Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απαραδεκτος ο Μηνου, ακου εκει "αποκλειεται να εμαθε ελληνικα τοσο γρηγορα ο ντοι και να καταλαβε τι του ειπε ο Δελλας".

Υπαρχει και κατι που λεγεται "αγγλικα" ρε βλαχο Μηνου και ειναι ευκολα να τα μαθεις, δοκιμασε.

Γιατι το αλλο: "πως ειναι δυνατον να ειδε ο εποπτης απο τοσο μακρια το φαουλ".:-(

Ακου πραγματα.

Πολιτης και Μηνου για τεχνικοι διευθυντες στον Παο.

Δημοσ.

Γιατι το αλλο: "πως ειναι δυνατον να ειδε ο εποπτης απο τοσο μακρια το φαουλ".:-(

καλα σε αυτό ζωγράφισε,

νομιζε οτι εβλεπε μπασκετ που η τριαδα ειναι μέσα στο γηπεδο και ακολουθεί απο κοντά τις φάσεις :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Το άλλο το ακούσατε;

'Δε μπορούμε, εχμ, δε μπορεί η ομάδα της ΑΕΚ'...

Άντε, και εις ανώτερα, και το Χατζηχρήστο για σχολιασμό των εκτός έδρας ντέρμπυ της ΑΕΚ.

Ο Μήνου επηρρεάστηκε με τα Αγγλικά επειδή στην εποχή του δε μιλούσε κανένας τους Αγγλικά. Στο Μουντιάλ το 94 έβαζαν το Χαντζίδη να κάνει δηλώσεις συνέχεια επειδή ήταν ο μόνος που ήξερε (από σπόντα προφανώς, είχε γεννηθεί Γερμανία). Οπότε σου λέει, αγράμματοι εμείς τότε, αγράμματοι και οι τωρινοί.

Δημοσ.

1. Αλατονερο ετοιμο, πετσετα ετοιμη, νιπτηρας ετοιμος. Βαζουμε τα λογια μας για τον Βαγγελακη στο στομα μας και αρχιζουμε τις γαργαρες. Μας διεψευσε ΠΑΝΓΗΡΥΙΚΑ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ επειδη κανεις δεν αρνηθηκε οτι το παιδι ξερει μπαλιτσα(ολοι λεμε για το μυαλο του) πρεπει να εχει και συνεχεια. Ο συγκεκριμενος εχει "αναστηθει" 5-6 φορες εδω και 3 χρονια αλλα στα επομενα 2 ματς "ξαναπεθαινει"

2. ΤΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ?? Οι κιτρινες ηταν για γελια (ειδικα του Τζιωλη ειναι κιτρινη για θεατρο στον Ζηκο, ο Τζιωλης περνει την μπαλα καθαρα). Του Σεριτς ΔΕΝ ειναι κιτρινη!Σοβαρα. Η μπαλα διεκδικειται ΔΕΝ τον μαρκαρει απο πισω. Βουτανε και οι 2, ο Μανου ειναι πιο γρηγορος. Ο κανονισμος μιλαει για μαρκαρισμα απο πισω, ο Σεριτς σε εκεινη την φαση ΔΕΝ μαρκαρει, απλα παει να προλαβει την μπαλα

3. Καλα, Μηνου ρισπεκ'. Το πλανο ΔΕΝ δειχνει την φαση, ο πουρουπουπους που ειναι γαυρος ομολγηει "Δεν φαινεται" και ο πουστης γενιτσαρος Μηνου επιμενει "Δεν φταιει ο Δελλας"!!!Τραγικο!!Πως το ειδε αφου δεν το εδειχνε το πλανο??

Και καπακια το Χρυσο Βατομουρο: "Που το ειδε ο εποπτης". Καλα ρε γιωτα!!Ο εποπτης που ειναι μακρια αλλα ειναι ΜΕΣΑ στο γηπεδο και στην μερια του δεν το ειδε και εχεις αποψη ΕΣΥ που εχει το ριπλευ και ειναι ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΟΥ?Πως γινεται αυτο?

4. Τι εχασε ο Παπ ρε παιδια?Θα τρελαθουμε?Τελικα 1 κιλερ υπαρχει στην ομαδα, ο κεφαλας απο την Θεσσαλονικη(1ος σκορερ σωστα?ή σκοραρε ο Τζιμπουρ? )

Ματος ρισπεκ'. Ο 1ος ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ που παιζει αμ.χαφ στον Παναθηναικο απο τοτε που εφυγε ο Μπασινας

Δημοσ.
Παρολο την ανεξηγητη υποχωρηση σας στο 2ο ημιχρονο και παρολο τα καραγκιοζιλικια του Ν'ντοι πως σκατα λεγεται.

Μάλιστα. Το γεγονός ότι ερχόμαστε απο παιχνίδι την Πέμπτη ενώ η ΑΕΚ είχε ρεπό, εξηγεί την ανεξήγητη υποχώρηση(ή την αλλαγή τακτικής την οποία εσύ ονομάζεις υποχώρηση τέλος πάντων).

Στα του παιχνιδιού. Ενδεχομένως και να έχουν πέσει τα στάνταρ μου. Πάντως ο Παναθηναικός ειδικά του πρώτου ημιχρόνου νομίζω ότι είχε καταιγιστικό ρυθμό.

Δημοσ.

Ρε τον Βαγγελάκη... Του έσπασε αρκετά άλατα του αμυντικού... Το σημαιάκι όμως είναι η μεγάλη του αγάπη και όχι η μπάλα... Είδατε; Fortza Τζίγκερ! Δρόμο κοντοπίθαροι άσχετοι, δρόμο!!!

Δημοσ.

Βγάζω το καπέλο στον Πεσέιρο.Απλά ο καλύτερος coach που πέρασε απο τον ΠΑΟ τα τελευταία χρόνια.Οσο για την ΝΕΤ είναι μεγάλο κολοκάναλο και δεν χρειάζεται να πω απολύτως τίποτα.Ο Παπαδημητρίου είναι απλά καραγκιόζης όπως και όλοι στην ΝΕΤ.

Και να δω τώρα που η ομάδα βρήκε προπονητή και πάει καλά τι θα λέμε για τον καρκίνο.Θα κάνουμε γαργάρες όλοι με αλατόνερο όπως είπε και κάποιος ποιο πριν.

Μαζί και εγώ που τον έβριζα.

Δημοσ.

ο παπαδημητριου ειναι αρρωστος γαβρος. παντως καλα περασα που πηγα λεωφορο σημερα παραδοξως. ενταξει δεν ειναι εδρα οπως παλια καμια σχεση αλλα δεν υπηρχε γκρινια και σε καθε λαθος ενεργεια ποδοσφαιριστη οπως παλια.

Δημοσ.
ο παπαδημητριου ειναι αρρωστος γαβρος. παντως καλα περασα που πηγα λεωφορο σημερα παραδοξως. ενταξει δεν ειναι εδρα οπως παλια καμια σχεση αλλα δεν υπηρχε γκρινια.

Εγω παλι πιστευω οτι ο Παπαδημητριου ειναι αρρωστημενα βλακας.

Μιλαμε τον θεωρω τον πιο διανοητικα καθυστερημενο αρδ.

Δημοσ.
Εγω παλι πιστευω οτι ο Παπαδημητριου ειναι ΚΑΙ αρρωστος βλακας.

Μιλαμε τον θεωρω τον πιο διανοητικα καθυστερημενο αρδ.

+10000000000000000

Γουστάρω να βλέπω την ξινισμένη σκατόφατσα του όταν χάνει ο Ολυμπιακός.

Δημοσ.
Μπορείς να μου εξηγήσεις τι ακριβώς σε έκανε να πας;

μου δωσανε προσκληση και μενω διπλα στο γηπεδο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μία ερώτηση, γιατί διαβάζω ότι στη φυσούνα έπεσαν ψιλές μεταξύ Δέλλα και Ν'Ντόι: τι έγινε εκεί, γιατί οι κάμερες δεν έδειξαν τίποτε. Είδε κανείς;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...