Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στο μεν μπασκετ, δεν εχει καποιον βαρυ σεντερ,

Περσυ, με 3/3 κουπες, ΠΟΙΟΝ ειχε βαρυ σεντερ?Α ναι ρε, τον Γιαφτοκας. Παρεπιπτοντως, ο "αντι-Γιαφτοκας" για να μην ξεχνιομαστε σε 1 ματς εβαλε οσους ο Λιθουανος σε ολη την χρονια ετσι?

δεν εχει 3αρι

Εχει 2. Αν τα κρινουμε απο το 1ο ματς ο Ολυμπιακος ειναι τυχερος που εχει τον ΝΒΑερ Μπουρουση αφου δεν εχει παικτες στο 2-3-4

και ο Γιασκεβιτσιους αν ειναι να βαζει 10 ποντους σε καθε παιχνιδι, τι να λεει...

Οχι, εχεις δικιο, ο πλευημεηκερ σου ειναι για να βαζει 20 ποντους, ο σεντερ για να δινει 10 ασιστ, και το δυαρι να κανει 6 ταπες...Ε ρε τι διαβαζουμε πρωινιατικα. ΠΑΥΛΟ ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΛΙΘΟΥΑΝΟ και φερε γρηγορα τον Σκουνι Πεν. Δεν εδινε την μπαλα απο το αριστερο στο δεξι αλλα οκ, εβαζε 15π. (πρεπει να μαθεις βασικα πραγματα του μπασκετ μου φαινεται)

ασε που η αμυνα που παιζουνε ειναι....για τα μπαζα!

Η ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ!!!

Η ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ!!

Που να το πεις στην Ευρωπη αυτο και να μην σε παρουν με τις πετρες δλδ!!!

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δυστηχως τα πραγματα δεν πανε καθολου καλα, ουτε στο μπασκετ ουτε στο ποδοσφαιρο. Στο μεν μπασκετ, δεν εχει καποιον βαρυ σεντερ, δεν εχει 3αρι και ο Γιασκεβιτσιους αν ειναι να βαζει 10 ποντους σε καθε παιχνιδι, τι να λεει...ασε που η αμυνα που παιζουνε ειναι....για τα μπαζα!

Το μηνημα καταχωρηθηκε στις 3:58 και πιστευω μετα απο αλογιστη καταναλωση αλκοολ ή αλλων ναρκωτικων ουσιων :mrgreen::mrgreen: (Δεν εξηγειτε αλλιως);)

Δημοσ.

Συμφωνώ σε όλα με τον kaizer.Πάλι αρχίσανε κάποιοι προφήτες τα περσινά που μας είχανε τελειωμένους από την πρώτη αγωνιστική και στο τέλος τα πήραμε όλα.Και προτιμώ να βάζουμε 90 και 100 πόντους και ας τρώμε και 70 με 80 στην άμυνα.

Δημοσ.

Ωωωω.... Τελικά έχουμε τόσα προβλήματα στο μπάσκετ, που πρέπει να ανησυχούμε?

Κοίτα να δεις ρε γαμώτο, που εγώ εκσπερμάτωσα με τις μεταγραφές του παύλου (κ το σαπάκι τον λιθουανό), και θεωρώ ότι η άμυνα του παναθηναικού πρέπει να διδάσκεται σε σεμινάρια...

Αν βεβαια κρίνεις από ένα παιχνίδι φίλε μου, τότε φαντάζομαι ότι πέρυσι,ΔΕΝ είδες καθόλου μπάσκετ κ τους 3 τίτλους, μια που είχαμε χάσει από την ολυμπιάδα πατρών!

Τέλος πάντων, ας δώσουμε το ελαφρυντικό της ώρας, και των ναρκωτικών ...

Δημοσ.

Ηρεμια παιδια εναν αγωνα παιξανε και τους φαγαμε και για να μην μπερδευομαστε μιλαμε τωρα για την ομαδα του μπασκετ οχι του ποδοσφαιρου και οσο να ναι δεν μπορεις να πεις αυτην την ομαδα ΜΠΑΖΑ ελεος!!

Δημοσ.

Δεν ακούω τίποτε! Ο Γιαννακόπουλος φταίει για την κατάντια της ομάδας. Φύγε, Γιανακόπουλε άχρηστε (μπασκετικά). Φύγε! Ούστ!

Δημοσ.
Από που πίνετε νερό ρε γμτ.

Από το ποτάμι της Αττικής που σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ περιέχει εξασθενές χρώμιο και άλλα περίεργα...

Δημοσ.

Παίδες τι γίνεται με τον Σλοβένο,

Υπάρχουν πολλές φήμες από Ιταλία και Ισπανία μεριά, εγώ δεν βλέπω θέμα να γεννάται άσε που τον θεωρώ πολύτιμο εργαλείο του Ομπράντοβιτς.

Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω?

Δημοσ.
Δε νομίζω να τον διώξει ο Ομπράντοβιτς. Ποιον θα σιχτιρίζει μετά;

Αυτό πιστεύω και γω μιας και με τον Σπανούλη ταιριάζουν υπό την έννοια ότι ο ένας συμπληρώνει τον άλλο.

Καλός στο σετ game ο βιλλ καλός στο σουτ ο Μπετσίροβιτς.

Τέλος πάντων, καλά εκείνος ο Σάρας τον είδα λίγο στο Β ήμιχρονο με τον Ρέθυμνο και κατ΄λαβα ότι η ατάκα να προσαρμοστεί στον ΠΑΟ ο ίδιος είναι άτοπη μιας και οι άλλοι παίκτες πρέπει να προσαρμοστούν στον ίδιο τι no look πάσες ήταν αυτές ρε παιδιάαααααααα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...