Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

john,μια χαρη κανε μου ,σε παρακαλω...φαντασου τον ριβαλντο αμυντικο χαφ...κ τοτε πες μου,θα εβριζες τον πρπονητη που τον εβαλε,ή τον παιχτη που σερνεται?

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

(ασε που μην ξεχνας,οτι τα ιδια ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ να λεμε κ για τον σοουζα...ετσι? ασχετα αν εμεις οι εξυπνοι,τον διωξαμε κλωτσιδον)!

Δημοσ.

Πάνω σ' αυτό που είπες Αντρέα, η διαφορά του Έκι με τον Ριβάλντο έγκειται -κατά την ταπεινή μου άποψη- στο ότι είναι πολύ άσχημο να βλέπεις ότι ένας παίκτης που βρίσκεται στα τελειώματα του είναι κατά τί ανώτερος από έναν νέο επίδοξο διεκδικητή του τίτλου του ηγέτη και πρώτου βιολιού της ομάδας του.

Τον Ριβάλντο τον ξέρεις ποιός είναι. Ξέρεις ότι έχει περάσει πια η ηλικία που έκανε τα απίθανα και αυτή τη στιγμή παίζει απλώς καλά (έως πολύ καλά κάποιες στιγμές) για τα δεδομένα του πρωταθλήματος μας. Ο Έκι ποιός είναι? Αν δεν παίξει πολύ μεγάλη μπάλα τώρα ο Έκι, μια μπάλα που να τρίβεις τα μάτια σου και να σε κάνει να λες "πωπω τί παικταράς είναι αυτός ρε παιδί μου" πότε θα παίξει? Ο καλός ο παίκτης, ο παικταράς, ακόμα και στους Πόντιους Δραπετσώνας να τον βάλεις, θα δώσει ψήγματα της αξίας του αρκετές φορές και όχι μια στις τόσες.

Κανονικά λοιπόν, το κίνητρο του Έκι θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερο απ' του γερο-Ριβάλντο που βρίσκεται ένα βήμα απ' τη σύνταξη. Κι όμως, δε φαίνεται αυτό και το λέω με αντικειμενικότητα ενθυμούμενος όλους τους μέσους που έχουν περάσει απ' τον ΠΑΟ και οι οποίοι σε αρκετές περιπτώσεις ήταν πραγματικά μεγάλοι.

Μήπως ο Έκι χρησιμοποιεί κατά κάποιο τρόπο όλο αυτό το κλίμα περί αδικίας ώστε να δικαιολογεί και τη δική του μετριότητα? Μήπως θυμίζει αρκετά τον δικό μας τον Τουρέ που "μεγάλος παίκτης, ταλέντο, κλπ κλπ" αλλά στο γήπεδο ποτέ δεν πήρε την ομάδα στις πλάτες του και κρυβόταν πίσω από Ριβάλντο και Τζόλε? (και πάλι, αυτόν τουλάχιστον τον πουλήσαμε, τον Έκι ποιός τον παίρνει αυτή τη στιγμή? Και πόσα δίνει?).

Δεν είναι παίκτες αυτοί ρε παιδιά. Προσωπικά ποτέ δεν άντεξα τις εύκολες δικαιολογίες για "ψυχολογικά", κλπ. Έχουμε φάει κι εμείς στον Ολυμπιακό πολλές "σούπες" με εν δυνάμει Μαραντόνες και κάπου έχει κουράσει το θέμα. Έχεις αρκίδια κύριε? Βγες και δείξτα. Είσαι επαγγελματίας κύριε? Βγες και σκίστους και τις δηλώσεις κράτα τες για το όταν θα είσαι ο στυλοβάτης της ομάδας σου.

Δημοσ.

το θέμα είναι οτι ο έκι εκει που σερνόταν κι έβαλε 2 γκολ ήταν ένα παιχνίδι. Οταν ο ριβάλντο σέρνετε και βάζει γκολ κι ο ολυμπιακός νικάει το έχει κάνει πάνω απο 10 φορές και σε πολύ κρίσιμα ματς. Ναι σέρνετε δεν τρέχει δε στρίβει όμως τα χει πετάξει τα γκολάκια του πολλές φορές. ΤΟυ γκονζάλες πόσα τέτοια θυμασαι; 1; 2; 3; πόσα;

Το θέμα είναι οτι εμείς περηφανευόμαστε για τα φυτώρια και καλά που έχουμε όμως η αλήθεια είναι οτι ο ολυμπιακός ότι μεγάλο παίχτη έχει φέρει (και σε ηλικία και σε αξία) του έχει βγει 100%. Μήπως δεν έβγαλε τα λεφτά του ο Καρεμπες; Ο Τζιοβάνις (αν κι αυτός δεν ήρθε μεγάλος); μήπως τωρα ο ριβάλντος;

εμάς ποιοί βγήκαν; 2 μεγάλοι έχουν έρθει σόουζα και κονσεισάο. Ο ενας μπορείς να πείς οτι προσέφερε λίγα ο άλλος δε, ένα απόλυτο τίποτα

Δημοσ.

αυτο που ζηταω,ειναι να διαχωρισουμε δηλωσεις,με παιχνιδι!

δεν ξερω κανενα παιχτη,που να μπορει να παιξει σε αλλη θεση το ιδιο καλα με τη δικη του θεση. δεν ξερω κανενα δεκαρι,που με αμυντικο χαφ διπλα του τον κονσεισαο,κ πλαγιους σεριτς,νιλσον,βυντρα,να μπορει να παιξει ποδοσφαιρο(σοβαρο).

κ εναλαμβανω για Ν-οστη φορα! φερε στην περσινη ομαδα του παναθηναικου,τον ριβαλντο.βαλτον αμυντικο χαφ. κ πες μου,ποσο χειροτερος θα ηταν απο τον εκι...

ΥΓ: συμφωνω οτι εν μερει κρυβεται πισω απο τις δηλωσεις του...

ΥΓ2: συμφωνω κ στην "τουρε αναλυση"!

ΥΓ3: αν με το φετινο κεντρο του παναθηναικου,κ τον εκι στη φυσικη του θεση,κ τον σαλπιγγιδη μπροστα,ο εκι δεν παιξει,τοτε,ΝΑΙ,δεν αξιζει!

ΥΓ4: κανενας δε μπορει να φαει απο τον εκι οτι προσπαθει,οποτε το κινητρο το βλεπουμε.δεν του βγαινει,οκ,αλλα εγω θα περιμενω να παιξει στη ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ!

ΥΓ5: αυτος ο διαλογος,ειναι ντεζα βου για μενα...τον ειχα κ με κατι αλλους φιλους,την 1η χρονια μικλαντ,που τον βαζαμε 10αρι κ σερνοταν,που εκανε δηλωσεις για διαιτησια κ τον εκραζαν,.....πραγματικα ντεζα βου! τοτε δικαιωθηκα παντως!

Δημοσ.
john,μια χαρη κανε μου ,σε παρακαλω...φαντασου τον ριβαλντο αμυντικο χαφ...κ τοτε πες μου,θα εβριζες τον πρπονητη που τον εβαλε,ή τον παιχτη που σερνεται?

Θα εβριζα τον προπονητη,αλλα γενικα ο Εκι δεν εχει αποδωσει μεχρι τωρα αναλογα,κακα τα ψεμματα.Αν συνεχισει στο ιδιο μοτιβο θα τριβει παγκο,και ο Ιβανσιτς θα παιζει βασικος.Δικιο εχεις Kandinsky,οτι ειναι να αποδειξει ο Εκι πρεπει να το κανει αμεσα....Ο Ριβαλντο οτι σοβαρη μπαλα ηταν να παιξει,επαιξε,και αποδιδει μια χαρα στον Ολυμπιακο.

Εννοειται οτι οι ηχηρες μεταγραφες του Παο αποδειχθηκαν φιασκο,ενω στον Ολυμπιακο επιασαν...

Ο Σολιντ πολυ ανετος μας βγηκε---> http://www.spor24.gr/html/ent/283/ent.135283.asp

Δημοσ.

καταρχην,παιδες,ειλικρινα μου αρεσουν οι δηλωσεις του σολιντ.

μπορει καποιοι απο εσας να τον βλεπουν ως ΕΚΙ,αλλα οπως προειπα, ΓΟΥΣΤΑΡΩ αυτους που βαζουν μπροστα τα στηθη τους,εστω κ αν διαστρεβλωνουν μερικως την αληθεια.με αυτες τις δηλωσεις,ο σολιντ αφηνει να εννοηθει οτι αν δεν το παρει φετος,η ευθυνη ειναι αποκλειστικα δικη του,κατι σπανιο,κ ΜΑΓΚΙΚΟ!

ΥΓ:οσο περισσοτερο θυμαμαι τους διαλογους για το μικλαντ,τοσο περισσοτερο ντεζα βου ειναι ....

Δημοσ.
η αλήθεια είναι οτι ο ολυμπιακός ότι μεγάλο παίχτη έχει φέρει (και σε ηλικία και σε αξία) του έχει βγει 100%. Μήπως δεν έβγαλε τα λεφτά του ο Καρεμπες; Ο Τζιοβάνις (αν κι αυτός δεν ήρθε μεγάλος); μήπως τωρα ο ριβάλντος;

Καρεμπε-Ριβαλντο ΝΑΙ

Τζιοβανι ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,1 6μηνο μπαλα και μετα κοκκινες στην Ευρωπη,περιπατητητς,διαφημηση Τζονυ Γουωκερ κιετσι

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ τον Τζιοβανι των τελευταιων 3 ετων ΔΕΝ τον θελω στον Παναθηναικο

Εχει βεβαια το αλλοθι οτι του σπασανε το ποδι αλλα αυτο δεν αναιρει ΤΕΛΙΚΑ τι εγινε,διοτι και οι τραυματισμοι μεσα στο παιχνιδι ειναι

Οσο για το ποιους εφερε και δεν επιασαν,κατσε να παρω ανασα γιατι εχει πολλους(ή τουλαχιστον δεν επιασαν σε επιπεδο "ναι,παιζει οσο ειναι το ονομα του")

Λιτοφτσενκο

Σαβιτσεφ

Προτασοφ(αυυτος κατι επαιξε αλλα οχι σε επιπεδο "Προτασωφ")

Γεκινι

Μπερμουδες

Σουρερ

Ζε Ελιας

Ζαχοβιτς

Τζιοβανι(κατ'εμε και την πλειονοτητα του κοσμου)

Αν το καλοσκεφτεις απο τα ξενα ονοματα που ηρθαν 3 μονο επαιξαν οσο περιμεναμε

Ριβαλντο

Καρεμπε και καααααπως ο Ντεταρι

3/12,ποσοστο 25%,δεν νομιζω οτι ειναι και πολυ τιμητικο αυτο ε?

Δημοσ.
καταρχην' date='παιδες,ειλικρινα μου αρεσουν οι δηλωσεις του σολιντ.

μπορει καποιοι απο εσας να τον βλεπουν ως ΕΚΙ,αλλα οπως προειπα, ΓΟΥΣΤΑΡΩ αυτους που βαζουν μπροστα τα στηθη τους,εστω κ αν διαστρεβλωνουν μερικως την αληθεια.με αυτες τις δηλωσεις,ο σολιντ αφηνει να εννοηθει οτι αν δεν το παρει φετος,η ευθυνη ειναι αποκλειστικα δικη του,κατι σπανιο,κ ΜΑΓΚΙΚΟ!

[/quote']

Αρχιδια βαζει τον εαυτο του μπροστα

Αφου το ξερει και αυτος οτι αν δεν παρει φετος πρωταθλημα θα φυγει.Οτι και να ελεγε αν το χασει θα τον φυγουν,τσαμπα μαγκια.Σαν να σου λεει ο Λοχαγος πηγαινε κανε αυτο και να απαντας,ασε παω εγω

Οσο για την συγκριση

Συγκριση κανει αυτος που εχει αναγκη απο επιβεβαιωση.Ο Σολιντ πρωτη φορα νιωθει οτι πρεπει να επιβεβαιωσει την ομαδα.Οπως συγκριση ονοματων εκανε το κοντρα και αλλα γαυρο-σαιτ για τις ομαδες μπασκετ(με το αριστουργηματικο Πεν-Χαρισης > Ντελκ-Διαμαντιδη που ηταν οντως πετυχημενο ανεκδοτο)

Α,και ο κυριως Σολιντ εκανε και επιλεκτικη συγκριση.

Ναι ο Ζεβλακωφ καλυτερος του Βυντρα.Θα ξαναδιαλεγε ομως τον Ντομι πανω απο τον Δαρλα? Συγκρινε Μποβιο με Στολτιδη,μηπως η θεση του Μποβιο ειναι σε αυτη του Καφε και εκει δεν τον επερνε? Γκουμας χειροτερος απο Ανατολακη γιατι?Και αν ναι,και ο Μορρις χειροτερος του Ανατολακη?

Ρομερο λεει χειροτερος του Οκκα.Ιδεα μου ή ο Ρομερο ειναι προσωρινος μεχρι να ερθει ο Βικτορ?Αλλα βλεπεις δεν μας περνει να πουμε οτι ο Οκκας ειναι καλυτερος του Βικτορ,και προσωπικα δεν τον θεωρω οτι ειναι ΚΑΝ καλυτερος του Ρομερο.Φετος ο διαγωνισμος θαναι Οκκας εναντιον Μπορχα για το ποιος προσφερει πιο πολυ γελιο

Και βεβαια κανει και 2 αριστουργηματα

Νικοπολιδης καλυτερος Γκαλινοβιτς(κοουτς,εσεις ειστε με τα κοκκινα,εμεις με τα πρασινα,γιατι μαλλον αλλα ματς ειδες την 1η αγωνιστικη)

Κωνσταντινου καλυτερος του Σαλπιγγιδη.Ποσες φορες εχει βγει ο Κωνσταντινου στην 1η δυαδα των σκορερ?Καθοριστικα γκολ εβαλε μονο περσυ και προπερσυ αλλα δεν ειναι και δυσκολο για επιθετικο να βαλει καθοριστικα γκολ.Με αυτη την λογικη ο καλυτερος μας επιθετικος περσυ ηταν...ο Μπισκαν

Δημοσ.

αυτη ειναι συζητηση για αλλο τοπικ βεβαια,αλλα τελος παντων...

ο γεκινι,οταν ηρθε στην ελλαδα,ηταν 41 ετων(οι γνωστες ιστοριες με τις μουσαντενιες ηλικιες των αφρικανων),το ειπε ο ιδιος μετα απο καποια χρονια.

μπερμουδες κ σουρερ,τους πηραν για λαθος θεση(αυτο που λεω κ για τον εκι δηλαδη)!

ο ζαχοβιτς τουλαχιστον δεν τους απεφερε οικονομικη χασουρα...

ο τζιοβανι,τουλαχιστον τους απεφερε κ κερδη (απο τις φανελες)...

οι 3 ρωσοι (σουπερ παιχτες ειδικα ιο 2),ηρθαν σε εποχες που ο ολυμπιακος ειχε τα χαλια του τα μαυρα (κορνερ σαν του λιφτοτσενκο παντως,δεν εχω ξαναδει απο τοτε)!

ο ορισμος της αποδοσης ξενου παιχτη κατ εμε,ειναι οχι ο ριβαλντο,αλλα ο καρεμπε!!!!!!

να αναφερω λοιπον κ τα δικα μας χαλια!!!!

σοουζα,

κονσεισαο,

βλαοβιτς,

ασανοβιτς,

κωσταντινου (μην ξεχνατε ποσα εδωσε για να τον παρει),

μπορελι (μπαλα ενα χρονο,για συμβολαιο 4 ετων,αλλα παιχταρας,κ ειχε δωσει κ αρκετα χρηματα),

στραντλι (ασχετος μεν,αλλα ειχε κοστισει αρκετα χρηματα δε),

κολκα,

νιλσον,(1 εκατ η μεταγραφη,καπου 600 χλδ ο ιδιος)

σεριτς (1,6 η μεταγραφη,600 χλδ ο ιδιος)

ολισαντεμπε (κ κοροιδευαμε την μπερμινχαμ που τον εβγαλε σακατη),

μποατεγκ, (500 εκτ δρχ στην καλαματα),

λυμπε (2 στα 7 χρονια προσφορα),

σκατσελ (300 χλδ ευρω για δανεισμο μονο),

και σιγουρα ξεχναω καμια 20αρια ακομα....

μεγαλος παιχτης στον παναθηναικο(ή εστω απλα γνωστος στην ευρωπη),κ να πιασει,εχουν περασει πολλα χρονια να δουμε...

Δημοσ.

καιζερ,να σου θυμισω την περιπτωση σαντος???που εφταιγαν ΠΑΝΤΑ οι παιχτες του???

σου ειπα,οτι ειναι υπερβολικος,συμφωνω οτι λεει μπουρδες,αλλα ομως,αναλαμβανει ολη την ευθυνη,και στηριζει τους παιχτες του.

θα σου αρεσε να δηλωσει: ηθελα να παρω τον σαλπιγγιδη,γιατι ο κυπριος ειναι παλτο,αλλα αφου δεν τον πηρα,τι να κανουμε,θα παιξει αυτος???

αυτο εννοω οταν σου λεω οτι μπαινει μπροστα! (τακτικη ομπραντοβιτς..περυσι τον απριλιο τον ρωτησαν γιατι δεν παιρνει ψηλο,κ ειπε οτι δεν υπαρχουν καλοι ψηλοι,και οτι εχει τους καλυτερους...ασχετα αν οταν τελειωσε η χρονια, πηρε 3,κ χτυπησε αλλους 20)!

Δημοσ.

κοιτα,οσον αφορα αυτη καθ'αυτη τη συγκριση,ναι,λεει αριστουργηματα ο ποιητης...συμφωνω μαζι σου,κ διαφωνω μονο,στο οτι κ τωρα,ο ρομερο ειναι καλυτερος του οκκα!

Δημοσ.

Kακώς κατά τη γνώμη μου έπαιξε το παιχνίδι του δημοσιογράφου που ήθελε να τον τσιγκλίσει για να βγάλει λαβράκι.

Μπορεί να συμφωνώ σε πολλά απ' όσα λέει αλλά η σύγκριση ένας με έναν ποτέ δεν είχε και ποτέ δεν θα έχει νόημα.

Για να μην παρεξηγηθώ, την πλειοψηφία των δηλώσεων του Σόλιντ από πέρυσι έως πριν τις 2-3 τελευταίες, τις βρίσκω αρκούντως γραφικές και περισσότερο διαπιστωτικές.

Δημοσ.
(κορνερ σαν του λιφτοτσενκο παντως,δεν εχω ξαναδει απο τοτε)!

Πάρε ρε συ το dvd του Χατζηπαναγή...:mrgreen:

ο ορισμος της αποδοσης ξενου παιχτη κατ εμε,ειναι οχι ο ριβαλντο,αλλα ο καρεμπε!!!!!!

Σωστός!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...