Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στα υπόλοιπα ρε μάγκες ποιός άξιζε να τα πάρει?

Όχι γενικόλογα,πείτε μου την τάδε χρονιά αυτή η ομάδα έπαιξε καλύτερα αλλά το έχασε εξαιτίας της διαιτησίας.

Δημοσ.

ενα με τον κυραστα πρωτη χρονια και ενα με την αλητεια της ριζουπολης ηταν δικα μας. δεν θυμαμαι τωρα αλλες χρονιες αν ψαξω θα θυμηθω.

Δημοσ.

Όχι γενικόλογα,πείτε μου την τάδε χρονιά αυτή η ομάδα έπαιξε καλύτερα αλλά το έχασε εξαιτίας της διαιτησίας.

Δεν χρειαζεται να επαιξε καλυτερα καποια ομαδα για να νομιμοποιηθει να διεκδικησει πρωταθλημα.

Το θεμα ειναι οτι ειδικα τα 3 πρωτα χρονια και κανα 2 διασπαρτα αργοτερα, ο ολυμπιακος ευνοηθηκε απο την διαιτησια και κατορθωσε ετσι, εχοντας βεβαια και ομαδα που μπορουσε να διεκδικησει πρωταθλημα, να το παρει.

Δεν χρειαζεται να επαιζε καποιος καλυτερη μπαλα απο σενα. Με 3-4 "προσεγμενα παιχνιδια" ευκολα βγαινει κανεις εκτος διεκδικησης τιτλου.

Δημοσ.

Όχι γενικόλογα,πείτε μου την τάδε χρονιά αυτή η ομάδα έπαιξε καλύτερα αλλά το έχασε εξαιτίας της διαιτησίας.[/QUote]

Το Αιγάλεω βέβαια... Αφού είπαμε ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω...

Δημοσ.

ελα ενταξει το εχω βαρεθει αυτο ο θεμα. ολοι γνωριζουν τι εχει γινει δεν θα λεμε τα ιδια συνεχεια. τωρα τι γινεται.

Δημοσ.
ενα με τον κυραστα πρωτη χρονια και ενα με την αλητεια της ριζουπολης ηταν δικα μας. δεν θυμαμαι τωρα αλλες χρονιες αν ψαξω θα θυμηθω.

Το πρωτάθλημα του 99-00 ο Ολυμπιακός δεν το άξιζε γιατί ο παο έπαιζε καλύτερη μπάλα.Στην αλητεία της Ριζούπολής πήγαινες για 3 αποτελέσματα και έφερες το τέταρτο.Τουλάχιστον εκεί δεν χτύπησαν τους παίκτες με αεροβόλα όπως κάποιοι άλλοι,σε άλλο γήπεδο και άλλο σπορ....

Δεν χρειαζεται να επαιξε καλυτερα καποια ομαδα για να νομιμοποιηθει να διεκδικησει πρωταθλημα.

Το θεμα ειναι οτι ειδικα τα 3 πρωτα χρονια και κανα 2 διασπαρτα αργοτερα, ο ολυμπιακος ευνοηθηκε απο την διαιτησια και κατορθωσε ετσι, εχοντας βεβαια και ομαδα που μπορουσε να διεκδικησει πρωταθλημα, να το παρει.

Δεν χρειαζεται να επαιζε καποιος καλυτερη μπαλα απο σενα. Με 3-4 "προσεγμενα παιχνιδια" ευκολα βγαινει κανεις εκτος διεκδικησης τιτλου.

Από τη στιγμή που δεν μπορείς να μου πείς οτι κάποιος έπαιξε καλύτερα από τον Ολυμπιακό πώς ισχυρίζεσαι οτι πήραμε άδικα τα πρωταθλήματα?Ποιόν αδικήσαμε,τον χειρότερο από εμάς?

Σε ένα πρωτάθλημα με 34 αγώνες 3-4 προσεγμένα παιχνίδια δεν αρκούν.

Και επειδή όπως είπε και ο 1980 αυτή η ιστορία έχει καταντήσει βαρετή εγώ πιστεύω οτι ο Ολυμπιακός από τα 10 που πήρε άξιζε τα 7.

Αν στα 7 προσθέσεις το Δούρειο και 1-2 που είχανε κλαπεί την περίοδο 87-96 η σούμα βγαίνει ίδια.

Δημοσ.
Το πρωτάθλημα του 99-00 ο Ολυμπιακός δεν το άξιζε γιατί ο παο έπαιζε καλύτερη μπάλα.Στην αλητεία της Ριζούπολής πήγαινες για 3 αποτελέσματα και έφερες το τέταρτο.Τουλάχιστον εκεί δεν χτύπησαν τους παίκτες με αεροβόλα όπως κάποιοι άλλοι,σε άλλο γήπεδο και άλλο σπορ....

τους χτυπησαν μπραβοι στην φυσουνα και τα πρωτοπαλικαρα σας με τα λοσταρια πανω απο την φυσουνα. ασε μας ρε φιλε .

Δημοσ.
Από τη στιγμή που δεν μπορείς να μου πείς οτι κάποιος έπαιξε καλύτερα από τον Ολυμπιακό πώς ισχυρίζεσαι οτι πήραμε άδικα τα πρωταθλήματα?Ποιόν αδικήσαμε,τον χειρότερο από εμάς?

Ολα αυτα με την προυποθεση οτι στο ποδοσφαιρο κερδιζει παντα ο καλυτερος φανταζομαι ε?

Δημοσ.
Ολα αυτα με την προυποθεση οτι στο ποδοσφαιρο κερδιζει παντα ο καλυτερος φανταζομαι ε?

Δεν μιλαμε για έναν αγώνα,εκεί μερικές φορές δεν κερδίζει ο καλύτερος.Μιλαμε για 34 ή 30 αγώνες.Εκεί ξεχωρίζει ο καλύτερος.

Δημοσ.
Δεν μιλαμε για έναν αγώνα,εκεί μερικές φορές δεν κερδίζει ο καλύτερος.Μιλαμε για 34 ή 30 αγώνες.Εκεί ξεχωρίζει ο καλύτερος.

Λαθος.

Σε μια σειρα 30 αγωνων, μια ομαδα η οποια κερδιζει για τον α ή β λογο (και μαλιστα χαμηλοτερου επιπεδου ομαδες) αλλα δεν αποδιδει καλο ποδοσφαιρο και η οποια διεκδικει το πρωταθλημα, μπορει ευκολα να "καθαριστει" με 2-3 "προσεγμενα παιχνιδακια".

Κανω λαθος?

Δημοσ.
Λαθος.

Σε μια σειρα 30 αγωνων, μια ομαδα η οποια κερδιζει για τον α ή β λογο (και μαλιστα χαμηλοτερου επιπεδου ομαδες) αλλα δεν αποδιδει καλο ποδοσφαιρο και η οποια διεκδικει το πρωταθλημα, μπορει ευκολα να "καθαριστει" με 2-3 "προσεγμενα παιχνιδακια".

Κανω λαθος?

Δεν κάνεις λάθος και για αυτό είπα σε προηγούμενο ποστ οτι ο Ολυμπιακός άξιζε τα 7 από τα 10.Σε αυτά τα 3 έγινε αυτό που αναφέρεις.Στα υπόλοιπα 7 απλά δεν έγινε ή τέλος πάτων δεν έγινε μόνο σε αγώνες του Ολυμπιακού και σε βαθμό που να αλλοιώσει την τελική βαθμολογία.

Δημοσ.

άρρωστε, απλά αυτό. αυτό που λες "3 στα 10 δεν έπρεπε να τα πάρουμε",είναι μαγκιά σου, (και συμφωνώ κ στο νούμερο),αλλά καταλαβαίνεις το μέγεθος της σήψης?

Να λέμε, σιγά μωρέ, για 3 πρωταθλήματα κάνετε έτσι?

Μου φαίνεται απίστευτα περίεργο!

Πάμε κ στα δικά μας.

Πάλι δε μου αρεσαμε χθες!

Ο αντρίκος,ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα, όπως κ το ότι η ομάδα παίζει χωρίς γκούνη (=τον θεωρώ μεγάλο πρόβλημα στην ανάπτυξη της ομάδας).

Τι έχει πάθει ο σάλπι κ δεν πανηγυρίζει τα γκολ?

Ο τζιόλης, στην ξερή, κόβει με βαλέ,ή ούτε εκεί?

Τι όμορφη εικόνα είχε πάλι η εξέδρα? Πάθος, παλμό, χορογραφίες, χαρτάκια, Φίσκα από κόσμο, αποθέωση για παλιούς κ νέους παίχτες....

ΟΥΠΣ< ΣΟΡΡΥ!!!! αυτό έγινε στο μπάσκετ, στο ποδόσφαιρο ήμασταν ΠΑΛΙ ΑΔΕΙΟΙ!!

(που τα βρήκε τα 8000+ εισητήρια ο απατεώνας ο ρανταπλάν πάλι?)

(την "απάτη" με το 10 ευρώ το εισητήριο την συνεχίζει έτσι?)

Δημοσ.

O Φύσσας έκανε τη διαφορά γιατί τουλάχιστον ΞΕΡΕΙ να παίξει τη θέση του αριστερού μπακ, και αυτό βοήθησε πολύ τον Ιβανσιτς...

Αμα δεν ανεβαίνουν τα μπακ, μην περιμένετε προκοπή. Και ο Νίλσον ήταν καλός.

Η Αμπερντιν βέβαια είναι η Λάρισα της Σκωτίας, οπότε.... μικρό καλάθι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...