genius_13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Μια χαρα αξιοπρεπείς εμφάνιση καναμε. Μπράβο στα παιδια,πολυ καλος ο Σαρας Γυρίζουμε και Ελλαδα για να τα σηκώσουμε και παλι ολα ;)
Harkon Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 κρίμα δε θα είναι ο Βούγια να μείνει εκτός ή να φύγει φέτος;
geovard Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Συμπέρασμα. Στο μόνο σημείο πού φανερά υστερούμε καί όλοι οι Ευρωπαίοι είναι στη δύναμη σώμα με σώμα.Δεν μπορούσαμε εκεί να τούς παίξουμε καθόλου.Κατά τα άλλα πράγματι ήταν αξιοπρεπής εμφάνιση αν σκεφτούμε ότι παίζαμε με τούς πρωταθλητές τού nba.
Panahs Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 κρίμα δε θα είναι ο Βούγια να μείνει εκτός ή να φύγει φέτος; Πολύ κρίμα. Πρέπει να παίξει ο Βούγιας.
talikra Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Συμπέρασμα.Στο μόνο σημείο πού φανερά υστερούμε καί όλοι οι Ευρωπαίοι είναι στη δύναμη σώμα με σώμα.Δεν μπορούσαμε εκεί να τούς παίξουμε καθόλου.Κατά τα άλλα πράγματι ήταν αξιοπρεπής εμφάνιση αν σκεφτούμε ότι παίζαμε με τούς πρωταθλητές τού nba. Βασικά το συμπέρασμα είναι πως είναι κρίμα για μια ομάδα που είναι υπερ-γεμάτη στις θέσεις 1-2 και 4 να μην έχει παίκτες στην θέση 5 αλλά και στην 3 αν το δει κάποιο συγκριτικά με αυτούς που έχουμε στην θέση 1-2 και 4. ΤΛΠ θα μου πεις και ποιό πρόβλημα θα έχουν οι ψηλοί μας λες και υπάρχουν και άλλοι στην Ευρώπη ένας είχε μείνει έφυγε φέτος και αυτός. Αλλά είναι κρίμα το γεγονός ρε παίδες που δεν έχουν μείνει ψηλοί στην Ευρώπη οκ έχουν αυξηθεί οι ομάδες στο NBA αλλά ρε πούστη μου στην τελική ας βγάζουν και αυτοί δικοί τους παραγωγή μας τους έχουν πάρει όλους
talikra Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 κρίμα δε θα είναι ο Βούγια να μείνει εκτός ή να φύγει φέτος; Δεν φεύγει ο Βουγιανιτς ρε παίδες δεν υπάρχει περίπτωση δεν βγάζει ο άλλος 2 παιχνίδια την εβδομάδα έστω και αν παίζει 20 λεπτά και στα 2. Λογικά θα γίνει αυτό που έγινε πέρισυ θα παίζει παντου αρχικά ο Βουγιανιτς και προς το τέλος αν δει ο Ζοτς ότι ο ΟΣΦΠ με Σοφο είναι δυνατος κάτω στο 5 τότε θα επαναφέρει τον Τομάσεβιτς
konnak Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 talikra, νομίζω ήδη δηλώσαμε Τομάσεβιτς για Ελλάδα, οπότε Βούγιανιτς μόνο Ευρωλίγκα.
treelooos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Κάτι ψιλοάσχετο. Τι σκατά αποθεραπεία κάνει ο Λεοντίου ρε παιδιά; Σπουδάζω Γιάννενα και κάθε μέρα τον βλέπω για καφέ το μεσημέρι, για ποτό το βραδύ και σε κλαμπ μετα. Καθημερινά όλα αυτα.
Panathinaikara Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 ελα ρε trelooos. Το παλικάρι ξεκουράζεται τι θες εσύ; λολ
talikra Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 talikra, νομίζω ήδη δηλώσαμε Τομάσεβιτς για Ελλάδα, οπότε Βούγιανιτς μόνο Ευρωλίγκα. Δεν το ξέρω αυτό που λες δεν πιστεύω να έχει γραφτεί τίποτα, αλλά και γω σίγουρος δεν είμαι
dark_banishing Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Κάτι ψιλοάσχετο. Τι σκατά αποθεραπεία κάνει ο Λεοντίου ρε παιδιά; Σπουδάζω Γιάννενα και κάθε μέρα τον βλέπω για καφέ το μεσημέρι, για ποτό το βραδύ και σε κλαμπ μετα. Καθημερινά όλα αυτα. χαχα και συ τι σπουδάζεις που είσαι για καφέ το μεσημέρι ποτό το βράδυ και κλαμπ μετά. Και καθημερινά όλα αυτά
Galis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 +1 για αυτα που λεει ο treelooos.Και εγω τον βλεπω
treelooos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 χαχα και συ τι σπουδάζεις που είσαι για καφέ το μεσημέρι ποτό το βράδυ και κλαμπ μετά. Και καθημερινά όλα αυτά Φίλε μου ιατρική σπουδάζω αλλά αν δε χρωστάς μαθήματα από Ιούλιο μέχρι οκτώβρη κάθεσαι:-D:-D
talikra Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=105158 Πάει τελικά αυτό το παλικάρι δεν τον βλέπω να ξαναπαίζει πάλι μπάσκετ. Κρίμα Διότι με 4 αυτόν και 5 τον Κουφό δεν βλέπω να παιζόμασταν από κανέναν Διαμαντίδης, Σπανούλης, Φώτσης, Σόφο, Κουφός Αυτό θα ήθελα να το δω αλλά αρχί@@@
firewalker Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Κάτι ψιλοάσχετο. Τι σκατά αποθεραπεία κάνει ο Λεοντίου ρε παιδιά; Σπουδάζω Γιάννενα και κάθε μέρα τον βλέπω για καφέ το μεσημέρι, για ποτό το βραδύ και σε κλαμπ μετα. Καθημερινά όλα αυτα. Πρώτα πρέπει να αποθεραπευτεί όπως ο κάθε άνθρωπος με τέτοια ζημιά. Δηλαδή θα κάνει τα πάντα χωρίς να το κουράζει (το γόνατο). Όταν αυτό "δέσει" καλά (εκεί δηλαδή που ένας μη αθλητής θα έλεγε o.k. είμαι καλά) θα αρχίσει το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθούν οι αθλητές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.