Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=105158

Πάει τελικά αυτό το παλικάρι δεν τον βλέπω να ξαναπαίζει πάλι μπάσκετ.

Κρίμα

Διότι με 4 αυτόν και 5 τον Κουφό δεν βλέπω να παιζόμασταν από κανέναν

Διαμαντίδης, Σπανούλης, Φώτσης, Σόφο, Κουφός

Αυτό θα ήθελα να το δω αλλά αρχί@@@

Πιο αναλυτικά εδώ.

Σοβαρά πράγματα. Προπόνηση για απώλεια βάρους με προπονητή kickboxing (που δεν έχει κάν δίπλωμα γυμναστή).

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν το ξέρω αυτό που λες δεν πιστεύω να έχει γραφτεί τίποτα, αλλά και γω σίγουρος δεν είμαι :-)

Τα μονα συμβολαια που δεν ειχαν κατατεθει στον ΕΣΑΚΕ ηταν του Βουγιανιτς και του Γιασικεβιτσιους...εκτος αν παιζει Ευρωλιγκα μονο, ο Γιασικεβιτσιους, τι να πω:-)

Δημοσ.
Τα μονα συμβολαια που δεν ειχαν κατατεθει στον ΕΣΑΚΕ ηταν του Βουγιανιτς και του Γιασικεβιτσιους...εκτος αν παιζει Ευρωλιγκα μονο, ο Γιασικεβιτσιους, τι να πω:-)

Μάλιστα παίδες δεν το περίμενα για να με ειλικρινής αυτό περιμένα μέσα στον Βούγιανιτς στην αρχή τουλάχιστον....

Δημοσ.

Μπορεί να θέλει έναν ξεκούραστο στα F4. Αν και εμένα μου αρέσει πολύ φέτος φαντάζομαι ότι ο Τομάσεβιτς θα έπρεπε να είναι εκτός όντως. Άλλωστε αυτός είναι πιο πιθανόν να μείνει από δυνάμεις. Μπορεί μετά το ντέρμπι να δούμε καμιά αλλαγή

Δημοσ.

Ναι σωστα...επειδη εχετε τοσες πολλες λυσεις στο 5 θα αφησει εξω και τον Τομασεβιτς.

Ο Βουγιανιτς θα μεινει εξω και πολυ λογικα αλλωστε οταν εχει τοσους πολλους παιχτες στη περιφερεια.

Γιαυτο λεγαμε οτι ειναι τελειως λαθος η μεταγραφη του Γιασικεβιτσιους στον Παναθηναικο με τοσο πολλα λεφτα αφου με αυτα τα λεφτα ανετα επαιρνες ενα πολυ καλο 5αρι ειτε απο το ΝΒΑ ειτε σπαζοντας το συμβολαιο καποιου σεντερ στην Ευρωπη και επιπροσθετα δεν θα χρειαζοταν να θυσιασεις εναν τοσο καλο παιχτη σαν τον Σερβο.

Δημοσ.

Ποιοι ήταν αυτοί που τη έπεσαν στον Νικοπολίδη και την γυναίκα του στο εμπορικό κέντρο "The Mall" πριν μερικές ημέρες; Καμιά πενηνταριά άτομα... Έλα, μην σαν πιάνουν οι ντροπές...

Δημοσ.

http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=840103&lngDtrID=246

Λες καί δεν το ξέραμε!

Ο Τζίγγερ όταν διαβάζςι αυτές τις δηλώσεις τι αντιπαραθέτει?Απλά ξέρει ότι έτσι είναι καί κάνει την κότα.Κσί μετά θέλει να μην τον αμφισβητούν οι οπαδοί.

Είναι σε δύσκολη θέση γιατί έμεινε πίσω καί τώρα πιά το ξέρει.

Δημοσ.
Ποιοι ήταν αυτοί που τη έπεσαν στον Νικοπολίδη και την γυναίκα του στο εμπορικό κέντρο "The Mall" πριν μερικές ημέρες; Καμιά πενηνταριά άτομα... Έλα, μην σαν πιάνουν οι ντροπές...

Εγώ με τον Κάιζερ και τον Αντρέαςλαμ.

Ένα ωραίο άρθρο από το Σαν Αντόνιο: http://www.mysanantonio.com/sports/stories/MYSA101507.Spurs.Pop.Panathinaikos.en.319dc9b.html

Δημοσ.

Πολύ καλό άρθρο, μερικές φορές οι Αμερικανοί με εκπλήσσουν με τη διάθεσή τους για αυτοκριτική!

Πάντως παιδιά είναι ιδέα μου ή έπρεπε να είχε δωθεί μια τιμητική άδεια στον Διαμαντίδη? Έχει δυο χρόνια τώρα που χειμώνα-καλοκαίρι βγάζει 30 και 35 λεπτά. Εγώ τον βλέπω να έχει χάσει λίγο σε διάθεση και τσαμπουκά, δεν ξέρω τι να πω, το παληκάρι πρέπει να ξεκουραστεί για να τον χαιρόμαστε πολύ ακόμα. Φαντάζομαι φέτος στα μικρά ματς με αυτή την περιφέρεια που έχουμε θα ξεκουραστεί αρκετά

Δημοσ.

Κοίταξε αν το πας στην κοινωνική πλευρά του ζητήματος για τους υπέρογκους μισθούς την ώρα που άλλοι παλεύουν για 700 ευρώ είμαστε τελείως offtopic !!!(χωρίς να διαφωνώ100% ;))

Αλλά ως έχει πιστεύω η κατάσταση τα κέρδισε τα λεφτά του και με το παραπάνω. Να σου θυμίσω Γιαφτόκας και Ντελκ ή τόσους άλλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα που για 5 λεπτά πήρανε εκατομμύρια. Μιλάμε μέχρι τώρα για ένα παίχτη ρομποτ και αυτό είναι που με ανησυχεί, ότι δεν είναι και ο Superman κάποια στιγμή θα πρέπει να ξεκουραστεί και αυτός ο άνθρωπος

Δημοσ.
όπου γλέντι και χαρά η Βασίλω πρώτη! :P:p

εχουμε και μια υποληψη .

και για να μην ξεχνιομαστε. προσκυνατε.

παρτε και ενα με τα καλυτερα απο την περασμενη σεζον

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...