Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Oπότε μπορείς να καταλάβεις τη δικιά μας την απόλαυση που εδώ και 11 χρόνια σας παταέι στο λαρύγγι ο Κρόκους.

Ακόμα δεν έχουμε χορτάσει και ούτε πρόκειτε.

ετσι ετσι.. μου αρεσει οταν γινεστε ειλικρινεις. Η καραμελα της διαιτησιας λοιπον. Δεν ηταν δυσκολο τελικα.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν εχω σκοπο να δημιουργησω αντιπαραθεση, απλως 2 ερωτησεις για τους φιλους ολυμπιακους (περιμενω ειλικρινεις απαντησεις)

1. Εσεις ειστε ευχαριστημενοι που η διοικηση σας "κλαιγεται" τοσο πολυ για την αρση της ποινης? Δεν ειπα φυσικα να μην αντιδρασει αφου νιωθει πως αδικειται, αλλα μηπως υπερβαλλει λιγο?

2. Γιατι περιμενε η καε ολυμπιακος μια εβδομαδα πριν το παιχνιδι για να κινησει ενδικες διαδικασιες? Το αποτελεσμα της εφεσης του πανθηναικου ειναι γνωστο εδω και ενα μηνα περιπου. Υποπτο.

1.Οχι δεν ειμαι ευχαριστημενος...γιατι επρεπε να ειχε αντιδρασει εδω και πολυ καιρο και με πολυ πιο δυναμικο τροπο και οχι μονο για τη συγκεκριμενη αποφαση αλλα και για ολες τις αλλες ομορφιες βλεπε Piloidis Non Call Unlimited.

2.Ναι οντως υποπτο...γιατι αραγε περιμενε η ΚΑΕ Παναθηναικος να προσφυγει στο ΑΣΕΑΔ κατα της τιμωριας της αμεσως μετα τη κληρωση του πρωταθληματος;Η αποφαση για τις 3 αγωνιστικες ηταν εδω και μηνες.Υποπτο.

Δημοσ.
ετσι ετσι.. μου αρεσει οταν γινεστε ειλικρινεις. Η καραμελα της διαιτησιας λοιπον. Δεν ηταν δυσκολο τελικα.

Πρώτον έχω παραδεχτέι οτι ο Ολυμπιακός δεν άξιζε τα 3 από τα 10,δεν το έκανα σήμερα αυτό.Αλλά δεν νιώθω καμία ενοχή επειδή μου έκλεψαν το Δούρειο και κανα δυό ακόμα την εποχή 88-96.

Δεύτερον και σημαντικότερο.Ο Κρόκους δεν σας πατάει μόνο λόγω της διαιτησιάς.Το θέμα είναι οτι είτε έτσι είτε αλλιώς από κάτω σας έχει.Ότι ακριβώς κάνουν και τα χόμπιτ.έχουν την καλύτερη ομάδα αλλά ελέγχουν μέχρι και τι καφέ πίνουν οι αθλητικοί δικαστές.

Δημοσ.
Δεν εχω σκοπο να δημιουργησω αντιπαραθεση, απλως 2 ερωτησεις για τους φιλους ολυμπιακους (περιμενω ειλικρινεις απαντησεις)

1. Εσεις ειστε ευχαριστημενοι που η διοικηση σας "κλαιγεται" τοσο πολυ για την αρση της ποινης? Δεν ειπα φυσικα να μην αντιδρασει αφου νιωθει πως αδικειται, αλλα μηπως υπερβαλλει λιγο?

2. Γιατι περιμενε η καε ολυμπιακος μια εβδομαδα πριν το παιχνιδι για να κινησει ενδικες διαδικασιες? Το αποτελεσμα της εφεσης του πανθηναικου ειναι γνωστο εδω και ενα μηνα περιπου. Υποπτο.

1.Δεν είναι κλάψα,τα συμφέροντά τους προασπίζοντε.Εμένα δεν με ενθουσιάζει αυτή η τακτική αλλά όταν η σαπίλα είναι τόσο μεγάλη χρειάζοντε ακραίες αντιδράσεις.

2.Ξεχνάς μια μικρή λεπτομέρεια.Η απόφαση σύμφωνα με την οποία η ποινή του παο έγινε μια αγωνιστική ελήφθη μόλις στις 11 Οκτωβρίου.Από τότε μέχρι σήμερα μεσολάβησαν:Προσφυγή κατά της απόφασης του ΑΣΕΑΔ,προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας και τέλος προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια.

Λές όλα αυτά να έγιναν μέσα στην τελευτάια εεβδομάδα??

Δημοσ.
1.Οχι δεν ειμαι ευχαριστημενος...γιατι επρεπε να ειχε αντιδρασει εδω και πολυ καιρο και με πολυ πιο δυναμικο τροπο και οχι μονο για τη συγκεκριμενη αποφαση αλλα και για ολες τις αλλες ομορφιες βλεπε Piloidis Non Call Unlimited.

2.Ναι οντως υποπτο...γιατι αραγε περιμενε η ΚΑΕ Παναθηναικος να προσφυγει στο ΑΣΕΑΔ κατα της τιμωριας της αμεσως μετα τη κληρωση του πρωταθληματος;Η αποφαση για τις 3 αγωνιστικες ηταν εδω και μηνες.Υποπτο.

1. Δηλαδη σου αρεσει να φαινεται η ομαδα σου να "κλαιγεται" για το οτι θα παιξει τελικα με φιλαθλους εναντιον της (ενταξει, δεν ειναι και τοσο τραγικο να παιξεις με φιλαθλους). Εμενα προσωπικα δεν θα μου αρεσε να βλεπω την ομαδα μου να δειχνει να "φοβαται" και να ανησυχει τοσο πολυ για κατι τοσο αυτονοητο.

2. Γενικα, δεν ειναι ευγενικο να απαντας σε ερωτηση με ερωτηση, ασε που δεν προωθειται η συζητηση με αυτον τον τροπο. Παρολα αυτα, θα σου απαντησω, αν και δεν θεωρω οτι μου απαντησες στην δευτερη ερωτηση μου (εκτος αν συμφωνεις μαζι μου, οτι αυτη η κινηση της καε ολυμπιακος την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη εχει σκοπο να δυναμιτισει το κλιμα). Η καε παναθηναικος εφεσιβαλλε την αποφαση εντος της προθεσμιας, και οταν εμαθε οτι αυτη η αποφαση της στερουσε τον κοσμο στα 2 πιο σημαντικα εντος εδρας παιχνιδια. Ειχε δηλαδη συμφερον και σκοπο για να το κανει αυτο την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη. Η καε ολυμπιακος τι συμφερον και σκοπο ειχε να το κανει την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη? Γιατι δεν το εκανε ενα μηνα πριν?

Δημοσ.

2.Ξεχνάς μια μικρή λεπτομέρεια.Η απόφαση σύμφωνα με την οποία η ποινή του παο έγινε μια αγωνιστική ελήφθη μόλις στις 11 Οκτωβρίου.Από τότε μέχρι σήμερα μεσολάβησαν:Προσφυγή κατά της απόφασης του ΑΣΕΑΔ,προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας και τέλος προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια.

Χρησιμοποιώ ως αφορμή την τοποθέτησή σου για να σας γνωστοποιήσω αν δε το ξέρετε πως η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε αρχές Σεπτεμβρίου.

Τότε η ΚΑΕ Ολυμπιακός ήταν απούσα....ίσως αν ήταν παρούσα να μην έτρεχε τις τελευταίες 10ημέρες ίσως....εκτός αν το άφησε συνειδητά με σκόπο να δημιουργήσει εντυπώσεις αυτές τις ημέρες....ίσως (καθαρά υπόθεση εργασίας)....

Δημοσ.
Γιατί έχετε ομάδα;;; Αράξτε μωρέ στα κυβικά της ομάδας, που σας έπεισαν πως η διοικητική ικανότητα του ΠΑΟ, παίρνει τα πρωταθλήματα, τα κύπελλα και τα ευρωπαϊκά και εσείς (οι οπαδοί) βγαίνετε να υπερασπισθείτε δύο διοικητικούς-φωτοβολίδες που τρώνε τα λεφτά του παππού τους. Πάρτε προπονητή και άσσο, αδυνατίστε τους παίκτες σας, φροντίστε να μην έχουν μυϊκούς τραυματισμούς, παίξτε και με κανένα σύστημα που και που και όχι "μπιστάς μπιστάς και στο τέλος την πετάς στο καλάθι και αν μπει μπήκε" και μετά ελάτε να διαμαρτυρηθείτε και καλά για τη διοίκηση του παναθηναϊκού.

Και ειλικρινά, συνέκρινε τη διοίκηση του ΠΑΟ με τη δική σας, και σε παρακαλώ μη βάλεις τα κλάματα.

Δείξε μου ένα από τα πρωταθλήματα μας τα τελευταία 10 χρόνια που δεν ήταν δίκαιο, άντε δείξε μου ένα κύπελλο που το πήραμε με ατιμία... Φαντάζομαι πως και τα ευρωπαϊκά με αντιαθλητικό τρόπο τα πήραμε. Δείξε μου μία ομάδα στην Ελλάδα που μπορούσε να μας παίξει...

Η πιο ουσιαστική απάντηση για το θέμα, δεν είδα κανέναν να απαντάει.

Δημοσ.
Χρησιμοποιώ ως αφορμή την τοποθέτησή σου για να σας γνωστοποιήσω αν δε το ξέρετε πως η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε αρχές Σεπτεμβρίου.

Τότε η ΚΑΕ Ολυμπιακός ήταν απούσα....ίσως αν ήταν παρούσα να μην έτρεχε τις τελευταίες 10ημέρες ίσως....εκτός αν το άφησε συνειδητά με σκόπο να δημιουργήσει εντυπώσεις αυτές τις ημέρες....ίσως (καθαρά υπόθεση εργασίας)....

Δηλαδή η ΚΑΕ Ολυμπιακός γνώριζε οτι θα πέσει η ποινή του παο αλλά απουσίαζε επίτηδες από την εκδίκαση ώστε να καθυστερήσει η διαδικασία,να βγεί η απόφαση στις 11 Οκτωβρίου και να δυναμιτήσει το κλίμα παραμονές του αγώνα.

Βρε μήπως είσαι ο Λιακόπουλος? :lol:

Η απόφαση ξαναλέω βγήκε ημέρα Πέμπτη 11 Οκτωβρίου.Οι όποιες διαδικασίες ξεκίνησαν Δευτέρα 15 Οκτωβρίου,είχαν λιγότερο από 3 εβδομάδες μέχρι την ημερομηνία που θα γινόταν ο αγώνας.

Δημοσ.
Η πιο ουσιαστική απάντηση για το θέμα, δεν είδα κανέναν να απαντάει.

Είτε με κόσμο είτε χωρίς το αποτέλεσμα δεν αλλάζει.Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι δεν πρέπει να υπάρξει και αντίδραση.

Απαντήσαμε,απαντήσαμε....

Δημοσ.

Αληθεια, μιας και διαβασα την ανακοινωση και δεν λεει πουθενα "Εμεις δεν θελουμε να παιξουμε με φιλαθλους" αλλα "στο πνευμα της ευγενους αμιλλας πιπες πιπες πιπες"

ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ

ΑΝ τα 2 ματς ηταν Παναθηναικος - Κολοσσος, Παναθηναικος - Αιγαελω και οχι Παναθηναικος - Ολυμπιακος, Παναθηναικος - Αρης θα εκανε τα ιδια ο Ολυμπιακος? Θα εφτανε τοσο μακρια για την "ευγενη αμιλλα"???

Διοτι τοσο η επισημη ΚΑΕ οσο και οσοι απαντανε εδω δεν λενε "Θελω ΕΓΩ να παιξω χωρις φιλαθλους", λενε "Που περνατε ατιμωρητοι, που τα ελεγχετε ολα, που που που". Δλδ σε ρολο Τσε Γκεβαρα. Πχ μια προταση του στυλ "Οκ, να παιξω αυτα τα 2 με κοσμο και ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ" θα σας ενδιεφερε? (αφου αποτι λετε δεν σας νοιαζει με ποιον θα παιξω με κοσμο αρκει να τιμωρηθω για οσα εκανα περσυ. Οκ να τιμωρηθω λοιπον σε ολο το υπολοιπο πρωταθλημα, πως σας φαινεται? )

Δεν σου λεω να μην κοιταξεις το συμφερον σου αλλα ΤΟΣΗ ΜΑΝΙΑ ΠΙΑ να παιξεις ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΤΣ χωρις κοσμο? Αυτο δεν μπορω να καταλαβω. Θελω να πω εφοσον βλεπεις οτι δεν...τι επιμενεις?ΕΚΤΟΣ αν το εχεις 100% οτι θα με κερδισεις σε ουδετερο. Διοτι αν κανεις σαν την προβατινα που σκουζει και δικαιωθεις, και χασεις τελικα, γινεσαι ή δεν γινεσαι ρομπα?

ΥΓ. Γιατι μου μυριζει διαιτητικο χειρουργειο τυπου 5ου τελικου και δεν θελουν κοσμο μεσα για να μην τρεχουν?

Δημοσ.
Αληθεια, μιας και διαβασα την ανακοινωση και δεν λεει πουθενα "Εμεις δεν θελουμε να παιξουμε με φιλαθλους" αλλα "στο πνευμα της ευγενους αμιλλας πιπες πιπες πιπες"

ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ

ΑΝ τα 2 ματς ηταν Παναθηναικος - Κολοσσος, Παναθηναικος - Αιγαελω και οχι Παναθηναικος - Ολυμπιακος, Παναθηναικος - Αρης θα εκανε τα ιδια ο Ολυμπιακος? Θα εφτανε τοσο μακρια για την "ευγενη αμιλλα"???

Αν τα δύο ματς ήταν αυτά που λές πολύ απλά η ποινή δεν θα είχε αλλάξει.

ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ

Ειναι τυχαίο οτι η ποινή έπεσε μόλις έγινε γνωστό οτι ο παο θα δώσει τα δύο δυσκολότερα εντός χωρίς κόσμο?

Και όταν λέω δυσκολότερα εννοώ στα χαρτιά.Στην πράξη δεν νομίζω να βρέιτε δυσκολίες.

Δημοσ.
1.Δεν είναι κλάψα,τα συμφέροντά τους προασπίζοντε.Εμένα δεν με ενθουσιάζει αυτή η τακτική αλλά όταν η σαπίλα είναι τόσο μεγάλη χρειάζοντε ακραίες αντιδράσεις.

1. Απολυτα θεμιτο να προασπιστουν τα θιγομενα συμφεροντα τους απο μια (αδικη κατ εμε) αποφαση, αλλα δεν θεωρεις οτι η αιτηση ακυρωσης στο ΣτΕ ειναι λιγο υπερβολικη? Υπαρχει και το Ευρωπαικο Δικαστηριο Ανθρωπινων Δικαιωματων παντως, αν θελετε να το τραβηξετε στα ακρα...¨)

2. Επειδη η συγκεκριμενη περιπτωση δεν αποτελει περιπτωση ενδικοφανους προσφυγης και αρα δεν απαγορευεται η παραλληλη προσφυγη, αρα η καε αν ηθελε μπορουσε να το παει δικαστικα απο την αρχη, εδω και 20 μερες δηλαδη και οχι να περιμενει 3 μερες πριν απο το ματς. Σημειωτεον, η προσφυγη στον ΑΣΕΑΔ εγινε αν θυμαμαι καλα την προηγουμενη βδομαδα. Υποπτο? Τυχαιο?

Δημοσ.
Αν τα δύο ματς ήταν αυτά που λές πολύ απλά η ποινή δεν θα είχε αλλάξει.

ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ

Ειναι τυχαίο οτι η ποινή έπεσε μόλις έγινε γνωστό οτι ο παο θα δώσει τα δύο δυσκολότερα εντός χωρίς κόσμο?

Η ποινη επεσε οταν εγινε η εφεση απο τον παο και οχι αυτοματα μολις εμαθε ο ασαεδ οτι θα δωσει ο παο τα 2 δυσκολοτερα ματς χωρις κοσμο. Την καταλαβαινεις την διαφορα φανταζομαι ε?

Δημοσ.
1. Απολυτα θεμιτο να προασπιστουν τα θιγομενα συμφεροντα τους απο μια (αδικη κατ εμε) αποφαση, αλλα δεν θεωρεις οτι η αιτηση ακυρωσης στο ΣτΕ ειναι λιγο υπερβολικη? Υπαρχει και το Ευρωπαικο Δικαστηριο Ανθρωπινων Δικαιωματων παντως, αν θελετε να το τραβηξετε στα ακρα...¨)

2. Επειδη η συγκεκριμενη περιπτωση δεν αποτελει περιπτωση ενδικοφανους προσφυγης και αρα δεν απαγορευεται η παραλληλη προσφυγη, αρα η καε αν ηθελε μπορουσε να το παει δικαστικα απο την αρχη, εδω και 20 μερες δηλαδη και οχι να περιμενει 3 μερες πριν απο το ματς. Σημειωτεον, η προσφυγη στον ΑΣΕΑΔ εγινε αν θυμαμαι καλα την προηγουμενη βδομαδα. Υποπτο? Τυχαιο?

1.Σου απάντησα και πριν οτι την θεωρώ ακραία.Εξήγησα όμως και το λόγο για τον οποίο την δικαιολογώ.

2.Αυτα τα ενδικοφανούς δυστυχώς δεν τα γνωρίζω.Δεν γνωρίζω αν μπορείς να κάνεις έφεση ενώ είναι ήδη σε εκρεμότητα έφεση σε άλλο δικαστήριο.Ακόμα και έτσι να είναι αν η ημερομηνία προσφυγής της ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι ύποπτη,πόσο ύποπτη είναι άραγε η πτώση της ποινής αμέσως μετά την κλήρωση???

Δεν μιλάμε δηλαδή για απλή αδικία,δεν τηρήθηκαν ούτε καν τα προσχήματα.

Δημοσ.
Η ποινη επεσε οταν εγινε η εφεση απο τον παο και οχι αυτοματα μολις εμαθε ο ασαεδ οτι θα δωσει ο παο τα 2 δυσκολοτερα ματς χωρις κοσμο. Την καταλαβαινεις την διαφορα φανταζομαι ε?

Γνωρίζεις οτι ο παο κατέθεσε συμπληρωματικά υπομνήματα αμέσως μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος?Γνωρίζεις οτι η απόφαση της αθώωσης στηρίχθηκε κατα βάση σε αυτά τα συμπληρωματικά υπομνήματα?

Τυχαίο και αυτό?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...