Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ο γιασκεβιτσιους σε μια αλλη ομαδα με πιο ελευθερο ρολο θα σου πεταγε 40 ποντους για πλακα μεσο ορο. στον παναθηναικο ομως ο καθενας παιζει τον ρολο του και ολοι εξυπηρετουν την ομαδα. εκει ωφειλετε και η επιτυχια του σερβου.

Συμφωνώ μαζί σου.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι να λέμε τώρα, εγώ στην αρχή τον φοβήθηκα τον Λιθουανό αλλά ούτε βεντετισμοί ούτε τίποτα, ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας.

Εγώ πιστεύω ότι τέτοιοι παίχτες χρειάζονται περισσότερο χρόνο προσαρμογής να μάθουν την ομάδα και να τους μάθει και η ομάδα(να περιμένουν την ασσιστ ακόμα και όταν είναι έξω από το γήπεδο, θα βρεί τρόπο!).

Το θέμα σήμερα είναι ότι δεν ήμασταν τόσο χάλια. Επιθετικά εκτός από μερικά διαστήματα που κολλήσαμε ήμασταν πολύ καλοί και με σωστή κυκλοφορία. Τώρα στην άμυνα μόνο στο πρώτο ημίχρονο αλλά με τέτοια ποσοστά στα τρίποντα που είχανε οι Ισπανοί λογικό μου φαίνεται πάλι. Τα λάθη οκ ήτανε αρκετά και μερικά χωρίς πίεση

Δημοσ.

Δύο δεδομένα:

1) Παίξαμε άσχημα, χωρίς συγκέντρωση σε επίθεση και άμυνα. Μετά τον πρώτο μήνα ήταν το πιο άσχημο παιχνίδι μας.

2) Ξεκωλώθηκαν. ΟΚ, τρίποντα υπό πίεση τα περισσότερα, ειδικά εκείνο του τύπου στην εκπνοή του χρόνου μετά το κλέψιμο του Διαμαντίδη, δεν ξαναμπαίνουν. Καλή ομάδα, αλλά και τρελός κώλος σήμερα.

Γενικά, θεωρώ ότι αφού δεν μας κέρδισαν και σήμερα, δεν θα μας κερδίσουν φέτος οι συγκεκριμένοι. Σε τόσο κακή βραδιά δεν θα μας ξαναβρούν. Ίσως μόνο στη Μαδρίτη, όταν και θα ήμαστε μαθηματικά πρώτοι στον όμιλο. Δεν τους φοβάμαι, αν εμείς στη χειρότερη μας μέρα τους πετυχαίνουμε σε μια από τις καλύτερές τους και τους έχουμε κερδίσει 1:01 πριν το τέλος, δεν ανησυχώ. Αν δεν συναντηθούμε σε κανέναν ημιτελικό, βλέπω επανάληψη του περσινού τελικού στη Μαδρίτη: ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ.

Δημοσ.

Διωξτε τον Γιασικεβιτσιους το παλτο μωρεεεε, μια πασα δεν μπορει να βγαλει. Φερτε ρε Λιν Γκριρ και Ματσε παικταρα με 13π με 8 βολες στην Σιενα να γουσταρουμε. Και πισω φερτε τον Καλαιτζη επιγοντως. Τι Σαρας και μαλακιες και no look pass και @@@@Εμεις θελουμε την σιγουρη την πασουλα μας Καλαιτζης στον Παπαγιαννη, Ππαπαγιαννης στον Τζανη τον Σταυρακοπουλο και παλι Καλαιτζης και να χασουμε και κανενα ματσακι δεν τρεχει μια...

ΥΓ. Οταν μετα το χθεσινο παιχνιδι παλι τα ακουει ο Σαρας (Ο ΜΟΝΟΣ που επαιξε καλα, ουτε ο Μπατιστ που εβαλε ακοπους ποντους λογω Σαρας ) τοτε μερικοι πρεπει να κοψουν τον πολυ SportFM και την προπαγανδα που ακουνε. Δεν ηξερε το παλικαρι να βαλει 30π, να δωσει 20ασιστ και να μην κανει κανενα λαθος κοντρα στο καφενειο την Ρεαλ για να ακουσει ενα καλο λογο. Προφανως 15,000 κοσμος που τον χειροκροτησε χθες δεν βλεπει μπασκετ

Δημοσ.

Πέστα γιατι έτσι όπως τα γράφουν μου φάνηκε οτι είδα άλλο αγώνα - Ο Σάρας έχει εμφανώς ξεμπουκώσει και έχει αρχίσει να σκοράρει αρκετούς πόντους με νορμάλ σχετικά προσπάθειες.

Αυτό που δεν μου πολυαρέσει είναι οτι έχουμε αρχίσει και τρώμε αρκετούς πόντους ...

Δημοσ.

ενόψη 100 ετών ...ανακοινώσεις της ΠΑΕ :

θα γίνουν 3 φιλικά με ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ομάδες που δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές... (τις ψάχνουνε ακόμη δηλαδή)

θα γίνει 1 φιλικό με μια ΣΠΟΥΔΑΙΑ ομάδα στο εξωτερικό (την ψάχνουνε κι αυτή)...

θα γίνουν τα Χριστούγεννα 2008 ενα φιλικό με μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ομάδα( αυτή κι αν την ψάχνουνε !)

Θα έρθει ενα ΣΠΟΥΔΑΙΟ συγκρότημα στην Αθήνα για συναυλία (Πιο να είναι άραγε?)

Θα βγεί ενα ΣΠΟΥΔΑΙΟ DVD ( δεν ξέρω αν θα αφορά διαιτήσίες πάλι !)

Και θα φοράνε οι παίχτες μια ΣΠΟΥΔΑΙΑ φανέλα!

Άγιε Βασίλη δεν σου έχω ξαναζητήσει τίποτα...

για την ακρίβεια ούτε τώρα θα σου ζητήσω να μου φέρεις τίποτα... αντιθέτως...

θα σου ζητήσω να μου ΠΑΡΕΙΣ. Σε παρακαλώ έλα και πάρε τον ΣΠΟΥΔΑΙΟ προεδρό μας Τζίγκερ και κράτα τον στη ΣΠΟΥΔΑΙΑ καισαρία!

Δημοσ.

Άγιε Βασίλη δεν σου έχω ξαναζητήσει τίποτα...

για την ακρίβεια ούτε τώρα θα σου ζητήσω να μου φέρεις τίποτα... αντιθέτως...

θα σου ζητήσω να μου ΠΑΡΕΙΣ. Σε παρακαλώ έλα και πάρε τον ΣΠΟΥΔΑΙΟ προεδρό μας Τζίγκερ και κράτα τον στη ΣΠΟΥΔΑΙΑ καισαρία!

Σωστος αλλα αμα μας εφερνε 2 μπακ και 1 επιθετικο δωρακι τα Χριστουγεννα δεν θα με χαλαγε :lol:

Δημοσ.
Πέστα γιατι έτσι όπως τα γράφουν μου φάνηκε οτι είδα άλλο αγώνα - Ο Σάρας έχει εμφανώς ξεμπουκώσει και έχει αρχίσει να σκοράρει αρκετούς πόντους με νορμάλ σχετικά προσπάθειες.

Αυτό που δεν μου πολυαρέσει είναι οτι έχουμε αρχίσει και τρώμε αρκετούς πόντους ...

ε, οι προσπάθειες της Ρεάλ ήταν υπό πίεση, δεν έβγαλαν και πολλά ελεύθερα σουτ. Όμως τους μπήκαν αρκετά στην αρχή και όσο να ναι έριξε την ψυχολογία στους δικούς μας . Η άμυνα μας χθες ήταν καλή. Στην επίθεση χάσαμε κάποια σουτ που δεν "έπρεπε". Ο Σάρας ήταν πολύ καλός και μάλιστα κάλυψε την σχετικά κακή επιθετικά παρουσία του Σπανούλη και (λιγότερο)του Μήτσου

Ο Μπατίστ πολύ ανεβαίνει και στα συν η πολύ καλή παρουσία του Ντικούδη που του έχω και κάποια αδυναμία είναι η αλήθεια. Και είχε ψιλοσπαστεί γιατί μετά το περσινό Final4 που είχε πέσει η απόδοσή του τον έβγαλαν πολλοί τελειωμένο

Δημοσ.

Ο Ντικούδης μέτριος, κάποιες στιγμές πολύ καλός, κάποιες για πολλές σφαλιάρες. Αλλά όντως έχει ξεκινήσει καλά σε αντίθεση με τον Τσαρτσαρή.

Ο Σάρας πολύ καλός αν και υπεύθυνος για κάποια καλάθια που φάγαμε, ο Μήτσος άφαντος επιθετικά αλλά στην άμυνα σε κάποια φάση που οι υπόλοιποι ήταν αλλού έπαιζε όλη τη Ρεάλ στην άμυνα μόνος του.

Ο Σπανούλης εχτές, ακτός από το βλέμμα, ήταν όντως κοιμισμένος, ο Γούινστον το ίδιο. Ο Μπατίστ γενικά πολύ καλός αλλά είχε στιγμές που δεν ήταν καθόλου συγκεντρωμένος.

Γιωργο εσυ?

Αυτό μου ήρθε να πω και εμένα. :lol:

Panathinaikara, πιστεύεις ότι είναι και όμορφο παιδί; :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Ρε γμτ τι πάλι το ίδιο post εγώ! Sorry κιόλας αλλά εμείς που είμαστε από αλλού και δεν μπορούμε να πάμε γήπεδο που θα το δούμε το ματσάκι αύριο? Και προβλέπεται και πολύ καλό.

Κανένα live streaming πουθενά έχει πιάσει το μάτι σας?

Δημοσ.
Ο Ντικούδης μέτριος, κάποιες στιγμές πολύ καλός, κάποιες για πολλές σφαλιάρες. Ο Σάρας πολύ καλός αν και υπεύθυνος για κάποια καλάθια που φάγαμε, o Μήτσος άφαντος επιθετικά αλλά στην άμυνα σε κάποια φάση που οι υπόλοιποι ήταν αλλού έπαιζε όλη τη Ρεάλ στην άμυνα μόνος του.

Και ο Σάρας με την λογική αυτή για σφαλιάρες είναι ορισμένες φορές για την κλάση του. Αυτός ο "ρατσισμός" με ενοχλεί λίγο ορισμένες φορές (όχι ότι και εγώ δεν το κάνω ορισμένες φορές).

Ήταν ένα πεντάλεπτο που απανωτά τραγικά λάθη στην επίθεση τα διόρθωνε ο Μητσάρας. Συνεχόμενα όμως. Όπως είπε και ο ίδιος χαριτολογώντας προς τους συμπαίκτες του "Τι θα γίνει θα βγάλεται καμια σωστή πάσα;"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...