Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν μπαίνουμε στη ρακέτα τους ούτε με μπουλντόζα...

xxxaaxAXAXAXXAXAXAXAXAXA

καλημέρες σας!

59 - 37 Ημίχρονο

χάλια αγωνας, όλο φάουλ σφηρίζουν..

εντάξει είναι πολύ καλύτεροι! πήραν και Σκόλα ε; δε το ξερα...

μόνο ο Μάικ πιστεύω πως νιώθει άνετα εκεί..

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο Xατζηγεωργίου πάντως δίνει ρεσιτάλ:

1) Για τους μισούς δικούς μας έχει πει ότι θα έπαιζαν στο ΝΒΑ

2) Οταν ο ΠΑΟ μετά από 10-12 πόντους σερί των Ρόκετς έβαλε 2 καλάθια: "Ξυπνάει ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης και δεν μπορείς να υποτιμήσεις των πρωταθλητή Ευρώπης".

3) Οταν η διαφορά πέρασε τους 20: "Το παιχνίδι αρχίζει να φεύγει από τον Παναθηναϊκό"

4) Πριν λίγο με διαφορά γύρω στους 25: "Το παιχνίδι φαίνεται να έχει ξεφύγει"...

Θα πει κι άλλα, παίζει με τον πόνο μας στις 5 το πρωί...

Δημοσ.

Τι να πει ο Χατζ. και ο άλλος τλπ

Η φάση είναι ότι κοιμούντε εκεί στο δωμάτιο που είναι και δεν παίρνουμε ατμόσφαιρα από το γήπεδο

Πάμε το έχουμε χαχαχαχαχ

Δημοσ.

Χάλια ο Παναθηναϊκός... αλλά δεν πειράζει. Έχει πολλά ελαφρυντικά.

Το ματς απαίσιο κατά τα άλλα. Πλήρης απογοήτευση. Δηλαδή για να καταλάβω, έτσι παίζεται το μπάσκετ εκεί πέρα? "παιδιά, σουτάρετε πριν προλάβει ο διαιτητής να σφυρίξει"??? Μιλάμε είχα κουραστεί ακόμα και όταν σφύριζαν παραβάσεις στους Rockets. Ανυπόφορο, ετνελώς αδερφίστικο παιχνίδι. Δεν παίχτηκε καθόλου μπάλα. Σκέτη κούραση.

Ελπίζω πάντως οι δικοί μας να πήραν το βάπτισμα και να λύθηκαν λίγο, γιατί μεθαύριο με τους πρωταθλητές δε μας βλέπω καθόλου καλά.

Δημοσ.

Είναι πασιφανές ότι δεν προετοιμαστήκαμε καθόλου για το παιχνίδι, κανονισμούς κλπ, και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κάναμε. Ούτως η άλλως ήταν ευθύς εξαρχής μια αγγαρεία που φορτώθηκε στον Ζοτς, στην τελευταία(και εξαιρετικά σημαντική) εβδομάδα της προετοιμασίας, όταν οι αντίπαλοι μας δίνουν τα τελευταία ουσιαστικά φιλικά.

Και για να μη με κατηγορήσει κανείς ότι τα λέω αυτά τώρα που χάσαμε, τα ίδια ακριβώς έλεγα και πριν.

Σε επίπεδο ψυχολογίας πάντως καλό θα τους κάνει η σφαλιάρα.

Δημοσ.

Θα ήταν καλό πάντως να μπούνε λίγο πιο έτοιμοι με τους Spurs. Όπως και να το κάνουμε, φιλικό - ξεφιλικό, είναι πρωταθλητής Ευρώπης με πρωταθλητή Αμερικής.

Δημοσ.

Όσο περισσότερο χρόνο σπαταλήσεις για να προετοιμαστείς για 2 συγκεκριμένους αγώνες, με περιστάσεις που δε θα αντιμετωπίσεις ποτέ ξανά, τόσο χρόνο χάνεις από την προετοιμασία σου για τα ουσιαστικά.

Ακριβώς επειδή ο Ζοτς τα γνωρίζει πολύ καλά όλα αυτά, δε γούσταρε και πολύ το ταξιδάκι.

Δημοσ.

Πολυ γρηγορο passing game που δεν το κοβαμε με τιποτα και αρκετα ευστοχοι

ΠΑΝΤΩΣ οσο αντεξα πραγματικα και εγω εμεινα εντυπωσιασμενων απο την ευκολια με την οποια σφυριζονταν φαουλ,ουτε σε αλανα

Δημοσ.
Εμ... οχι, ειλικρινα σωστα τα ειπε.

κάτσε, γιατί μετά τον ρανταπλάν κ τις δηλώσεις του, "μπράβο" για αυτές, 4 ατόμα του είπαν:

η γυναίκα του-που δεν τις είχε ακούσει,

ο γκόντζος-την ώρα που του έγλυφε τα π@π@ρι@-,

ο κόκκαλης-γιατί δεν θα έχει αντίπαλο για καιρό ακόμα-,

ο τσουκαλάς-γιατί οι ηλιθιοι έχουν κατανόηση ο ένας για τον άλλον-..

Φαντάζομαι ότι δεν είσαι κανείς εκ των 4, οπότε θα ήθελες να μου πεις κάποιες εκ των απαντήσεων που υποτίθεται ότι έδωσε, στις ερωτήσεις που έκανα αμέσως μετά το προηγούμενο μήνυμά μου?

ΥΓ: Εκτέθηκε πολύ χθες, στα μάτια των παναθηναικών που πραγματικά αγαπούν την ομάδα,και έχουν και νοημοσύνη...

ΥΓ2:και όπως του γράφει σήμερα ο δημητράκης...

"Τζίγγερ, θεέ, πάρε την παέ"!!!

ΥΓ3:Κλόπυραιτ, από gwf...

ΝΕΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΖΟΚΕΡ:

"έλληνας κροίσος, ιδιοκτήτης μεγάλης ΠΑΕ που την έχει κάνει μ@#νι,

πρώην σωφέρ, με 7 γράμματα....ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΝΑΙ, ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΝΑΙ?"

Δημοσ.

Btw, αρχισαμε και τις εκπτωσεις στις ποινες στο Μπασκετ ωστε να παιξει ο βαζελουα με κοσμο με τον ΟΣΦΠ. Και μετα μου λετε για Αντζα και διαφορα αλλα θεματα οπου εμπλεκεται η αθλητικη δικαιοσυνη. Οτι να ναι...Ο καθενας ειναι που εχει επιρροη.

Για μενα παντως καλυτερα που θα εχετε κοσμο μιας και αν μια στο τοσο κερδισουμε θα μου θυμισει κατι απο περισυ και δεν θα εχετε και διακαιολογια ;-).

Δημοσ.

ΝΕΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΖΟΚΕΡ:

Θα κανω μια προσπαθεια ΘΑΝΑΣΗΣ? :mrgreen: (Γιαννακοπουλος)

Δημοσ.
Btw, αρχισαμε και τις εκπτωσεις στις ποινες στο Μπασκετ ωστε να παιξει ο βαζελουα με κοσμο με τον ΟΣΦΠ. Και μετα μου λετε για Αντζα και διαφορα αλλα θεματα οπου εμπλεκεται η αθλητικη δικαιοσυνη. Οτι να ναι...Ο καθενας ειναι που εχει επιρροη.

Για μενα παντως καλυτερα που θα εχετε κοσμο μιας και αν μια στο τοσο κερδισουμε θα μου θυμισει κατι απο περισυ και δεν θα εχετε και διακαιολογια ;-).

να σου απαντήσω...

καταρχήν, το θεωρώ κ εγώ σκάνδαλο, γιατί η ποινή έπεσε ΜΕΤΑ την κλήρωση του πρωταθλήματος!

όμως, δε μπορεί σε ένα παιχνίδι που οι οπαδοί του παναθηναικού ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ, να τιμωρούνται με 3 αγωνιστικές, τη στιγμή που οι αντίπαλοι οπαδοί έσπασαν το 30% του οακα, και έφαγαν 2!

ΘΕωρώ ότι η μία αγωνιστική έπρεπε να επιβληθεί από την αρχή, απλά έτσι όπως έγινε, φαίνεται με σκάνδαλο!

Δημοσ.

ΝΕΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΖΟΚΕΡ:

ΑΑΑΑΑ νομιζω πως το βρηκα Τζιγκερ!!!!:lol:

Δημοσ.

Ρε μάστορα, το συζητάμε στο τόπικ της ομάδας ΣΟΥ, αλλά θεώρησες ότι πιο ταιριαστό ήταν να μας τα πρήξεις εδώ και όχι να πεις τις απόψεις σου εκεί;

Δημοσ.
να σου απαντήσω...

καταρχήν, το θεωρώ κ εγώ σκάνδαλο, γιατί η ποινή έπεσε ΜΕΤΑ την κλήρωση του πρωταθλήματος!

όμως, δε μπορεί σε ένα παιχνίδι που οι οπαδοί του παναθηναικού ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ, να τιμωρούνται με 3 αγωνιστικές, τη στιγμή που οι αντίπαλοι οπαδοί έσπασαν το 30% του οακα, και έφαγαν 2!

ΘΕωρώ ότι η μία αγωνιστική έπρεπε να επιβληθεί από την αρχή, απλά έτσι όπως έγινε, φαίνεται με σκάνδαλο!

Μπράβο σου ρε φίλε που τουλάχιστον παραδέχεσαι ότι κάνει κρά το πράγμα.

Και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Δεν είναι ότι έπρεπε να φάτε 3,είναι πιό πολύ ότι έγινε μετά την κλήρωση...

Το έθεσες πολύ σωστά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...