KWSN_Men Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Στο κάρφωμα του Winston πάντως τρελάθηκε όλο το γήπεδο. Πολύ πιο εντυπωσιακό απ' ότι φαντάζομαι φάνηκε. Η πάσα δυνατή και ψηλά, γαμήθηκε το παλικάρι.
1980 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 βασικα....διαμαντιδης.... τιποτα αλλο δεν εχω να πω....ποιος γιασκεβιτσιους.
KaizerSoze Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Ο Σπαν εχει γινει 100αρης, η επιταχυνση του πλεον ειναι επιταχυνση μαυρου Και μιας και ειπα μαυρος, το alley hoop ενταξει, απλα δεν υπαρχει, εφτασε μισο μετρο πανω απο τιν μπασκετα και πηδξε απο το ζωγραφιστο, δλδ απο εποχες Ντομινικ εχω να δω τετοια αλλα κανει και το 2ο που τους περνει παραμαζωμα και καρφωνει με τα 2 και το ταπιδι στην μαπα του τουριστα(πολυ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ταπιδι γιατι του το εριξε στα ισια και σε fade away δλδ θα λεει ο αλλος "Τι αλλο να κανω για να μην φαω ταπα" ) Σε σετ παιχνιδι αυτη την στιγμη απλα ΔΕΝ...Με Σαρας να προσαρμοζεται, Ζιζιτς το ιδιο, Σπανουλη δεν ειναι το φορτε του και Τσαρτσαρη αρρωστο απλα δεν γινεται.Υπομονη, θα στρωσουν
dimitris74 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Και μιας και ειπα μαυρος, το alley hoop ενταξει, απλα δεν υπαρχει, εφτασε μισο μετρο πανω απο τιν μπασκετα και πηδξε απο το ζωγραφιστο, δλδ απο εποχες Ντομινικ εχω να δω τετοια http://www.sport.gr/multimedia/index.asp?id=1453'>http://www.sport.gr/multimedia/index.asp?id=1453 αλλα κανει και το 2ο που τους περνει παραμαζωμα και καρφωνει με τα 2 και το ταπιδι στην μαπα του τουριστα(πολυ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ταπιδι γιατι του το εριξε στα ισια και σε fade away δλδ θα λεει ο αλλος "Τι αλλο να κανω για να μην φαω ταπα" ) http://www.sport.gr/multimedia/index.asp?id=1453
KWSN_Men Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Είχα δίκιο, από τηλεόραση χάνει πολύ. Το βιντεάκι στην αρχή καφρίλα και αχρείαστο. Αν το έβλεπα στο youtube θα γέλαγα πολύ αλλά δεν το έφτιαχνα για το youtube, πόσο μάλλον να προβληθεί στη γιγαντο-οθόνη. Όταν είσαι καβάλα στ' άλογο και βλέπεις τους άλλους από ψηλά, δε χρειάζσαι τέτοια πράγματα, όσο και αστεία να είναι και όσο και να έχουν και αλήθειες μέσα. ΥΓ: Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν και εγώ Δημήτρη, πριν δω να το γράφεις αλλού.
KWSN_Men Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Τι βιντεάκι ρε Μενέλαε; Ακριβώς πριν αρχίσει το παιχνίδι, με κωμικό δίδυμο Γκέρσον και Ελληνιάδη. Para Pini Pictures Parthena Htena Productions Και έδειχνε καραγκιοζιλίκια Γκέρσον και Ελληνιάδη. Όπως είπα μου φάνηκε πολύ αστείο, αλλά μαλακία να παίζεται στο γήπεδο από την ομάδα. Χοντρή. Αυτά που χλευάζαμε θα κάνουμε για να μικραίνουμε την ομάδα;
geovard Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Καλά τώρα μαγκιές.Ποιός πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη τέτοιες μλκς σαν το βιντεάκι γιά να κάνει τι δηλαδή.Αφού έτσι κι αλλιώς είναι καλύτερη ομάδα.Τον σκοτώσαμε δηλαδή, κι από πάνω τον γ@mefsαme κιόλας?Ντροπή! δεν έχουν ανάγκη οι μεγάλες ομάδες από τέτοια.Γιατί σίγουρα δεν θα κάτσουν κι αυτοί με σταυρωμένα χέρια στον δεύτερο γύρο.Καί μετά λένε ότι δεν γεννούν βία οι παράγοντες.
LL_NEO Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Ε κάτσε ρε. Ο Θανάσης είναι 70 χρονών και με βάζει εμένα κάτω σε καφρίλα. Ο ανηψιός θα μείνει πίσω; Φαντάσου εμένα το παιδί μου. Υπάρχει πιθανότητα 5 χρονών και να μην πηγαίνει ο καρκίνος, ο Χριστός και η Παναγία σπάλα στο γήπεδο; Θα έχω αποτύχει σαν πατέρας αν δεν τα κάνει αυτά. Αει στο διάολο συγκινήθηκα με την εικόνα. Πρέπει να βρω μάνα να μου κάνει το διάδοχο...
KWSN_Men Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Ναι ρε μαλάκα, αλλά εσύ είσαι κάφρος αλλά δεν εκφράζεις την ομάδα, όπως οπύτε και εγώ. Είπαμε, δεν πρέπει να κάνουμε τα καρογκιοζολίκια άλλων. Γιατί τότε το παίζουμε ανώτεροι, δεν είμαστε. Απλά πράγματα. Και επειδή ξέχασα να το σχολιάσω, να πω ότι πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τον Πολίτη. Ο άνθρωπος απλά είναι σκουπίδι. Ιδού τι δήλωσε για τον Γκάλη πρόσφατα: Πάλι τα ίδια; Όλο τα ίδια θα λέμε; Ποιός είναι ο Γκάλης; Θα έπρεπε να ξεκινάω στην πεντάδα έναν 37χρονο; Εγώ είμαι προπονητής, όχι τροχονόμος. Εγώ θα πω ποιοί θα παίξουν. Ο Γκάλης είναι ο Γκάλης και ο Πολίτης είναι ο Πολίτης.
vastravoud Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Συμφωνώ 100% με τα σχόλια σου για το βιντεάκι, και οι δηλώσεις του Ζοτς είναι χαρακτηριστικές. Όσο για τον Πολίτη, ο τύπος είναι απλά αχαρακτήριστος. Δηλαδή κοτζάμ κρατική τηλεόραση δεν μπορούσε να βρει κανέναν άλλο μπασκετάνθρωπο για "εξειδικευμένο" σχολιαστή;
1980 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 βασικα με πιασαν τα γελια γιατι χτες ελεγα σε εναν ολυμπιακο οτι το μπασκετ ειναι ενα αθλημα στο οποιο παιζουν δυο ομαδες και στο τελος κερδιζει ο παναθηναικος και το ειδα σημερα σε πρωτοσελιδο σε εφημεριδα. θα το βαλω υπογραφη.
Absinthe Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Πρωτα απο ολα, φοβερος ο κοσμος. Απο τα λιγα παιχνιδια στο μπασκετ που φωναζαν ολοι. Ακομα και τα απεναντι κιτρινα. Αν και θα ηθελα περισσοτερη διαρκεια. Ωραιο το ματσακι. Ωραιοτερο γιατι κερδισαμε. Σουπερ ο σπανουλης, αν και οταν τον εβαλε αλλαγη αρχισα τα "οχι ρε πουστη". Ακομα καλυτερος κατ εμε ο ουινστον, ο οποιος αν και πρωταρης και αν και μπηκε αρκετα αργα στο ματς, επαιξε καταπληκτικα. Το αλει χουπ ειδικα πρεπει να ηταν απο τις καλυτερες φασεις που εχω δει λαιβ σε μπασκετ. Δεν ξερω πως φανηκε στην τηλεοραση αλλα στο γηπεδο εγινε της ιεροδουλης. Μητσος, μαικ σταθερες αξιες. Απαραδεκτος ο ζιζιτς, ο οποιος οσο επαιζε μας γυρισανε την διαφορα, ευτυχως εκανε τεταρτο φαουλ καποια στιγμη και τον εβγαλε ο ζοτς. Δεν ξερω τι προσωπικο προβλημα εχει, αλλα χθες ηταν αρνητικοτατος. Φανερα εκτος κλιματος ο σαρας. Μου εκανε τεραστια εντυπωση που παικτης της αξιας του εχασε 2-3 αμαρκαριστα τριποντα. Δεν ανησυχω ομως, ειναι νομοτελειακα βεβαιο οτι καποια στιγμη θα παρει μπροστα και τοτε.... Γενικα, το ματς κριθηκε περισσοτερο στις ατομικες προσπαθειες των παιχτων και απο τις 2 ομαδες. Μονο ο ουινστον εβγαλε δυο τρια συστηματα και ο μητσος με τον μπατιστ κανα 2 πικ εν ρολ. Καλα, ο γκερσον δεν εχει συστημα ουτε για σκριν για σουτ στους παιχτες του και ειδικα στον μασιγιαουσκας? Τι κανουνε στην προπονηση? Παιζουνε ρολοι? Τελος, μεγαλο φαουλ κατ εμε το βιντεακι. Μπορει να γελασα αυθορμητα οταν το ειδα, αλλα το κατεκρινα αμεσως μετα οπως και σχεδον ολοι γυρω μου. Και στην τελικη, ο ελληνιαδης ειναι εριστικος και προκαλει, αλλα ο γκερσον μεχρι τωρα οχι μονο δεν μας εχει προκαλεσει ποτε, αλλα δειχνει και τον δεοντα σεβασμο στον αυτοκρατορα.
antreaslam Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 επειδή δεν έχω πολύ χρόνο να γράψω τη γνώμη μου, θα ταυτιστώ με αρκετές από τις απόψεις του Absinthe , εκτός από αυτήν για τον μπίλυ στην αρχή του παιχνιδιού, και για το ότι άσχετα με το χθεσινό παιχνίδι θεωρώ πολύ χρήσιμο παίχτη το ζίζιτς. Παρατηρήσεις: ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Φάουλ το βιντεάκι, ως προς γκέρσον (στον ελληνιάδη, που έχει κάνει τόσες καφρίλες, είναι...λίγο λιγότερο φάουλ)! Οκ, γέλασα,αλλά δεν παύει να είναι καφρίλα (συμφωνώ με kswn)! Το άλλευ ουπ μπίλυ -ουίνστον , ήταν μαγική φάση! Ο μήτσος ήταν πάλι μετριότατος, αλλά κόλλησε 2 τάπες στον τζάκσον, και ένα κρίσιμο 3ποντο! Πολύ καλός ο μάικ κ ο ουίνστον,με την πολύ καλή τάπα ψυχολογίας στον μασιγιάουσκας! το παιχνίδι του οσφπ είνια υπερβολικά άναρχο, δε νομίζω ότι θα φτιάξουν ποτέ ομάδα! νοικοκυρεύονται μόνο όση ωρα παίζει το μοναδικό σοβαρό πλαίυ μέηκερ που έχουν , ο μπλάκνευ. χοντρικά, αυτά... ΥΓ: Ο μπίλυ...άντρεψε! Επιτέλους, είχε τσαμπουκά και πυγμη, κάτι που εδώ και 2 χρόνια προσπαθούν να του εμφυσήσουν ο ζοτς κ ο γιαννάκης, γιατί είναι πολύ καλό παιδί! ΥΓ2:παίζει να είχε 20.000+ κόσμο, ήταν ασφυκτικά γεμάτο ! ΥΓ3:όσο για τη μπάλα....ήμασταν πολύ καλοί, μπράβο! ΥΓ4:δε μπορώ να μην πετάξω το καρφί μου όμως... το μπάσκετ σε παιχνίδι με τον οσφπ, διπλάσιο κόσμο από τη μπάλα???ε ρε γλέντια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.