Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τρωμε πολλους ποντους. μου φαινετε οτι λογο του σαρουνας παμε να αφησουμε την αμυντικογενη μας τακτικη και γινομαστε πιο επιθετη ομαδα που δεν ξερω αν μου αρεσει. αυτη η αμυνα που επνιγε τον αντιπαλο ηταν απολαυστικη. φετος δεν την εχω δει παρα ανα διαστηματα.

Ο απο πανω σου ξερω οτι αυνανιζεται και ειρωνευεται, εσυ ελπιζω να μην μιλας σοβαρα

Σιγα μην αποτελει το σημερινο κριτηριο. Διπλακι σε αυλη σχολιου στα Φιλαδελφια επειδη ειχαν 2 ωρες κενη Φυσικη-Χημεια ηταν το κλιμα

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν πάμε καλά.

Ο Ολυμπιακός κάνει ρεκόρ παραγωγικότητας για φέτος στην Ευρωλίγκα με 109 πόντους και εμείς τρώμε 83 από τη Ροάν. Ποια; Τη Ροάν.

Καθόλου καλά θα έλεγα :P

Δημοσ.

Δεν ξέρω, έχω την αίσθηση ότι είναι η τελευταία χρονιά αυτής της ομάδας!

Μετά τον Απρίλη, θα συλληφθούν....ως τρομοκράτες, με το όνομα 5Α, κατά της πρότυπα της 17Ν...

Δημοσ.

στην αρχη το εγραψα για πλακα αλλα μετα αρχισα νατο καλοσκεφτομαι. θα κατσω να δω στατιστικα απο ολους τους αγωνες.

Δημοσ.

Αν είναι να βάζουμε 123 !!!! πόντους ας φάμε όσους να'ναι. Πάνω από 123 αποκλείεται. Αν πάλι σου φαίνονται πολλοί οι 83 ρώτα και τους καημένους τους Γάλλους.

Aν δεί κανένας το ματς τπτ στιγμιότυπα να κυκολφορούν σε youtube και έτσι ας ρίξει κανένα link

Δημοσ.

Μόλις είδα το ματς έχω να δηλώσω απόλυτα λάτρης του Σαρούνας.

Δεν ξέρω αν το έχετε δει και σεις ρε παίδες αλλά πλέον έχουν αρχίσει όλοι και πασσάρουν no looking χαχαχαχαχαχαχ

Με τρομερό μιμιτή τον Σπανουλη.

ps.

λες ο bill να εμφανίζεται τόσο βελτιωμένος στο passing game του λόγω του Saras.

Δημοσ.

Μου το έστειλε ο θείος μου ο Ζαν Πιέρ...

Μάγκες το δεύτερο δεκάλεπτο απλά δεν υπάρχει...Απλά...

Όχι πως τα άλλα ήταν άσχημα...

Σε κάποια φάση δείχνει τον πάγκο των Γάλλων να κοιτάνε το υπερπέραν...Ρε τα κακόμοιρα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...