wizzy Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 ψιλοάσχετο αλλά θα το πω: Παρακαλούθησα τις ειδήσεις από τη ΝΕΤ στις 18:00 και στα αθλητικά είπανε για όλα τα παιχνίδα Α' Εθνικής και Α1 basket και δεν αναφέρανε τίποτα για τον ΠΑΟ! Ούτε για το Χ στη Λεωφόρο ούτε για το διπλό στη Ρόδο! Τι έγινε ρε παιδιά, τσακώθηκε ο ραλλάκιας με τη ΝΕΤ; Κάποιος, κάμποσα posts πιο πάνω έγραψε Νέα Ερυθρόλευκη Τηλεόραση και νομίζω είχε δίκιο....
1980 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Τι έπαθε ο Μάκης σήμερα παίδες.... Στην πρωτη του προσπαθεια που ειχε βρει στοιχεια για τον δολοφονο- κατασκοπο την εκανε με ελαφρα πηδηματακια γιατι θα τον βρισκανε τσιμενταρισμενο στο σουνιο και ειπε να τα βαλει με τον παυλο σημερα.
firewalker Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 "Ξεβράκωμα" του Θανάση Γιαννακόπουλου από την οικογένεια του νεκρού στα γεγονότα της Λαυρίου.
1980 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 ναι τρελο ξεβρακωμα τι να σου πω. η αλλη εχασε το παιδι της και κανει παζαρια. δεν τους τα χρωσταγε κιολας ουτε υπαλληλος ουτε παιχτης του ητανε.
firewalker Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Είδες το βίντεο που έδειξε μόλις τώρα; Ανατρίχιασα. Τέτοιοι είναι οι οπαδοί των ομάδων; Κρέμασμα!
1980 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Είδες το βίντεο που έδειξε μόλις τώρα; Ανατρίχιασα. Τέτοιοι είναι οι οπαδοί των αμάδων; Κρέμασμα! αυτο το βιντεο υπαρχει μηνεεεεεεεεες τωρα. ασε μας ρε τριανταφυλοπουλε τωρα το θυμηθηκες να κανεις ρεπορταζ που εισαι τοσους μηνες που σουλατσαρουν οι υπαλληλοι της παε στο πασαλιμανι.
firewalker Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Πιστεύω υπάρχουν και τα πρόσωπα αυτών που τα τράβηξαν... Πως και δεν είχαν αναφερθεί τα βίντεο αυτά;
1980 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Πιστεύω υπάρχουν και τα πρόσωπα αυτών που τα τράβηξαν... Πως και δεν είχαν αναφερθεί τα βίντεο αυτά; ε γιατι να αναφερθουνε. θα ερθουν καποιοι σε δυσκολη θεση. δεν καταλαβαινεις τωρα. υπαρχουν παρα πολλους μηνες.
firewalker Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Καμιά ομάδα στον κόσμο δεν το αξίζει αυτό (την τυφλή υποστήριξη μέχρι θανάτου). Ας τα δουν αυτοί που συνωστίζονται στα γήπεδα και σκούζουν μέχρι να ματώσει ο λαιμός τους. Τι έκανε ο Παναθηναϊκός (ή ο εκάστοτε Παναθηναϊκός) για τον στρατιώτη του που έπεσε στο πεδίο μάχης; Δεν ξέρω αν χρώσταγε να δώσει φράγκα για την κηδεία του νεκρού ή όχι (δεν είμαι μπροστά στις συμφωνίες που κάνουν οι πρόεδροι με του στρατούς τους). Ή το πόσο ηθικό είναι να κάνει παζάρια η μάνα για το παιδί της. Θα μπορούσαν όμως να κάνουν μία δωρεά ως Παναθηναϊκός (και ας τα έβαζε ένας από την τσέπη του. Έχουν αυτοί...). Όλοι εσείς που σκοτώνεστε (θα έβαζα εισαγωγικά στο σκοτώνεστε, αλλά είναι γεγονός) στο όνομα της ομάδας σας, ένα πράγμα είστε. ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ
KWSN_Men Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Πηλοϊδης σου λέει ο άλλος, παραλίγο, σας έχουμε... Όταν ο λέει ο ίδιος σου ο προπονητής... Το Αιγάλεω σήμερα ήταν αουτσάιντερ και δεν είχε άγχος. Όπως πάμε εμείς εκτός με τον Παναθηναϊκό και την ΤΣΣΚΑ».
antreaslam Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Πηλοϊδης σου λέει ο άλλος, παραλίγο, σας έχουμε... Όταν ο λέει ο ίδιος σου ο προπονητής... χαχαχαχα,γεια σου ρε πίνι!
antreaslam Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 το πρόβλημα με τα χιλιάρικα στην οικογένεια του μιχάλη, και από τους 2 προέδρους, δεν ήταν τόσο (νομίζω) χρηματικό, όσο ότι δεν ήθελαν να εμπλέξουν το όνομά τους με τη βία τόσο άμεσα. Όλοι ξέρουμε ότι οσοι πάνε σε τετοια ντου, ψάχνονται, κ κινδυνεύουν. Αυτό δεν κάνει την δολοφονία λιγότερο άνανδρη βέβαια. Όμως, αν πχ ο ρανταπλάν έδινε 50.000, δε θα έσκαγαν μύτη φωνές ότι θέλει προσωπικούς στρατούς κλπ? (Τα έξοδα της κηδείας πάλι, κακώς δεν τα κάλυψαν, αλλά και η οικογένεια, γιατί μέσα στον πόνο της παζαρευε σε ποια σειρά θα θάψουν το παιδί τους?)? Παρεπιπτόντως, αυτός ο διοικητικός παράγοντας που μιλούσε εξ ονόματος του παύλου κ του θανάση, μου ακούστηκε ΠΟΛΥ ΛΑΜΟΓΙΟ...
KWSN_Men Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Συνέντευξη Μήτσου και Σάρας στην Ευρωλίγκα.
vastravoud Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Πάντως ο Διαμαντίδης είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ του τύπου "καλύτερα να παίζεις παρά να μιλάς!". Δεν είναι τύπου Καραγκούνη ("ουγκ!"), απλά δε δείχνει τόσο άνετος όταν είναι στημένος μπροστά στην κάμερα. Εγώ λέω να τον διώξουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.