Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο Τζίγγερ λέει μειώνει την τιμή των εισιτηρίων κατά τριάντα τοίς εκατό.Νομίζει ο δύστυχος ότι το θέμα είναι οικονομικό.Σε λίγο θα είναι τσάμπα καί θα προσφέρει καί πορτοκαλάδα.Καί πάλι άδειο θα είναι το γήπεδο.Αν δεν μας αδειάσει τη γωνιά άσπρη μέρα δεν θα δούμε.

Δημοσ.

Όσοι είδατε το ματς με τους Spurs, θυμάστε αυτήν την φάση;

Πιστεύω είναι αντιπροσωπευτική των δυνατοτήτων της ομάδας όταν στρώσει.

Δημοσ.
Θυμάσαι δωδεκάλεπτο να την βρω; Νομίζω 3ο.

Πρώτο πρέπει να είναι. Τον κλείνει νομιζω ο Ντικούδης και έρχεται ο Διαμαντίδης από πίσω και την ρίχνει. Οι παπάρες που έκαναν την περιγραφή είπαν 'έκλεισε ωραία τον Ντάνκαν' ή 'καλή άμυνα' ή κάτι τέτοιο.

Όλα τα λεφτά πάντως ο Τομάσεβιτς όταν παραλίγο να βριστεί με τον έναν διαιτητή... :mrgreen:

Δημοσ.
Τον κλείνει νομιζω ο Ντικούδης και έρχεται ο Διαμαντίδης από πίσω και την ρίχνει. Οι παπάρες που έκαναν την περιγραφή είπαν 'έκλεισε ωραία τον Ντάνκαν' ή 'καλή άμυνα' ή κάτι τέτοιο.

Πεστα ρε πστη μου!!

Ο Μήτσος έριξε ΤΑΠΑ στον Ντάνκαν και οι λαλάκες το σχολίασαν λες κ την έριξε σε μένα!!!

Το άλλο;;;;

Η φάση του άγώνα ολόκληρου (κατά την ταπείνή μου άποψη..) πέρασε στα χαλαρα:

Ο Ντάνκαν λυγίζει γονατάκια και καρφώνει τον Χ''βρέτα που βρίσκεται έξω από το τρίποντο.Ετοιμάζεται για άμυνα.

Ο Νικολάκης τον κοιτάει,του σκάει την σταυρωτή,του φεύγει από τα δεξιά,ο Τιμούλης τον κυνηγάει από το πλάι,κ αντί να ακούσω το "ζντουπ" της τάπας κ τον Βρέτα στη κερκίδα,το καλάθι γράφει κανονικότατα!!!

Και επείδή προφανώς το πιο εύκολο πράγμα στο κόσμο στο One on One είναι να σκοράρεις στα μούτρα του Ντάνκαν, οι υπερσχολιαστές αρκέστηκαν σε ένα "πολύ καλό καλάθι..."

Δημοσ.

Είναι απλό παίδες. Οι yankees είναι ένα κλικ πάνω σε ταχύτητα-δύναμη-αλτικότητα λόγω "διατροφής"...

Αν έρθουν Ευρώπη όπου επιτρέπεται η ζώνη ( η οποία περιορίζει τα παραπάνω πλεονεκτήματα) αλλάζουν τα πράγματα.

Κάτι ήξερε ο Ζέλικο που το είπε...

Αλλά πραγματικά νομίζω όλα ήταν θέμα φυσικών προσόντων. Και μην ξεχνάμε ότι παίζαμε με την καλύτερη ομάδα του NBA.

Δημοσ.

Tι ντοπινγκ κοντρολ να τους κανουνε?

82 κ.σ. + εως και 26 πλευοφς = 108παιχνιδια και βαλε και κατι προετοιμασιας οι τυποι των κορυφαιων ομαδων παιζουν 105 με 115 παιχνιδια την χρονια.

ΑΝ βγαλεις 4 μηνες διακοπες παιζουν Μ.Ο. 110 ματς σε 240 μερες μιλαμε για κοντα στο 1 ματς ανα 2 μερες δλδ οκ, αυτο δεν βγαινει ουτε μονακι στην αυλη του σχολειου οχι ΝΒΑ. Αν δεν ντοπαριστουν θα κλασουν απο τον Φλεβαρη, απλα δεν γινεται να μην ντοπαριστουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...