Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο ακριβως. απαγορευετε μονο η κοκα και το μαυρο και αυτο επειδη μειωνει την αποδοση τους. Θεαμα θελουν και θεωρουν ολα τα μεσα θεμιτα. Τουλαχιστον αυτοι ειναι ξεκαθαροι εδω κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμεις εχουμε 26 καν και αλλους 11 πλευοφς = 37, και 5 Κυπελλο (για τους μεγαλους μιλαω) παμε στους 42

Και εχει αλλους 25 μαξιμουμ η Ευρολιγκα μεχρι τελικο συνολο 67

Αν βαλεις μεσα και στους δικους μας τα φιλικα κτλ ΣΥΝ οτι εχουμε πολυ περισσοτερη Εθνικη με περιπου 6 με 9 ματς ανα τουρνουα και 4-5 φιλικα, παμε κοντα στα 80 ματς και οι δικοι μας σε 9 μηνες, ενας μεσος όρος κοντα στο 1 ματς ανα 3,5 μερες=2 ματς την βδομαδα

ΕΠΙΣΗΣ πολυ υψηλος, εγω μολις επαιξα δυο 40λεπτα διπλά Σαββατο και Κυριακη και γυμναστηριο εβγαλα μονο διαδρομο και κοιλιακους. Θα μου πεις δεν ειμαι επαγγελματιας, ε, δεν επαιζα ομως και με 2μετρα θηρια

Η Μαν.Γιουναιτεντ εχει 38 στην Αγγλια και μαξιμουμ 13 στο ΤΛ =51, αλλα 3-4 στο Λιγκ Καπ και καπου τοσα στο Κυππελο δλδ 61, βαλε κανα φιλικο, καμια Εθνικη παμε και γιαυτους στα 80. ΟΜΩΣ οι διακοπες των ποδοσφαιριστων ειναι καπως λιγοτερες(τα τουρνουα γινονται νωρις το καλοκαιρι και η προετοιμασια ξεκιναει μαξιμουμ μεσα Ιουλη για καποιους), το αντισταθμισμα ειναι ομως οτι "απλωνονται" τα παιχνιδια που εχουν περιπου 1 ανα 4 μερες.

Ναι, ισως οι χρονοι αποθεραπειας διαφερουν κτλ κτλ το θεμα ομως ειναι πως το καλενταρι σε ποδοσφαιρο και μπασκετ ειναι ΤΟΣΟ ΓΕΜΑΤΟ που απλα δεν γινεται να μην παρουν κατι οι περισσοτεροι, ειναι υποκρισια οποιος πιστευει κατι τετοιο

Δημοσ.

το άλλο με τον Κωνσταντίνου τον παλαίμαχο και το εισιτήριο, το ακούσατε;

σόρρυ αν εχει ξανασυζητηθεί δε το είδα.

Δημοσ.

τι προκαλω ρε που βγαζετε να πουμε βιντεο λες και τα εφτιαξε κανα 10χρονο και χαιρεστε κιολας αντι να κοιταξετε να φτιαξετε τα χαλια με ΠΑΕ/ερασιτεχνη και το ποδοσφαιρο επιπεδου Κονγκο που παιζετε.. [αυτα τα λεω καραγκιοζιλικια]

Δημοσ.

δεν ειναι γνωμη ειναι προκληση μην το παιζεις αθωα περιστερα. καλα θα σε αναλαβουν οι αλλοι εγω εχω κουραστει με τους κομητες.

Δημοσ.
βασικα μου αρεσε πολυ το κομματι που παιζει απο πισω.

Αυτο μου αρεσε παρα πολυ δεν το ειχα ξαναδει. 1980 ΡεσπεκτB)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...