vastravoud Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 wn)!Ο μήτσος ήταν πάλι μετριότατος, αλλά κόλλησε 2 τάπες στον τζάκσον, και ένα κρίσιμο 3ποντο! Πάλι; Μετριότατος;
KWSN_Men Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Πάλι; Μετριότατος; Τα παστέλια, παστέλια, αλλά δείχνει εντελώς ντεφορμέ.
vastravoud Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Έχει κάνει εξαντλητικές σεζόν, εξαντλητικά καλοκαίρια και θα πάρει λιγάκι χρόνο να βρει ρυθμό, όπως και πέρσι. Οι μ.ο του είναι λιγάκι (πολύ λίγο όμως) πεσμένοι, αλλά η άμυνα είναι πάντα εκεί.
darknemus01 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Έγω νομίζω οτι αν δέσει αυτη η ομάδα θα είναι αρκετά καλύτερη απο την περσινή (και ας λένε για το κενό του σισκα), νομίζω οτι φέτος έχουμε "περισσότερους" παίχτες.
johnyboy Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 http://www.youtube.com/watch?v=BjOGqxjI1W0 Ακόμα γελάω.
johnyboy Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 http://www.youtube.com/watch?v=o4TRQPvDk_8 Καρκίνε σήκω φύγε.
KWSN_Men Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Παρεμπιπτόντως, είδα τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και πάλι. ΜΑΚΑΡΙ να μας παίξει και εμάς έτσι η διαιτησία. ΜΑΚΑΡΙ.
Harkon Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 νομίζω πως πέρα από υπερβολική, η διαιτησία καλά πήγε σε ότι αφορά τα σφηρίγματα. νομίζω πως δεν αδίκησε κάποιον και αν κάποιος πήρε το +5% αυτοί είμασταν εμείς. πιστεύω πως μετά το περίφημο "last call" του Διαμαντίδη πέρισυ που φαγώθηκαν οι γάβροι, οι διαιτητές θα σφηρίζουν πιο αυστηρά για να έχουν το κεφάλι τους ίσυχο και αυτοί. καμία σχέση όμως για ότι έγινε στο ΝΒΑ έτσι; εκεί σφήριζαν τον αέρα
firewalker Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Πρωτότυπο... Δεν το έχω ξαναδεί. Καλό. Πάντος αυτός ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θα είναι καλή συνέχεια της Κ.Α.Ε.
johnyboy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Με πρόλαβε ο firewalker.Το αν είναι καλός η όχι θα φανεί στην πορεία.Προτιμώ να είναι έτσι παρά να κοιμάται όρθιος σαν τον άλλο του ποδοσφαίρου.Και μην ξεχνάμε οτι αυτός είχε δώσει την ιδέα για τον Ντομινίκ.Ας φέρει παιχταράδες να κερνάμε τον πελάτη και ας κάνει ότι θέλει.Δεν είμαι φίλαθλος είμαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.
firewalker Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Εγώ τον κρίνω κυρίως από την φάτσα του... Δεν μου αρέσει καθόλου! Λίγες κινήσεις δικές του ξέρω για να κρίνω (π.χ. εφημερίδα πράσσινη) και τις οποίες θεωρώ άκυρες. Μένει να απόδειχτεί. Ελπίζω να κάνω λάθος.
antreaslam Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δεν είμαι φίλαθλος είμαι ΒΑΖΕΛΟΣ. Δεν είμαι φίλαθλος... Δεν είμαι Βάζελος... Είμαι ΟΠΑΔΟΣ, και ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!
KaizerSoze Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δεν είμαι φίλαθλος είμαι ΒΑΖΕΛΟΣ. Ο επομενος που θα το ξαναγραψει αυτο...
johnyboy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Ε οκ λάθος διατύπωση μην βαράτε.Δεν είμαι φίλαθλος είμαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Το έκανα edit.
LL_NEO Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Ο επομενος που θα το ξαναγραψει αυτο... ...θα με στείλει για το επόμενο μηνιαίο σετ διακοπών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.