lalanis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Είναι λίγο στραβόξυλο ο δικός μου... Δεν ανοίγεται σε "ξένους"....
ata1983 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δε μου δίνεται και εμένα το θείο σας που δεν έχω στη Γαλλία κανέναν γνωστό!!
gerr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Και σε εμένα αν δεν είναι κόπος.. Να ξεμουδιάσω λίγο και τα γαλλικά μου..
KWSN_Men Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Γάλλοι που έχουν χαζέψει: http://www.dailymotion.com/related/5963124/video/xsqhv_paris-sg-panathinaikos_sport
talikra Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 http://sports.espn.go.com/ncb/columns/story?columnist=katz_andy&id=3122908&lpos=spotlight&lid=tab5pos1 Τι θα γίνει με τον τύπο άντε να τον δούμε φέτος και στην Ανδρών-Πεκίνο. Έχουν αρχίσει να τρελλένονται στην αντίπερα όχθη.
V for Vagelis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά, όποιος μπορεί ας γνωρίσει το θείο του και σε μένα.
firewalker Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Τι έγινε με τον Βλάση; Τι δηλώσεις έκανε; Γιατί πειράχτηκαν οι κοντοί; Βλάση θεέ πάρε την Κ.Α.Ε....
KaizerSoze Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Eγγραφη νεων μελων, των παλαιμαχων και ψηφοφορια καθε 2 χρονια για αλλαγη διοικησης ωστε να μεινει μενει πολυ καιρο κανεις προεδρος του Ε.Σ. Εγω απο τον Θαναση δεν ειδα κατι τραγικο, μην κοιτας τον γκευ-φμ, αποτι καταλαβα δεν ηταν αρνητικος ειπε απλα "Να τα καταθεσει επισημα στο επομενο ΔΣ, οχι στο ασχετο"
firewalker Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Το παιχνίδι πως το είδατε; Μου την έσπασε που δεν κάναμε 100άρα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι... Άντε να θερίσουμε και τον κάμπο σήμερα!
talikra Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Το παιχνίδι πως το είδατε; Μου την έσπασε που δεν κάναμε 100άρα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι... Άντε να θερίσουμε και τον κάμπο σήμερα! Πως να το δούμε το παιχνίδι το Χτεσινό καθώς και άλλα που θα ακολουθήσουν δείχνουν καθαρά ότι το μπάσκετ δεν μπορεί να προχωρίσει με αυτήν την δομή των local πρωταθλημάτων.... Ας τα βρούν αυτοί που πρέπει.... Άλλωστε δεν χρείαζεται να εφεύρουν ξανά τον τροχό
TeZaS Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά μην στεναχωριέστε γιατί πάλι στην 3η θέση θα τερματίσετε. Χαρήκατε όσο χαρήκατε, αλλα μέχρι εδώ. ΑΕΚ ΟΛΕ!!!
KWSN_Men Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά μην στεναχωριέστε γιατί πάλι στην 3η θέση θα τερματίσετε. Χαρήκατε όσο χαρήκατε, αλλα μέχρι εδώ. ΑΕΚ ΟΛΕ!!! Έβρεξε και βγήκαν έξω τα σαλιγκάρια; Σε είχαμε χάσει τόσο καιρό και ανησυχούσαμε.
Absinthe Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά μην στεναχωριέστε γιατί πάλι στην 3η θέση θα τερματίσετε. Χαρήκατε όσο χαρήκατε, αλλα μέχρι εδώ. ΑΕΚ ΟΛΕ!!! Και εσεις παλι δευτεροι δηλαδη? Αντε, χαρας ευαγγελια για τους ολυμπιακους. Μας ελειψες ρε τεζα. Να περνας πιο συχνα.
firewalker Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Ικανοποιητικό το αποτέλεσμα και τίποτε άλλο. Ο Καραγκούνης σήμερα και γενικά το κέντρο...
Absinthe Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Οχι βεβαια. Καθολου ικανοποιητικο το αποτελεσμα. Το εχω ξαναπει, ο παναθηναικος εχει το ευκολοτερο προγραμμα απο τους αλλους 2 στον πρωτο γυρο και αρα το δυσκολοτερο στον δευτερο. Αν θελουμε λοιπον να εχουμε ελπιδες για το πρωταθλημα (κατι για το οποιο εγω αμφιβαλλω) θα πρεπει να εχουμε σαφεστατη βαθμολογικη διαφορα στο τελος του πρωτου γυρου. Χαλια η ομαδα σημερα και δεν με πειραξε τοσο οτι επαιξαν χαλια οσο το οτι δεν ειδα διψα και παθος για την νικη. Μου θυμισε περσινες και προπερσινες στιγμες. Εδω και μετα την ισοφαριση ειχε 5-6 λεπτα ακομα και δεν πιεζανε οι δικοι μας. Ηταν χαλαροι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.