Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Επειδή λοιπόν δεν προσέξανε τότε προσπαθούν να προσέξουν τώρα.Αν και δεν θα αλλάξει κατι.Τα χόμπιτ λύνουν και δένουν.

Μπορεί όμως στην επόμενη απόφαση- σκάνδαλο η ανεξάρτητη αθλητική δικαιοσύνη να το σκεφτεί λίγο καλύτερα.

εγω προσωπικα το απολαμβανω γιαυτα που εχετε κανει στην μπαλα. μιλαμε για απολαυση.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επιτελους εστω και τη τελευταια στιγμη οι Αγγελοπουλοι ξυπνησανε και αποφασισανε να προστατεψουν τα συμφεροντα της ομαδας απο τις μαφιοζικες μεθοδους των κοντων.

Δεν περιμενω να γινει τιποτα στο συγκεκριμενο αλλα εχω την ελπιδα οτι απο εδω και περα θα φροντισουν να οργανωθουν και εξωγηπεδικα ωστε κανενα τσουτσεκι να μην παιζει με τον Ολυμπιακο.

Δημοσ.

εχετε χασει καθε φιλοτιμο ετσι? δεν μπορειτε να μιλατε για τιποτα. μην θελετε να ανατρεξω σε εποχες ιωανιδη ετσι. μην μιλατε καθολου. εχετε πολλα να ξεπληρωσετε ακομα.

Δημοσ.

Ασε μας ρε φιλε με τις ιστοριες σου...η εποχη Ιωαννιδη κρατησε 5 χρονια εσας η εποχη Χομπιτ κραταει πανω απο δεκαετια!

Μην τρελαθουμε κιολας οτι εχετε δικαιωμα να κανετε ολες αυτες τις βρωμιες που κανετε εδω και χρονια!

Σε τελικη αναλυση αφου εισαστε η σουπερ ντουπερ ομαδαρα θα επρεπε ΠΡΩΤΟΣ εσυ να απαιτεις απο την δικια σου ομαδα να παιζει τους αγωνες στο γηπεδο και οχι εξω απο αυτο!

Δημοσ.
Ασε μας ρε φιλε με τις ιστοριες σου...η εποχη Ιωαννιδη κρατησε 5 χρονια εσας η εποχη Χομπιτ κραταει πανω απο δεκαετια!

Μην τρελαθουμε κιολας οτι εχετε δικαιωμα να κανετε ολες αυτες τις βρωμιες που κανετε εδω και χρονια!

Σε τελικη αναλυση αφου εισαστε η σουπερ ντουπερ ομαδαρα θα επρεπε ΠΡΩΤΟΣ εσυ να απαιτεις απο την δικια σου ομαδα να παιζει τους αγωνες στο γηπεδο και οχι εξω απο αυτο!

α ωραια λογικη. αν ηθελε ο προεδρος σου θα την κραταγε 15 χρονια απλα σταματησε να ασχολειτε. Πες μου εναν αγωνα που εχω κερδισει εκτος γηπεδου. Θελεις να σου θυμησω τον μοναδικο τιτλο που εχουμε απωλεσει τα δεκα τελευταια χρονια πως τον χασαμε? με τους υπαλληλους του θειου που κατεβασανε την τζαμαρια του λεωφορειου. Τι φοβαστε ρε δεν παιζουν μπασκετ οι οπαδοι. Ουτε θα γινει ποτε ριζουπολη κανενας αγωνας του παναθηναικου. Τετοιους αλητες δεν εχουμε εμεις. Αντε κανα μαλακισμενο που πεταει οτι βρει μπροστα του. Δεν εχουμε υπαλληλους οπαδους σε εντεταλμενη υπηρεσια.Εκτος και αν εχεις τοσο κοτες παιχτες.

Δημοσ.
εχετε χασει καθε φιλοτιμο ετσι? δεν μπορειτε να μιλατε για τιποτα. μην θελετε να ανατρεξω σε εποχες ιωανιδη ετσι. μην μιλατε καθολου. εχετε πολλα να ξεπληρωσετε ακομα.

Μην είσαι τόσο απειλητικός βρε και θα μας πιάσει τίποτα.

Μην της πάς την υπόθεση τόσο μακρυά γιατί και εσείς που μας έχετε πρήξει με το ποδόσφαιρο όταν κλαψομουνιάζατε,είχατε υπόψην σας το Μπουμπλή,τα λουλούδια,τα περίστροφα,τις θυγατρικές,τον Ζλατάνο,το στρίψιμο του κέρματος και άλλα τόσα όμορφα?

Δημοσ.
Μην είσαι τόσο απειλητικός βρε και θα μας πιάσει τίποτα.

Μην της πάς την υπόθεση τόσο μακρυά γιατί και εσείς που μας έχετε πρήξει με το ποδόσφαιρο όταν κλαψομουνιάζατε,είχατε υπόψην σας το Μπουμπλή,τα λουλούδια,τα περίστροφα,τις θυγατρικές,τον Ζλατάνο,το στρίψιμο του κέρματος και άλλα τόσα όμορφα?

το απειλητικο υφος που το ειδες? Τα ξερω ολα. Μπροστα σε αυτα που εχετε κανει εσεις με τον κροκους ολα αυτα ειναι ενα τεραστιο τιποτα.

Δημοσ.
α ωραια λογικη. αν ηθελε ο προεδρος σου θα την κραταγε 15 χρονια απλα σταματησε να ασχολειτε. Πες μου εναν αγωνα που εχω κερδισει εκτος γηπεδου. Θελεις να σου θυμησω τον μοναδικο τιτλο που εχουμε απωλεσει τα δεκα τελευταια χρονια πως τον χασαμε? με τους υπαλληλους του θειου που κατεβασανε την τζαμαρια του λεωφορειου. Τι φοβαστε ρε δεν παιζουν μπασκετ οι οπαδοι. Ουτε θα γινει ποτε ριζουπολη κανενας αγωνας του παναθηναικου. Τετοιους αλητες δεν εχουμε εμεις. Αντε κανα μαλακισμενο που πεταει οτι βρει μπροστα του. Δεν εχουμε υπαλληλους οπαδους σε εντεταλμενη υπηρεσια.Εκτος και αν εχεις τοσο κοτες παιχτες.

Το προβλημα σου ειναι οτι δεν μπορεις να καταλαβεις οτι ολα αυτα δεν γινονται για το συγκεκριμενο παιχνιδακι που ειναι στην αρχη της χρονιας και ελαχιστα το αποτελεσμα του θα επηρεασει κατι.

Ουτε βεβαια γινεται για να μην πας εσυ και οι υπολοιποι στο γηπεδο γιατι και καλα σας φοβουνται οι παιχτες μας.

Ολα αυτα γινονται για να σταλει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το μηνυμα οτι εμεις ειμαστε εδω και αυτα που ξερατε να τα ξεχασετε!

Και μεσα σε αυτα ειναι το πρωτοφανες σκανδαλο να εχει βγει μια καταδικαστικη αποφαση να μην γινεται εφεση και μολις βγαινει το προγραμμα της σαιζον να πηγαινει το Χομπιτ και να αναιρει ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ την αποφαση επειδη ετσι τον βολευε!

Αυτα θελουν και ΟΦΕΙΛΟΥΝ οι Αγγελοπουλοι να σταματησουν να γινονται!

Δημοσ.
Το προβλημα σου ειναι οτι δεν μπορεις να καταλαβεις οτι ολα αυτα δεν γινονται για το συγκεκριμενο παιχνιδακι που ειναι στην αρχη της χρονιας και ελαχιστα το αποτελεσμα του θα επηρεασει κατι.

Ουτε βεβαια γινεται για να μην πας εσυ και οι υπολοιποι στο γηπεδο γιατι και καλα σας φοβουνται οι παιχτες μας.

Ολα αυτα γινονται για να σταλει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το μηνυμα οτι εμεις ειμαστε εδω και αυτα που ξερατε να τα ξεχασετε!

Και μεσα σε αυτα ειναι το πρωτοφανες σκανδαλο να εχει βγει μια καταδικαστικη αποφαση να μην γινεται εφεση και μολις βγαινει το προγραμμα της σαιζον να πηγαινει το Χομπιτ και να αναιρει ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ την αποφαση επειδη ετσι τον βολευε!

Αυτα θελουν και ΟΦΕΙΛΟΥΝ οι Αγγελοπουλοι να σταματησουν να γινονται!

ρε οτι και να κανετε θα χανετε. Ειστε τυχεροι που εχουμε τον ανικανο στην μπαλα και αλωνιζετε. Ναι ξερω πολυ καλα τι παει να κανει ο μουρλος. Οτι και να κανετε απο κατω θα ειστε. Και θα το απολαμβανουμε.

Δημοσ.

Γιατί έχετε ομάδα;;; Αράξτε μωρέ στα κυβικά της ομάδας, που σας έπεισαν πως η διοικητική ικανότητα του ΠΑΟ, παίρνει τα πρωταθλήματα, τα κύπελλα και τα ευρωπαϊκά και εσείς (οι οπαδοί) βγαίνετε να υπερασπισθείτε δύο διοικητικούς-φωτοβολίδες που τρώνε τα λεφτά του παππού τους. Πάρτε προπονητή και άσσο, αδυνατίστε τους παίκτες σας, φροντίστε να μην έχουν μυϊκούς τραυματισμούς, παίξτε και με κανένα σύστημα που και που και όχι "μπιστάς μπιστάς και στο τέλος την πετάς στο καλάθι και αν μπει μπήκε" και μετά ελάτε να διαμαρτυρηθείτε και καλά για τη διοίκηση του παναθηναϊκού.

Και ειλικρινά, συνέκρινε τη διοίκηση του ΠΑΟ με τη δική σας, και σε παρακαλώ μη βάλεις τα κλάματα.

Δείξε μου ένα από τα πρωταθλήματα μας τα τελευταία 10 χρόνια που δεν ήταν δίκαιο, άντε δείξε μου ένα κύπελλο που το πήραμε με ατιμία... Φαντάζομαι πως και τα ευρωπαϊκά με αντιαθλητικό τρόπο τα πήραμε. Δείξε μου μία ομάδα στην Ελλάδα που μπορούσε να μας παίξει...

Δημοσ.
ρε οτι και να κανετε θα χανετε. Ειστε τυχεροι που εχουμε τον ανικανο στην μπαλα και αλωνιζετε. Ναι ξερω πολυ καλα τι παει να κανει ο μουρλος. Οτι και να κανετε απο κατω θα ειστε. Και θα το απολαμβανουμε.

Οκ μετα απο οσα εγραψα το καλυτερο που ειχες να μου απαντησεις ηταν το παραπανω.:P

Συνεχιζουμε...

Δημοσ.

Oπότε μπορείς να καταλάβεις τη δικιά μας την απόλαυση που εδώ και 11 χρόνια σας παταέι στο λαρύγγι ο Κρόκους.

Ακόμα δεν έχουμε χορτάσει και ούτε πρόκειτε.

Δημοσ.

Δεν εχω σκοπο να δημιουργησω αντιπαραθεση, απλως 2 ερωτησεις για τους φιλους ολυμπιακους (περιμενω ειλικρινεις απαντησεις)

1. Εσεις ειστε ευχαριστημενοι που η διοικηση σας "κλαιγεται" τοσο πολυ για την αρση της ποινης? Δεν ειπα φυσικα να μην αντιδρασει αφου νιωθει πως αδικειται, αλλα μηπως υπερβαλλει λιγο?

2. Γιατι περιμενε η καε ολυμπιακος μια εβδομαδα πριν το παιχνιδι για να κινησει ενδικες διαδικασιες? Το αποτελεσμα της εφεσης του πανθηναικου ειναι γνωστο εδω και ενα μηνα περιπου. Υποπτο.

Δημοσ.
Οκ μετα απο οσα εγραψα το καλυτερο που ειχες να μου απαντησεις ηταν το παραπανω.:P

Συνεχιζουμε...

αγορι μου οι δικοι σου απλα και καλα πανε να κοντραρουνε μια αποφαση που δεχομαι οτι ειναι αδικη.Και καλα πανε να παρουνε το πανω χερι αλλα ξερεις πολυ καλα τι θα παρουνε.Αντε να παει το μπατζετ στα 30 εκατομυρια.Παρτε προπονητη αντι για τον γιδοβοσκο και μετα ασχοληθειτε με αυτα. Και που ειναι αδικη η αποφαση εγω το απολαμβανω. Οπως και εσυ πανηγυριζες για το πεναλντι του παπουτσελη απο τη σεντρα στο καραισκακη. Και σου ξαναλεω και με κλειστα φωτα να παιξουμε παλι θα χασετε. Και με αδειο γηπεδο και με οτι θελεις. Εσυ διαβαζεις οτι θελεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...