Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αστυνομία μπορεί να μην μοιράζει εισιτήρια αλλά μπορεί να πιάνει αυτούς που κάνουν την ζημιά στο γήπεδο. Άνετα!!! Και οι ίδιοι οι σύνδεσμοι αν έκαναν καλά την δουλεία τους θα απομόνωναν τέτοια στοιχεία. Και οι ομάδες αν έκαναν σωστά την δουλειά τους δεν θα χαρτζιλίκωναν μερικούς (γιατί υπάρχουν σύνδεσμοι πραγματικά υποδείγματα) συνδέσμους ειδικών αποστολών για να αγοράσουν όπλα κ.τ.λ. Δεν θα είχαν δικηγόρους για να τους βγάζουν από την φυλακή. Άκου εκεί πήρε ο αέρας το κάθισμα και το έριξε στο κεφάλι του Έμπεντε (που είναι αυτός)... Ήμαρτον...

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η αστυνομία μπορεί να μην μοιράζει εισιτήρια αλλά μπορεί να πιάνει αυτούς που κάνουν την ζημιά στο γήπεδο. Άνετα!!! Και οι ίδιοι οι σύνδεσμοι αν έκαναν καλά την δουλεία τους θα απομόνωναν τέτοια στοιχεία. Και οι ομάδες αν έκαναν σωστά την δουλειά τους δεν θα χαρτζιλίκωναν μερικούς (γιατί υπάρχουν σύνδεσμοι πραγματικά υποδείγματα) συνδέσμους ειδικών αποστολών για να αγοράσουν όπλα κ.τ.λ. Δεν θα είχαν δικηγόρους για να τους βγάζουν από την φυλακή. Άκου εκεί πήρε ο αέρας το κάθισμα και το έριξε στο κεφάλι του Έμπεντε (που είναι αυτός)... Ήμαρτον...

Και αν...και αν.

Με τα αν ομως δεν γινεται δουλεια φιλε μου...και επειδη και η αστυνομια δεν κανει τη δουλεια της,και οι συνδεσμοι οχι μονο δεν απομωνουν αυτα τα στοιχεια αλλα ισα ισα τα βαζουν και σε κορυφαιες θεσεις και ακομα και οι ιδιες οι διοικησεις των ομαδων πριμοδοτουν τους καφροστρατους θεωρω εγκληματικο λαθος να παιρνουν εισιτηρια οι φιλοξενουμενοι σε τετοια παιχνιδια.

Και να εισαι σιγουρος οτι θα ελεγα ακριβως το ιδιο αμα το παιχνιδι γινοταν στην Λεωφορο.

Σε τελικη αναλυση εμενα σαν Ολυμπιακο με συμφερει να ερθετε για ειναι 100% σιγουρο οτι θα τα σπασετε και θα τιμωρηθειτε.

Δημοσ.

Ακριβώς έτσι! Αν δεν κατάλαβες εγώ είμαι υπέρ του να μην γίνονται μετακινήσεις εκατέρωθεν με την παρούσα κατάσταση που επικρατεί. Αν κάνουν αυτοί που πρέπει την δουλειά τους και αν γίνουν κάποτε όλα αυτά τότε ναι ας πάνε και οι μεν και οι δεν.

Δημοσ.

Επειδη το ξεφτιλισαμε και λεμε οτι ναναι

ΤΟ ΓΑΜΑ ΤΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ ακολουθησε αιτιολογηση του γιατι εγιναν επισοδεια. Γιατι το ματς ειχε κριθει και σπασανε καρεκλες. Μεχρι εκει. Αν μπαινανε οι μπατσοι στην μεση θαχαμε θυματα ενω 5 λεπτα μετα εληξε το ματς

Λοιπον, μην μου λετε εμενα για εικονα του ποδοσφαιρου. ΚΑΤΑΝΤΙΑ θα ειναι να ΜΗΝ ΠΑΜΕ! Αυτο θα δειξει στην Ευρωπη οτι η Πρωταθλητρια Ευρωπης δεν μπορει να οργανωσει ΕΝΑ ντερμπυ(γιατι στο 2ο δεν θαχει φιλαθλους ουτως η αλλως) με οπαδους 2 ομαδων, οτι ειναι ανικανοι. Οτι Αστυνομια και διοικησεις δεν μπορουν να ελεγξουν 30,000 ατομα. Που να γινουν επισοδεια δλδ σε καμια πορεια για απεργιες τυπου Γαλλιας, θα το διαλυσουμε το κρατος

Οσο για την Ευρωπη, χεσμενους μας εχει, οι Τουρκοι πλακωνονται σε καθε Γαλατα-Μπεσικτας, ε και?Δλδ τι εχουν κερδισει πχ οι Ελβετοι που δεν πλακωνονται ποτε?Μην λεμε οτι θελουμε τωρα που θα γινουμε ρομπα και αλλες γραφικοτητες. Ναι, οκ, αν χασουμε θα σπασουμε κανα καθισμα οπως κανατε στο μπασκετ. Ε, αυτα θα ακουστουν μεχρι την Λαμια το πολυ. Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως θα καταμαυρωθει η εικονα του Ελληνικου ποδοσφαιρου αν πανε οπαδοι παρα απο το να ΜΗΝ πανε.

Οι Ιταλοι ειχαν νεκρους, περνουν τα μετρα τους τελος. Οι Αγγλοι εχουν χασει λεγεωνες οπαδων σε επισοδεια και ολοι μας λενε για το επιπεδο της Πριμιερ Λιγκ. Πριν χρονια που το ποδοσφαιρο πορωνε πολυ περισσοτερο κοσμο ζουσαμε μια χαρα. Δεν θα νομιμοποιησουμε τωρα το "ποναει κεφαλι, κοψει κεφαλι"

Και αφου δεν θελετε να αμαυρωθει η εικονα λοιπον-ασχετα απο το οτι ειστε Ολυμπιακοι-να κανω μια προταση? ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ. Πως σας φαινεται?Στα ισια. Χωρις οπαδους. Ε?Τοτε σιγουρα δεν θαχει επισοδεια

Αλλα ξεχασα, εμεις να μην ερθουμε, θα αμαυρωθει η εικονα. ΣΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ασπρισε η εικονα του Ελληνικου Ποδοσφαιρου, μαλιστα...

Δημοσ.

KaizerSoze, δηλαδή αν σου ζητήσω να συγκρίνεις Σουηδούς με Τούρκους, πού θα βασίσεις την κρίση σου; Εγώ λέω ότι θα την βασίσεις σε όσα ακούς και βλέπεις κατά καιρούς. Αν έχεις δει ότι στην Τουρκία πλακώνονται κάθε βδομάδα ενώ στη Σουηδία ποτέ, λέει κάτι για τους λαούς αυτούς. Δεν είναι αυτό το βασικό κριτήριο, αλλά είναι ένα από τα πολλά. Βέβαια, μπορεί π.χ. να μη θεωρείς κακό να πλακώνονται, αλλά νομίζω ότι για τους περισσότερους ανθρώπους του δυτικού κόσμου, η είδηση ότι γίνονται επεισόδια στα γήπεδα θεωρείται δυσφήμιση. Επομένως, μπορεί αν μην ξεφτιλίζεται διεθνώς η χώρα με ένα ρεπορτάζ για το ξύλο και τις φωτιές στα γήπεδα, αλλά είναι ένα λιθαράκι στη διεθνή εικόνα της χώρας. Κι όσο κι αν λέμε ότι δε μας νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι για μας, από τη στιγμή που ο τουρισμός είναι η νο1 πλουτοπαραγωγική μας πηγή, οφείλουμε να προσέχουμε τι εικόνα δείχνουμε προς τα έξω. Και στο κάτω κάτω, ο κάθε πολιτισμένος Έλληνας δεν χρωστάει τίποτα να κουβαλάει στην πλάτη του την εικόνα 100 κάφρων, όταν βγαίνει στο εξωτερικό. Απ'την άλλη, αν δε γίνονται μετακινήσεις, δε νομίζω να ασχοληθεί κανείς στο εξωτερικό με το ζήτημα.

Έχουμε δει πολλές φορές τι γίνεται όταν υπάρχουν οπαδοί από τις 2 ομάδες σε ντέρμπι. Μετακινήσεις με τον ΗΣΑΠ που δεν τολμάς να τον πλησιασεις γιατί παίζει να πετάξουν πέτρες. Πορείες προς το γήπεδο που κλείνουν τους δρόμους. Μερικές χιλιάδες αστυνομικοί να απασχολούνται επί ώρες, λες και δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα στη χώρα. Διακοπές στα ματς λόγω μικρο- και μεγαλο-επεισοδίων. Χυδαίες ύβρεις εκατέρωθεν. Τραυματισμοί οπαδών. Ακόμα και οι σπασμένες καρέκλες που δε θεωρούνται καν επεισόδια πια. Γιατί να ξοδεύεται τόσος χρόνος και χρήμα; Για να εκτονωθούν 2-3 χιλιάδες που θα πάνε στο γήπεδο ως φιλοξενούμενοι; Άσε, μέχρι να διορθωθουν τα πράγματα, καλύτερα μακριά κι αγαπημένοι.

Δημοσ.

Εγώ γιατί θυμάμαι πρόπερσι να μου εξηγούν οι Ολυμπιακοί πόσο άθλια φέρθηκε η διοίκηση της Λάρισας που έδωσε μόνο 1400 εισιτήρια στους φιλάθλους του Ολυμπιακού και όχι 4500 που δικαιούνταν; Παιχνίδι κυπέλλου φυσικά.

ΥΓ. το γήπεδο χωράει 12000

Δημοσ.

επειδη ειναι ανικανη η αστυνομια να διασφαλισει μια ασφαλη μεταβαση οπαδων δεν σημαινει οτι επρεπε να καταργηθουν οι μετακινησεις. πηγαιντε την ελλας στην αγγλια και οταν παιξει γιουναιτεντ λιβερπουλ θα τους μαζευουνε σαν τα κουνουπια απο κατω.παντου γινονται αυτα. απλα εδω ανικανο κρατος ανικανοι μπατσοι. φιλιπε σορρυ που θα στο ξαναπω αλλα απο ατομο που βλεπει το γηπεδο με τα κυαλια δεν θα δεχτω την αποψη του.

Δημοσ.

Ένας Έλληνας αστυνομικός στο εξωτερικό θα έπεφτε νεκρός σε πέντε λεπτά. Ένας ξένος αστυνομικός στην Ελλάδα θα συλλαμβάνονταν σε πέντε λεπτά.

Δημοσ.

Ακομα δεν τον ειδαμε, Γιαννη το βαφτισαμε! Εβγαλε καμμια ανακοινωση ο Ολυμπιακος οτι δεν θα δωσει εισιτηρια?

Παντως επειδη ο καθενας λεει τα δικα του, νομιζω οτι ο ολυμπιακος δεν θα δωσει εισιτηρια, οπως δεν θα εδινε και ο παναθηναικος αν παιζαμε στην εδρα του. Επομενως δεν καταλαβαινω που κολατε. Ειναι απολυτως λογικο. Γιατι ο γηπεδουχος να δωσει εισιτηρια στον φιλοξενουμενο αφου μπορει να γεμισει μονος του το γηπεδο με δικους του οπαδους?

Το μονο που μπορειτε να πειτε ειναι οτι ειστε ατυχοι που οπως πηγανε τα πραγματα θα παιξετε knock out στην εδρα μας.

Προσωπικα παντως θα ηθελα να εχει οπαδους του ΠΑΟ στο γηπεδο. Γουσταρω την ατμοσφαιρα που δημιουργειται εκατερωθεν, οταν βεβαια δεν γινονται μλκιες.

Δημοσ.

1980, δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος στο γήπεδο για να διαπιστώσει αυτά που έγραψα. Πέρα από αυτό, σε πληροφορώ ότι έχω βρεθεί στο ΟΑΚΑ όταν το έχουν κάψει Ολυμπιακοί κάφροι, επίσης στο ΟΑΚΑ με έχει χτυπήσει ομάδα Παναθηναϊκών κάφρων, επειδή περπατούσα κρατώντας κόκκινο κασκόλ και αμέσως μετά έχω δει ομάδα Ολυμπιακών κάφρων να βρίζει χυδαία πατέρα που είχε τον 8χρονο γιο του ντυμένο στα πράσινα. Έχω δει ακόμα τους μαστουρωμένους κάφρους της 7 να σπάνε καρέκλες δίπλα μου χωρίς κανένα λόγο και να πετάνε φωτοβολίδες και ροχάλες όπου λάχει. Πίστεψέ με, χωρί κυάλια.

Επίσης, έχω πάει γήπεδο σε μεγάλες διοργανώσεις, όπου είδα τι σημαίνει "πάω γήπεδο χωρίς να θέλω να δείξω πόσο απολίτιστος ηλίθιος είμαι" και από τότε έχω σχεδόν κόψει το "ελληνικό" γήπεδο.

Ναι, προφανώς είναι άχρηστη η ελληνική αστυνομία, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι νορμάλ να σκοτώνονται και να κυνηγιούνται οπαδοί, ούτε να κλείνει η Λ. Αλεξάνδρας για να έρθουν οι φιλοξενούμενοι, ούτε να αποκλείεται ο Ηλεκτρικός για 2 ώρες για να πάνε στο γήπεδο οι οπαδοί. Αν εγώ τρέχω με 200 στη Συγγρού, θα μου πάρουν το δίπλωμα για να μην μπορώ να το ξανακάνω, δε θα πληρώνουν 10 τροχαίους να επιβλέπουν τον δρόμο, μήπως το ξανακάνω για να με σταματήσουν πριν σκοτώσω κάποιον. Και στο κάτω κάτω, δεν εμποδίζει κανείς τον οπαδό του ΠΑΟ να πάει μόνος του στο Καραϊσκάκη και να δει το ματς. Αυτό που δε γίνεται είναι η οργανωμένη εκστρατεία, με όσα αυτή συνεπάγεται.

Θυμίστε μου τι έγινε τελευταία φορά που βρέθηκαν οι οπαδοί. Στον 5ο τελικό δεν ήταν; Εκεί δεν έχασε κάποιος άνθρωπος δάκτυλα του χεριού του; Άλλο αν το περάσαμε στο ντούκου κι αυτό, επειδή δεν έγινε φόνος.

Δημοσ.
1980, δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος στο γήπεδο για να διαπιστώσει αυτά που έγραψα. Πέρα από αυτό, σε πληροφορώ ότι έχω βρεθεί στο ΟΑΚΑ όταν το έχουν κάψει Ολυμπιακοί κάφροι, επίσης στο ΟΑΚΑ με έχει χτυπήσει ομάδα Παναθηναϊκών κάφρων, επειδή περπατούσα κρατώντας κόκκινο κασκόλ και αμέσως μετά έχω δει ομάδα Ολυμπιακών κάφρων να βρίζει χυδαία πατέρα που είχε τον 8χρονο γιο του ντυμένο στα πράσινα. Έχω δει ακόμα τους μαστουρωμένους κάφρους της 7 να σπάνε καρέκλες δίπλα μου χωρίς κανένα λόγο και να πετάνε φωτοβολίδες και ροχάλες όπου λάχει. Πίστεψέ με, χωρί κυάλια.

Επίσης, έχω πάει γήπεδο σε μεγάλες διοργανώσεις, όπου είδα τι σημαίνει "πάω γήπεδο χωρίς να θέλω να δείξω πόσο απολίτιστος ηλίθιος είμαι" και από τότε έχω σχεδόν κόψει το "ελληνικό" γήπεδο.

Ναι, προφανώς είναι άχρηστη η ελληνική αστυνομία, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι νορμάλ να σκοτώνονται και να κυνηγιούνται οπαδοί, ούτε να κλείνει η Λ. Αλεξάνδρας για να έρθουν οι φιλοξενούμενοι, ούτε να αποκλείεται ο Ηλεκτρικός για 2 ώρες για να πάνε στο γήπεδο οι οπαδοί. Αν εγώ τρέχω με 200 στη Συγγρού, θα μου πάρουν το δίπλωμα για να μην μπορώ να το ξανακάνω, δε θα πληρώνουν 10 τροχαίους να επιβλέπουν τον δρόμο, μήπως το ξανακάνω για να με σταματήσουν πριν σκοτώσω κάποιον. Και στο κάτω κάτω, δεν εμποδίζει κανείς τον οπαδό του ΠΑΟ να πάει μόνος του στο Καραϊσκάκη και να δει το ματς. Αυτό που δε γίνεται είναι η οργανωμένη εκστρατεία, με όσα αυτή συνεπάγεται.

Θυμίστε μου τι έγινε τελευταία φορά που βρέθηκαν οι οπαδοί. Στον 5ο τελικό δεν ήταν; Εκεί δεν έχασε κάποιος άνθρωπος δάκτυλα του χεριού του; Άλλο αν το περάσαμε στο ντούκου κι αυτό, επειδή δεν έγινε φόνος.

τωρα τι μου περιγραφεις δεν καταλαβα? λες κατι πρωτοτυπο? αυτοι ειναι οι ελληνες οπαδοι και θα γινουν ακομα χειροτεροι οσο κοβουν τις απαγορευσεις. Στον πεμπτο τελικο που ημουν μεσα και θα στο μεταφερει και ο καιζερ αν θελει αν δεν ηταν γεματο μπατσους θα γινοταν μακελειο εκει μεσα και αυτο διοτι πολυ απλα οταν συναντιουνται μια φορα το χρονο αυτοι που τρεφουν μισος θα τα κανουν λαμπογυαλο πρεπει να εκτονωνετε λεκτικα αυτο το συναισθημα πιο συχνα. Τωρα αυτα που μου λες με το κασκολ κτλ δηλαδη τι περιμενες να σου δωσουν ανθοδεσμη, λιγο προνοια δεν βλαπτει.

Παντου ετσι ειναι απλα εξω δεν τους παιρνει να τα κανουνε γιατι σε δεκα λεπτα ειναι μαντρωμενοι ολοι. Δεν θα μου απαγορεψει εμενα η αστυνομια να κατεβαινω στο καραισκακη επειδη δεκα διπλα μου τα κανουνε λαμπογυαλο να τους δεσουνε τι με νοιαζει εμενα.Αμα παω εγω μονος μου στο καραισκακη θα παρεις εσυ τηλεφωνο μετα την μανα μου να της πεις οτι ειμαι μισοπεθαμενος? δηλαδη τι ειναι αυτα που λες τωρα.

Δημοσ.
Τωρα αυτα που μου λες με το κασκολ κτλ δηλαδη τι περιμενες να σου δωσουν ανθοδεσμη, λιγο προνοια δεν βλαπτει.

Να μην κάναν τίποτε μήπως;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...