antreaslam Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Αν ερθει Χ να πειτε τα ιδια για την Λεωφορο Αυτα ειναι ΠΙΠΕΣ!! Και εμεις πρεπει να ερχομαστε και εσεις να ερχεστε. Τι μαλακιες ειναι αυτες?Στο μπασκετ δεν περασαμε υπεροχα ου ειμασταν ολοι μαζι?(γαμα τα επισοδεια, εκει δεν την επεσε η αστυνομια γιατι αν γινοταν ντου στο κλειστο θαχαμε θυματα) Να κανουν ολοι σωστα την δουλεια τους να μπορουμε να δουμε την ομαδα μας και εκτος εδρας. Τα αλλα ειναι κουραφεξαλα ειτε "αντικειμενικων" ειτε Ολυμπιακων οπυ βολευονται να ειναι μονοι τους ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ....
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Αν ερθει Χ να πειτε τα ιδια για την Λεωφορο Αυτα ειναι ΠΙΠΕΣ!! Και εμεις πρεπει να ερχομαστε και εσεις να ερχεστε. Τι μαλακιες ειναι αυτες?Στο μπασκετ δεν περασαμε υπεροχα ου ειμασταν ολοι μαζι?(γαμα τα επισοδεια, εκει δεν την επεσε η αστυνομια γιατι αν γινοταν ντου στο κλειστο θαχαμε θυματα) Να κανουν ολοι σωστα την δουλεια τους να μπορουμε να δουμε την ομαδα μας και εκτος εδρας. Τα αλλα ειναι κουραφεξαλα ειτε "αντικειμενικων" ειτε Ολυμπιακων οπυ βολευονται να ειναι μονοι τους Κατσε να το σκεφτω...ΠΙΠΕΣ ειναι οτι ειναι καλυτερο να ερθουν οι καφροι σας,γιατι αυτοι θα ερθουν οπως αντιστοιχα θα ερχονταν οι δικοι μας αν γινονταν το παιχνιδι στη Λεωφορο,να γινει της πουτανας οπως θα γινει με μαθηματικη ακριβεια και να δυσφημιστει ακομα περισσοτερο το Ελληνικο ποδοσφαιρο σε μια χρονια που εχει αρχισει να φτιαχνει καλο ονομα με τις εμφανισεις των ομαδων μας στην Ευρωπη.
firewalker Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Να κανουν ολοι σωστα την δουλεια τους να μπορουμε να δουμε την ομαδα μας και εκτος εδρας. Τα αλλα ειναι κουραφεξαλα ειτε "αντικειμενικων" ειτε Ολυμπιακων οπυ βολευονται να ειναι μονοι τους I rest my case.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δεν είναι "ακριβώς" έτσι. Όταν υπάρχουν ηλίθιοι που πλακώνονται στο πόλο για "βεντέτα" του Λαυρίου και δε συμμαζεύεται, δεν είναι "ακριβώς έτσι". Όταν πρέπει στη φράση "μια χαρά δεν περάσαμε μαζί" να προσθέσουμε ως όρο το "γάμα τα επεισόδια", δεν είναι "ακριβώς έτσι". Και μάλιστα, με την πρόβλεψη πως έτσι και αντιδρούσε η αστυνομία "θα είχαμε θύματα". Όταν για να πάνε οι φίλαθλοι στο γήπεδο πρέπει να στηθεί εκστρατεία, δεν είναι "ακριβώς έτσι". Ακριβώς έτσι θα ήταν σε έναν ιδανικό κόσμο, ο οποίος απέχει πολύ από την πραγματικότητα των ανθρώπων που δεν μπορούν να εκφέρουν άποψη χωρίς να τη συνοδέψουν από δυο μπινελικάκια για να δείξουν πόσο της πιάτσας είναι.
Absinthe Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Κατσε να το σκεφτω...ΠΙΠΕΣ ειναι οτι ειναι καλυτερο να ερθουν οι καφροι σας,γιατι αυτοι θα ερθουν οπως αντιστοιχα θα ερχονταν οι δικοι μας αν γινονταν το παιχνιδι στη Λεωφορο,να γινει της πουτανας οπως θα γινει με μαθηματικη ακριβεια και να δυσφημιστει ακομα περισσοτερο το Ελληνικο ποδοσφαιρο σε μια χρονια που εχει αρχισει να φτιαχνει καλο ονομα με τις εμφανισεις των ομαδων μας στην Ευρωπη. Εσυ δεν ησουν ενας απο αυτους που οταν εγω φωναζα για το κωλοδαχτυλο του Βουλη και για το ποσο κακο ειναι για το ελληνικο ποδοσφαιρο και πως φανατιζει τους οπαδους και δυναμιτιζει την ατμοσφαιρα, μου ελεγες πως ετσι γινονται αυτα στην Ελλαδα και ειμαστε οπαδοι, δεν ειμαστε φιλαθλοι και να μην το παιζω αντικειμενικος γιατι ειμαι καφρος κατα βαθος? Ή κανω λαθος? Τωρα ξαφνικα αρχισε να σε ενδιαφερει το "ευ αγωνιζεσθαι"? Προσωπικα ειμαι γενικα υπερ της μετακινησης οπαδων γιατι εχει ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ οτι αν θελει η αστυνομια και οι 2 ομαδες, δεν ανοιγει ρουθουνι. Τωρα αν ειναι να τους παρατησουν τους 2 λαους στην τυχη τους για να τα βρουν μεταξυ τους και να επιβιωσει ο δυνατοτερος, ας το αφησουμε καλυτερα.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Εσυ δεν ησουν ενας απο αυτους που οταν εγω φωναζα για το κωλοδαχτυλο του Βουλη και για το ποσο κακο ειναι για το ελληνικο ποδοσφαιρο και πως φανατιζει τους οπαδους και δυναμιτιζει την ατμοσφαιρα, μου ελεγες πως ετσι γινονται αυτα στην Ελλαδα και ειμαστε οπαδοι, δεν ειμαστε φιλαθλοι και να μην το παιζω αντικειμενικος γιατι ειμαι καφρος κατα βαθος? Ή κανω λαθος? Εσυ ως συνηθως εισαι εκτος τοπου και χρονου...
firewalker Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Κατσε να το σκεφτω...ΠΙΠΕΣ ειναι οτι ειναι καλυτερο να ερθουν οι καφροι σας,γιατι αυτοι θα ερθουν οπως αντιστοιχα θα ερχονταν οι δικοι μας αν γινονταν το παιχνιδι στη Λεωφορο,να γινει της πουτανας οπως θα γινει με μαθηματικη ακριβεια και να δυσφημιστει ακομα περισσοτερο το Ελληνικο ποδοσφαιρο σε μια χρονια που εχει αρχισει να φτιαχνει καλο ονομα με τις εμφανισεις των ομαδων μας στην Ευρωπη. Αν κάνουν σωστά την δουλεία τους αυτοί που πρέπει (αστυνομία κ.τ.λ.) όπως είπε ο Kaizer ούτε οι κάφροι θα πάνε στο Καραΐσκάκη ούτε οι δολοφόνοι στην λεωφόρο.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δεν είναι "ακριβώς" έτσι. Όταν υπάρχουν ηλίθιοι που πλακώνονται στο πόλο για "βεντέτα" του Λαυρίου και δε συμμαζεύεται, δεν είναι "ακριβώς έτσι". Όταν πρέπει στη φράση "μια χαρά δεν περάσαμε μαζί" να προσθέσουμε ως όρο το "γάμα τα επεισόδια", δεν είναι "ακριβώς έτσι". Και μάλιστα, με την πρόβλεψη πως έτσι και αντιδρούσε η αστυνομία "θα είχαμε θύματα". Όταν για να πάνε οι φίλαθλοι στο γήπεδο πρέπει να στηθεί εκστρατεία, δεν είναι "ακριβώς έτσι". Ακριβώς έτσι θα ήταν σε έναν ιδανικό κόσμο, ο οποίος απέχει πολύ από την πραγματικότητα των ανθρώπων που δεν μπορούν να εκφέρουν άποψη χωρίς να τη συνοδέψουν από δυο μπινελικάκια για να δείξουν πόσο της πιάτσας είναι. Ετσι ακριβως φιλε μου...ειδικα το "γαμα τα επεισοδια" ηταν ολα τα λεφτα! Και επειδη σας βλεπω να πατε να περασετε οτι και καλα εμεις οι Ολυμπιακοι "φοβομαστε" τους καφρους που θα στειλετε ετσι και παρετε εισιτηρια να σας πληροφορησω οτι οι περισσοτεροι Ολυμπιακοι θελουν να παρετε εισιτηρια! Αλλο ειναι να κανεις καζουρα σε 18 βαζελους και αλλο σε 5-6 χιλιαδες!!!
Absinthe Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Εσυ ως συνηθως εισαι εκτος τοπου και χρονου... Ισως, αλλα δεν μου απαντας στην ερωτηση μου.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Αν κάνουν σωστά την δουλεία τους αυτοί που πρέπει (αστυνομία κ.τ.λ.) όπως είπε ο Kaizer ούτε οι κάφροι θα πάνε στο Καραΐσκάκη ούτε οι δολοφόνοι στην λεωφόρο. Ελα η αστυνομια θα μοιρασει τα εισιτηρια στο κοσμο; Γιατι εγω απο οσο ξερω ειδικα σε τετοια παιχνιδια εκτος εδρας η ΠΑΕ παιρνει τα εισιτηρια και τα μοιραζει κατευθειαν στα καλοπαιδα των συνδεσμων. Σε "αυτους που πρεπει" που ελεγε και ο φιλος προηγουμενως...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Ισως, αλλα δεν μου απαντας στην ερωτηση μου. Τι να απαντησω ρε φιλαρακι...σε ερωτηση "Τι κανεις Γιαννη κουκια σπερνω;" Εγω μιλαω για το λογο που ΔΕΝ πρεπει να παρετε εισιτηρια και εσυ μου πετας την ιστορια με τον Βουλη!!!
Absinthe Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Ελα η αστυνομια θα μοιρασει τα εισιτηρια στο κοσμο; Γιατι εγω απο οσο ξερω ειδικα σε τετοια παιχνιδια εκτος εδρας η ΠΑΕ παιρνει τα εισιτηρια και τα μοιραζει κατευθειαν στα καλοπαιδα των συνδεσμων. Σε "αυτους που πρεπει" που ελεγε και ο φιλος προηγουμενως... Τοσα ξερεις, τοσα λες. Η ΠΑΕ Παναθηναικος δεν μοιραζει πια τα εισιτηρια στους συνδεσμους της παρα μονο στην ΠΑΛΕΦΙΠ και σε ενα παρακλαδι της παλιας θυρας 13.
Absinthe Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Τι να απαντησω ρε φιλαρακι...σε ερωτηση "Τι κανεις Γιαννη κουκια σπερνω;" Εγω μιλαω για το λογο που ΔΕΝ πρεπει να παρετε εισιτηρια και εσυ μου πετας την ιστορια με τον Βουλη!!! Δηλαδη την μια λες, σπαστε τα ολα, ειμαστε καφροι, βαλτε φωτια παντου γιατι μας συμφερει. Και την αλλη λες, οχι δεν ειναι σωστο να ερθουν τα κακα παιδια και να δυναμιτιστει το κλιμα γιατι μπορει να πεσει και καμια ψιλη. γιαυτο και πρεπει να προαχθει το αθλητικο ιδεωδες. Καταλαβαινεις την ανακολουθια στην σκεψη σου, ετσι? εγω συμφωνω ρε Γιαννη με το αθλητικο ιδεωδες αλλα εσυ σιγουρα δεν σπερνεις κουκια.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δηλαδη την μια λες, σπαστε τα ολα, ειμαστε καφροι, βαλτε φωτια παντου γιατι μας συμφερει. Και την αλλη λες, οχι δεν ειναι σωστο να ερθουν τα κακα παιδια και να δυναμιτιστει το κλιμα γιατι μπορει να πεσει και καμια ψιλη. γιαυτο και πρεπει να προαχθει το αθλητικο ιδεωδες. Καταλαβαινεις την ανακολουθια στην σκεψη σου, ετσι? εγω συμφωνω ρε Γιαννη με το αθλητικο ιδεωδες αλλα εσυ σιγουρα δεν σπερνεις κουκια. Οτι να ναι εισαι φιλαρακο...πουθενα δεν εχω πει οτι ειμαι υπερ του σπαστε τα ολα και αλλες αρλουμπες που γραφεις. Σε προσφατο μαλιστα ποστ οπου καποιοι κοκορευονταν για τα νταηλικια δικων μας οπαδων στους Ιταλους της Λατσιο χαρακτηρισα με συγκεκριμενη εκφραση ολους αυτους που ασχολουνται με τετοιες μαλακιες. Απο εκει και περα αν δεν εχεις την ικανοτητα να κατανοεις τι γραφει ο αλλος απλα να προσπερνας.
Absinthe Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Οτι να ναι εισαι φιλαρακο...πουθενα δεν εχω πει οτι ειμαι υπερ του σπαστε τα ολα και αλλες αρλουμπες που γραφεις. Σε προσφατο μαλιστα ποστ οπου καποιοι κοκορευονταν για τα νταηλικια δικων μας οπαδων στους Ιταλους της Λατσιο χαρακτηρισα με συγκεκριμενη εκφραση ολους αυτους που ασχολουνται με τετοιες μαλακιες. Απο εκει και περα αν δεν εχεις την ικανοτητα να κατανοεις τι γραφει ο αλλος απλα να προσπερνας. Ξαναδιαβασε το πρωτο μου ποστ για τον Βουλη και απαντησε μου αν τα ελεγες αυτα ή οχι. Επισης, μετα απαντησε μου αν αυτα που ελεγες μεταφραζονται εστω και "ελευθερα" σε αυτα που εγραψα περι "σπαστε τα ολα" κτλ. Δεν ειπα ποτε οτι εγραψες αυτολεξει "σπαστε τα ολα, βαλτε φωτια, ειμαστε καφροι", ενας παραλληλισμος ηταν. Ελα, ευκολο ειναι. Ακομα και για σενα. Αλλα αν δεν μπορεις να καταλαβεις τι γραφω, ξαναγυρνα στο σχολειο. Εκτος αν εισαι εκει ακομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.