KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Και χωρις Σισκαουσκας-Βουγιανιτς επισης...για τον Ζιζιτς φιλε μου θα τα δεις οπως τα εβλεπα εγω 2 χρονια. Οταν στα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μεγαλα και κρισιμα παιχνιδια ειναι εξαφανιζολ...μια προγευση πηρες απο το μεταξυ μας φετεινο παιχνιδι.
Harkon Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 τον Ζίζ κι εγώ τον φοβάμαι στα κρίσημα... κ επίσης κι εγώ πιστεύω πως ένας τίτλος θα πάει στον γάβρο φέτος. ελπίζω να είναι το κύπελλο
KWSN_Men Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Και χωρις Σισκαουσκας-Βουγιανιτς επισης...για τον Ζιζιτς φιλε μου θα τα δεις οπως τα εβλεπα εγω 2 χρονια. Οταν στα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μεγαλα και κρισιμα παιχνιδια ειναι εξαφανιζολ...μια προγευση πηρες απο το μεταξυ μας φετεινο παιχνιδι. Ναι ρε γαμώτο και έχουμε χτίσει την ομάδα πάνω στον Κροάτη... Ο Ζίζιτς δεν είναι πολυτάλαντος παίχτης, ούτε ιδιαίτερα σταθερός. Ξέρει 2-3 πράγματα να κάνει καλά. Τα πιο σημαντικά αυτών ότι παίζει πολύ καλό pick 'n' roll και το δεύτερο ότι είναι εύστοχος στις βολές. Σε σχέση με την περυσινή χρονιά λοιπόν θα είναι καλύτερος γιατί στον Παναθηναϊκό θα παίζει συνέχεια το pick 'n' roll με έναν από τους κορυφαίους στο σύστημα αυτό (Σάρας) και θα έχει και ευκαιρίες για βολές. Στις βολές δεν πάει και τόσο καλά, αλλά δε με απασχολεί. Όταν δεν είναι στη μέρα του, στα κρίσημα παιχνίδια όπως λες, θα προβληματιστώ πολύ πραγματικά με Μπατίστ, Τσαρτσαρή, Ντικούδη και Τομάσεβιτς.... Ωχ, για κάτσε, αυτοί δεν είναι οι ψηλοί που πήραν το triple crown το 2007; Χμμ.... Α και για να μην το ξεχάσω, σε 2-3 χρόνια ο Γουίνστον θα είναι καλύτερος από το Σισκάουσκας. Ο οποίος Σισκάουσκας βέβαια έγινε παιχούρα όταν έφυγε από εμάς, έτσι;
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Ο οποιος Σισκαουσκας ηταν παιχτουρα και οσο ηταν σε εσας και αμα ειδες πουθενα να λεω το αντιθετο να μου το πεις. Τωρα το τι μπορει να γινει σε 2-3 χρονια δεν το ξερω...σημερα ομως ειναι σαφως χειροτερος. Και τελευταιο σχολιο απο εμενα και σας αφηνω ησυχους να πειτε τα δικα σας...Μπατίστ, Τσαρτσαρή, Ντικούδη και Τομάσεβιτς και απο την αλλη Μπουρουσης,Τζακσον,Πριντεζης,Τσακαλιδης,Μαυροκεφαλιδης και Σοφο! Με επιασε ενας τρομος ξαφνικα!
Absinthe Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Ο οποιος Σισκαουσκας ηταν παιχτουρα και οσο ηταν σε εσας και αμα ειδες πουθενα να λεω το αντιθετο να μου το πεις. Τωρα το τι μπορει να γινει σε 2-3 χρονια δεν το ξερω...σημερα ομως ειναι σαφως χειροτερος. Και τελευταιο σχολιο απο εμενα και σας αφηνω ησυχους να πειτε τα δικα σας...Μπατίστ, Τσαρτσαρή, Ντικούδη και Τομάσεβιτς και απο την αλλη Μπουρουσης,Τζακσον,Πριντεζης,Τσακαλιδης,Μαυροκεφαλιδης και Σοφο! Με επιασε ενας τρομος ξαφνικα! Δεν θα σχολιασω καν για το ποσο καλοι σαν παιχτες ειναι αυτοι που ανεφερες (βλεπε Τσακαλιδης). Θα σχολιασω μονο με ποσοτικα δεδομενα. Βγαλε λοιπον τον σοφο και τον μαυροκεφαλιδη απο εσενα που δεν παιζουν λογω παχους ο ενας και λογω προτιμησης προπονητη ο αλλος. Και προσθεσε ζιζιτς στους δικους μας. Καλυτερα τωρα? Σου περασε ο φοβος?
insomniaK Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Το μοναδικό πλεονέκτημα που έχετε, είναι ο αριθμός των φάουλ που μπορείτε να κάνετε μέσα στη ρακέτα, αλλά αν το παιχνίδι παίζεται μέσα στη ρακέτα σας, τα γκάρντ μας, θα έχουν το καθένα ή 5 γκολ-φάουλ ή από 3 τρίποντα αμαρκάριστα... Ειλικρινά και ας μοιάζω υπερόπτης, δεν έχετε έναν παίκτη που θα έδινε στον ΠΑΟ, τουλάχιστον το ίδιο στην ομάδα (<---πρόσεξε αυτό), δε σου λέω παραπάνω, από αυτούς που ήδη έχουμε. Σας εύχομαι τα καλύτερα, αλλά όπου βρεθούμε ο ΠΑΟ, η καλύτερη ομάδα του 2007 ενισχυμένη, θα σας πατήσει, όπως και κάθε άλλο αντίπαλο. Ελπίζω τα ατυχή αποτελέσματα της ομάδας μου, να έρθουν σε αγώνες ή αδιάφορους ή με πιθανές ήττες, στο Αλεξάνδρειο στη σειρά των τελικών για παράδειγμα.
KWSN_Men Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Ο οποιος Σισκαουσκας ηταν παιχτουρα και οσο ηταν σε εσας και αμα ειδες πουθενα να λεω το αντιθετο να μου το πεις. Τωρα το τι μπορει να γινει σε 2-3 χρονια δεν το ξερω...σημερα ομως ειναι σαφως χειροτερος. Και τελευταιο σχολιο απο εμενα και σας αφηνω ησυχους να πειτε τα δικα σας...Μπατίστ, Τσαρτσαρή, Ντικούδη και Τομάσεβιτς και απο την αλλη Μπουρουσης,Τζακσον,Πριντεζης,Τσακαλιδης,Μαυροκεφαλιδης και Σοφο! Με επιασε ενας τρομος ξαφνικα! Μου αρέσεις γιατί μου αφήνει έξω τον Ζίζιτς για σίγουρο ότι δε θα παίξει καλά και μετά μου αναφέρεις όλους τους πιθανούς και απίθανους... Μπουρούσης. Ο μόνος παίκτης στην Ευρώπη πάνω από 2.10 (και καλείται center) που αράζει στο τρίποντο. Ριμπάουντ πέρνει στην άμυνα αν το αποφασίσει, άμυνα μπορεί να παίξει καμιά φορά, αλλά τελευταία αφήνει τον παίχτη πάντα να περάσει για να πάει για το κόψιμο. Θα ρίξει 3 τάπες στον αντίπαλο ψηλό και θα φάει 20 πόντους, αν δεν έχει γεμίσει φάουλ. Άσε που πετάει βελάκια σε φωτογραφίες του Γκέρσον. Τζάκσον. Πολύ καλός επιθετικά, καλό σουτ, πολύ καλός στις βολές. Στην άμυνα είναι αστείος, ενώ δε μπορείς να τον υπολογίζεις για το τέλος του ματς, έχει κάψει φλάτζες προ πολλού. Πολύ χρήσιμος. Πολύ αθλητικός, με μέτριο έλεγχο του κορμιού του όμως, άπειρος, σε κάθε μπάσιμο που επιχειρεί από την κορυφή της ρακέτας κάνει βήματα. Χρήσιμος, αλλά μέχρι εκεί. Τσακαλίδης. Κάτι μεταξύ οξυάς και βελανιδιάς. Αν τον βάλεις στην κορδέλα κάνεις ωραίο μπουφεδάκι όμως. Μαυροκεφαλίδης. Έχει παίξει 5 λεπτά συνεχόμενα; Σχορτσιανίτης. Τρέμω εγώ, τρέμει και ο Ασασορίου.
KaizerSoze Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Και χωρις Σισκαουσκας-Βουγιανιτς επισης...για τον Ζιζιτς φιλε μου θα τα δεις οπως τα εβλεπα εγω 2 χρονια. Οταν στα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μεγαλα και κρισιμα παιχνιδια ειναι εξαφανιζολ...μια προγευση πηρες απο το μεταξυ μας φετεινο παιχνιδι. ΩΠΑ, ενα ενα 1. Τον Βουγιανιτς τον ανεφερα ηδη. Οποτε και ποσοτικα παμε στο 3-2 κερδισμενοι 2. Σισκαουσκας?Τον Σισκαουσκας των τελικων?Με τον Ουινστον οπως εχει ξεκινησει ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ με σενα οπως επαιξε στο ΟΑΚΑ?Πλακα κανεις, ΕΠΙΤΗΔΕΣ δεν το ανεφερα, υπερ μου θα ηταν 3. Οτι και να ειναι στα μεγαλα ματς ο Ζιζιτς απο τον Γιαφτοκας πιο ανυπαρκτος γινεται?Με τιποτα!
KaizerSoze Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 σημερα ομως ειναι σαφως χειροτερος. ΣΑΦΩΣ??? Διαφωνω καθετα οριζοντια και διαγωνια. Σαφως χειροτερος δεν ειναι με τιποτα. Λογικο να μην βλεπεις την ομαδα μου οσο εγω αλλα εχει κανει κατι εμφανισεις ο Σισκα στις αρχες περσυ που ο Ουινστον μου μοιαζει ΛεΜπρον Τζεημς. ΑΝ μεινει μεχρι εδω που ειναι ο Ουινστον τοτε ναι, συνολικα εχω χασει. Αλλα Οκτ-Νοε του Ουινστον με Οκτ-Νοε του Σισκα?Ουινστον και παλι Ουινστον Και τελευταιο σχολιο απο εμενα και σας αφηνω ησυχους να πειτε τα δικα σας...Μπατίστ, Τσαρτσαρή, Ντικούδη και Τομάσεβιτς και απο την αλλη Μπουρουσης,Τζακσον,Πριντεζης,Τσακαλιδης,Μαυροκεφαλιδης και Σοφο! Με επιασε ενας τρομος ξαφνικα! Εμενα να δεις, ειδικα στο μεταξυ μας τον Τσακαλιδη και τον Μαυροκεφαλιδη και τον Μπουρουση τους ενιωσα παρα πολυ, τι να σου πω (ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΜΑΣΕΒΙΤΣ, ετσι? ) Ο Τζακσον επαιξε και θα συνεχισει να παιζει και ειναι καλος, ο Πριντεζης εκανε αλμα περσυ αλλα φετος δεν κανει το ιδιο (λογικο) και ο Σοφο...ποιος Σοφο?
talikra Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Ποιός Ματσιγιάσκας ρε παιδιά Τι να σου κάνει το παιδάκι μόνο του....
vastravoud Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Και η πλάκα είναι ότι δεν αναφέρατε καν το ΣΥΝΕΠΕΣΤΕΡΟ τεσσάρι του Ολυμπιακού, τρομερό αμυντικό και πολύ παθιασμένο Βασιλόπουλο! Δηλαδή απαριθμείτε παίκτες του Ολυμπιακού και βάζετε μέσα κάτι ανύπαρκτους, και ξεχνάτε τον Βασιλόπουλο, που προσωπικά θα τον ήθελα πάρα πολύ στον Παναθηναϊκό; Κατά τα άλλα, ο Παναθηναϊκός πλέον εμφανίζεται βελτιωμένος από πέρσι. Ξεχνάμε και κάτι άλλο: Το εκπληκτικό rotation μέχρι στιγμής, που βάζει τους ψηλούς να πηγαίνουν "χαλαρά". Δείτε τα στατιστικά συμμετοχής στην Ευρωλίγκα και συγκρίνετε. Σιχαίνομαι την υπεροψία όσο λίγα πράγματα, και ούτε κατά διάννοια δε θεωρώ τον ΟΛυμπιακό αμελητέα ποσότητα. Είναι εξαιρετική ομάδα, με μεγάλο ρόστερ, απλώς δεν εμπνέει -ακόμα- νομίζω τη σιγουριά που εμπνέουν ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ και εμείς. Μακριά από εμένα κάθε υπόννοια για υποτίμηση του αντιπάλου, και οι επιτυχίες μας έρχονται ακριβώς επειδή οι προπονητές/παίκτες μας είναι σοβαροί.
MiltoZ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Ο Ζιζιτς ξέρει πολύ μπάσκετ αλλά τον αδικεί το ύψος του και ότι δεν μπορει να παίξει τεσσάρι. Πάντως από τον Τσακαλίδη που βλέπω μέχρι τώρα (στα 2'' που παίζει) είναι 5 κλάσεις ανώτερος και σαφώς πολύ πιο χρήσιμος, άρα εκ πρώτης όψεως φαίνεται να έκαναν λαλακία που προτίμησαν τον Τσακ. Για τον Μπουρούση δεν έχετε δίκιο, θεωρώ ότι δεν έχετε καλύτερο.σέντερ και μάλιστα είναι και πολύ εξελιξιμος.
talikra Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Παίδες με τον Ζίζιτς ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Ο τύπος δεν είναι κάτι εκπληκτικό, ούτε να σου πάρει παιχνίδι μόνος του ούτε ούτε. Αλλά Με δεδομένη την περιφέρεια μας θέλουμε έναν παίκτη που απλά να τελειώνει τις φάσεις και ο Ζίζιτς αυτό το κάνει με το παραπάνω Συνεπώς μιλάμε για ακόμη μια σημαντική βοήθεια ακόμα στην φετινή ομάδα.
KaizerSoze Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Kαι βασικα μπορει να τελειωνει τις φασεις γιατι βρισκεται στην σωστη θεση ετσι?? Δλδ το πικ-εν-ρολ το παιζει Τ Ε Λ Ε Ι Α ειδικα αν την πασα την κανει ο Σαρας. Τι να το κανω το σκριν αν ο ψηλος μετα καθεται σαν αγγουρι?Επισης ο Ζιζιτς ειναι παικτης που ακολουθει την φαση, πχ σε μια φαση κοβει ο Σαρας και αυτος τραβιεται εξω για να παρασυρει τον ψηλο. Ο ψηλος τους ομως παει και κλεινει στον Σαρας. Εκει που 2/3 ψηλους θα λεγανε "Εγω αυτο που επρεπε το εκανα, τραβηχτηκα, ας το βαλει αναμεσα σε δυο αμα ειναι μαγκας ο Σαρας" ο Ζιζιτς πηγαινει στην πλατη του ψηλου που πηγε για την βοηθεια, ο Σαρας που ειναι γατος του την περασε και να 2 ευκολοι ποντοι σε μια φαση που εμοιαζε οτι θα οδηγουσε σε κλεψιμο ή βήματα ή ταπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.