Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραιος ο Δελλας, κανει και υποδειξεις στον αθλητικο δικαστη και στον τζιγγερ.

Το ειδαμε και αυτο.

Εν τω μεταξυ ξαναβλεποντας την φαση φαινεται ξεκαθαρα οτι, ο ντοι σηκωνεται, δεν τον κοιταει καν, φευγει, ο Δελλας του λεει κατι και ξαφνικα σταματαει ο ντοι, γυρναει και μετα χανεται το πλανο. Σαν να τον κουτουλαει απο πολυ κοντα μου φαινεται, αλλα δεν μπορω να πω σιγουρα γιατι χανεται το πλανο.

υγ: Εμετικος ο Μηνου, μονο κασκολ της ΑΕΚ δεν φοραει, αλλα δεν φταιει αυτος, η ΝΕΤ φταιει που τον καλει για σχολιασμο και καλα σαν αντικειμενικο που εχει παιξει και στις 2 ομαδες.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

θα σταθώ στο σχόλιο του Μήνου για τη χαμένη ευκαιρία του Παπαδόπουλου - οτι το χάνει δηλαδής απο υπερβολική σιγουριά.Υπερβολική σιγουριά ή υπερβολική αμπαλοσύνη?

Δημοσ.

Ρε θα τρελαθούμε? άκουσον άκουσον ο Δέλλας είπε θα δω την φάση στο replay.Καλά ρε γιωτά δεν κατάλαβες τι έκανες?

Πήρε απάντηση ατάκα του Αντωνίου.Να δει τι έκανε στο γήπεδο και μετά να κάνει δηλώσεις.εννοούσε φυσικά τις φάσεις που έψαχνε να βρει τον Μάντζιο με τον Σάλπι.

Δημοσ.

Να πούμε και 2-3 πράγματα με τον Πεσέιρο :

Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα αν είναι καλός ή κακός προπονητής ακόμα - αλλά σίγουρα έχει @@ για να αφήνει έξω τον Παπ (που παροτι έχασε το άχαστο σήμερο ήταν σε πολύ κατάσταση στα αμέσως προηγούμανα παιχνίδια ) αλλά και τον ίβανσιτς που επιθετικά αλλάζει την ομάδα ...Και μάλιστα έβαλε τον Μάντζιο και όχι δυάδα πχ Εντόι - Σαλπι...

Δεν λέω οτι παίζουμε καμιά μπάλα της προκοπής αλλα΄τουάχιστον έχουμε ένα πλάνο και δεν έιμαστε αυτό το χάλι όπως επι Μαλεζάνι - Μουνιόθ

Επίσης όπως λέει τώρα και ο Γεωργίου Real-fm http://realfm.live24.gr/realfm ο Πεσέιρο μπορεί να μην έχει το σούπερ υλικό αλλά όσους έχει τους έχει ετοιμοπόλεμους αντίθετα με Λεμονή και λοιπές δυνάμεις ( 7 Αλλαγές από Τετάρτη)

Ο δε Μάντζιος με τις κινήσεις του σήμερα ήταν ο Ιμπραήμοβιτς των φτωχών όπως διάβασα σε γνωστό στοιχηματικό site :-p

Σε κάτι τέτοια παιχνίδια δείχνει βέβαια πόσο αδκεί τον εαυτό του στα υπόλοιπα...

Στο πρώτο ήμασταν πολύ καλύτεροι αλλά στο δεύτερο ήταν κανα δεκαπεντάλεπτο που η ΑΕΚ έπαιξε αρκετά καλύτερα .Γενικα΄το αξίζαμε το ματς imo ,τώα για την αποβολή του Δέλλα δεν μπορώ να καταλάβω πως όποιοι ΔΕΝ ήταν μέσα εκφέρουν άποψη. Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω αν του την έδωσε έσττω και όχι δυνατά ή αν ήταν εντελώς θέατρο.

Στο άλ΄φα έλεγαν τώρα οτι έγινε φασαρία στα αποδητήρια με Α.Ε.Κ και Βέλιτς που άρχισε από λογομαχία Φερέρ - Καραγκούνη στο παιχνίδι

Πέρα από το οτι Εντόι - Δέλλας πιάστηκαν στα χέρια ...

Δημοσ.

βασικα αν σκεφτεις οτι πανω κατο εχεις αρκετους απο τους ιδιους παιχτες που εδω και 2-3 χρονια παιζουν τραγικο ποδοσφαιρο και σας εχουν κανει να σιχαθειτε την ομαδα και εμας να γελαμε (να μην πω και την κακια μου) τοτε ναι ο πεσειρο ειναι καλος προπονητης. Γιατι η ιδια σχεδον ομαδα ειναι πολυ πιο οργανωμενη, πιο δεμενη και φαινετε να περνει το κατι παραπανω απο αυτους. Σημαντικο στοιχειο βεβαια ο ματος και ο ντοι ο οποιος ομως δεν εχει ξεκινησει σε πολλα βασικος αρα παλι σε σαλπι/ παπ βασιζεστε. Αλλα 1-2 λυσεις παραπανω αξιοπιστες σε αμυνα και επιθεση απο περσι εχουν φτιαξει ενα πιο πληρες ροστερ. Εφαρμοζει τελεια το ροτασιον, κραταει σταθερο πλανο και συνηθος συστημα και εχει κλεισει τα αυτια σε ολες τις μουρμουρες. Παιρνει ρισκα και κραταει φρεσκια την ομαδα. Δεν ξερω στο τελος τι σουμα θα κανετε, αλλα για μενα ο πεσειρο ειναι καλυτερος απο τον παπουλη τον ξεμωραμενο (φερερ) και απο τον ανυπαρκτο λεμονη. Εχει παει και ενα τελικο ουεφα ετσι.

Δημοσ.

Οι μεγαλες αλλαγες ειναι 3

1. Ματος. Αμ.Χαφ. Επαγγελματιας ποδοσφαιριστης. Οχι οικοδομος σαν τον Μπισκαν, οχι ροκ σταρ σαν τον Μποβιο. Ποδοσφαιριστης

2. ΕνΝτοι/Μαντζιος. Βασικα οτι κοψαμε το σχημα με τους 2 κοντους και τις γιομες. Τωρα εχεις ενα κορμι να παρει μια κεφαλια

3. Γιομες. Αληθεια, θυμαται κανεις το τελευταιο ματς που παιξαμε καθαρα με γιομες?Καπου στην Τριπολη το τοποθετω

Δημοσ.

Kaizer μην ξεχναμε και τον Καραγκουνη.

Μπορει ορισμενες φορες να σπαει τα νευρα μας,αλλα ειναι ενας χαφ που και κοβει και σπαει μπαλα.

Μονο σε εμενα αρεσε σημερα?

Δημοσ.

Σήμερα ο Καραγκούνης ήταν θετικός, δεν έκανε όλα τα στημένα, δεν καθυστερούσε συνέχεια.

Αν και έχει κάνει μαλακίες, ου Πεσέιρου δείχνει ότι μπορεί να κάνει δουλειά.

Δημοσ.

Ακούω Σπορ Fm τώρα και :

1) Κυκλοφορεί πολύ μοσχάρι στον κόσμο.

2) Βαρέθηκα ο κόσμος να στρουθοκαμηλίζει και να τον θολώνει ο αοπαδισμός του, του στυλ

" Η γαμάτη Χ ομάδα μου, που δεν πρέπει να χάνει ποτέ, έχασε επειδή α, β, γ, δ όπου α-δ δεν έχουν καμμία σχέση με το παιχνίδι-ποδόσφαιρο-πραγματικότητα.

Έλεος πια. Κι εγώ Παναθηναικός είμαι και ΘΕΛΩ να κερδίζω. Αλλά όταν χάνω, και προσπαθώ να βρω άπειρες άσχετες δικαιολογίες, δεν είμαι οπαδός, είμαι ηλίθιος γιατί δεν βλέπω την πραγματικότητα και θέλω να έχω παραισθήσεις.

Και αυτό που λέω δεν αφορά μόνο το συγκεκριμένο παιχνίδι....

για το παιχνίδι. Μάγκας ο Πεσέιρο πήρε το παιχνίδι μόνος του. Και το κράξιμο που έφαγε πριν το μασς άπειρο, αλλά η κίνηση που έκανε με το Μάντζιο ήταν αυτή που πήρε το παιχνίδι.

Ας ελπίσουμε να συνεχιστεί η καλή προπάθεια.

Δημοσ.

Αυτα που εκανε ο Βελιτς τα μαθατε ή οχι? Οτι εβριζε το Φερερ στα αποδυτηρια και πηγε να τον χτυπησει? Ευτυχως παρενεβησαν αλλοι και δεν τον εδειρε. Αν δεν τον σταματουσαν λεει, θα επεφτε τρελο ξυλο στο ημιχρονο.

Δημοσ.
βασικα αν σκεφτεις οτι πανω κατο εχεις αρκετους απο τους ιδιους παιχτες που εδω και 2-3 χρονια παιζουν τραγικο ποδοσφαιρο και σας εχουν κανει να σιχαθειτε την ομαδα και εμας να γελαμε (να μην πω και την κακια μου) τοτε ναι ο πεσειρο ειναι καλος προπονητης. Εχει παει και ενα τελικο ουεφα ετσι.

...ο Μαλεζάνι είχε πάρει το UEFA....:devil::devil::devil:

Δημοσ.
Αυτα που εκανε ο Βελιτς τα μαθατε ή οχι? Οτι εβριζε το Φερερ στα αποδυτηρια και πηγε να τον χτυπησει? Ευτυχως παρενεβησαν αλλοι και δεν τον εδειρε. Αν δεν τον σταματουσαν λεει, θα επεφτε τρελο ξυλο στο ημιχρονο.
ΜΑΚΑΡΙ!!

Ισως να εφτιαξε και ο Βελιτς. Ετσι, ντου και ξυλο που θα μιλησουν και μεσα στο σπιτι μας.

Αυτος ο Φερερ ΠΟΛΥ ΚΛΑΨΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. Ο ΚΥΡΙΟΣ Μουνιοθ περσυ, οποτε χαναμε ελεγε "Χασαμε, ετσι κι ετσι παιξαμε, δεν αξιζαμε" κτλ. Δλδ ανελυε το παιχνιδι, ελεγε γιατι χασαμε, τελος. Ουτε ο Δελλας ουτε το χορταρι.

Και επιμενω ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ απο την στιγμη που εγινε κοκορομαχια και θα ετρωγαν κιτρινη και οι 2, αρα η 2η του Δελλα??

Επισης ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ οταν κλαις, κλαις, κλαις, ΟΧΙ για ακυρο γκολ, ΟΧΙ για πεναλτυ, αλλα για αποβολη στο 75' που στην ουσια σου στερει τον ΠΑΡΑΠΑΝΩ παικτη που ειχες?? Δλδ για να εχουμε καλο ερωτημα οσο παιζαμε με 10 εναντιον 11 ΤΙ ακριβως εκανε η ΑΕΚ? Ακομα περισσοτερο γιατι δεν κοιτανε οτι με το που μειναμε 10-10 τους καναμε 3 φασεις για γκολ σε 10' ???

Αν ειναι δυνατον

Δημοσ.

Λοιπόν: Και πάλι ΠΟΛΥ καλή εμφάνιση από τον Παναθηναικό.

Ακόμα και ο παίχτης που θεωρώ μεγάλη νούλα, ήταν σε εκπληκτική ημέρα ( ο 1 εκ των 2,εντάξει, θαύματα δε γίνονται κάθε ημέρα...σωστά βαγγελάκη κ τζιόλη)?

Γρήγορες σκέψεις:

- Μήπως ο τραιανός θα έπρεπε να προβληματιστεί από το γεγονός ότι ο βαγγελάκης έχει γελοιποίησει μόνο 2 αμυντικούς? Τον δέλλα,κ τον μπαρκαουάν?

- μήπως, μας έστειλαν επιτέλους τον σωστό νίλσον, και τόσο καιρό είχαμε κάποιον κλώνο του?

- ο καλόπουλος πράγματι προσπάθησε να αναβιώσει τον μαγικό θεσμό "ευθυμιάδεια 2007"?

- ο τραιανός, γιατί περίμενε να μμάθει τι έδειξαν οι κάμερες ? Δεν ξέρει αν έσπρωξε ή όχι?

- Αληθεύει ότι η αεκ,θα καταθέσει ένσταση γιατί δεν εμφανίστηκε σε όλο το παιχνίδι ο τερματοφύλακας του Παναθηναικού?

- Το σύνθημα "ΠΑΟ-Θρησκεία-Θύρα 13, ο ΠΑΟ δεν είναι του τζιγγερ εταιρεία", γιατί δεν ακούστηκε ? (οκ, ρωτάμε και καμιά λαλακία να περνάει η ώρα)!

- Πόση εύνοια χρειαζόταν ο οσφπ για να πάρει βαθμούς στην τρίπολη?

- Ο σάρας, γιατί έχει περισσότερα νεύρα και από τον τζίγγερ όταν ακούει το "παύλο θεέ, πάρε την πάε"?

- σε ποιο παιχνίδι θα επιλέξει να κάνει ήττα ο ζοτς? 1)ολύμπια λάρισας 2)πάτρα 3)παρτιζάν εντός?

- τώρα, μπορούμε επιτέλους να πουλήσουμε τον λουκά?

- σε όσους άρεσε η ατμόσφαιρα της λεωφόρου χθες, έχουν ξαναδεί ποτέ πραγματικά καυτή ατμόσφαιρα στη λεωφόρο?

- ο μάτος θα μείνει πάνω από 6 μήνες?

- ο γκαλίνοβιτς παίζει γιατί είναι όμορφος και με μόνο 4% λίπος?

- δε του φαίνεται του σαριέγκι οτι ακούει death metal?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...