Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πάντως ο Διαμαντίδης είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ του τύπου "καλύτερα να παίζεις παρά να μιλάς!".

Δεν είναι τύπου Καραγκούνη ("ουγκ!"), απλά δε δείχνει τόσο άνετος όταν είναι στημένος μπροστά στην κάμερα. Εγώ λέω να τον διώξουμε.

Αστο φίλε χάρη μας κάνει αν το καταλάβει χάθηκε το πουλάκι....

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ουτε χαρη μας κανει ουτε χαρη του κανουμε

Ειναι ο μεγαλυτερος Ευρωπαιος μπασκετμπολιστας στην αποδω οχθη του Ατλαντικου αυτη την στιγμη και παιζει στην μεγαλυτερη ομαδα της Ευρωπης αυτη την στιγμη. Ε, τι πιο λογικο?

Δημοσ.

Επίσης, μέχρι τώρα νιώθω ότι η έλευση του Σάρας μόνο καλό κάνει στον Διαμαντίδη. Και σ' αυτόν και στους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Η φετινή ομάδα, τώρα που άρχισαν να βρίσκουν ο ένας τον άλλον, είναι απόλαυση. Εξ' ου και οι σαραντάρες που πέφτουν βροχή τελευταία.

Δημοσ.
Λοιπον, αρκετα με την μιζερια του ποδοσφαιρου, αντε, Πεμπτη εχουμε να σεβαστουμε την Ρεαλ

ΡΕ Ο ΛΑΖΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ!!!Τα θελουν και τα λενε ή τους ξεφευγουν ρε γαμωτο, ο καθενας λεει μια μαλακια να περνα η ωρα

Ε ρε σεβασμος πουχει να πεσει

Χαχα, ρε συ Κάιζερ, σε θυμήθηκα όταν διάβασα αυτό:

Ομπράντοβιτς: «Σεβασμός στην Ρεάλ»

lol

Δημοσ.
Ουτε χαρη μας κανει ουτε χαρη του κανουμε

Ειναι ο μεγαλυτερος Ευρωπαιος μπασκετμπολιστας στην αποδω οχθη του Ατλαντικου αυτη την στιγμη και παιζει στην μεγαλυτερη ομαδα της Ευρωπης αυτη την στιγμη. Ε, τι πιο λογικο?

Φιλε kaizer αναφέρομαι στην τιμή του Παίκτη νομίζω είναι στα 1.7 θεωρώ ότι είναι για ψηλότερο

Τωρα θα μου πεις ποιές ομάδες δίνουν πάνω από 2 σωστό και αυτό.

όσο για τον άλλον που λέει ότι ο Σαρας μόνο καλό κανεί είναι 100% σωστός θεωρώ ότι μπασκετικά βελτιώνει όλους τους άλλους

Δημοσ.
Φιλε kaizer αναφέρομαι στην τιμή του Παίκτη νομίζω είναι στα 1.7 θεωρώ ότι είναι για ψηλότερο

Τωρα θα μου πεις ποιές ομάδες δίνουν πάνω από 2 σωστό και αυτό.

όσο για τον άλλον που λέει ότι ο Σαρας μόνο καλό κανεί είναι 100% σωστός θεωρώ ότι μπασκετικά βελτιώνει όλους τους άλλους

τοσα λενε δεν ξερεις ποσα παιρνει .στανταρ παραπανω παιρνει.

Δημοσ.
τοσα λενε δεν ξερεις ποσα παιρνει .στανταρ παραπανω παιρνει.

Και για ποιό λόγο να λένε ψέμματα ρε παιδιά?Εγώ ξέρω οτι ψέμματα λένε προς τα πάνω οχι προς τα κάτω.

Δημοσ.

Δεν ξέρεις ποτέ τι παίζει με αυτά. Προς τα κάτω μπορεί να λένε για να έχουν χαμηλότερη φορολογία, προς τα πάνω για να γίνει διαφήμιση, να καθρίσει και λίγο βρώμικο χρήμα.

Εννοείται ότι αναφέρομαι γενικά στην κατάσταση ομάδων.

Δημοσ.

Πάντως εγώ έχω διαβάσει ότι το συμβόλαιό του λέει για 1,7 φέτος, 1,9 του χρόνου και 2,1 τον τρίτο χρόνο. Δε νομίζω να περιλαμβάνονται μπόνους σε αυτά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...