Absinthe Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Αν εχει 5 αλλα θετικα στο παιχνιδι του, ναι.
KWSN_Men Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Βλέπεις λοιπόν ότι όλα είναι σχετικά. Το κατάλαβες βέβαια ότι σου την είχα στημένη με τον Διαμαντίδη (που σήμερα δεν είχε ούτε προσπάθεια για δίποντο, σε κάποια φάση υπήρξε και βαβούρα όταν έκανε split out τη μπάλα ενώ μπορούσε κάλλιστα να το κάνει μόνος του). Σήμερα ο Σπανούλης είχει 1/4 τρίποντα, 4 λάθη αλλά και 5/9 δίποντα, 2/2 βολές 3 ασσίστ και 6 ριμπάουντ. Δε βλέπω πώς αυτός χάλαγε το παιχνίδι μας.
Absinthe Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Βλέπεις λοιπόν ότι όλα είναι σχετικά. Το κατάλαβες βέβαια ότι σου την είχα στημένη με τον Διαμαντίδη (που σήμερα δεν είχε ούτε προσπάθεια για δίποντο, σε κάποια φάση υπήρξε και βαβούρα όταν έκανε split out τη μπάλα ενώ μπορούσε κάλλιστα να το κάνει μόνος του). Σήμερα ο Σπανούλης είχει 1/4 τρίποντα, 4 λάθη αλλά και 5/9 δίποντα, 2/2 βολές 3 ασσίστ και 6 ριμπάουντ. Δε βλέπω πώς αυτός χάλαγε το παιχνίδι μας. Το φανταστηκα. Βεβαια ακομα και αν σου απαντουσα οχι στην ερωτηση σου καταλαβαινεις οτι δεν θα μπορουσαμε να συγκρινουμε τον μητσο με τον μπιλ γιατι αν και ο μητσος δεν εχει καθολου μπασιμο, δεν χρειαζεται να εχει γιατι δεν το απαιτει η θεση του. Γενικα ειμαι της αποψης πως ο ασος πρεπει να ειναι πιο πολυ οργανωτης, να βλεπει γηπεδο και να μπουμπουναει και κανα τριποντο οταν χρειαστει, ενα πραγμα σαν τον σαρας δηλαδη ή σαν τον μητσο οταν παιρνει προσπαθειες. Σε καμια περιπτωση, ο ασος δεν πρεπει να εχει μονο μπασιμο οπως ο μπιλ. Παντως και εγω σημερα κανα δυο φορες δυσανασχετησα με τον μητσο γιατι παραειναι αλτρουιστης και μερικες φορες καταληγει να χαθει η φαση εξαιτιας αυτου του αλτρουισμου. Οσο για τα στατιστικα του μπιλ το ξερεις οτι δεν λενε παντα την αληθεια. Οταν γυρισε το ματσακι εναντιον μας στο τελος, ο μπιλ εκανε αν θυμαμαι καλα 2 συνεχομενες λαθος πασες γιατι κλειστηκε σε μπασιμο του και εφαγε μια ταπα σε παρατραβηγμενο αιφνιδιασμο (το θυμαμαι γιατι ουρλιαζα "ουινστον αριστερα σου" γιατι ηταν μονος του). Δεν ειπα οτι κατστρεψε το παιχνιδι μας αλλα οτι το παρατραβαει ωρες ωρες. Για τα 1/4 τριποντα δεν λεω τιποτα γιατι τα 3 αν θυμαμαι καλα, γινανε με καλες προυποθεσεις. Γενικα στα τριποντα δεν παιρνει παρατραβηγμενες προσπαθειες, αν και δεν τον θεωρω καλο σουτερ για την θεση του. Οσο για την αμυνα, σου ειπα για τον ξανθοψειρα ισλανδο που σουταρε μονος του ελεω σπανουλη και μας μαζεψε την διαφορα.
KWSN_Men Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 και ο Μήτσος χαλάει κάποιες επιθέσεις με το μππάσιμο και την μπάλα έξω, μονίμως. Θυμάσαι όμως όταν γύρισε το ματσάκι υπέρ μας ποιος έβαλε κολλητά κάποια δύσκολα καλάθια;
Absinthe Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 και ο Μήτσος χαλάει κάποιες επιθέσεις με το μππάσιμο και την μπάλα έξω, μονίμως. Αυτο ειναι αληθεια, το ειπα και εγω. Ευτυχως ομως δεν κανει καταχρηση μπασιματων. Παντως, ρε γμτ καλο θα ηταν να αναπτυξει την τελικη του προσπαθεια ο μητσος για να μην ειναι προβλεψιμος ως προς την πασα εξω. Θυμαμαι στο ματς με τον γαβρο στο οακα στην κανονικη περιοδο, τον επαιζαν αμυνα μονο στην πασα στο σπλιτ αουτ και χασαμε. Θυμάσαι όμως όταν γύρισε το ματσάκι υπέρ μας ποιος έβαλε κολλητά κάποια δύσκολα καλάθια; Εννοειται ο σπανουλης. Μα στο ειπα οτι αυτος μας κρατησε επιθετικα. Δεν ειπα ποτε οτι δεν ειναι εξαιρετικα ταλαντουχος επιθετικα, απλως ειπα πως πρεπει να αποκτησει λιγη ομαδικοτητα και ποικιλια στο παιχνιδι του. Α και να μαθει και λιγο αμυνα. Προσδοκω ζελικο. Παντως το θεμα ινσομνια κερκιδα ειναι καλη ιδεα.
KWSN_Men Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Σε κανένα μικρό παιχνίδι είναι απόλυτα εφικτό νομίζω.
Absinthe Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Σε κανένα μικρό παιχνίδι είναι απόλυτα εφικτό νομίζω. Με τετοια ομαδα που εχουμε, ολα μικρα θα ειναι φετος!!! ΕΙδικα αυτο που ερχεται σε 10 μερες....:-D:-D:-D
1980 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 ειπαμε ακομα στο μονταρισμα ειμαστε. κρατατε και καμια πισινη. μην σπασει ο μαλακας το ποδαρι του.
Absinthe Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 ειπαμε ακομα στο μονταρισμα ειμαστε. κρατατε και καμια πισινη. μην σπασει ο μαλακας το ποδαρι του. Ναι μωρε πλακα κανω. Το ξερω οτι η ομαδα δενει ακομα. Γιαυτο δεν θα κερδισουμε με πολυ μεγαλη διαφορα.:mrgreen:
antreaslam Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Επειδή φυσικα χθες πήγα στο μπάσκετ, ένιωσα μια απίστευτη μελαγχολία! Πριν το παιχνίδι βραβεύθηκε ο ντέγιαν,ο ζοτς,ο φράγκι! Στις κολώνες υπάρχουν 4 ευρωπαικές κούπες! ο κόσμος παραληρούσε! Οι σύνδεσμοι, ΕΝΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, δημιούργησαν καταπληκτική ατμόσφαιρα! Μέσα στο γήπεδο έβλεπα μια μικτή κόσμου, έβλεπα να είναι στον πάγκο ο σπανούλης, ο σάρας, ο ντικούδης, ο βούγιανιτς, εκτός αποστολής ο τομάσεβιτς! τα συμβόλαια αυτών των 5, είναι το μπάτζετ του ποδοσφαιρικού παναθηναικού ρε γαμωτό, των 25 παιχτών! Ταυτόχρονα, μάθαινα ότι στο βολλευ κερδισαμε εύκολα 3-0 τη σκρα, και ότι ο βλάσσης ετοιμάζεται να πάρει το φάιναλ4 στην αθήνα... Τέλος, μάθαινα ότι η ομάδα του ρανταπλάν(που είναι φανερό ότι δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα της καρδιάς μας), κάνει έκκληση να πάει ο κόσμος στο γήπεδο,και ας τους αποδοκιμάζει μετά (ακριβώς το αντίθετο από ότι ο ρανταπλάν είχε ζητήσει αρχικά,αλλά anyway)! Αγωνιστικά, δεν έχει μεγάλη σημασία να σχολιάσουμε από τώρα. Είμαστε τα μαυρα μας τα χάλια, κ το παιχνίδι το πήραν οι προσωπικότητες των 3 (μήτσος-μπιλ-σάρας)! οκ, so what? όταν χρειαστεί, θα είμαστε έτοιμοι! Επίσης, συμφωνώ με την ανάλυση kswn,περί μήτσου, και δεν πολυδιαφωνώ με την ανάλυση για τον μπιλ από τον absinthe, αλλά δεν τον θεωρώ κ παλτό!!! Τελικά, καταλήγω, ότι τον απρίλη, θα είναι ωραία.... (ρε ρανταπλάν, πως αισθάνεσαι που είδες γεμάτο γήπεδο?τους 15.000, εσύ έχεις φτάσει να τους βλέπεις σε άθροισμα 2-3 παιχνιδιών)!
firewalker Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Τον Ολυμπιακό πως τον είδατε χθες με την Ρεαλ; Νομίζω ότι είναι τουλάχιστον δύο κλικ ποιο πάνω από εμάς, και κάθε Ελληνική ομάδα.
johnyboy Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Καλά τώρα εντάξει.Η ρεάλ έπαιξε 20 λεπτά μπάλα και του έβαλε 4 γκόλ.Αν έπαιζε σε όλο το ματς πόσα θα του έβαζε? Στο καφέ που ήμουν εδώ στα Τρίκαλα όταν μπήκε ο Μπαλμπόα μέσα λέει κάποιος εξυπνάκιας.Καλά ρε που το βρήκαν αυτόν τον άχρηστο?Τι Μπαλμπόα και μλκιες. Καταλαβαίνετε πόσο μυαλό είχε αυτός.
antreaslam Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 καταρχήν, προσωπικά θεωρώ μεγάλη μαγκιά του γάβρου τη χθεσινή εμφάνιση. Φυσικα΄και πανηγύρισα τα γκολ της ρεάλ (το έχω ξαναδηλώσει, είμαι οπαδός), αλλά αυτό δεν αλλοιώνει την εμφάνιση του γάβρου. Και να σου πω κ κάτι άλλο? ΙΣΩΣ να είναι μια ευκαιρία, η άνοδος (ελαφριά, μην τρελαθούμε κιόλας), του γάβρου, να υποχρεώσει τον ρανταπλάν να κάνει το ίδιο! Μην ξεχνάμε ότι εμείς οι ίδιοι, πρέπει να δείξουμε εμπρακτα τη δυσφορία μας, για το χοντροκώλη ρομέρο, τον ΑΟΡΑΤΟ νίλσον, τον άμπαλο σέριτς, τον άμπαλο στο τετράγωνο λουκά, το μοντέλο τζιόλη, τον πρώην ποδοσφαιριστή δάρλα, τον -δεν έχω απίδια- μάντζιο, τον -ξέχασα τι μπορώ να κάνω- παπ, τον παλαίμαχο πια γκούμα,τον -τσαφάρω πιο συχνά από οτι κόβω-ενακαρίρε, και τον -καταστρέφω την ομάδα μου κ την ανάπτυξή της, αλλά της δίνω πάθος- γκούνη! Μια καλή συνέχεια όλων αυτών, θα είναι άλλα 5.000 εισητήρια σήμερα, και συνέχεια των 15.000 στο μπάσκετ....
firewalker Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Αυτό που με καίει περισσότερο είναι ότι ο Καβούριας δεν πρόκειται να βάλει το χέρι στην τσέπη ή τουλάχιστον να πάρει σκούπα και να διώξει τους βλάκες από την Π.Α.Ε. Διότι αν φύγουν οι υπόλοιποι και έρθουν σωστοί άνθρωποι στην ομάδα ακόμη και Τζίγκερ δεν θα μπορεί να κάνει μεγάλο κακό. Ο συνδυασμός είναι που κατακερματίζει τον Παναθηναϊκό. Τέλος αρκεί να βάλει κανείς κάποιος τα ποσά που δαπάνησε ο Ολυμπιακός και τα ποσά του Παναθηναϊκού. Τα προηγούμενα χρόνια ήμασταν χειρότεροι εμείς. Τώρα νομίζω ότι ο Ολυμπιακός μπορεί γίνει καλύτερος από ότι μπορούμε να είμαστε εμείς στα καλύτερα μας.
slipknot Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Πάντως πάλι καλά που οι Παναθηναϊκοί απ' ότι βλέπω παραδέχονται την καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού και δεν λένε κουλά πράματα.. Γιατί σήμερα ένας μου λέει ''πόσο ήρθατε χτες ? 2-4 ? ποοοο σας σκίσανε,σας ξεφτυλίσανε'' και κάτι τέτοια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.