Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και σε εμένα αν δεν είναι κόπος.. Να ξεμουδιάσω λίγο και τα γαλλικά μου..

Δημοσ.

Eγγραφη νεων μελων, των παλαιμαχων και ψηφοφορια καθε 2 χρονια για αλλαγη διοικησης ωστε να μεινει μενει πολυ καιρο κανεις προεδρος του Ε.Σ.

Εγω απο τον Θαναση δεν ειδα κατι τραγικο, μην κοιτας τον γκευ-φμ, αποτι καταλαβα δεν ηταν αρνητικος ειπε απλα "Να τα καταθεσει επισημα στο επομενο ΔΣ, οχι στο ασχετο"

Δημοσ.

Το παιχνίδι πως το είδατε; Μου την έσπασε που δεν κάναμε 100άρα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι... Άντε να θερίσουμε και τον κάμπο σήμερα!

Δημοσ.
Το παιχνίδι πως το είδατε; Μου την έσπασε που δεν κάναμε 100άρα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι... Άντε να θερίσουμε και τον κάμπο σήμερα!

Πως να το δούμε το παιχνίδι το Χτεσινό καθώς και άλλα που θα ακολουθήσουν δείχνουν καθαρά ότι το μπάσκετ δεν μπορεί να προχωρίσει με αυτήν την δομή των local πρωταθλημάτων....

Ας τα βρούν αυτοί που πρέπει....

Άλλωστε δεν χρείαζεται να εφεύρουν ξανά τον τροχό

Δημοσ.

Παιδιά μην στεναχωριέστε γιατί πάλι στην 3η θέση θα τερματίσετε. Χαρήκατε όσο χαρήκατε, αλλα μέχρι εδώ. ΑΕΚ ΟΛΕ!!!

Δημοσ.
Παιδιά μην στεναχωριέστε γιατί πάλι στην 3η θέση θα τερματίσετε. Χαρήκατε όσο χαρήκατε, αλλα μέχρι εδώ. ΑΕΚ ΟΛΕ!!!

Έβρεξε και βγήκαν έξω τα σαλιγκάρια; Σε είχαμε χάσει τόσο καιρό και ανησυχούσαμε.

Δημοσ.

Και εσεις παλι δευτεροι δηλαδη?

Αντε, χαρας ευαγγελια για τους ολυμπιακους.

Μας ελειψες ρε τεζα. Να περνας πιο συχνα.

Δημοσ.

Οχι βεβαια.

Καθολου ικανοποιητικο το αποτελεσμα.

Το εχω ξαναπει, ο παναθηναικος εχει το ευκολοτερο προγραμμα απο τους αλλους 2 στον πρωτο γυρο και αρα το δυσκολοτερο στον δευτερο.

Αν θελουμε λοιπον να εχουμε ελπιδες για το πρωταθλημα (κατι για το οποιο εγω αμφιβαλλω) θα πρεπει να εχουμε σαφεστατη βαθμολογικη διαφορα στο τελος του πρωτου γυρου.

Χαλια η ομαδα σημερα και δεν με πειραξε τοσο οτι επαιξαν χαλια οσο το οτι δεν ειδα διψα και παθος για την νικη. Μου θυμισε περσινες και προπερσινες στιγμες. Εδω και μετα την ισοφαριση ειχε 5-6 λεπτα ακομα και δεν πιεζανε οι δικοι μας. Ηταν χαλαροι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...