Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πάντως πάλι καλά που οι Παναθηναϊκοί απ' ότι βλέπω παραδέχονται την καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού και δεν λένε κουλά πράματα..

Γιατί σήμερα ένας μου λέει ''πόσο ήρθατε χτες ? 2-4 ? ποοοο σας σκίσανε,σας ξεφτυλίσανε'' και κάτι τέτοια...

Παναθηναϊκοί ήμαστε! Όχι τυφλοί...

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παναθηναϊκοί ήμαστε! Όχι τυφλοί...

Υπάρχουν όμως και μερικοί με πράσινα* γυαλιά..όπως αυτός που αναφέρω.

*όπου πράσινα βάλτε το χρώμα της ομάδας που υποστηρίζει ο εκάστοτε ''τυφλός''..

Δημοσ.

Δεν το είδα το ματς διότι δούλευα μέχρι εκείνη την ώρα. Το θέμα πάντως είναι ότι όπως πάντα παρατηρώ τη γνωστή, σήμα κατατεθέν πλέον ανακολουθία των οπαδών του ολυμπιακού. Όταν είχαμε χάσει στο Μάντσεστερ οι γαύροι μας έλεγαν μαλάκες επειδή λέει είμασταν χαρούμενοι και μιλούσαμε για μπάλα ενώ είχαμε χάσει. Ναι ΟΚ....

Δημοσ.

εδώ θα συμφωνήσω απόλυτα με τον LL_NEO.

Η ατάκα, εδώ που είσαι ήμουνα, κ εκεί που είμαι θα έρθεις, τώρα δικαιώνεται!

Τόσα χρόνια, ήταν πολύ εύκολο το να μηδενίσουν τους αντιπάλους, τις επιτυχίες, το σωστό ποδόσφαιρο, τις καλές εμφανίσεις.

ΘΑ είχε πλάκα να πέσουμε στο επίπεδό τους, αλλά προσωπικά,δεν θα το κάνω .

ΥΓ:ούτε εγω τους είδα, ήμουν γήπεδο, αλλά εμπιστεύομαι τα άτομα που μου μίλησαν για το παιχνίδι...

ΥΓ2:α ρε ρανταπλάν...Α ρε ρανταπλάν!

Δημοσ.
Δεν το είδα το ματς διότι δούλευα μέχρι εκείνη την ώρα. Το θέμα πάντως είναι ότι όπως πάντα παρατηρώ τη γνωστή, σήμα κατατεθέν πλέον ανακολουθία των οπαδών του ολυμπιακού. Όταν είχαμε χάσει στο Μάντσεστερ οι γαύροι μας έλεγαν μαλάκες επειδή λέει είμασταν χαρούμενοι και μιλούσαμε για μπάλα ενώ είχαμε χάσει. Ναι ΟΚ....

Έπαιζες με 10 παίκτες για 80 λεπτά στο Μάντσεστερ?Έκανες 3 κλασικές ευκαιρίες στο τελευταίο δεκάλεπτο στο Μάντσεστερ?Βρέθηκες να χάνεις στο 3' και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα να το γυρίσεις και να προηγηθείς μέχρι το 68 στο Μάντσεστερ?

Είτε σας αρέσει έιτε οχι αυτό που έκανε εχτές ο Ολυμπιακός δεν το έχει κάνει ελληνική ομάδα.Αν ξεχνάω κάποιον αγώνα ας μου τον θυμίσετε.

Η σύγκριση είναι εντελώς άκυρη.

Δημοσ.
Έπαιζες με 10 παίκτες για 80 λεπτά στο Μάντσεστερ?Έκανες 3 κλασικές ευκαιρίες στο τελευταίο δεκάλεπτο στο Μάντσεστερ?Βρέθηκες να χάνεις στο 3' και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα να το γυρίσεις και να προηγηθείς μέχρι το 68 στο Μάντσεστερ?

Είτε σας αρέσει έιτε οχι αυτό που έκανε εχτές ο Ολυμπιακός δεν το έχει κάνει ελληνική ομάδα.Αν ξεχνάω κάποιον αγώνα ας μου τον θυμίσετε.

Η ΑΕΚ έχανε 2-0 και το έκανε 2-2 με την πολύ καλύτερη Ρεάλ του τότε. Επίσης δες την ομάδα της United τότε και σύγκρινε τη με την Ρεάλ του τώρα. Η Ρεάλ στην Ισπανία είναι σαν τον Παναθηναϊκό τώρα στην Ελλάδα. Όλοι πιστεύουν ότι μπορούν να την κερδίσουν.

Δημοσ.

ρε άρρωστε, για ποιο λόγο να συγκρινεις φάση προς φάση τα 2 παιχνίδιΑ?

Αντίστοιχα, από ότι άκουσα, η ρεαλ έκανα καμια 10άριά φάσεις, ενώ τότε η μαντσεστερ, 1-2.

Το κόμπλεξ για το οποίο μιλάει, είνια υπαρκτό, και έχει εμφανιστεί και σε άλλη μια μορφή του, πριν κάποια χρόνια, που ειρωνευτηκατε όσο δεν πήγαινε το τσουκου τσουκου μπολ, και όταν το υιοθετήσατε κ πήγατε καλά , με 3 παιχνίδια 1-0, κ τη λίβερπουλ να σας περνάει στο 80+, εκσπερματώνατε με την ομάδα σας...

Επίσης, δε μπορεί, όσο άρρωστος και να είσαι, να μη θυμάσαι την ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ προσπάθεια από τις αντικειμενικες φυλλάδες χρίστογλου,χελάκη κ ξύδη, να μας αποδείξουν την κωλοφαρδία του παο, το πόσο χάλια είναι οι αντίπαλοί του,κλπ!

Κ για ποιο λόγο δε σου θύμισε το χθεσινό το παιχνίδι μας με τη μπάρτσα, που έπεφταν σαν τα κοτόπουλα οι παίχτες της για να κερδίσουν χρόνο?

κ ήταν πολύ πιο σημαντικό εκείνο το παιχνίδι, γιατί παιζόταν πρόκριση, σε αντίθεση με χθες, που δεν παιζόταν τίποτα.

Ακόμα και στις "χαρές" σου, μην βγάζεις κόμπλεξ ρε γαμώτο...

Δημοσ.

αμα το λεω εγω οτι αν πατε ποτε στους 4 θα λετε οτι πηρατε την κουπα.... δυο καλες εμφανισεις κανατε και ξεσαλωσετε. ενταξει καλα παιζετε χαλαρωστε λιγο.

Δημοσ.
ρε άρρωστε, για ποιο λόγο να συγκρινεις φάση προς φάση τα 2 παιχνίδιΑ?

Αντίστοιχα, από ότι άκουσα, η ρεαλ έκανα καμια 10άριά φάσεις, ενώ τότε η μαντσεστερ, 1-2.

Το κόμπλεξ για το οποίο μιλάει, είνια υπαρκτό, και έχει εμφανιστεί και σε άλλη μια μορφή του, πριν κάποια χρόνια, που ειρωνευτηκατε όσο δεν πήγαινε το τσουκου τσουκου μπολ, και όταν το υιοθετήσατε κ πήγατε καλά , με 3 παιχνίδια 1-0, κ τη λίβερπουλ να σας περνάει στο 80+, εκσπερματώνατε με την ομάδα σας...

Επίσης, δε μπορεί, όσο άρρωστος και να είσαι, να μη θυμάσαι την ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ προσπάθεια από τις αντικειμενικες φυλλάδες χρίστογλου,χελάκη κ ξύδη, να μας αποδείξουν την κωλοφαρδία του παο, το πόσο χάλια είναι οι αντίπαλοί του,κλπ!

Κ για ποιο λόγο δε σου θύμισε το χθεσινό το παιχνίδι μας με τη μπάρτσα, που έπεφταν σαν τα κοτόπουλα οι παίχτες της για να κερδίσουν χρόνο?

κ ήταν πολύ πιο σημαντικό εκείνο το παιχνίδι, γιατί παιζόταν πρόκριση, σε αντίθεση με χθες, που δεν παιζόταν τίποτα.

Ακόμα και στις "χαρές" σου, μην βγάζεις κόμπλεξ ρε γαμώτο...

Φίλε μου δεν υπάρχει κανένα κόμπλεξ.Είπα το αυτονόητο,οτι καμία ελληνική ομάδα δεν έχει παίξει στα ίσια τη Ρεάλ,με παίκτη λιγότερο για 80 λεπτά.

Και επαναλαμβάνω,αν έχει συμβεί αυτό και κάνω λάθος θύμησέ το μου.

Πουθενά δεν αναφέρθηκα σε τσούκου-τσούκου μπολ.Δεν είμαι εκπρόσωπος των γαύρων για να μου λές τι κάνανε άλλοι.

Εγώ μίλησα για το συγκεκριμένο παιχνίδι στο Μάντσεστερ και είπα οτι δεν είχε καμία σχέση μα το χθεσινό.Το παιχνίδι σας με τη Μπαρτσελίνα έμοπιαζε με το χτεσινό το δικό μας αν και δερν παίζατε με 10.

Όσο για την ενορχηστρωμένη επίθεση των ΑΡΔ απλά σου λέω οτι τότε ο Χριστόγλου και ο Χελάκης δεν είχανε καμία φυλλάδα.Ο δε Ξυδής αποθέωσε την εμφάνιση του παο,το ίδιο και κάποιοι άλλοι.Μην λέμε και ότι θέλουμε....

31bst6.jpg

34bvb2.jpg

Δημοσ.
αμα το λεω εγω οτι αν πατε ποτε στους 4 θα λετε οτι πηρατε την κουπα.... δυο καλες εμφανισεις κανατε και ξεσαλωσετε. ενταξει καλα παιζετε χαλαρωστε λιγο.

Χεχεχε δεν εχεις και αδικο, αλλα απο τοτε που γεννηθηκα, ακουω για τον τελικο που ειχατε παει...

Ε αμα σπασει ο διαολος το ποδαρι του και παμε και εχεις κανα τελικο, να μην το λεμε 30 χρονια μετα και εμεις?:lol:

Δημοσ.
Χεχεχε δεν εχεις και αδικο, αλλα απο τοτε που γεννηθηκα, ακουω για τον τελικο που ειχατε παει...

Ε αμα σπασει ο διαολος το ποδαρι του και παμε και εχεις κανα τελικο, να μην το λεμε 30 χρονια μετα και εμεις?:lol:

ρε να το λετε αλλα βλεπετε και εσεις οτι οταν κανεις καποιες καλες εμφανισεις στην ευρωπη ενθουσιαζεσε οπως ενθουσιαζομασταν και εμεις και μας ειρωνευοσαστε σε φαση τι χαιρεστε αφου χασατε. τωρα βλεπετε οτι δεν ειναι ετσι.

Δημοσ.

πουθενά δεν αναφέρθηκες Τώρα για τσουκου τσκου μπολ. Μη μου πεις όμως ότι δεν τό έχεις ΠΟΛΥχρησιμοποιήσει στις συζητήσεις σου εκείνο τον καιρό.

Για τις φυλλάδες, μίλησα για την περίπτωση του τσουκου τσοκου μπολ, όχι για τότε με τη μπάρτσα.

ο χελάκης κ ο χριστόγλου, έγραφαν στην εφημερίδα του ξύδη τότε, κ φυσικά, αρθρογραφούσαν, και "έμμεσα" κατεύθυναν!

Ναι, με τη μπάρτσα δεν παίζαμε με 10,αλλά παίζαμε μια πρόκριση στους 4, σε αντίθεση με χθες που δεν παιζόταν τίποτα σημαντικό.

Γενικότερα, τα τελευταία 12-13 χρόνια που ασχολούμε λίγο ή πολύ με τον αθλητισμό, παρατηρώ ότι είναι μια ζωή ο εύκολος δρόμος για τους γάβρους, να μειώνουν την επιτυχία του αντιπάλου με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ακόμα και με δηλώσεις της δέσποινας για παράδειγμα!

Προσωπικά, δεν ξέρω,δεν είδα,ή δεν άκουσα κάποιον παναθηναικό που να είνια πραγματικά οπαδός, και όχι "γιαλαντζί", που να ισχυριστεί για παράδειγμα, "ποια ρεαλ". Ξέρω 100άδες γάβρους, που πριν 13-14 χρόνια γέμιζαν το σεφ, να απαξιώνουν το μπάσκετ τώρα,και ούτω καθεξής...

Τέλος, παρόλες τις τεράστιες ελλείψεις της βέρντερ, την πωληση του καλύτερου παίχτη της, το ντεφορμάρισμά της, και την τύχη του οσφπ στο 1ο ημίχρονο, κανείς δεν αναφέρθηκε σε αυτόν ως κωλόφαρδο, κλπ κλπ....

Δημοσ.

αν και βαζελος τα συγχαρητηρια μου στον γαυρο για την χθεσινη του εμφανιση..τρομερη μπαλλα.ελπιζω καποια στιγμη να ξαναπαιξουνε και εμεις ετσι..καημενε παναθηναικε που σε καταντησαν οι διοικουντες σου..να σε βλεπουμε και να κλαιμε..

Δημοσ.
πουθενά δεν αναφέρθηκες Τώρα για τσουκου τσκου μπολ. Μη μου πεις όμως ότι δεν τό έχεις ΠΟΛΥχρησιμοποιήσει στις συζητήσεις σου εκείνο τον καιρό.

Για τις φυλλάδες, μίλησα για την περίπτωση του τσουκου τσοκου μπολ, όχι για τότε με τη μπάρτσα.

ο χελάκης κ ο χριστόγλου, έγραφαν στην εφημερίδα του ξύδη τότε, κ φυσικά, αρθρογραφούσαν, και "έμμεσα" κατεύθυναν!

Ναι, με τη μπάρτσα δεν παίζαμε με 10,αλλά παίζαμε μια πρόκριση στους 4, σε αντίθεση με χθες που δεν παιζόταν τίποτα σημαντικό.

Γενικότερα, τα τελευταία 12-13 χρόνια που ασχολούμε λίγο ή πολύ με τον αθλητισμό, παρατηρώ ότι είναι μια ζωή ο εύκολος δρόμος για τους γάβρους, να μειώνουν την επιτυχία του αντιπάλου με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ακόμα και με δηλώσεις της δέσποινας για παράδειγμα!

Προσωπικά, δεν ξέρω,δεν είδα,ή δεν άκουσα κάποιον παναθηναικό που να είνια πραγματικά οπαδός, και όχι "γιαλαντζί", που να ισχυριστεί για παράδειγμα, "ποια ρεαλ". Ξέρω 100άδες γάβρους, που πριν 13-14 χρόνια γέμιζαν το σεφ, να απαξιώνουν το μπάσκετ τώρα,και ούτω καθεξής...

Τέλος, παρόλες τις τεράστιες ελλείψεις της βέρντερ, την πωληση του καλύτερου παίχτη της, το ντεφορμάρισμά της, και την τύχη του οσφπ στο 1ο ημίχρονο, κανείς δεν αναφέρθηκε σε αυτόν ως κωλόφαρδο, κλπ κλπ....

Εγώ παλι άκουσα εχτές στο ραδιόφωνο βάζελους να βγαίνουν και να λένε έλα μωρέ τώρα ποια Ρεάλ,η ρεάλ δεν ασχολείτε με τους αγώνες των ομίλων,κλπ.

Η απαξίωση των επιτυχιών του αντιπάλου είναι σήμα κατατεθέν του έλληνα οπαδού.

Και δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν να μου λές οτι οι βάζελοι δεν το κάνουν αυτό όταν χρεώνουν σχεδόν εξολοκλήρου τα 10 τελευταία πρωταθλήματα του Ολυμπιακού στην παράγκα.

Δημοσ.

Και δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν να μου λές οτι οι βάζελοι δεν το κάνουν αυτό όταν χρεώνουν σχεδόν εξολοκλήρου τα 10 τελευταία πρωταθλήματα του Ολυμπιακού στην παράγκα.

Εντάξει απο τα 10 αντε να πήρατε τα 3 καθαρά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...