Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν παίξαμε καλά αλλά δεν πειράζει, ακόμη η ομάδα δεν έχει δέσει και επιπλέον ας αφήσουμε τους άλλους να φορτώνονται τον τίτλο του φαβορί και να αγχώνονται στο Final 4.

Δημοσ.

Πρώτο ημίχρονο χάλια, 3ο δεκάλεπτο πάρα πολύ καλό, 4ο καλό αλλά με κενά διαστήματα. Γενικά μια χαρά στο 2ο ημιχρόνιο [sic].

Δημοσ.

Σιγά σιγά ρε παίδες τι βιάζεστε με τους παίκτες που έχουμε μέσα δεν χάνονται εύκολα τα games ακόμα και τώρα που δεν έχουμε δέσει

Όλα θα πάνε καλά.

Δημοσ.

Ενα γρηγορο debriefing για το αποψινο παιχνιδι.

Η ομαδα δεν εχει δεσει ακομα. Φαινεται ξεκαθαρα. Μπορει να ειναι μεν και κουρασμενοι απο το ταξιδι στο αμερικα αλλα εγω αυτο το ακουω βερεσε. Θεωρω πως απλως δεν εχουν δεσει ακομα.

Αδυναμη αμυνα.

Ιδιαιτερα μεσα στην ρακετα, αν και τα περισσοτερα καλαθια τα φαγαμε απο αυτον τον πιτερ στιβενσον κοκκινο μαλακο απο την περιφερεια. Ισως να επρεπε να ειναι εντος δωδεκαδας ο τομασεβιτς. Παντως μπατιστ και ζιζιτς σημερα μπαζανε πολυ στην αμυνα, αν και τους αφησαν ακαλυπτους πολλες φορες οι περιφερειακοι μας. Ελπιζω να μην μας στοιχισει η ελλειψη βαρυ σεντερ.

Για την περιφερεια μας τωρα.

Δεν ειδα σχεδον κανενα πικ εν ρολ απο την πλευρα μας. Ολοι κανανε σπλιτ.

Ο διαμαντιδης αν και επαιξε καλα στο δευτερο ημιχρονο, στο πρωτο ηταν αφαντος. Νομιζω (δεν ειχα στατιστικα στο γηπεδο) πως στο πρωτο ημιχρονο δεν εκανε ΚΑΜΙΑ προσπαθεια για σουτ. Πρεπει γενικα θεωρω να παιρνει περισσοτερες πρωτοβουλιες μεσα στο παιχνιδι.

Ο σπανουλης, αν και πρωτος σκορερ μας και η κυριοτερη αιτια που γυρισαμε το παιχνιδι, δεν μου αρεσε. Μην πεσετε να με φατε. Ποτε δεν ημουν ιδιαιτερος φαν του σπανουλη γιατι θεωρω πολυ μονοδιαστατο το παιχνιδι του. Ειναι καλος στο drive και στο μπασιμο λογω γρηγορου πρωτου βηματος. Μεχρι εκει ομως. Αν τον κλεισεις καλα στην σταυρωτη του τριπλα, θα κανει παντα σπλιτ και αρκετες φορες με λαθος πασα. Γενικα θεωρω οτι κουραζει παρα πολυ την μπαλα και τρωει πολυ χρονο. Ισως ομως απλως να ειμαι προκατειλημμενος και να τα βλεπω ετσι. Θα φανει στην πορεια.

Σαρας. Αν και ακομα δεν εχει εγκλιματιστει, φανηκε οτι ο ανθρωπος ειναι λιντερ. Πηρε 3 σερι προσπαθειες στο τελευταιο εναμιση λεπτο και σκοραρε 7 ποντους.

Δημοσ.

Ο σπανουλης, αν και πρωτος σκορερ μας και η κυριοτερη αιτια που γυρισαμε το παιχνιδι, δεν μου αρεσε. Μην πεσετε να με φατε. Ποτε δεν ημουν ιδιαιτερος φαν του σπανουλη γιατι θεωρω πολυ μονοδιαστατο το παιχνιδι του. Ειναι καλος στο drive και στο μπασιμο λογω γρηγορου πρωτου βηματος. Μεχρι εκει ομως.

Σαρας. Αν και ακομα δεν εχει εγκλιματιστει, φανηκε οτι ο ανθρωπος ειναι λιντερ. Πηρε 3 σερι προσπαθειες στο τελευταιο εναμιση λεπτο και σκοραρε 7 ποντους.

Ναι ρε συ ο Bill έτσι παίζει απλά δεν μπορεί στην καλή του μέρα να το κόψει κανένας παίκτης επιπέδου Euroleague. Ο Βιλλ είναι από τους ελάχιστους παίκτες στην Ευρώπη που σε set παιχνίδι θα βρίσκει το κενό χωρό (ή θα τον δημιουργεί λόγω της ταχύτητας του) και θα σου αφήνει την μπάλα στο καλάθι, έτσι απλά θα το δείς-δούμε αυτό σε παιχνίδια που θα καίνε και οι άμυνες θα είναι κλειστές.

Όσο για τον Σάρα είναι όπως το λες αν το έχεις μέσα σου τον leader τον έχεις είναι μορφή ο παίκτης.

Δεν το είδα ρε μάγκες το παιχνίδι και έμπλεξα με το site της Euroligue που δίνει τους αγώνες με streaming αλλά αρχ@@@@ δεν έγινε accept η κάρτα μου. Δοκίμασε κανείς τπτ είναι καλή φάση με 30 ευρο (29 και κάτι για ακρίβεια) όλα τα games της ομάδας σου και live προφανώς αλλά και on demand όποτε γουστάρεις.

Άσχετο αλλά να μην δέχονται Paypal τι μαλάκες θεε μου και μάλιστα επειδή έχουν αναλάβει 3 το accept or not της κάρτας οι τύποι δεν έχουν να πουν κάτι πέρι κάρτας. Δοκίμασα και ένα on line help και καλά μέσω ενός live chat εκεί να δείτε γέλια ανά 2 λεπτο είχα διακοπή και reconection.

Άντε να δεις σοβαρά live και game. Δεν ξέρω παίδες δοκίμασε κανάς άλλος?

Δημοσ.
απλά δεν μπορεί στην καλή του μέρα να τον κόψει κανένας παίκτης επιπέδου Euroleague.

Δυστυχως, αμφιβαλλω πολυ για αυτο.

Απλως αυτος ο ανθρωπος δεν βλεπει καθολου γηπεδο. Ειναι πολυ προβλεψιμος. Τεσπα, δεν θελω να γκρινιαζω, απλως ηθελα να το αναφερω οσο ειναι αρχη της σαιζον ακομα για να μην λετε μετα οτι κανω κωλοτουμπες.

Σημειωτεον, σημερα αν υπολογισει κανεις και το πανω διαζωμα και τους 1000 παραπανω που ειχε απο ο,τι χωραει στην γωνια, το γηπεδο πρεπει να ειχε 14000.

Μπορει να μην ειναι σολντ αουτ αλλα ειμαι ευχαριστημενος γιατι η ρομα δεν πουλαει πολυ σαν ονομα. Να δουμε αυριο ποσοι θα ειναι στην λεωφορο.

Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως, ο Σπανούλης σε κάποια φάση κράταγε την ομάδα μόνος του.

Επιθετικα, ναι.

Το κακο ειναι πως μπορει να βαζει 2 επιθεσεις, αλλα να καταστρεφει 3 αλλες.

Ρε γμτ προπερσι δεν τον θυμομουν ετσι. Στο ευρωμπασκετ τον ειδα φετος και αρχισα να ανησυχω.

Ενιγουει, εναποθετω τις ελπιδες μου στον ζελικο. Αυτος ξερει.

Δημοσ.

Σαφώς και ξέρει. Και αν τον πρόσεξες, ούτε 3 κατέστρεφε, ούτε ήταν τόσο κακός όσο με την εθνική.

Για να τον θέλει ο Ομπράντοβιτς στην ομάδα, προφανώς και ξέρει τι θα τον κάνει.

Δημοσ.
Σαφώς και ξέρει. Και αν τον πρόσεξες, ούτε 3 κατέστρεφε, ούτε ήταν τόσο κακός όσο με την εθνική.

Για να τον θέλει ο Ομπράντοβιτς στην ομάδα, προφανώς και ξέρει τι θα τον κάνει.

Οχι, τοσο κακος οσο με την εθνικη δεν ηταν.

Βασικα ουτε καν κακος δεν ηταν σημερα, αλλα απλως νομιζω οτι ειναι πολυ μονοδιαστατο το παιχνιδι του.

Οσο για τις 3 επιθεσεις, κανεις λαθος. Ενας απο τους κυριοτερους λογους που μας γυρισανε την διαφορα των 8 ποντων ηταν οι λαθος επιλογες του σπανουλη. Χωρια που σχεδον ολα τα καλαθια του ο πιτερ στιβενσον κοκκινο μαλακο τα εβαλε με αμυνα τον σπανουλη.

Γενικα, δεν λεω οτι δεν ηθελα να τον παρουμε, ισα ισα τον θεωρω εξαιρετικο στον τροπο παιχνιδιου του, απλως λεω πως πρεπει να αλλαξει γενικα τον τροπο παιχνιδιου του και να γινει πιο ομαδικος γιατι ενα ασο-δυο στο συγχρονο μπασκετ δεν επιτρεπεται να εχει μονο μπασιμο στο παιχνιδι του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...