zaxoys Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Βρε χαζέ όπως λέγαν΄χθες και στον σουπερσποτ-φμ ο Σόλιντ άλλα ήθελε να πει και μπερδεύτηκε: Δεν θέλω Βίκτορ γιατι έχω Φίγκο και ποιος προπονητής θα ήθελε τον Μπόβιο αντί για τον Ζε Ρομπέρτο? Καλό ο Άντονσον αλλά συγκρίνετε με τον Σίμουνιτς? Η πλάκα θα είναι φέτος που και καλα ο Θρύλος πάει (πάλι) για την υπερβαση και έχει μοντάρει την ομάδα να αποδίδει νωρίς να του κάτσει καμία άσχημη κλήρωση και να δώσει πχ τα πρώτα παιχνίδια με το φαβορί πχ Μπαρτσελόνα τότε αντίο ζωή..
konnak Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 [...]Η πλάκα θα είναι φέτος που και καλα ο Θρύλος πάει (πάλι) για την υπερβαση και έχει μοντάρει την ομάδα να αποδίδει νωρίς να του κάτσει καμία άσχημη κλήρωση και να δώσει πχ τα πρώτα παιχνίδια με το φαβορί πχ Μπαρτσελόνα τότε αντίο ζωή.. Αυτό καλό θα ήταν. Το κακό θα είναι να παίξει με την ασθενέστερη του ομίλου και να χάσει, όπως πέρυσι με Ρόζενμποργκ.
adi32 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 ναι αλλα αυτα μπορειτε να τα πειτε στο θεμα που υπαρχει για τον Ολυμπιακο εκτος κι αν θελετε τα θεματα του Linux να τα λετε στα Windows και των καρτων γραφικων στις Αγγελιες
zaxoys Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Καλά ομάδα σαν την Ρόζεμποργκ στην κατάσταση που ήταν πέρσι ΄δεν νομίζω να ξαναυπάρξει σύντομα .Το παραπάνω το έγραψα γιατί τις περισσότερες φορές οι ελληνικές ομάδες προσεύχονται να πέσει το τελευταίο παιχνίδι με το φαβορί εδω μέσα που θα έχει περάσει μήπως και βάλει τα δεύτερα και τσιμπήσουν τον πόντο που θα κάνει την διαφορά.Ο Ολυμπιακός δε αν αρχίσει με 0/2 θα αρχίσουν τα λαικά δικαστήρια και μην ξεχνάς πως κάποια στιγμή θα κάνει και κοιλιά... τέλος του offtopic Μπετσίροβιτς είδατε στον αγώνα με ΗΠΑ?Τελικά είναι πολύ καλός παίκτης! Ρε adi 32 σιγά μην κάνω και σπλιτ το ποστ να γράψω το μισό στο τοπικ του θρύλου...
blueviper Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Προφανώς στις δηλώσεις ο Σόλιντ μαθήτευσε δίπλα στο Μήτσου! Άποψή μου πάντα ήταν πως καλές κι άγιες οι δηλώσεις, αλλά καλύτερο ακόμα να είμαστε φειδωλοί σε αυτές και να μιλάνε τα έργα μας. Ο Σόλιντ είναι θιασώτης της διαχειριστικής τέχνης, όσον αφορά την προπονητική...γι' αυτό και δε σκίζει με την τελευταία. Θα τα δούμε όμως όλα στην πράξη.
gvaggis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Πρώτον : εγώ προσωπικά δε μπορω να το παίξω τόσο υπεράνω και να πω πως δε με αφορά καθόλου τι κάνει ο γαύρος.Πάντα του τα έχωνα όταν είχα την ευκαιρία.Άρα δεν είμαστε τόσο έξω από το topic Δεύτερον: ρε kandisky πουλάκι μου,να στο πω αλλιώς μήπως δεν τα έγραψα σωστα.. Εγώ τα τελευταία χρόνια έχω φάει τη γλώσσα μου στις "συζητήσεις" μου με τους ολυμπιακούς προσπαθώντας να τους εξηγήσω πόσο "λίγοι" είναι οι παίκτες τους σε σχέση με την "Αυτοκρατορία" που αυτοί νομίζουν πως χτίζουν. Όταν επιτέλους ο ίδιος ο προπονητής τους θέλει αυτη την ομάδα να τη διαλύσει αυτό αυτομάτως επιβεβαιώνει όλα όσα εμείς ισχυριζόμασταν.
blueviper Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Και να το ξαναπούμε...από που κι ως που προκύπτει πως ο Σόλιντ έχει δίκιο; Επειδή είναι προπονητής; Γιατί προπονητάδες έχουμε δει να περνάνε μυριάδες και να προτείνουν ή να πράττουν εγκλήματα. Το Σόλιντ περίμενες εσύ να σε δικαιώσει; Βρήκες κι εσύ άνθρωπο... Κι ας μη συγκρίνουμε τώρα το Γεωργάτο των 22 χρόνων με την καρικατούρα που υφίσταται αυτή τη στιγμή.
KaizerSoze Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Τα του γαυρου δεν τα λετε στο γαυρο-τοπικ?? Μιλαω για καθαρα θεματα γαυρου.Δηλαδη αν καποιος θελει να κανει συγκριση,χωραει,αλλα τωρα αν ο Σολιντ έχει ή δεν εχει δικιο για το ροστερ του Ολυμπιακου ειναι για το τοπικ του Ολυμπιακου.Μα σκεφτειτε το και αλλιως.Εγω χεστηκα για τον Σολιντ,ομως υπαρχουν Ολυμπιακοι που θα ειχαν γνωμη αλλα δεν μπαινουν εδω γιατι ειναι Παναθηναικο τοπικ
blueviper Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Εδώ τα βρήκα, εδώ απάντησα...φαντάσου να απαντούσα στο ξεκάρφωτο στο topic του Ολυμπιακού. Ας κάνει μεταγραφή ο gvaggis!
Kandinsky Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Θα έλεγα το ίδιο. Ποιός άρχισε την κουβέντα για το Σόλιντ?
john1987 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Μαλλον εγω την αρχισα! (ποστ 946) Βασικα το ανεφερα επειδη αναφερθηκε σε παικτες του Παο,αλλη ορεξη δεν ειχα να μιλαω για το Σολιντ!
antreaslam Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Βρε χαζέ όπως λέγαν΄χθες και στον σουπερσποτ-φμ ο Σόλιντ άλλα ήθελε να πει και μπερδεύτηκε:Δεν θέλω Βίκτορ γιατι έχω Φίγκο και ποιος προπονητής θα ήθελε τον Μπόβιο αντί για τον Ζε Ρομπέρτο? Καλό ο Άντονσον αλλά συγκρίνετε με τον Σίμουνιτς? ΚΑΛΑ,ΕΓΡΑΨΕΣ!!! ξεχασες να αναφερεις οτι δε θελει και σαλπιγγιδη,γιατι εχει ροναλντο!!!! ασχετα με σολιντ κ λοιπες μπουρδες παντως,αν ο παναθηναικος (σε οποιαδηποτε κατασταση,ακομα κ με 10 σερι πρωταθληματα δικα μας),μας δουλευε τοσο ψιλο γαζι στις μεταγραφες,την ωρα που ο αιωνιος επαιρνε βικτορ,μποβιο,ρομερο,ιβαντσιτς,σαλπιγγιδη,αντονσον,κ κρατουσε παιχτη που θελω πολυ-παπ-, εγω θα γκρινιαζα απο την αρχη της χρονιας! οι γαβροι ειναι αλλη παστα ! συμφωνω με τον προλαλησαντα οτι ο ολυμπιακος εχτισε αυτοκρατορια με πολυ μετριους παιχτες (εξαιρωντας καμια 10αρια φυσικα,οπως τζορτζεβιτς κλπ),κ οτι πολλα χρονια ειχαμε καλυτερο υλικο απο αυτους! ομως,οσο κ να θελουμε να παραμυθιαστουμε για την παραγκα,η οποια σιγουρα τους ευνοησε ΠΟΛΥ,μονο 2 χρονια μας ΕΚΛΑΠΗ το πρωταθλημα. αυτο λεει πολλα για το ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ δομημενη ειναι η ομαδα τοσα χρονια! κ νομιζω οτι τουλαχιστον αυτο ο ταριφας το εχει καταλαβει,κ προσπαθει να το αλλαξει! ΥΓ:δε με πειραζει το να χανει παιχνιδια η ομαδα μου...αρκει να "ματωνουν" τη φανελα! (Αν κ μεταξυ μας,με τον μποβιο μεσα,τις φανελες των αντιπαλων θα ματωνουμε)!!!
Critter Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Παντως ρε παιδια εσεις οι βαζελοι ειστε απιστευτοι. Ειχατε γραψει επανηλλημενα για τα χαλια της ομαδας σας και βριζατε θεους και δαιμονες λεγοντας μαλιστα καποιοι (μη με κανετε να ψαξω) επι λεξη οτι παλι θα μας !@$#@ ο ολυμπιακος. Ενας φιλος μαλιστα που ειναι ο πλεον καφρος βαζελος, με ειχε παρει τη μερα που παιζατε με την Αντερλεχτ απο το γηπεδο και μου λεει : Γ@μησε τα, χαλια μαυρα, πιο μαυρα δεν γινεται. Και φανταστειτε οτι αυτος ανετα μπορει να σου πει οτι ο Γκονζαλες ειναι καλυτερος απο τον Ροναλντινιο. ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ!!!!!Πηρατε το Σαλπιγγιδη, εβαλε 3 γκολ στο "ντερμπι" και βγηκανε ολοι και λενε για πρωταθλημα, ουεφα και ως δια μαγειας ολοι σχεδον οι παικτες του ΠΑΟ γινονται καλυτεροι απο του ολυμπιακου. Anyway, δεν χανω εγω, εσεις χανετε που με αυτα που λετε μιας και στο τελος ξυριζουν το γαμπρο και καθε χρονο στην αρχη αυτα λετε. Δεν βαλατε μυαλο.
adi32 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 καθε χρονο αυτα λενε 10 χρονια τωρα αλλα οποιος δεν εχει μυαλο εχει ποδια αυτο τους αξιζει αυτο παιρνουν καθε χρονο τι να πρωτοθυμηθει κανεις τον μαγο σαν μαρτεαν τον γιγαντα μανωλη τον παικταρα μιτου ................ το θεο γκουμα και μπασινα τους αλητες μιχαλακη αντωνακη ......... τα ευρωπαικα κοστουμια? την ανοιξη ξυπνανε μερικοι το καλοκαιρι αρχιζει η ναρκη παλι ωσπου ερχεται η ωρα της παρελασης οπου......
konnak Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 ...όπου ο γαύρος έχει ήδη αποκλειστεί από CL και Uefa. Σόρρυ κιόλας, δεν νομίζετε ότι πρήξατε αρκετά; Πριν αρχίσετε τις γαυρομαλακίες στο τόπικ του ΠΑΟ, ήταν τόσα, τώρα κοίτα πως γίνανε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.