antreaslam Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 gvaggis,θα σου πω κατι,που το πιστευω 101%...δε με ενδιαφερει να ειμαστε εκει...με ενδιαφερει να ειμαστε εκει, χωρις να εχουμε παιξει προκριματικα! κοινως...να εχουμε παρει το πρωταθλημα!!!! (ρε παιδες,ειμαι ο μονος που δεν τον χαλαει το ουεφα εδω μεσΑ?δεν εχει καμια υπερομαδα-ακομα-, φτανουμε μεχρι τους 8 σχετικα ευκολα,μια που θα ειμαστε στους δυνατους μεχρι τοτε 99%,εκτος αν μας κατσει καμια χοντρη στραβη σε κληρωση,δεν υπαρχει καμια ομαδα που εκ των προτερων να θεωρουμαστε αποκλεισμενοι,κ η ομαδα μεχρι και τους ομιλους,δε θα κουραζεται τοσο τρελα οσο στο τσου λου!)!
revil Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Μια παρατήρηση μόνο. Το ουέφα ακόμα δε το έχετε ούτε κατά διάνοια. Εξηγω. Οποιαδήποτε ομάδα του τσουλου μπορεί να πάει στο ουέφα. Θες μαντσεστερ?θες λυον? Οταν βγουν οι 3ες από το τσουλου και πέσουν ουέφα,αν δε παιχτεί τπτ τέτοιο,εγω πρώτος θα βγω και θα πω(τότε ΑΝ ΔΕ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ,θα είστε στους 8 ) μάγκες έχετε ελπίδες. Τώρα ομως δεν υπάρχουν ελπίδες απλά και μόνο γιατί δεν μπορείτε να ξέρετε. ενημερωτικά και μόνο
antreaslam Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 revil ,δεν ειπα οτι το σηκωσαμε! οσο για το ποτε πεφτουν οι ομαδες του τσουλου στο ουεφα,ειναι οταν περνανε 24 ομαδες απο το ουεφα,+8 απο το τσου λου,32! σκεψου οτι ο παναθηναικος αυτη τη στιγμη,σε βαθμολογια ουεφα,ειναι 3ος. με το νομο των πιθανοτητων λοιπον,κ εχοντας σχεδον δεδομενο οτι απο τους ομιλους γαβρου-αεκ,θα ερθει ομαδα με χειροτερη βαθμολογια απο εμας(ολυμπιακος-αεκ-σαχτορ-αντερλεχτ,κ νομιζω κ η λιλ),θα ειμαστε στους δυνατους σιγουρα μεχρι και τους 16!οποτε αυτο που λεω,ειναι οτι εχουμε αυξημενες πιθανοτητες να φτασουμε μεχρι τους 8.απο κει κ περα,οταν εισαι τοσο κοντα,εχεις μεγαλες πιθανοτητες για κατι ΠΟΛΥ μεγαλο! κ ειδικα αν δεν αποκλειστει καποιο μεγαθηριο απο το τσουλου! δεν ειπα οτι πρεπει να μας κανουν την απονομη απο τωρα,μην τρελαθουμε!συμφωνα με το νομο των πιθανοτητων μιλαω!
revil Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 σαν ελληνική ομάδα ρε φιλε μου θα έπρεπε να εχεις μαθει να μην πιστευεις σε αυτο το νομο. δλδ οταν πριν χρονια κερδισες την πορτο στο σπιτακι της ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ τοτε τι ελεγε αυτος ο νομος?οτι θα ερθει στη λεοφορο και θα σου αφησει 2 μπαλακια? ποτε δε ξερεις δυστηχως τι μπορει να γινει,και κατα τι γνωμη μου πιθανοτητες δεν υπαρχουν στο τοπι. συμφωνω οτι εχεις κανει μεταγραφες,συμφωνω στο να εχεις ελπιδες αλλα μεχρι ενα σημειο.
zaxoys Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Συμφωνώ μόνο που εντελώς τυχαία εκείνη την χρονιά η Πόρτο το κατέκτησε κιόλας.Τώρα το να διαβάζω οτι συμφωνείς να έχουμε ελπίδες αλλά μέχρι ένα σημείο να το γράφει Ολυμπιακός που ο πρόεδρος του είπε για φέτος οτι πάει για τελικό ch.league (χωρίς να έχει πάρει ακόμα νίκη εκτός έδρας) μου φαίνεται τουλάχιστον γελοίο
antreaslam Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 ααα μπραβο,αλλο ενα πολυ καλο παραδειγμα! κ τοτε φυσικα τα ιδια ελεγα! κ να σου πω,αποδειχθηκε οτι ειχα δικιο! εφθασα ψηλα,κερδισα εκτος εδρας ενα απο τα φαβορι για να το παρει,κ εδω μεσα,αν ειχα τον M(μονινο)VP,που τραυματιστηκε 4 ημερες πριν,στο 85,παιχνιδιου που κερδιζα 3-0,ισως τα πραγματα να ηταν διαφορετικα! κ εκεινη τη χρονια,αν θυμαμαι καλα,οι μεγαλυτερες ομαδες ηταν πορτο,σεβιλλη,σελτικ. δηλαδη,ομαδες που δεν κατεβαινω να παιξω με 95-5, οπως με μπαρτσα,τσελσι κλπ! εδω ειναι η αναλυση που κανω,κ οι ελπιδες που εχω,οχι απαραιτητα για τελικο,ή για να το σηκωσω,αλλα για πορεια μεχρι τους 8,κ ισως λιγο πιο ψηλα!
revil Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 σκεψου λιγο σε παρακαλω ομως.πιστευεις οτι υπάρχει ενας σοβαρος γαυρος που να περιμενει κατι τετοιο?η μηπως αυτο το είπε ο κωκ για να πουλησει 5 παραπανω διαρκειας?εγω σου λεω οτι κατα 80% (νατες παλι οι πιθανοτητες ) ο γαυρος και φετος περιγελος θα ειναι. αλλα επειδη μαλλον δεν εχετε τη συζητηση μεσα σας και επειδη προσπαθητε να την πειτε οταν λεμε το καθετι,το κοβω εδω.
antreaslam Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 δεν καταλαβα που ακριβως παρεξηγηθηκες απο αυτα που σου εγραψα?
revil Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 λολ οχι ρε απο αυτο που εγραψες εσυ,εχεις χασει την απαντηση ενος αλλου φιλου και δεν ειναι παρεξηγηση,ειναι απογνωση πλεον
antreaslam Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 λοιπον,παιζουμε με μια εκ των: μακαμπι χαιφα λεγκια βαρσοβιας μεταλουργκ οντενσε ντερρυ σιτυ
gvaggis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Εγώ πάντως το Ουεφα δεν το κοιτάω με τόση περιφρόνηση. Ο γύρος των ομίλων κρύβει κινδύνους(με τα μονά παιχνίδια όπου μπορεί τις αδύνατες ομάδες να τις παίξεις μόνο στην έδρα τους κ να σου τσιμπούν Χ). Από τις μόνες φορές που συμφώνησα με τον τρελό-Αλμπέρτο ήταν όταν αναρωτήθηκε γιατί σνομπάρουμε το Ουέφα.Μήπως το έχουμε πάρει κ δεν το θυμάμαι; Αφήστε που εφόσον πάμε καλά είναι εξαίρετη περίπτωση να αναπληρώσουμε λίγο στη βαθμολογία μας το περσινό κάζο. Κ αυτό κ αν το έχουμε αναγκη...
antreaslam Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 μα ακριβως αυτα λεω κ εγω!ουτε ειμαστε σε θεση να το σνομπαρουμε,ουτε εχει μεγαθηρια που μπορουν εξ ορισμου να σε αποκλεισουν!
KaizerSoze Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Mε την 5αδα που πεσαμε χεστηκα οποιος και να ερθει.Ναι,πιθανοτατα η Μεταλουργκ(που ΔΕΝ ειναι η Μεταλουργκ του Σελουκ) να ειναι πιο ευκολη απο την Μακαμπι αλλα ελα τωρα...ποια Μακαμπι Οταν εισαι ο Παναθηναικος και θες νταμπλ και πορεια σταρχιδια σου η Μακαμπι.Και δεν εχει νοημα το "δεν εχει δεσει η ομαδα" Να αποκλειστεις απο καμια Τοτεναμ γιατι "δενμ εχει δεσει η ομαδα" αντε να το καταλαβω.Αλλα τι δεσιμο και βλακειες με Μακαμπι. Οποτε με οποια και να πεσουμε δεν ανησυχω.Ειτε 90% θα περασουμε,ειτε θα αποκλειστουμε αλλα χωρις δικαιολογιες περι δεσιματος και προσαρμογης.
antreaslam Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 κ παλι ο καιζερ με καλυψε! (απλα,μια πολυ μικρη πισινη για τη μακαμπι,η οποια σε ουδτερο μαλιστα,ζορισε παρα πολυ τη λιβερπουλ(2-1 στο ανφιλντ,1-1 σε ουδετερο)!οι δημοσιοκαφροι λενε οτι εχει καλη ομαδα φετος! αλλα συμφωνω,ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.