Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βεβαια απο την Αντερλεχτ ήρθε ο Ιβανσιτζ,ηρθε ο Σαλπιγγιδης(και οχι η Κομπρα του Εκουαδορ ή ο γιγαντας της Γαλλιας Ντομι),εδειξε πραγματα ο Μποβιο και περιμενουμε και Βικτορ,το θεωρητικα μεγαλυτερο ονομα των μεταγραφων

Ε δεν ειναι και λιγο να εχεις ξαφνικα 4/11 ελπιδοφορα!!!

Και βεβαια ειχαμε και αλλες εξελιξεις.Ο ΖεΡομπερτο ποτε δεν ηρθε(περιεργο,και τωρα ο Ζινταν,ο Φιγκο και ο Ροναλντο σε ποιον θα πασαρουν?),οι μεγαλειωδεις εμφανισεις των φιλικων μετατραπηκαν στο "Καλα να ειναι ο Ριβαλντο" που μεταφραζεται σε "Ειχαμε τα χαλια μας αλλα πως να πουλησουμε φυλλα,Ριβαλντο και αγιος ο Θεος".Παραλληλα μετα απο χρονια,χωρις να παιξουμε μπαλα ριξαμε 4 σε μια δυσκολη εδρα,με 3 γκολ του Σαλπιγγιδη

ΜΑΚΑΡΙ να πιστευετε οτι με ολα αυτα η ψυχολογια ειναι με τον γαυρο.Διοτι το μεγαλυτερο κακο που μπορει να παθει αυτος που παει μπροστα ειναι να γινει υπεροπτης.Και κυριως υπεροπτης χωρις αιτια.Διοτι εκτος του Ζεβλακωφ,καμια εκ των μεταγραφων δεν εχουμε δει να κανει διαφορα.Ακομα και ο Ουαντου ολο απο τα φιλικα τον ακουγαμε.

Τουλαχιστον εμεις στο μπασκετ πηραμε Ντελκ,Ντικουδη,Σισκαουσκας,γΙΑΦΤΟΚΑς ΚΑΙ εχουμε λογους να αισθανομαστε καβαλα στο αλογο

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το να προσπαθεις να εξηγησεις σε μερικους(το τονιζω) γαβρους εδω μεσα,με λογικα κ σοβαρα επιχειρηματα φιλε καιζερ, γιατι δικαιουσαι να αισιοδοξεις κ να πιστευεις σε κατι καλυτερο, ειναι τοσο απιθανο οσο το 500 πχ να προσπαθεις να τους πεις οτι η γη γυριζει....

ΥΓ: τα ατομα που μου τη λενε,τα γουσταρω,αν ΞΕΡΟΥΝ τι να πουν,γιατι το εχω ξαναπει,οτι αυτο ειναι ο αθλητισμος...

με τις εξυπναδιστικες μπουρδες του πρωταθλητη ομως, κ να νομιζουν οτι πουλανε πνευμα κ οτι με βουλωσαν,δεν το ανεχομαι,γιατι θεωρω οτι υποτιμουν τη νοημοσυνη μου..γιαυτο αγαπητε κατα τ'αλλα adi, οταν νιωσεις ετοιμος να πεις κατι σοβαρο,μπορεις να ξαναερθεις σε τουτο εδω το τοπικ,να μοιραστεις μαζι μας τις γνωσεις σου για το ποδοσφαιρο κ τα επιχειρηματα σου...

Δημοσ.

Τωρα μιλαμε σοβαρα σαν ανθρωποι με ηλικα μεγαλυτερη των 10 ετων ή κλανουμε?

Αμα βγω μετα απο νικη του Ολυμπιακου στο μπασκετ επι του Μακεδονικου και πω οτι φετος θα ξεσκισουμε και σουπερ ομαδαρα και ο βαζελος θα πατωσει θα με πουν γραφικο ή οχι?

Πριν 5 μερες κλαιγατε και λεγατε χαλια μαυρα και φετος και θα το παρει περιπατο ο γαυρος

Οταν την πατας 10 χρονια τωρα απλα δε μιλας και περιμενεις τουλαχιστον την παρελαση

Στο μπασκετ μπορεις να λες οτι θες και κανεις δε θα σου πει τιποτα

Στο ποδοσφαιρο οταν σε εχω στη σφαλιαρα 10 χρονια απλα δε μιλας μεχρι να δεις αποτελεσματα

Με ενα ματς και μια νικη με το Σουπερ Αιγαλεω και με κακη αποδοση αρχισαν παλι τα ονειρα τα απατηλα

Δημοσ.

adi,απορω ειλικρινα...διαβαζεις τι λεμε,ή απλα γραφεις οτι θελεις????

φυσικα ημασταν στην κλαψα...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ,εγιναν καποια πραγματα,που σου αναφερει ο καιζερ,και εσυ κανεις οτι δεν τα καταλαβαινεις....

μην ξεχνας οτι απο αυτους που ετρωγαν σφαλιαρες οπως λες,εχεις ΗΔΗ 2 μελη...κ προσπαθησες να παρεις κατα καιρους αλλα 4 (καραγκουν-boy,κυριακο,παπαδοπουλο,σειταριδη)!

οποτε,να υποθεσω οτι θελετε να γινετε ομαδα της σφαλιαρας κ εσεις?

(η γνωστη λογικη,με το μπουζουκι κ τον μπατσο...κ οι 2 ειναι οργανα)!

Δημοσ.

τιποτα δεν εχει γινει αν δεν περασει καιρος και καμια 10αρια παιχνιδια σε πρωταθλημα - ευρωπη

με τα λογια και με 1 παιχνιδι δε γινεται τιποτα

οι παοκτσηδες περισυ τετοια εποχη με ζαγορακη -σικαμπαλα λεγανε θα σηκωσουν το CL

η καταληξη μετραει

Δημοσ.

αν αυτα που αναφερει ο καιζερ,ειναι για σενα τιποτα,παω πασο!

μετα το παιχνιδι με την ανερλεχτ:

αν 4 μεταγραφες εντεκαδας του παναθηναικου,κ ο μη ερχομος του ζε ρομπερτο για τον ολυμπιακο,συν την καλουτσικη εμφανιση κ την ευρεια νικη στην πρεμιερα(πραγμα σπανιο για τον παναθηναικο,που για να κερδισει με τετοια σκοπ,συνηθως πρεπει να κανει 3654 ευκαιριες),συν το οτι ηταν ψιλοχαλια ο ολυμπιακος,κ οι μισες μεταγραφες του ενος παιζουν ηδη καλα,συν το οτι οι μισες μεταγραφες του αλλου δειχνουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ πιασμενοι,ειναι ΛΙΓΑ για σενα,οκ!

δε σου ειπε κανεις οτι θα το παρουμε περιπατο! σου εξηγουμε για ποιο λογο αισιοδοξουμε!

ΥΓ: δε με ενδιαφερει ποσως τι κανουν οι παοκτσηδες!

κ εσεις για να στο αναστρεψω ομως το επιχειρημα σου,περυσι νομιζατε οτι θα περασετε αερα δευτερο γυρο στο τσου λου,κ φετος θα το σηκωνατε!

(η δηλωση αυτη θα περασει στο πανθεον των κορυφαιων ηλιθιων δηλωσεων της ιστοριας παντως,μαζι με τον προπονητη του τζορνταν στο κολεγιο,που ειχε πει οτι ο τζορνταν ειναι ενας κουβας με σκατα,κ οτι αν παιξει αυτος σοβαρο μπασκετ,εγω θα σκισω τα διπλωματα μου)!!!!ΓΑΤΟΥΛΑΣ λεμε!

Δημοσ.

αν αυτα που αναφερει ο καιζερ,ειναι για σενα τιποτα,παω πασο!

μετα το παιχνιδι με την ανερλεχτ:

αν 4 μεταγραφες εντεκαδας του παναθηναικου,κ ο μη ερχομος του ζε ρομπερτο για τον ολυμπιακο,συν την καλουτσικη εμφανιση κ την ευρεια νικη στην πρεμιερα(πραγμα σπανιο για τον παναθηναικο,που για να κερδισει με τετοια σκοπ,συνηθως πρεπει να κανει 3654 ευκαιριες),συν το οτι ηταν ψιλοχαλια ο ολυμπιακος,κ οι μισες μεταγραφες του ενος παιζουν ηδη καλα,συν το οτι οι μισες μεταγραφες του αλλου δειχνουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ πιασμενοι,ειναι ΛΙΓΑ για σενα,οκ!

δε σου ειπε κανεις οτι θα το παρουμε περιπατο! σου εξηγουμε για ποιο λογο αισιοδοξουμε!

ΥΓ: δε με ενδιαφερει ποσως τι κανουν οι παοκτσηδες!

κ εσεις για να στο αναστρεψω ομως το επιχειρημα σου,περυσι νομιζατε οτι θα περασετε αερα δευτερο γυρο στο τσου λου,κ φετος θα το σηκωνατε!

(η δηλωση αυτη θα περασει στο πανθεον των κορυφαιων ηλιθιων δηλωσεων της ιστοριας παντως,μαζι με τον προπονητη του τζορνταν στο κολεγιο,που ειχε πει οτι ο τζορνταν ειναι ενας κουβας με σκατα,κ οτι αν παιξει αυτος σοβαρο μπασκετ,εγω θα σκισω τα διπλωματα μου)!!!!ΓΑΤΟΥΛΑΣ λεμε!

Δημοσ.

o ολυμπιακος που ηταν ψιλοχαλια?

στα φιλικα με 5αρες σε μπλακπερν βερντερ εσπανιολ?

ή με τη Ξανθη με 250 ευκαιριες μονοτερμα 90 λεπτα και με 5-6 βασικες ελλειψεις?

και περισυ που πανηγυριζατε ειχαν ερθει ονοματα σαν τους Κονσεισαο Μπισκαν και οχι οι παγκοσμιως αγνωστοι που ηρθαν φετος

Δημοσ.
Τωρα μιλαμε σοβαρα σαν ανθρωποι με ηλικα μεγαλυτερη των 10 ετων ή κλανουμε?

Αμα βγω μετα απο νικη του Ολυμπιακου στο μπασκετ επι του Μακεδονικου και πω οτι φετος θα ξεσκισουμε και σουπερ ομαδαρα και ο βαζελος θα πατωσει θα με πουν γραφικο ή οχι?

Σαφεστατα θα σε πουμε γραφικο για 2 λογους

α. ΑΛΛΟ το μπασκετ και ΑΛΛΟ το ποδοσφαιρο.Στο μπασκετ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ το "Κλεινομαι πισω να παρω το Χ".Το μπασκετ ειναι πιο αξιοκρατικο αθλημα.Ο καλυτερος κερδιζει 99/100.Περσυ καναμε 2 ηττες στην Ελλαδα ολη την σεζον.Με σας(μπορεις να την πεις δεκτη) και με τον ΠΑΟΚ' date='δηλαδη γκελα=1. Στο ποδοσφαιρο εσεις τοσα χρονια περνατε πρωταθληματα με 1 καρο Χ.Οποτε τσιμπα ενα ακυρο στην συγκριση των 2 αθληματων.Και βεβαια το Αιγαλεω στο ΑΙγαλεω ΔΕΝ ειναι Μακεδονικος.

β. Και βεβαια το Αιγαλεω στο ΑΙγαλεω ΔΕΝ ειναι Μακεδονικος.Εσεις τον Μακεδονικο τον κερδιζατε και οταν βγαινατε 8οι.Θες μια καλυτερη αναλογια??

Πατε φετος 1η αγωνιστικη και κερδιζετε τον Αρη 20 ποντους στην Θεσσαλονικη(γιατι τοση ειναι η διαφορα του μπασκετικου Αρη με τους Ολυμπιακο Παναθηναικο,οση του ποδοσφαιρικου Αιγαλεω με τους αντιστοιχους ποδοσφαιρικους).Θα πανηγυριζες ναι ή οχι που περασες με 20 ποντους απο δυσκολη εδρα?Μπορει καποιος να σου ελεγε "ποιος Αρης" ομως γραφικο με τιποτα.

Α,και γραφικους λες εμας??Ο φιλαθλος μιας ομαδας που εκανε θεμα τα 2 γκολ του Μπορχα στον Θρασυμβουλα??Γελαμε εδώ...?

Πριν 5 μερες κλαιγατε και λεγατε χαλια μαυρα και φετος και θα το παρει περιπατο ο γαυρος

Οταν την πατας 10 χρονια τωρα απλα δε μιλας και περιμενεις τουλαχιστον την παρελαση

Πας καλα???Ποιος εδω περα ειπε οτι ειμαστε η υπερομαδα των 5 ηπειρων και ολα κριθηκαν???Εγω πρωτος λεω οτι θελω 2 ακραια μπακ,ενα καλο σεντερ μπακ,και ενα σκυλι αμυντικο χαφ στην θεση του Μπισκαν.Ομως ρε μαγκα τι να κανω?

Να κλαιω που εκανα καποιες καλες μεταγραφες και πεταξα 4 εκτος στο Αιγαλεω με 3 του αστερα Σαλπιγγιδη?

Και συ δηλαδη τι κανεις?Πανηγυριζεις που σε ξελασπωσε στην εδρα σου με την Ξανθη παλι ο Ριβαλντο με 1 φαουλ και ενα σουτ?

Με ενα ματς και μια νικη με το Σουπερ Αιγαλεω και με κακη αποδοση αρχισαν παλι τα ονειρα τα απατηλα
Τα απατηλα ονειρα που τα στηριζεις?

Στον Ντομι και τον Μπορχα?

Στο οτι εχεις ενα αμυντικο χαφ,τον Στολτιδη?

Οτι Τζορτζεβιτς-Ριβαλντο φτασανε τα 34??

Δηλαδη μετα την πρωτη αγωνιστικη ΤΙ σου εμπνει σιγουρια?

Ο κοουτς σου που ενιωσε την αναγκη να βγει να κανει συγκρισεις?

Δημοσ.
o ολυμπιακος που ηταν ψιλοχαλια?

στα φιλικα με 5αρες σε μπλακπερν βερντερ εσπανιολ?

ή με τη Ξανθη με 250 ευκαιριες μονοτερμα 90 λεπτα και με 5-6 βασικες ελλειψεις?

και περισυ που πανηγυριζατε ειχαν ερθει ονοματα σαν τους Κονσεισαο Μπισκαν και οχι οι παγκοσμιως αγνωστοι που ηρθαν φετος

τελικα, μαλλον πρεπει να αρχισω την πλακα κ εγω!!!!!

ας παμε λοιπον,(ξεπερνωντας βεβαια τα φιλικα, στα οποια πια δεν εχει κανενα νοημα να στηριχτουμε),στα υπολοιπα που λες!

φυσικα κ πανηγυριζαμε περυσι που πηραμε αυτους τους 2(συν σεριτς ,νιλσον,που ηταν γνωστα ονοματα)! το οτι δεν επιασαν καποιοι απο αυτους,ειναι ασχετο! αν εσυ επαιρνες περυσι αυτους τους παιχτες,δε θα πανηγυριζες??(ετσι κ πεις οχι,σου υποσχομαι οτι θα σταματησω να σου απαευθυνω το λογο απο δω κ περα)!

φετος, απο οσες μεταγραφες κανατε,τον μονο που ξερατε ως ονομα , εινια το ζεβλακοφ,που τον ηθελε προ τριετιας(κ αππεριφθη τελικα) ο παο κ η αεκ,τον σεζαρ(ρεκορ:9 ομαδες σε 7 χρονια)κ τον ουαντου(καλος παιχτης )! ολοι οι υπολοιποι,ειναι μεταγραφες που δεν ξερεις αν θα σου κατσουν. σε αντιθεση με εμας,που αν μη τι αλλο, κρατησαμε τον παπ (που τον θελατε πολυ,μεχρι κ με κοκκινα τον ντυσατε)!!,, πηραμε τον σαλπι (που τον θελατε πολυ,2 μηνες πρωτοσελιδα κοκκινα στις φυλλαδες σας τον ειχατε),τον βικτορ (ΠΟΛΥ γνωστο ονομα στον ευρωπαικο χωρο), ενα αμυντικο χαφ απο την πριμερα ντιβιζιον,ενα αργεντινο χαφ,με μολις 1 συμμετοχη στην εθνικη τους (κατι που σημαινει οτι τον συγκαταλεγουν στους 50-60 καλυτερους τους,εφοσον ειναι στην προεπιλογη εστω), ενα αμυντικο σκανδιναβο,κ τον ιβαντσιτς,που τουλαχιστον εγω τον ηξερα,κ μου αρεσε...

θα σε προκαλεσω σε κατι:

μπορεις να το αντεξεις?

με το χερι στην καρδια,αν ειχατε κανει εσεις αυτες τις μεταγραφες,κ εμεις τις δικες σας,μπορεις να μου πεις τα σχολια σου?σε παρακαλω ΠΟΛΥ?

Δημοσ.

αυτη τη συζητηση αν ψαξεις εδω και στο μπλαμπλα την κανουμε καθε χρονο τετοια εποχη εδω και χρονια

τα γνωστα οι γεροι του Ολυμπιακου ο νεος προπονητης του Παο και τα νεα αστερια του

θα ακολουθησει καποιο ασχημο αποτελεσμα μας στην Ευρωπη που πλεον εχει γινει και δικο σας σε χειροτερο μαλιστα βαθμο τα ντερμπυ κτλ

ομως ξερουμε τουλαχιστον εμεις οι Ολυμπιακοι ποια θα ειναι η καταληξη σε λιγους μηνες

απλα σας ειπα αν θελετε να ειστε λιγο πιο επιφυλακτικοι για 10η φορα

αν ψαξεις δε θα βρεις να πανηγυριζω την ελευση καποιου παικτη

εκτος βεβαια παικτων αξιας Ριβαλντο που μονο η ομαδα μου εχει την τιμη να παιρνει

και που τοσο χλευαζατε οταν ηρθε

Δημοσ.

ομως ξερουμε τουλαχιστον εμεις οι Ολυμπιακοι ποια θα ειναι η καταληξη σε λιγους μηνες

Συμφωνοι,μεσα,τελος!

Οπως εγω ειπα για το μπασκετ οτι φετος δεν θα χασουμε ουτε ματς στην Ελλαδα αν δεν το θελουμε(κοινως αν δεν σας δωσουμε στο ΣΕΦ το ματς για να μην χασετε το ενδιαφερον) και περιμενω οτι αμα βγω λαθος θα με κραξουν ολοι και θα παραδεχτω "Ναι ελεγα μαλακιες" ετσι και συ λες "3ο νταμπλ σε 3 χρονια".Δεκτο,αποψη σου.Οτι και να λεμε δεν θα σε πεισω.ΑΚομα και να σε προβληματισα δεν θα το παραδεχτεις ποτε,παντα θα βρισκουμε κατι να λεμε ο ενας στον αλλο αλλα μεσα μας θα ξερουμε

Οποτε το ληγουμε εδω με μια επισημανση

Οπως εγω εξεθεσα την αποψη μου για το μπασκετ,το ιδιο κανεις για την μπαλα.Οι Ολυμπιακοι για μπασκετ δεν μου ειπαν "Ο Θρυλος θα τα σηκωσει ολα",εγω ειπα "Η Παναθα θα τα σηκωσει ολα".Αρα εγω ειμαι στην σεντρα.

Για μπαλα κανεις μας δεν σου ειπε "Παναθα-νταμπλ-2007",εσυ λες "Και φετος ο Θρυλος νταμπλ και πορεια στην Ευρωπη".Επομενως το κραταμε και εισαι στην σεντρα.

Δημοσ.

οκ αλλα για πορειες δε σου ειπα γιατι ειναι και θεμα τυχης

το μονο που μπορω ισως να πω οτι θα παμε καλυτερα απο περισυ

ουτε μαγοι ειμαστε ουτε τιποτα

απλα ειπα να προσεχουμε να μην εκτειθεμεθα ουτε εμεις στο μπασκετ ουτε εσεις στο ποδοσφαιρο οταν υπαρχει τετοια προιστορια

Δημοσ.

Καλά αναλαμβάνω κ εγώ τις ευθύνες μου γιατι συνέχισα το θέμα Σόλιντ και κάναμε το topic για τα πανηγύρια..

Προφανώς με τον ψηλό από εδώ εκπέμπουμε σε άλλο μήκος κύματος,αλλά χάρην δημοκρατίας....

Βλέπω κλήρωση που αρχίζει τώς κ μάγκες είμαστε άξιοι της τύχης μας που απουσιάζουμε..

Το καλό είναι πως του χρόνου θα είμαστε εκεί.

Αυτό δεν το διαπραγματευόμαστε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...