Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε αδελφε, σε 2 μηνες εκανες το Κουιντελ Γουντς Βουλγαρο και την μπινια την κανω εγω και η ΕΟΚ???ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

:-)

Μεγάλη ατάκα, και όντως η συγκεκριμένη υπόθεση είναι λιγάκι για γέλια. Πολύ καλά κάνει ο Ολυμπιακός και προασπίζει τα συμφέροντα του(νομίζω κι εμείς του χρόνου θα μπορούμε να κάνουμε Έλληνα τον Μπατιστ), αλλά μην το ξεφτιλίζουμε τελείως το πράγμα, ζητώντας και τα ρέστα!

Επίσης, και οι δύο ομάδες είναι ανέτοιμες, και σίγουρα και οι δύο προπονητές έκρυβαν πράγματα εν' όψει του ντέρμπι. Δεν ξέρω πως θα πάει η χρονιά για τον Ολυμπιακό, τι θα κάνει ο Γουντς, ο Γκριρ, ο Τεοντόσιτς. Ξέρω όμως σίγουρα ότι ο Μάτσε είναι παίκτης με μεγάλα @@ και ο ΟΛυμπιακός είναι πολύ τυχερός που τον έχει. (λήξις του offtopic)

Δημοσ.

Παντως ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει η εκδοση διαβατηριου απο μια βαλκανικη χωρα σε ενα παιχτη μας,μια πρακτικη που εχει χρησιμοποιηθει απο πολλους Αμερικανους για να παρουν κοινοτικο διαβατηριο,με μια δικαστικη αποφαση που ανατρεπει τις ισορροπιες στο Ελληνικο πρωταθλημα.

Και εσεις αν θελατε ΑΝΕΤΑ θα μπορουσε να ειχατε κανει το ιδιο ειτε για τον Μπατιστ ειτε για τον Γουινστον.

Τεσπα δεν εχει νοημα αυτη η συζητηση...οπως ειπε και ο 1980 Κυριακη κοντη γιορτη.

Δημοσ.
Παντως ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει η εκδοση διαβατηριου απο μια βαλκανικη χωρα σε ενα παιχτη μας,μια πρακτικη που εχει χρησιμοποιηθει απο πολλους Αμερικανους για να παρουν κοινοτικο διαβατηριο,με μια δικαστικη αποφαση που ανατρεπει τις ισορροπιες στο Ελληνικο πρωταθλημα.

Ελα Βασιλη...

Λοιπον, του Γουντς δεν εχει σχεση με την τιμωρια, του Γουντς εχει σχεση με την γκρινια σου για τον Ρομπερτς και τα υπονοουμενα οτι κατι κανουμε εμεις

Ρε βγαλτον και Δημοτη Νεας Σμυρνης δεν με νοιαζει. Αλλα οταν ο Μπατιστ παιζει 4 χρονια και φετος το συζητησαν και ο αλλος εχει προλαβει σε 2 μηνες να γινει Βουλγαρος δλδ ελεος, μην μου λες για ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ κτλ

ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, η ΕΟΚ δεν καθυστερει τιποτα, ο Γουντς δεν εχει ακομα στα χερια του το διαβατηριο ετσι? Οχι για να μην λεμε για πραγματα που δεν εχουν γινει ακομα

Ρε μαλάκα Keyser γιατί το κάνεις αυτό;

Εχει πλακα

ΥΓ. Επειδη το προσεξα εκ των υστερων. Τισ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ τις ανατρεπει οτι θα σε παιξω με φιλαθλους? Δλδ τι, το ειχες δεσει κομπο και οι ισορροπιες ειχαν οριστει να σε παιξω στο κεκλεισμενων?Επιμενεις να γκρινιαζεις για κατι που ειναι ΜΠΟΝΟΥΣ, κανονικα θα επρεπε να χαιρεσαι, διοτι αν χασεις ΟΚ σε ενα γεματο ΟΑΚΑ υπολογιζες τον Ιουλιο ξερω γω να παιξεις και αν κερδισεις θα εχεις κατι να μου πεις. Δεν καταλαβα απο που και ως που οι ισορροπιες ισχυουν αμα εγω σε παιξω κεκλεισμενων.

Δημοσ.
Α, ΟΚ. Γιατι αλλιως ή γαυρος θα ηταν ή τρελος...

Τρελός μέχρι αηδίας!!! Την αηδία του Τζίγκερ... Αν δεν κάνει και φέτος τίποτε η ομάδα...

Ουστ taperman Ουστ!

Δημοσ.

Πες τα ρε αρχηγέ...Πες τα...

Πήραν οι αντιβιοτικοί, οι DEPONηδες 4 Ευρωπαϊκά και την πίστεψαν....

Τελείωσε η ασυλία κύριοι, τέλος...

Δημοσ.

Φερτε πισω Γκεκα ρεεεεε, μερικους τους χαλαει ο Σαλπιγγιδης

(δεν εχει πλακα που ο Ιβανσιτζ απο τραυματισμο παιζει 2-3 ματσακια να ξεπιαστει και μετα πεταει και καποιοι αλλοι τους περιμενουμε 2 και 3 χρονια να προσαρμοστουν? )

Δημοσ.

Το μονο σιγουρο φετος ειναι οτι προς το παρον τα καφενειοματς με Λεβαδειακοβεροιοατρομητεους τα περνουμε, ετσι ή αλλιως μπαινουν οι 3 ποντοι

Αλλες χρονιες πηγαιναμε ακλαυτοι

Καλη μπαλιτσα σημερα ΣΧΕΤΙΚΑ, οκ, σκορποχωρια οι αλλοι αλλα εχουμε κανει μαγκες κατι σκορποχωρια

Βεβαια στο τελος η μαγικη επιθετικη τριπλετα Μαντζιος-εν'Ντοι-Σαλπιγγιδης φροντισε να μας δειξει οτι τα παιδια δεν ξεχνανε απο που ξεκινησαν (=15 χαμενα τετ-α-τετ σε καθε ματς)

Δημοσ.

υπαρχει άραγε καραόκε για τη μετάδοση?

αυτος ο πολιτης μονο τα κλάματα δεν εβαλε για την νικη του παναθηναικού

καποια στιγμη πρέπει να φάει τρελό κράξιμο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...