Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μυδραλιοβολο σιγουρα δεν ειναι, αλλα 6 γκολ σε 11 ματς στην μπουντεσλιγκα δεν ειναι και λιγα αν αναλογιστεις και το δυσκολοτερο πρωταθλημα τους.

Και ναι μπορει να εβαλε ενα με πεναλτι, αλλα και ο ριβαλντο με πεναλτι δεν εβαλε τα μισα οταν βγηκε περσι πρωτος σκορερ?

Σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι ειναι παιχταρας και σιγουρα θα γουσταρα πολυ να παει στον γαβρο και να τα χανει μονος του, αλλα δεν θυμαμαι κανεναν αλλον Ελληνα επιθετικο πλην Μαχλα ο οποιος να πηγε εις τας Ευρωπας και να εβαλε τοσα γκολ σε σοβαρο πρωταθλημα.

Γενικα, επειδη τον αντιπαθω φουλ τον καραφλοχαιτα φανη, θα ειμαι ο πρωτος που θα τον κραξω μολις πατωσει, αλλα προς το παρον δεν πατωνει, οποτε δεν μπορω να τον κραξω.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το ζουμί του άρθρου δεν είναι τα γκολ που έχει βάλει. Ούτε το αυτί που το τραβάει ο Φέλερ. Το θέμα είναι ότι οι άλλοι έκαναν προθέρμανση και ο Fanis Gekas μιλούσε περί ανέμων και υδάτων με δημοσιογράφο...

Πρώτα απ' όλα επαγγελματίας, πάνω απ' όλα η ομάδα κι έτσ'...

Δημοσ.
Μυδραλιοβολο σιγουρα δεν ειναι, αλλα 6 γκολ σε 11 ματς στην μπουντεσλιγκα δεν ειναι και λιγα αν αναλογιστεις και το δυσκολοτερο πρωταθλημα τους.

Ναι κοιτα, αυτο καπου εχει αρχισει να κουραζει. Δλδ παιζει σε ενα πρωταθλημα με καλυτερους αμυντικους αλλα με χειροτερους μεσους να υποθεσω?

Και ναι μπορει να εβαλε ενα με πεναλτι, αλλα και ο ριβαλντο με πεναλτι δεν εβαλε τα μισα οταν βγηκε περσι πρωτος σκορερ?

Μονο που ο Ριβαλντο δεν ειναι επιθετικος και ειχε και αλλες χρησιμοτητες

Σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι ειναι παιχταρας και σιγουρα θα γουσταρα πολυ να παει στον γαβρο και να τα χανει μονος του, αλλα δεν θυμαμαι κανεναν αλλον Ελληνα επιθετικο πλην Μαχλα ο οποιος να πηγε εις τας Ευρωπας και να εβαλε τοσα γκολ σε σοβαρο πρωταθλημα.

Επειδη ομως δεν τον συγκρινουμε μονο με Ελληνες, περσυ τετοια εποχη ειχα ποσταρει ενα καρο κοσμο που βγηκε στις πρωτες θεσεις της Μπουντεσλιγκα ταα 10 τελευταια χρονια και ομως ουτε 1 στους 3 αν σου λεγανε το ονομα δεν θα ελγες "Πω, παικτουρα"

ΠΟΤΕ δεν εκραξα τον Γκεκα για Ελληνα, τον εκραξα ΓΕΝΙΚΑ διοτι αποθεωνεται και ΓΕΝΙΚΑ

Γενικα, επειδη τον αντιπαθω φουλ τον καραφλοχαιτα φανη, θα ειμαι ο πρωτος που θα τον κραξω μολις πατωσει, αλλα προς το παρον δεν πατωνει, οποτε δεν μπορω να τον κραξω.

Δεν πατωνει αλλα δεν ειναι και σε καλο δρομο την 2η χρονια(προσεχε, δεν ειναι οτι επαιξε 5 χρονια μπαλαρα και την 6η χρονια επεσε). Και ο Ζιζι Ρομπερτς ειχε βγει πρωτος σκορερ με Πανιωνιο αλλα οταν πηγε στον γαυρο εφυγε νυχτα. Αυτο σημαινει οτι ηταν παιχτουρα ο Ζιζι Ρομπερτς?

Και παρεπιπτοντως, βιαζομαι να τον κρινω στην Λεβερκουζεν. Ναι. Οπως βιαστηκαν να τον αποθεωσουν στην Μποχουμ και να μας τον κανουν "ο Ελληνας Βιαλλι"

Δημοσ.

μην μου κοροιδευετε τον θεοφανη. ενας ο φαν μπαστεν και ενας ο θεοφανης. θα ανακαμψει. στον ολυμπιακο.

Δημοσ.

να μπουκαρο και γω στην συζητηση. Οσοι λετε για τον γκεκα μιλατε εχοντας στο νου την πορεια του στην ελλαδα και απο την γερμανια απλα τα στατιστικα του?? τον εχετε δει πολλες φορες σε ολοκληρους αγωνες στην γερμανεια? εγω που τον εχω δει σε καμια 10ρια αγωνες (κυριως με μποχουμ) εβλεπα αλλον παιχτη, σχεδον αερινο (μην γελατε). Ισως του ανοιξε ο κωλος στην αρχη και εβαλε μερικα γκολ και μετα πηρε φορα, αλλα εγω τον εχω δει να κανει τριπλακια, πασουλες, λομπες και ενεργειες που εβλεπες στην ελλαδα μονο απο κανα τζιοβανι. Ενας παιχτης εξελισετε και αμα αποκτησει και αυτοπεποιθηση μπορει να μεταμορφωθει. Φετος δεν τον εχω παρακολουθησει πολυ, αλλα περσι ηταν πραγματικα εντυποσιακος, δεν μπορειται αυτο να το ακυρωσετε επειδη του εχετε εμπαθεια.

Δημοσ.

Να σου πω κι εγώ που παρακολουθώ μπάλα εδώ (μένω στη Γερμανία). Η Μπόχουμ είναι όπως ο ΟΦΗ φέτος, θα βάλει 2 και θα φάει 3 μέσα έξω, η ίδια ιστορία, χωρίς να προσπαθεί ιδιαίτερα να κρατήσει σκορ του στυλ 0,5-0. Εκεί ο ταχύτατος θεοφάνης, χωρίς να έχει το άγχος να μαρκάρει, κάτι που του ζητείται στη Λεβερκούζεν και με 3-4 πολύ καλά δουλεμένες ενέργειες των μέσων της Μπόχουμ από τον άξονα τον έβγαζαν φάτσα κάρτα στο τέρμα. Ναι έβαλε και 2-3 ωραία γκολ, και με όμορφη δική του κίνηση, αλλά τα υπόλοιπα 20 ήταν ομαδική δουλειά, μιας ομάδας που παίζει για να σκοράρει, με 4-5 μπαλιές από την άμυνα της. Του έτυχε και ένας κόουτς που του έφτιαχνε την ψυχολογία και έπαιζε καλά. Μια σημείωση, ο φάνηγκεκατρελομαλλι τα ξέρει τα βασικά της μπάλας, αλλά όταν υπάρχει η Bayern που έχει στην πρώτη γραμμή Luca Toni, Podolski, Klose και Schlaudraff και πάνω κάτω όλες οι ομάδες έχουν 2-3 επιθετικούς που εναλλάσσουν, σε αντίθεση με την Μπόχουμ που είχε 1.5 -2, είναι λογικό να βγαίνει πρώτος σκόρερ αυτός που παίζει συνέχεια και μάλιστα σε ομάδα που δεν παίζει άμυνα...

Και κάτι ακόμα, δεν τον πάω με τη καμία!

Δημοσ.
Ναι κοιτα, αυτο καπου εχει αρχισει να κουραζει. Δλδ παιζει σε ενα πρωταθλημα με καλυτερους αμυντικους αλλα με χειροτερους μεσους να υποθεσω?

Μα το οτι παιζει σε πιο δυσκολο πρωταθλημα απο εμας νομιζω δεν αμφισβητειται απο κανεναν. Το αμφισβητεις μηπως εσυ? Οχι φανταζομαι.Τωρα απο εκει και περα, δεν ειπα εγω ή κανενας αλλος οτι η Γερμανια εχει καλυτερους αμυντικους στο πρωταθλημα της και γιαυτο ειναι πιο δυσκολο να βαλεις γκολ. Το δυσκολοτερο πρωταθλημα εγκειται στο οτι ειναι πιο ανταγωνιστικο και πως υπαρχουν πολλες περισσοτερες ομαδες που μπορουν να σου κανουν την ζημια απο ο,τι στην Ελλαδα. Οποτε, επειδη συνηθως το γκολ ειναι ομαδικη υποθεση, η καθε ομαδα που δεν ανηκει στις τοπ 3, δυσκολευεται πολυ περισσοτερο να κερδισει (βαζοντας γκολ) μια αλλη η οποια εχει περισσοτερες πιθανοτητες να ειναι αρκετα ανταγωνιστικη της.

Μονο που ο Ριβαλντο δεν ειναι επιθετικος και ειχε και αλλες χρησιμοτητες

Συμφωνω, αλλα τι αποδεικνυει αυτο? Αυτο που ειπα αυτο ηταν σε απαντηση σε αυτο που ειπες εσυ, οτι δηλαδη απο τα 6 γκολ εχει βαλει το ενα με πεναλτι. Σου απαντησα λοιπον οτι και τα πεναλτι μετρανε για γκολ και εφερα σαν παραδειγμα τον ριβαλντο που ειχε βγει πρωτος σκορερ με τα μισα γκολ απο πεναλτι. Και επιθετικος να ηταν ο ριβαλντο, παλι πολλα γκολ θα ειχε βαλει και παλι τα μισα του θα ηταν με πεναλτι.

Επειδη ομως δεν τον συγκρινουμε μονο με Ελληνες, περσυ τετοια εποχη ειχα ποσταρει ενα καρο κοσμο που βγηκε στις πρωτες θεσεις της Μπουντεσλιγκα ταα 10 τελευταια χρονια και ομως ουτε 1 στους 3 αν σου λεγανε το ονομα δεν θα ελγες "Πω, παικτουρα"

ΠΟΤΕ δεν εκραξα τον Γκεκα για Ελληνα, τον εκραξα ΓΕΝΙΚΑ διοτι αποθεωνεται και ΓΕΝΙΚΑ

Μα δεν ειπα εγω ποτε οτι ειναι παιχτουρα. Ισα ισα ειπα πως τον θεωρω τρελα αμπαλο. ΑΛΛΑ μεχρι τωρα στην διεθνη του καριερα δεν εχει παει καθολου ασχημα (οχι σαν ελληνας μονο, αλλα γενικα), ακομα και φετος. Αυτο λεω εγω. Με βαση τα στατιστικα του ειναι πολυ καλος. Δεν πιστευω να διαφωνεις σε αυτο? Αλλο που εμεις ξερουμε οτι ειναι αταλαντος.

Δεν πατωνει αλλα δεν ειναι και σε καλο δρομο την 2η χρονια(προσεχε, δεν ειναι οτι επαιξε 5 χρονια μπαλαρα και την 6η χρονια επεσε). Και ο Ζιζι Ρομπερτς ειχε βγει πρωτος σκορερ με Πανιωνιο αλλα οταν πηγε στον γαυρο εφυγε νυχτα. Αυτο σημαινει οτι ηταν παιχτουρα ο Ζιζι Ρομπερτς?

Νομιζω πως μεχρι τωρα κανει μια μετρια προς το καλη χρονια. Αν εληγε το γερμανικο πρωταθλημα τωρα, δεν νομιζω οτι θα ηταν αποτυχημενη χρονια για αυτον. Οσο για τον ρομπερτς, σιγουρα δεν ηταν παιχταρας, αλλα δεν μπορει κανεις να πει πως την χρονια που βγηκε πρωτος σκορερ, δεν εκανε καλη χρονια. Αυτο λεω και εγω εδω, οτι περσι εκανε φοβερη χρονια και μεχρι τωρα εχει βαλει τα θεμελια να κανει μια καλη. Αν και επιμενω οτι ο φανης ειναι πυροτεχνημα.

Και παρεπιπτοντως, βιαζομαι να τον κρινω στην Λεβερκουζεν. Ναι. Οπως βιαστηκαν να τον αποθεωσουν στην Μποχουμ και να μας τον κανουν "ο Ελληνας Βιαλλι"

Καλα, αυτα ειναι γραφικοτητες εφημεριδων.

Δημοσ.

Η Μπάρτσα λέει αλλά εμείς δεν μασάμε τίποτα.Ο κόσμος ήταν φοβερός για άλλη μια φορά.ΤΟ παραδέχτηκε και ο Μπατής στην μετάδοση που έκανε.Αυτά να τα βλέπει ο ταρίφας.

Δημοσ.

Φανερα καλυτερος απο αλλα παιχνιδια ο παο σημερα.

Μητσος, πολυ καλος.

Ρολαρε στο τριτο δεκαλεπτο και πηρε διαφορα ελεω σαρας, ο οποιος ξεμπουκωσε και εβαζε ο,τι σουταρε, φανερα ανακουφισμενος απο την εξελιξη αυτη.

Παρατηρηση: δεν παιζουμε κανενα συστημα με τους ψηλους μας, ο ζιζιτς ειναι επηρεασμενος απο το προβλημα του, ο μπατιστ ντεφορμε, ο τσαρτσαρης παιζει πολυ εξω απο την ρακετα και ο ντικουδης δεν ξερω τι κανει....Γενικα πρεπει να δυναμωσει λιγο το ινσαιντ γκειμ μας.

Επισης, νομιζω οτι εχουμε γενικα προβλημα με τα ριμπαουντ φετος. Δεν εχω δει στατιστικα αλλα αυτην την εντυπωση εχω απο οσα παιχνιδια εχω δει.

Ο σανι ρε γαμωτο πολυ παραγκωνισμενος φετος.

Εγω επιμενω στην γνωμη μου για τον σπανουλη ακομα, παρα το γεγονος οτι πηρε τον γαβρο μονος του. Ενιγουει, δεν το συνεχιζω....

Γυρω στις 14 χιλιαδες κοσμο στο γηπεδο. Τοσο περιμενα. Καλη εξεδρα.

Αυτος ο ακερ ειναι το τεραστιο ταλεντο που θα γυρναγε στο ΝΒΑ παλι? Ευτυχως για τον λεμπρον και τον κομπι που δεν γυρισε.

Δημοσ.

Η εξέδρα νομίζω η καλύτερη της χρονιάς. Ώρες ώρες παίζαμε πολύ καλά. Άλλες όχι. Αλλά βλέπω τα καλά διαστήματα να αυξάνουν.

Ο Σάρας όπως έλεγα και στον Κάιζερ, είναι σα φαντάρος. Θέλει 1-2 παιχνίδια να φύγουν τα χοντράδια και μετά μια χαρά... :P

Δημοσ.

Ο σανι ρε γαμωτο πολυ παραγκωνισμενος φετος.

Έτσι είναι ο Σάνι είναι εκτός πλάνων από ότι βλέπω και γω. Αν και στο Βελιγράδι έπαιξε πολύ καλό παιχνίδι. Είναι φανερό όμως ότι η τριπλέτα με Bill, Dhm, Saras και Winston θα μονοπολήσουν για τις θέσεις 1-3.

Όσον αφορά τον Bill που λες ότι επιμένεις έχεις 1000000 φορές δίκιο, αλλά έτσι είναι αυτός ο παίκτης. Είναι κλασσικός παίκτης που για να βρει την τρύπα πρέπει να ζαλίσει την μπάλα. Δείχνει όμως ότι βρίσκει και τους άλλους παίκτες κάτι πολύ βασικό.

Έγω μια φορά θα το ξαναπώ αν δεν ακουμπάει μια τουλάχιστον φορά την μπάλα σε κάθε επίθεση set παιχνιιδού ο Saras είναι μαλακία. Και όντως αν η μπάλα σκάει παραπάνω από το κανονικό είναι πρόβλημα.

Δημοσ.

η νίκη στο μπάσκετ είναι σχεδόν...δεδομένη! Γήπεδο πια πάμε για να υποκλιθουμε στην προσφορά των 2 αδερφιών, του ζοτς, κ του φράγκι, και να αποθεώσουμε τον μήτσο,τον μπίλυ, τον σάρας κ τον μάικ!

Η ατμόσφαιρα στο μπάσκετ από τους διωγμένους αλήτες από τη μπάλα, είναι πολύ καλή, και πολλές φορές το μάτι ξεφεύγει από το παιχνίδι, και πάει στην κερκίδα!

Σχεδόν κατάμεστο το γήπεδο (14-15.000 κόσμο), και με σεβασμό 2 πανιά που να αναφέρονται στον αδικοχαμένο ιταλό οπαδό.

Δημοσ.

Στο ταιμ-αουτ που τραβηξε το πεταλο την σχιζοφρενεια η Μπαρτσελοναιοι κοιταγανε σαν χαζοι(εντομεταξυ εχει φοβερη πλακα να κανουν σχιζοφρενεια σε ταιμ-αουτ)

Οτι και να λετε για τον Σπανουλη, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ και παιζει ετσι. Οταν εκανε τα 2 ντραιβς στο 4ο δεκαλεπτο δεν μας χαλασε. Το παιδι τα βαζει. Σας αρεσει το στυλ του?Δεν σας αρεσει?Στα @@ του/μας. Αφου τα βαζει Τ Ε Λ Ο Σ. Αυτα τα ηρωικα του γιουρουσια σου περνουν ματς. Και φυσικα μπολικα απο δαυτα ειναι για φαπες. Αλλα μπολικα πανε μεσα και ξεκλειδωνουν κλειστες αμυνες. Εφοσον τα δευτερα ειναι περισσοτερα απο τα πρωτα ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ!! Δεν ειναι ο Καλχας να μαντευει ποτε θα φαει ταπα για να μην μπουκαρει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...