαμαντιδης, η ομαδα χανει 50% απο την δυναμικοτητα της..

4) και πιο σημαντικο. εδω θα ειμαστε και θα δειτε, ο σαρουνας θα καταστρεψει την ομαδα..εριστικος, αυθαδης, ψευτομαγκας και αρνητικος σε καθε ενεργεια του.. Μετα απο τα παιδαριοδη λαθη του, την λεει και στους συμπαικτες του, ενω προσπαθει με μια "ψευτοπορωση" να γινει ο αρχηγος του πρωταθλητη ευρωπης..Αν δεν τον συμμορφωσουνε, να του εξηγησουνε τι ρολο εχει στην ομαδα, θα την διαλυσει...

Δημοσ.

vlachaquito είσαι όσο υπερβολικός είναι ο Σάρας στις αντιδράσεις του μέσα στο γήπεδο.

1) Είναι μικρός, είναι άπειρος, δεν έχει ξαναπαίξει σε τέτοιο επίπεδο. Έχει κάνει και πολύ καλά παιχνίδια, δε νομίζω να περιμένει κανένας ότι θα είναι σταθερός φέτος.

2) Όταν κάποιοι παίκτες είναι ντεφορμέ, προφανώς και είναι.

3) Ούτε στην Τουρκία είχε παίξει.

4) Χλωμό να καταστρέψει αυτή την ομάδα οποιοσδήποτε.

Δημοσ.
Hello kids μολις γυρισα απο το γηπεδο..

Κριμα καταρχην γιατι περιμενα να δω 1 ωραιο παο να κανει τσοντα αλλα τελικα η ρομα επαιξε με ενθουσιασμο και κερδισε.

Μερικες παρατηρησεις (εχω δει και αλλα παιχνιδια του παο, δεν κρινω μονο απο το τελευταιο)

1) γουινστον ανυπαρκτος, και γενικα προβλημα στο 3, οτι σχημα και να δοκιμασει.

2) η διαφορα δυναμικοτητας περιφερειας=ρακετας ειναι εμφανης..

3)οταν δεν παιζει ο διαμαντιδης, η ομαδα χανει 50% απο την δυναμικοτητα της..

4) και πιο σημαντικο. εδω θα ειμαστε και θα δειτε, ο σαρουνας θα καταστρεψει την ομαδα..εριστικος, αυθαδης, ψευτομαγκας και αρνητικος σε καθε ενεργεια του.. Μετα απο τα παιδαριοδη λαθη του, την λεει και στους συμπαικτες του, ενω προσπαθει με μια "ψευτοπορωση" να γινει ο αρχηγος του πρωταθλητη ευρωπης..Αν δεν τον συμμορφωσουνε, να του εξηγησουνε τι ρολο εχει στην ομαδα, θα την διαλυσει...

Με εκπλήσεις φίλε μου, εσείς παίδες που πάτε γήπεδο έχετε δει τέτοια συμπεριφορά από τον Σάρας?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...