Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντε να ρθει η Ρεάλ μήπως και δούμε λίγο κανά game ποιό σοβαρά αλλά αφού νίκησε την Μπάρτσα λέω εγώ τώρα δεν την βλέπω για πολύ.

Η αλήθεια είναι ότι από τότε που ξεφύγαμε και αρχίσαμε να βρίσκουμε ρυθμό η Ρεάλ είναι η ποιό δυνατή ομάδα => θα είναι καλό τεστ.

Επιπλέον φέτος παίδες είναι όλοι μα όλοι οι παίκτες μέσα στην ομάδα και φιλοσοφία, πέρισυ είχαμε Ντελκ και τον Ψηλό που ήταν φανερά εκτός ομάδας αλλά και ο Βουγιανιτς που σιγά σιγά έμπαινε.

Φέτος είναι όλοι μέσα λίγο ο Σανι έχει μείνει πίσω αλλά βλέπω ότι χρεισιμοποείται και αυτός εδώ ακόμα και ο Περπ παίρνει τον χρόνο του. Τώρα όσον αφορά τους αλλους 3 είναι λες και παίζουν χρόνια :)

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα μας φτάσει και θα μας περάσει και ο Αστέρας! Επίσης... Ζοτς κάνε καμία επίσημη ήττα στην Ευρώπη γιατί... Πρόπερσι που είχαμε πάει τρένο...

Δημοσ.
Θα μας φτάσει και θα μας περάσει και ο Αστέρας! Επίσης... Ζοτς κάνε καμία επίσημη ήττα στην Ευρώπη γιατί... Πρόπερσι που είχαμε πάει τρένο...

Οι επίσημες ήττες θα έρθουν όταν σιγουρευτεί η πρώτη θέση στον όμιλο.

Δημοσ.
Ρε καλα κανει η ΕΤ1 και δειχνει τον γαυρο

Το Σπορ+ ξερεις τι δειχνει?

Μπρεντα-Ροντα ή κατι τετοιο

Και μετα Ισπανικο Πρωταθλημα μπασκετ!!!

ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΙΣΗ τον Πρωταθλητη Ευρωπης καταλαβες? Δλδ ειμαι η ΡΑΙ και δεν δειχνω το Μιλαν-Ρετζινα για να δειξω Μπλακμπερν-ΓουεστΧαμ και μετα να δειξω Βαλενθια-Νουμανθια

ΥΓ. Η Ρεαλ ερχεται για νικη λεει στο ΟΑΚΑ!!!Ε ρε γλεντια με τον Λαζο και τον Πελεκανο, θα ριξουμε πολυ χαχανητο Πεμπτιατικα

Χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω οτι η ΕΡΤ δεν μπορει να δειχνει οσα παιχνιδια γουσταρει καθε εβδομαδα.

Υπαρχει ενα μαξιμουμ οριο που νομιζω οτι ειναι οι 3 αγωνες.Αυτη την εβδομαδα εδειξε το Σαββατο τα παιχνιδια ΑΕΚ-ΑΓΟΡ και Ολ.Πατρας-ΠΑΟΚ και σημερα το δικο μας παιχνιδι.

Δημοσ.

Ε εντάξει κάπου σε επανάληψη θα μπορούσαν να το χωρέσουνε έστω! Δεν ξέρω τι λέτε για το αν υπερβάλλουμε εγώ ξέρω ανά δύο ή τρια ματς παρουσιάζεται κάποιο πρόβλημα με τη μετάδοση. Η δεν θα το δείχνει καθόλου ή θα είναι supersport και οι καφετέριες θα προτιμούν να δείξουν ντοκιμαντερ από το discovery ή δεν ξέρω και εγώ τι.

Δημοσ.

Να μην μού λένε εμένα ότι τις ομάδες δεν τις κάνουν οι μεταγραφές.Δείτε τον Αστέρα Τρίπολης.Παίζει άραγε κανείς Πελοπονήσσιος μέσα.Πήρανε ένα σωρό παίχτες έχουν καί ένα σοβαρό προπονητή καί τώρα πάει τρένο.Με αυτούς τούς παίχτες αν τούς βαφτίσεις Παναθηναϊκό πάει το πήραν το πρωτάθλημα.Άραγε τι έχει στο κεφάλι του ο Τζίγγερ τόσα χρόνια.Εμείς τα βλέπουμε αυτός έχει στραβομάρα?Πιστεύετε ότι παίχτες τού τύπου Βύντρα, Παπαδόπουλου, Τζιώλη, Μάντζιου καί άλλων, αυτή τη στιγμή έχουν θέση στον Αστέρα Τρίπολης?Ας γελάσω.

Δημοσ.

Ξεκινάμε:

1)Ο πεσέιρο δεν δείχνει να έχει εμμονές! Η μοναδική εμμονή του, είναι ο στέκας-τζιόλης! Τι πρέπει να γίνει για να κάτσει στον πάγκο αυτό το παληκαράκι?

2)Επανέρχομαι στο ότι ο μάντζιος είναι ΠΟΛΥ λίγος για τον παναθηναικό!

3)όσο για τον διαιτητή: Κάθε φορά που ο παναθηναικός δεν είναι καλά, τρώει στον....πωπό κ ένα διαιτητικό λάθος! 2η φορά φέτος,μετα την τρίπολη!

Και όσο για όσους λένε, ας έβαζες 4, αν η ξάνθη έπαιζε με 10, και έχανε 1-0 από το 8, τουλάχιστον 4 θα ετρωγε!

4)η αλήθεια είναι, ότι και εμένα με ενόχλησε η εικόνα της ξάνθης!Βέβαια, κάποιοι φίλτατοι που την υπερασπιζόνται τώρα, αν κατέβαινε όπως ο όφη κ έτρωγε 6, θα γινόταν πανικός...

5)ας σταματήσει αυτή η αηδιαστικη νοοτροπία : μικρότερος=> κάθομαι πίσω και δεν περνάω το κέντρο! Δείτε λίγο ισπανικό ποδόσφαιρο, πως συμπεριφέρονται οι εκεί μικροί! (Γιαυτό γουστάρω τη λάρισα, γιατί παίζει όπως οι μικροί της ισπανίας)

6)Τζίγγερ, δε μας είπες τελικά... Ποια Θύρα 13 προτιμάς? Την άδεια, των υπαλληλων σου, ή την άλλη, που έδειξε πρώτη φορά φέτος τι κερκίδα μπορεί και πρέπει να κάνει?

7) οταν λέω ότι αυτή η ομάδα έχει καρκίνο, είμαι εμπαθής! Πως αλλιώς δικαιολογείται ότι μετά από καλά αποτελέσματα, κάνει αδικαιολογητες κοιλιές?ΣΥΝΕΧΕΙΑ?

8)ο σαριέγκι, για να πάρει κεφαλιά, θέλει σκάλα,και αντίπαλο κάτω από 1,60!

9)όσο για τον νʼντόι, δυστυχώς, νιώθω ότι ... δικαιώνομαι! Ενας απλά καλός παίχτης, που ΔΕΝ είναι σέντερ φορ!

10) Στο μπάσκετ, έχουμε διαστημική ομάδα! Υπάρχουν στιγμές, που πιάνεις τον εαυτό σου να λες : δεν παίζουμε κανά 2 δεκάλεπτα ακόμα, τώρα που έχει πλάκα?

Δημοσ.

Τα εχω πει για τον παναθηναικο οταν ειναι δευτερος-τριτος μπορει να κερδισει στην τουμπα-χαριλαου-και ολα τα δυσκολα παιχνιδια. Οταν ομως ειναι πρωτος και παιξει με ανω πετραλωνα-αχαρναικο κτλ το 0-0 στο στοιχημα πρεπει να δινει 1.05. Και αυτο δεν συμβαινει μονο φετος , θυμαμαι οταν κερδισαμε τον γαυρο και ειμασταν μπροστα με 3 βαθμους και καναμε το πιο απιστευτο σεναριο (φεραμε 0-0 με αρη και ηρακλη στη λεωφορο παρακαλω!!) χασαμε το πρωταθλημα απο τον τριτο τοτε ολυμπιακο.

Συμπερασμα: Αν δεν ειμαστε 4 βαθμους μπροστα την τελευταια αγωνιστικη δεν υπαρχει περιπτωση να το παρουμε:cry:

Υ.Γ Επισης θυμαμαι οταν ειχαμε κερδισει τον ολυμπιακο πριν κατι χρονια 2-0 και πηγαμε παλι πρωτοι, την επομενη αγωνιστικη χασαμε απο τις χειροτερες ομαδες του πρωταθληματος (ιωνικο) και πηγαμε παλι δευτερη:cry:

Σε λιγο θα παρακαλαμε να μην παιζουμε με τις ομαδες που ειναι απο τη μεση της βαθμολογιας και κατωB)

Δημοσ.

σεραφείμ OI αγώνες που λες TO 2005 με αρη KAI ηρακλή ήταν πριν TO ματς με TO γαύρο. με με τον αρη HTAN μια αγωνιστική ακριβώς ΠPIN θυμάμαι. κερδίσαμε τον γαύρο περάσαμε πρώτοι KAI χάσαμε TO πρωτάθλημα με ισοπαλίες με παοκ KAI αεκ

Δημοσ.

Λοιπον, αρκετα με την μιζερια του ποδοσφαιρου, αντε, Πεμπτη εχουμε να σεβαστουμε την Ρεαλ

ΡΕ Ο ΛΑΖΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ!!!Τα θελουν και τα λενε ή τους ξεφευγουν ρε γαμωτο, ο καθενας λεει μια μαλακια να περνα η ωρα

Ε ρε σεβασμος πουχει να πεσει

Δημοσ.

Για να μην είμαστε όμως υπερβολικοί, μεγάλη ομάδα είναι και η Ρεάλ, τι θες να πει: Ερχόμαστε για να χάσουμε;

Αυτό το είπε η Ροάν, το είπε -περίπου- η Ούλκερ αλλά αν μια ομάδα έχει φιλοδοξίες οφείλει να μας παίξει για να μας κερδίσει. Με αυτή τη λογική η Εθνική μας δε θα κέρδιζε ποτέ τους Αμερικάνους.

Στα αγωνιστικά, Τσαρτσαρής και Διαμαντίδης πως είναι;

Δημοσ.

Στα αγωνιστικά, Τσαρτσαρής και Διαμαντίδης πως είναι;

Τι να σου πω με τον Δημήτρη μιλήσαμε λίγο χτες βελτιώνεται η κατάσταση του μου έλεγε τώρα για τον Κώστα τα ξέρεις μου είπε είναι αρκετά επιρεπής κτλπ.

Εγώ ρε παίδες έχω ξεκινήσει να ανησυχώ με τον Ταταρούνη, χτες κατεβάσαμε 11αδα έλειπε τόσο ο Κώστας όσο και ο παππούς.

P.S

Εκείνον τον ψηλό που κάνει ρεπορταζ του παο στην ΕΡΤ τον είδατε πως παρουσιάσε την ομάδα του Αιγάλεω lolololololol

Και έλεγε και ευχαριστώ στην ομάδα του Αιγάλεω που κατανοεί το τι σημαίνει εποικινωνία και ΜΜΕ,

Καλά κάνουν οι Παίκτες του ΠΑΟ που τον έχουν υπό απόσταση, Ποιός θυμάται φέτος σκηνικό σε ένα εντός game που λέει ο Σκουντής αν θυμάμαι πες ρε Ψηλέ τα νέα απο τις οδηγίες του ΖΟτς και λέει ο ψηλός ααααααα δεν λέω τπτ στην διάρκει του time out δεν με αφήνανε κτλπ :lol::lol:

Δημοσ.

δηλαδη οποια καταντια να παιζει ο λαζος σεντερ στην ΡΕΑΛ. Που πας ρε ρεαλ με τον λαζο που θελετε να κερδισετε κιολας. Χαοτικες διαφορες. Ανυπομονω να σταυρωσουμε με τσσκα.

Δημοσ.
δηλαδη οποια καταντια να παιζει ο λαζος σεντερ στην ΡΕΑΛ. Που πας ρε ρεαλ με τον λαζο που θελετε να κερδισετε κιολας. Χαοτικες διαφορες. Ανυπομονω να σταυρωσουμε με τσσκα.

Τα είπαμε παίδες τον ΠΑΟ δεν τον χωράει η Ευρώπη γιατι είναι μεγάλος

αλλά και δεν τον χωράει και το ΝΒΑ γιατί είναι μικρός

Που σκατά να παίξουμε ρε kaiser που να πάμε NCAA δεν ξέρω εκεί θα έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον τα games ?

Δημοσ.
Τα είπαμε παίδες τον ΠΑΟ δεν τον χωράει η Ευρώπη γιατι είναι μεγάλος

αλλά και δεν τον χωράει και το ΝΒΑ γιατί είναι μικρός

Που σκατά να παίξουμε ρε kaiser που να πάμε NCAA δεν ξέρω εκεί θα έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον τα games ?

καλα πηγαινε την ομαδα εκει για ενα χρονο να κανει και προετοιμασια που το φαρμακι επιτρεπετε χυμα στο κυμα και θα σου πω εγω αν χωραμε η οχι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...