lalanis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Ρε τα Δανάκια φωνάζουν... Ποτέ δε θα ξεχάσω βέβαια ένα αγώνα της ΑΕΚ που φώναζαν οι Δανοί "Poustiiii-Malaka" ρυθμικά.... Πολύ γέλιο...
KWSN_Men Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 α ρε λουκα τι πηγες να κανεις παλι... Εγγύηση το παιδί.
firewalker Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Εγγύηση το παιδί. Ήταν καλός σήμερα. Ποιο σοβαρό ήταν το λάθος του 1καρίρε που του έφυγε σε μια φάση η μπάλα κάτω από τα πόδια.
geovard Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Ο Παναθηναϊκός είναι φανερό εδώ καί αρκετά χρόνια ότι δεν είναι ενιαίος καί αδιαίρετος καί ότι η κόντρα Βαρδινογιάννηδων-Γιαννακοπουλαίων καλά κρατεί καί δεν υπάρχει περίπτωση ανακωχής. Προβλέπω λοιπόν επειδή το Κρητικό (εκ καταγωγής) φιλότιμο τού Τζίγκερ έχει προσβληθεί, αποφάσισε να πάρει εξ ολοκλήρου την τύχη της ΠΑΕ στα χέρια του καί να τραβήξει το δρόμο του γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια τον ερασιτέχνη επειδή θεωρεί ότι τού δημιουργεί προβλήματα καί ότι οι Γιαννακόπουλοι δεν είναι καί τόσο 'ζεστοί' στη δημιουργία γηπέδου. Θα προσπαθήσει επομένως να φτειάξει μόνος του το γήπεδο με αυτοχρηματοδότηση κόβοντας έτσι καί το τελευταίο νήμα πού τον συνδέει με τον ερασιτέχνη. Θα κάνει λοιπόν το γήπεδο, θα προσπαθήσει να κάνει καί ομάδα αποσπώντας το ενδιαφέρον έτσι από το μπάσκετ πού έχει τραβήξει πολλούς από τούς ποδοσφαιρικούς οπαδούς στριμώχνοντας καί εκθέτοντας τούς 'αδιάφορους' γιά την ΠΑΕ αδερφούς. Αν πετύχει στο σχέδιό του μπορεί να αμβλύνει έτσι κατά μεγάλο μέρος τις άσχημες εντυπώσεις των οπαδών εκθέτοντας ταυτόχρονα καί την άποψη των Γιαννακόπουλων πού λένε ότι ο Παναθηναϊκός είναι ενιαίος καί αδιαίρετος. Καί το λέω εγώ πού είμαι από τούς πιό μεγάλους κατήγορους τού Τζίγκερ. Αλλά δεν νομίζω να το αφήσει έτσι να σέρνεται πίσω από τα σδέρφια.Φτάνει τόσα χρόνια πού σέρνεται πίσω από τον Κόκαλη.
vlachaquito Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Εγγύηση το παιδί. πανω που ελεγα να αλλαξω την υπογραφη μου, μαλλον θα την αφησω λιγο ακομα...οσο παιζει αυτο το παιδι, ειναι παντα επικαιρη..χαχαχαχα
KWSN_Men Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Ο Παναθηναϊκός είναι φανερό εδώ καί αρκετά χρόνια ότι δεν είναι ενιαίος καί αδιαίρετος καί ότι η κόντρα Βαρδινογιάννηδων-Γιαννακοπουλαίων καλά κρατεί καί δεν υπάρχει περίπτωση ανακωχής.Προβλέπω λοιπόν επειδή το Κρητικό (εκ καταγωγής) φιλότιμο τού Τζίγκερ έχει προσβληθεί, αποφάσισε να πάρει εξ ολοκλήρου την τύχη της ΠΑΕ στα χέρια του καί να τραβήξει το δρόμο του γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια τον ερασιτέχνη επειδή θεωρεί ότι τού δημιουργεί προβλήματα καί ότι οι Γιαννακόπουλοι δεν είναι καί τόσο 'ζεστοί' στη δημιουργία γηπέδου. Θα προσπαθήσει επομένως να φτειάξει μόνος του το γήπεδο με αυτοχρηματοδότηση κόβοντας έτσι καί το τελευταίο νήμα πού τον συνδέει με τον ερασιτέχνη. Θα κάνει λοιπόν το γήπεδο, θα προσπαθήσει να κάνει καί ομάδα αποσπώντας το ενδιαφέρον έτσι από το μπάσκετ πού έχει τραβήξει πολλούς από τούς ποδοσφαιρικούς οπαδούς στριμώχνοντας καί εκθέτοντας τούς 'αδιάφορους' γιά την ΠΑΕ αδερφούς. Αν πετύχει στο σχέδιό του μπορεί να αμβλύνει έτσι κατά μεγάλο μέρος τις άσχημες εντυπώσεις των οπαδών εκθέτοντας ταυτόχρονα καί την άποψη των Γιαννακόπουλων πού λένε ότι ο Παναθηναϊκός είναι ενιαίος καί αδιαίρετος. Καί το λέω εγώ πού είμαι από τούς πιό μεγάλους κατήγορους τού Τζίγκερ. Αλλά δεν νομίζω να το αφήσει έτσι να σέρνεται πίσω από τα σδέρφια.Φτάνει τόσα χρόνια πού σέρνεται πίσω από τον Κόκαλη. Ούτε ο Γκόντζος δε μπορούσε να τα πει καλύτερα...
geovard Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Ούτε ο Γκόντζος δε μπορούσε να τα πει καλύτερα... Πού διαφωνείς αγόρι μου? Δεν είναι λογικό κάποια στιγμή να αντιδράσει ο ηλίθιος? Τι νομίζεις ότι θα κρέμεται συνέχεια από τα α....άκια των αδερφών. Με παρακολουθείς τόσο καιρό εσύ πού ίσως καί να διαβάζεις συχνά Γκόντζο γιατί εγώ δεν αγόρασα ούτε ένα φύλλο της εφημερίδας derby ποτέ στη ζωή μου ούτε βέβαια έχω διαβάσει καί ξέρεις ποιά άποψη έχω γιά τον μαλάκα Τζίγκερ.Αλλά φαίνεται δεν παρακολουθείς τις τελευταίες εξελίξεις καί τις δηλώσεις τού δημάρχου Κακλαμάνη ότι θα προχωρήσει ο Τζίγκερ μονομερώς.Πού βλέπεις το περίεργο στα λόγια μου?Όταν θα βγω αληθινός δέχεσαι να μού ζητήσεις συγγνώμη?
KWSN_Men Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Πού διαφωνείς αγόρι μου? Εχμμ... Ορίστε; Γνωριζόμαστε; Δεν είναι λογικό κάποια στιγμή να αντιδράσει ο ηλίθιος? Δεν το έχει κάνει χρόνια τώρα. Γιατί να αλλάξει; Τι νομίζεις ότι θα κρέμεται συνέχεια από τα α....άκια των αδερφών. Πολύ απλά θέλει τα έσοδα του γηπέδου για την πάρτη του και μόνο. Εκεί πήγαινε η δουλειά έτσι κι αλλιώς, αυτό κάνει και με το γήπεδο της Αλεξάνδρας. Με παρακολουθείς τόσο καιρό εσύ πού ίσως καί να διαβάζεις συχνά Γκόντζο γιατί εγώ δεν αγόρασα ούτε ένα φύλλο της εφημερίδας derby ποτέ στη ζωή μου ούτε βέβαια έχω διαβάσει καί ξέρεις ποιά άποψη έχω γιά τον μαλάκα Τζίγκερ. Δε συνηθίζω να αγοράζω φυλλάδες αλλά τον έχω ακούσει 1-2 φορές στο ραδιόφωνο και έχω διαβάσει λεγόμενα και γραφόμενά του. Και τα λες ίδια, τι να σου κάνω. Αλλά φαίνεται δεν παρακολουθείς τις τελευταίες εξελίξεις καί τις δηλώσεις τού δημάρχου Κακλαμάνη ότι θα προχωρήσει ο Τζίγκερ μονομερώς.Πού βλέπεις το περίεργο στα λόγια μου?Όταν θα βγω αληθινός δέχεσαι να μού ζητήσεις συγγνώμη? Μια χαρά τις παρακολουθώ. Και δεν καταλαβαίνω που κολάει ότι θέλει να κονομάει από το γήπεδο μόνος του με το να φτιάξει ομάδα. Ο Παναθηναϊκός έχει μικρότερο budget από την ΑΕΚ που είναι σε διακανονισμό χρεών, αν σου λέει κάτι αυτό. Και από την άλλη, το μπάσκετ του Παναθηναϊκού με μισούς παίκτες έχει διπλάσιο. Τώρα πώς κάνουν όλα αυτά μάγκα και Κρητικό τον Τζίγγερ...
undi13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Αλλοι κανουν 11 χρονια για να κανουν ενα διπλο! Panathinaikos F.C. Τι παιχταρα ο Mattos!!!!
Aρρωστος 7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Αλλοι κανουν 11 χρονια για να κανουν ενα διπλο!Panathinaikos F.C. Τι παιχταρα ο Mattos!!!! Tελικά υπάρχουν ακόμα μερικοί που πιστεύουν τα παραμυθάκια της Heineken. Ποιά 11 χρόνια ρε βαζελάκια?Διπλό στο ΟΥΕΦΑ ο Ολυμπιακός έχει κάνει από το 1965.Και από τότε το επανέλαβε αρκετές φορές. Τι κόμπλεξ κουβαλάνε μερικοί,ότι και να γίνει τον Ολυμπιακό βλέπουν μπροστά τους....
insomniaK Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Tελικά υπάρχουν ακόμα μερικοί που πιστεύουν τα παραμυθάκια της Heineken.Ποιά 11 χρόνια ρε βαζελάκια?Διπλό στο ΟΥΕΦΑ ο Ολυμπιακός έχει κάνει από το 1965.Και από τότε το επανέλαβε αρκετές φορές. Τι κόμπλεξ κουβαλάνε μερικοί,ότι και να γίνει τον Ολυμπιακό βλέπουν μπροστά τους.... Δε θέλω να σε πικάρω, αλλά για να σας βρούμε σε κάποιο ευρωπαϊκό παιχνίδι μπροστά μας, πρέπει να καταφέρετε να περάσετε στο uefa. Καλή τύχη σας εύχομαι.
geovard Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Εχμμ... Ορίστε; Γνωριζόμαστε; Από τη στιγμή πού καί αυτό σε ενόχλησε δείχνει την διάθεσή σου να κάνεις σοβαρό διάλογο.Εσύ σε ένα άγνωστο δεν έχεις πεί ποτέ τη λέξη ρε φίλε?Αλλά πρέπει να έχει καλή καρδιά καί ο συνομιλητής σου.Σίγουρα πάντως είμαι μεγαλύτερος σε ηλικία οπότε αυτό δεν έπρεπε να σε ενοχλήσει. Αλλά δεν μπορώ να βλέπω μερικούς να αρκούνται καί να κραυγάζουν γιά το μπάσκετ επειδή δεν έχουν κάτι άλλο να δέιξουν. Ο Παναθηναϊκός είναι αποτυχημένος σαν σύλλογος συνολικά την τελευταία δεκαετία καί εκνευρίζομαι όταν κάποιοι βάζελοι φαίνεται να χαίρονται επειδή πάει καλά το μπάσκετ αλλά όχι το ποδόσφαιρο.Τα ίδια κάνει καί ο Γιαννακόπουλος.Καί μη μού πείς ότι θλίβεται πού το ποδόσφαιρο δεν τσουλάει ε? Κοίτα το ενδιαφερον τού κόσμου όταν έχει champions league καί δες όταν έχει εuroleague. Ο κόσμος τού Παναθηναϊκού στράφηκε στο μπάσκετ όχι επειδή τρελένεται γι αυτό αλλά από αντίδραση. Ακόμη καυχιέσαι γιά την επιτυχία τού Γουέμπλευ τριανταέξι χρόνια μετά.Όλες τις κούπες τού μπάσκετ να βάλεις από την άλλη μεριά δεν ξεπερνάς εκείνη την επιτυχία.Λες ολόκληρη Αγγλία ,Γερμανία,Γαλία να μην έχουν την οικονομική επιφάνεια να κάνουν καλές ομάδες μπάσκετ ανταγωνιστικές?Γιατί τότε δεν το κάνουν παρά τα χώνουν όλα στο ποδόσφαιρο?Ας σκεφτείς λίγο γιατί ο Παναθηναϊκός οπαδός είναι άχόρταγος καί δεν γεμίζει από τούς τίτλους τού μπάσκετ. Ναί αφού δεν μπορούν οι δύο διοικήσεις να συνεργαστούν ας χωρίσουν τα τσανάκια τους.Καθαρές δουλειές. Αν τελικά καταφέρει ο άλλος να χτίσει το γήπεδο καί ο άλλος θα παίζει ακόμη στο κρατικό ΟΑΚΑ σίγουρα το πρεστιζ του θα ανέβει. Ας περιμένουμε λοιπόν με υπομονή καί χέσε τις επιτυχίες στο ποδόσφαιρο για ακόμη δυό τρία χρόνια.Εξ άλλου τι είναι δυό τρία χρόνια μπροστά στα δέκα χρόνια σφαλιάρας? Ο κόσμος αλλάζει εύκολα διάθεση μην το ξεχνάς.
1980 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 χαιρομαστε οταν χανει εσοδα ο καρκινος οχι επειδη δεν παει καλα η ομαδα.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Αλλά δεν μπορώ να βλέπω μερικούς να αρκούνται καί να κραυγάζουν γιά το μπάσκετ επειδή δεν έχουν κάτι άλλο να δέιξουν. Ο Παναθηναϊκός είναι αποτυχημένος σαν σύλλογος συνολικά την τελευταία δεκαετία καί εκνευρίζομαι όταν κάποιοι βάζελοι φαίνεται να χαίρονται επειδή πάει καλά το μπάσκετ αλλά όχι το ποδόσφαιρο.Τα ίδια κάνει καί ο Γιαννακόπουλος.Καί μη μού πείς ότι θλίβεται πού το ποδόσφαιρο δεν τσουλάει ε? Κοίτα το ενδιαφερον τού κόσμου όταν έχει champions league καί δες όταν έχει εuroleague. Ο κόσμος τού Παναθηναϊκού στράφηκε στο μπάσκετ όχι επειδή τρελένεται γι αυτό αλλά από αντίδραση. Ακόμη καυχιέσαι γιά την επιτυχία τού Γουέμπλευ τριανταέξι χρόνια μετά.Όλες τις κούπες τού μπάσκετ να βάλεις από την άλλη μεριά δεν ξεπερνάς εκείνη την επιτυχία.Λες ολόκληρη Αγγλία ,Γερμανία,Γαλία να μην έχουν την οικονομική επιφάνεια να κάνουν καλές ομάδες μπάσκετ ανταγωνιστικές?Γιατί τότε δεν το κάνουν παρά τα χώνουν όλα στο ποδόσφαιρο?Ας σκεφτείς λίγο γιατί ο Παναθηναϊκός οπαδός είναι άχόρταγος καί δεν γεμίζει από τούς τίτλους τού μπάσκετ. Ναί αφού δεν μπορούν οι δύο διοικήσεις να συνεργαστούν ας χωρίσουν τα τσανάκια τους.Καθαρές δουλειές. +1.Βρέθηκε και ένας να πεί την αλήθεια.Όσες επιτυχίες και αν έχει ο Ολυμπιακός και ο παναθηναικός στο μπάσκετ,στο βόλευ,στο πόλο και στο μπάντμιντον,τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου το ποδόσφαιρο την ενδιαφέρει.Γιατί όπως σε όλο τον κόσμο έτσι και στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπόρ Σίγουρα υπάρχουν και βάζελοι και γαύροι που είναι αυτό που λέμε μπασκετικοί,είναι όμως η εξαίρεση. Τρανή απόδειξη(μια ακόμα)το sold- out για το μεθαυριανό αγώνα σας με την αεκ.Μόλις παίξατε λίγο καλά ο κόσμος τα εξαφάνισε τα εισητήρια.
1980 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 εκανε σολντ αουτ ο καρκινος? εμενα μια προσκληση μου δωσανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.