COZY_DOZY Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Αντί να ασχολείστε με την εγκληματική ατιμωρισία ΠΑΟ και ΟΣΦΠ μετά τα επεισόδια του 5ου τελικού κάθεστε και ασχολείστε με φιλικά παιχνίδια. Μία αγωνιστική ο ΠΑΟ μετα από τα αίσχη... ΝΤΡΟΠΗ Δύο ο ΟΣΦΠ ... ΝΤΡΟΠΗ Και μετά θέλουμε να καμαρώνουμε για το Μπάσκετ στην Ελλάδα. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
gatoulis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Αντί να ασχολείστε με την εγκληματική ατιμωρισία ΠΑΟ και ΟΣΦΠ μετά τα επεισόδια του 5ου τελικού κάθεστε και ασχολείστε με φιλικά παιχνίδια.Μία αγωνιστική ο ΠΑΟ μετα από τα αίσχη... ΝΤΡΟΠΗ Δύο ο ΟΣΦΠ ... ΝΤΡΟΠΗ Και μετά θέλουμε να καμαρώνουμε για το Μπάσκετ στην Ελλάδα. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. αν πρέπει να κράξουμε το μπάσκετ,να κράξουμε και το ποδόσφαιρο αλλά θα πάρει η μπάλα όλα τα αθλήματα..οπότε δεν βγαίνει άκρη. Τουλάχιστον έχει διακρίσεις η Ελλάδα απο το μπάσκετ.
Absinthe Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Αντί να ασχολείστε με την εγκληματική ατιμωρισία ΠΑΟ και ΟΣΦΠ μετά τα επεισόδια του 5ου τελικού κάθεστε και ασχολείστε με φιλικά παιχνίδια.Μία αγωνιστική ο ΠΑΟ μετα από τα αίσχη... ΝΤΡΟΠΗ Δύο ο ΟΣΦΠ ... ΝΤΡΟΠΗ Και μετά θέλουμε να καμαρώνουμε για το Μπάσκετ στην Ελλάδα. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Και οι δυο τους απο μια αγωνιστικη τιμωρια εχουν πια.
slipknot Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Τουλάχιστον έχει διακρίσεις η Ελλάδα απο το μπάσκετ. Και στο ποδόσφαιρο έχει euro,τελικό στο Γουέμπλει...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Και οι δυο τους απο μια αγωνιστικη τιμωρια εχουν πια. Δεν στα πανε καλα... Εσεις ειχατε 3 αγωνιστικες τιμωρια και εμεις 1 για τα γεγονοτα στον 5ο τελικο και 1 απο παρατηρησεις που τη χρωσταμε απο περυσι. Τωρα εσεις εχετε 1 αγωνιστικη και εμεις ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ 2 αγωνιστικες αφου σε εμας δεν εγινε καμμια μειωση τιμωριας! Φαινεται εκπτωσεις εχει μονο για εσας...
Absinthe Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δεν στα πανε καλα... Εσεις ειχατε 3 αγωνιστικες τιμωρια και εμεις 1 για τα γεγονοτα στον 5ο τελικο και 1 απο παρατηρησεις που τη χρωσταμε απο περυσι. Τωρα εσεις εχετε 1 αγωνιστικη και εμεις ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ 2 αγωνιστικες αφου σε εμας δεν εγινε καμμια μειωση τιμωριας! Φαινεται εκπτωσεις εχει μονο για εσας... Εισαι βεβαιος? Μπορει να κανω και λαθος.
insomniaK Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Κοίτα να δεις, συμφωνώ πως με κάτι τέτοιες μαλακίες ο αθλητισμός πάει πίσω και ναι μπορείς να βρίσεις όσο θες την απόφαση. Είναι υγιέστατο για τον οποιοδήποτε φίλαθλο. Να μου επιτρέψεις όμως μία παρατήρηση, και ο ΟΣΦΠ είχε μείωση ποινής, διαγράφτηκε το χρηματικό πρόστιμο, που κι αυτό κατά την άποψη μου είναι μαλακία.
COZY_DOZY Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Το θέμα είναι να τρώγαν και οι δύο απο 5-6 αγωνιστικές να φανεί ότι δεν επικροτούνται τα επεισόδια... γιατι για εμένα επικρότηση είναι αυτό, και από την πολιτεία και από τη διοίκηση των ομάδων.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Εισαι βεβαιος? Μπορει να κανω και λαθος. Ετσι γραφουν ολες οι φυλλαδες σημερα... Διαβασε το ροζ κουτακι πανω απο τη φωτογραφια του Τοροσιδη.
KWSN_Men Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 εκανα το λαθος και κοιμηθηκα αλλα τωρα το μετανιωσα που εχασα τετοια κωμωδια.. :lol::lol: μονο 37 ποντους ομως περιμενα περισσοτερους - εσυ γλυκαθηκες τουλαχιστον ? χαχαχα γουσταρα που την αρπαξε και ο ομπραντοβιτς ..πηγε να κανει τα δικα του αλλα ξεχασε οτι τα νανακια δεν πληρωνουν στο nba.. τα γκριζα λυκακια δρουν μονο στην ελλαδα.. Αυτός είναι ο λογαρισμός σου υπ' αριθμόν.... Το παιχνιδι ηταν ανευ σημασιας ετσι και αλλιως...βεβαια θα μπορουσε ο κος Ομπραντοβιτς να προετοιμασει λιγο καλυτερα την ομαδα κυριως ψυχολογικα και να μην την αφησει να διασυρθει απο μια ομαδα με 5 μολις προπονησεις που επαιζε και χωρις το μεγαλο της αστερι! Δεν ειναι δυνατον να βλεπουμε τις αλλες Ευρωπαικες ομαδες να κοντραρουν στα ισα τις ομαδες απο το ΝΒΑ και μερικες μαλιστα να τις κερδιζουν και ο Πρωταθλητης Ευρωπης να τρωει 37 ποντους! Υ.Γ Τα σχολια για τη διαιτησια κανω οτι δεν τα βλεπω...πειτε μας οτι σας σφαξανε κιολας!Μαλλον εχετε συνηθισει στη προνομιακη Ελληνικη μεταχειριση που εχετε τα τελευταια χρονια. Μάλλον δεν τα παρακολουθείς καλά τα πραγματα. Οι άλλες ομάδες παίζουν στην Ευρώπη, με κανονισμούς FIBA (και διαιτητές FIBA). Η μόνη που έπαιξε στην στην Αμερική όμως ο Παναθηναϊκός ήταν η Μακάμπι με τους Νικς η οποία και έχασε 112-85. Φαντάζομαι επίσης δεν κάθησες να δεις το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός εκτέλεσε 2 βολές και το Χιούστον 27. Νομίζω κάθε υγιής εγκέφαλος μπορεί να βγάλει συμπεράσματα. Όπως θα έβγαζε συμπεράσματα αν έβλεπε ότι ενώ υποτίθεται στο ΝΒΑ γίνεται πιο δυνατό παιχνίδι, κάθε σπρώξιμο στον Παναθηναϊκό σφυρίζονταν ενώ από την άλλη στο Χιούστον τίποτα. Είναι φανερό ότι το ΝΒΑ ήθελε να ταπαινώσει τον πρωταθλητή της Ευρωλίγκας. Αν μιλήσες σοβαρά, θα μιλήσουμε και για το τεχνικό κομμάτι. Δεν στα πανε καλα... Εσεις ειχατε 3 αγωνιστικες τιμωρια και εμεις 1 για τα γεγονοτα στον 5ο τελικο και 1 απο παρατηρησεις που τη χρωσταμε απο περυσι. Τωρα εσεις εχετε 1 αγωνιστικη και εμεις ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ 2 αγωνιστικες αφου σε εμας δεν εγινε καμμια μειωση τιμωριας! Φαινεται εκπτωσεις εχει μονο για εσας... Για τις 2 αγωνιστικές είσαι σίγουρος; Άλλα διάβασα εγώ.
firewalker Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Και του Ολυμπιακού του χαρίστηκε το πρόστιμο. Δεν τα γράφουν όλα οι φυλλάδες. 1300 ολόκληρα ?! Ας πάρουν οι Αγγελόπουλοι κανα παίκτη. Μιας και ανέφερα φυλλάδες... Όποιο δίκαιο μπορεί να είχε το ρεπορτάζ της "Πράσινης" το έχασε με το σημερινό πρωτοσέλιδο. Εγώ τουλάχιστον γέλασα με την τακτική τους. Και είμαι από αυτούς που θέλουν τον Τζίγκερ μακρυά από την ομάδα με τις ποδοσφαιρικές επιλογές που κάνει.
The_Edge Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Να σας θυμήσω ότι έχουν προστεθεί τα κουμπάκια αξιολόγησης post. Είναι τα βελάκια στην κάτω δεξιά γωνία κάθε μηνύματος. Αν κάποιος είναι flamer κτλ, μπορείτε να πατάτε το κόκκινο κουμπάκι (βελάκι προς τα κάτω). Αν ένα μήνυμα φτάσει έναν συγκεκριμένο αριθμό αρνητικών ψήφων, θα εξαφανιστεί και η συζήτηση θα διαβάζεται πιο εύκολα. Αυτό ισχύει φυσικά για όλα τα post και όλα τα μηνύματα στο μπλα-μπλα. Απλά το αναφέρω εδώ μιας και σήμερα έτυχε να μπω και είδα αρκετό flaming (δεν αναφέρομαι στα τελευταία σχόλια περί τιμωριών, αλλά στα σχόλια για τον αγώνα). Κατά τα άλλα, enjoy
Absinthe Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Λιγα πραγματα για το χθεσινο παιχνιδι. Ειδα 3 δωδεκαλεπτα και πραγματικα απογοητευτηκα. Οχι απο την ομαδα μου, αλλα απο το ΝΒΑ. Δεν παρακολουθω ΝΒΑ και δεν ξερω αν αυτη η νοοτροπια του "σε ακουμπησα, παρε φαουλ" ισχυει και στους κανονικους αγωνες, παντως ηταν πολυ εκνευριστικο. Καθε 10 δευτερολεπτα, σφυριγμα. Απο ενα σημειο και μετα, γελαγα. Μιλαμε, οτι αν δεν σουταρες στα πρωτα 10 δευτερολεπτα της επιθεσης, ειχες 70% πιθανοτητες να μην προλαβεις να εκδηλωσεις επιθεση λογω οποιουδηποτε σφυριγματος. Θεωρω μαλακια τελικα το οτι το παιχνιδι εγινε με κανονισμους ΝΒΑ γιατι φανηκε ξεκαθαρα οτι οι ευρωπαικες ομαδες δεν μπορουν να τους εφαρμοσουν. Τι σφυριγματα για 3 δευτερα ακινησια στην αμυνα (?) δοθηκαν, τι σφυριγματα για μεταφορα μπαλας, τι οποτε πηγαιναμε να παιξουμε κατι σαν ζωνη, δινανε μια βολη στο χιουστον και την μπαλα δικια τους.... Κανονικη παρωδια. Το σωστοτερο θα ηταν μια μεσοβεζικη λυση οπως εγινε και στα παιχνιδια στην Ισπανια. Γενικα, θεωρω πως το σκορ δεν ηταν αντιπροσωπευτικο και δεν το λεω γιατι ειμαι παναθηναικος και με συμφερει, αλλα γιατι μου φανηκε τεραστια η διαφορα στο στυλ παιχνιδιου.
wizzy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 ας το παρουμε με το σκεπτικο σου αφου θες να κανουμε αναδρομη στο..1900 ... 1] μη συγκρινεισ την π***** με την βουρτσα.. αλλο CHICAGO BULLS αλλο ROCKETS , το χασμα επιπεδου ομαδων ευρωπης αμερικης ηταν τεραστιο 2] δεν φαγαμε 37(!!) ποντακια 3] πριν το παιχνιδι δεν πανυγηριζαμε οτι θα κερδισουμε 4]ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΡΕ lost in space χρειαζονται οι ΡΟΚΕΤΣ την ευνοια της διαιτησιας για να σας κερδισουν?? μονο ενας βαζελος μπορουσε να πει οτι εχασε απο τους ΡΟΚΕΤΣ λογω διαιτησιας χαχαχα 5]πριν το πιειτε λουστητε - 1) Το ότι φάγαμε 37 και φάγατε 25 δεν νομίζω να κάνει διαφορά. Η ξεφτίλα είναι ξεφτίλα εκατέρωθεν. 2) Πρόσεχε τους χαρακτηρισμούς σου, διότι δεν το έχω σε τίποτα να σε ακολουθήσω και να πάμε και οι δύο για διακοπές 2 εβδομάδων. 3) Δεν είπα ότι χάσαμε λόγω διαιτησίας. Απλά, όπως τόνισαν και οι άλλοι και θα το ήξερες αν διάβαζες κάτι άλλο πέραν του Πρωταθλητή, ο ΠΑΟ βρήκε τεράστιες δυσκολίες με τους κανονισμούς του ΝΒΑ (χρειάζεται να πω ότι είναι διαφορετικοί ή θα είμαι lost in space πάλι) και οι διαιτητές σφυρίζανε το παραμικρό, κάτι που δεν συμβαίνει στην Ευρώπη. 4) Μιλάς ενώ δεν είδες το παιχνίδι. Χρειάζεται να πω κάτι άλλο; Άντε γεια - λέει και ο τελειωμένος σας....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.