serafeim Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Συνεντευξη τυπου αυριο ο Ρανταπλαν (Τζιγκερ) στις 12:00. Ηδη εχω αρχησει τα βουντου για να πει την μαγικη λεξη ''Πουλαω'';)
LL_NEO Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Εκτός αν οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι, στο επιχειρηματικό τους πλάνο έχουν αφήσει την οικονομική επιβίωση του Ερασιτέχνη στα ποσοστά των εισιτηρίων της ποδοσφαιρικής ομάδας, ενώ η οικονομική στήριξη του μπάσκετ είναι άλλο καπέλο ή μάλλον άλλο πορτοφόλι. Αρχίδια καπαμά και μουνί πλακί. Αυτό έχω να πω στον Τσακατσούκα. Καταρχάς σαφώς και το μπάσκετ είναι τελείως άλλο πορτοφόλι απο ότι ο Ερασιτέχνης διότι πολύ απλά είναι ΚΑΕ. Ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι γιατί είναι δύσκολος ο διαχωρισμός για τον κύριο Χαραλαμπόπουλο. Επιπλέον δεν κατάλαβα. Τι είναι ο Γιαννακόπουλος; Το πουτανάκι μας; Μας είχε στα χωράφια του και πρέπει να τρέχει να βουλώνει τις τρύπες του Ερασιτέχνη, κάτι το οποίο το κάνει btw μέχρι και τώρα. Το μπάσκετ δεν έχει και αυτό σύμβαση ανάλογη με αυτή της ΠΑΕ. Αυτό δεν είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις του; Πως την είδε δλδ ο μούλος ο Τζίγγερ; Τσολιάς στα υποβρύχια; Btw πολλοί λέτε να δούμε τη σύμβαση ΠΑΕ - Ερασιτέχνη. Σύμφωνοι. Μόνο που επιπλέον θα ήθελα να δούμε και τις ανάλογες συμφωνίες των άλλων ΠΑΕ με τα αντίστοιχα Ερασιτεχνικά κομμάτια. Και ύστερα -αν είναι αυτά τα συμφωνητικά παρεμφερή- να αναρωτηθούμε. Τι είναι οι υπόλοιποι Πρόεδροι που δεν καταφεύγουν στο αντίστοιχο τερτίπι. Μαλάκες; Ηλίθιοι; Ανίδεοι. Ή απλώς δεν είναι πουτάνας γιοι;
LL_NEO Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη απο τις πουτάνες (τις οποίες και εκτιμώ και θεωρώ ότι προσφέρουν υπηρεσία στη νεολαία μας) και τα παιδιά τους για τον ατυχή παραλληλισμό.
1980 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Ρε παιδια σιγα τι βγαζουν απο τον ΠΑο?Περσι δεν ειχε αρνητικο ισολογισμο κιολας? Ξεπλυμα χρηματος,βιτρινα,και μοχλος πιεσης ειναι ο ΠΑο για το Τζιγκερ. ειπα μεσω του παο απο αλλες δουλειες οχι απο τον παο. ακουσα και κατι κουλα για μηδενικα συμβολαια σε βαζεχα και κατι τετοιες ιστοριες. καταλαβαινετε τι γινετε.
geovard Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός έχει μικρύνει επικίνδυνα ως μέγεθος καί με αυτό το καθεστώς νομοτελειακά θα περάσει στην ανυποληψία κάποια στιγμή.Νέοι οπαδοί δεν μπορούν να ασπαστούν τα ιδανικά τού Τζίγγερ, ο οποίος δεν φαίνεται διατεθειμένος να ανοίξει τα φτερά της ομάδας. Λες καί δεν ξέραμε τη μοίρα από το Καλοκαίρι κιόλας, όταν βλέπαμε να φέρνει ο Κόκαλης παίχτες ψημένους στο καλύτερο μαζί με το Αγγλικό, πρωτάθλημα της Ευρώπης(βλέπε Κοβάσεβιτς, Γκαλέτι, Μπράβο) καί ο άλλος να έχει υποτίθεται την καλύτερή του μεταγραφή τον παγκοσμίως άγνωστο Ν΄Ντόι να τρίβει πάγκο. Άραγε θέλει πολύ μυαλό γιά να δεί κανείς το αυτονόητο? Ο θείος του ο Γιώργος έμαθε σχετικά νωρίς.Ο Τζίγγερ θα μένει πάντα μετεξεταστέος. Γι΄αυτό σας λέω.Αντιδράστε, αδιαφορήστε με το μόνο τρόπο πού μπορείτε.Κόψτε το γήπεδο καί πάψτε να αγοράζετε σαν αρρωστάκια αθλητικές εφημερίδες πού τον στηρίζουν.Απαξιώστε τελείως αυτόν τον ξεροκέφαλο πού παίζει με τα νεύρα των οπαδών καί προσβάλλει το συναίσθημά τους. Τις μεγάλες ομάδες τις κάνουν οι μεγάλοι παίχτες.Ούτε το Ριβάλντο επιχείρησε να πάρει το Καλοκαίρι.Προφανώς γιά τον Τζίγγερ ο παίχτης αυτός δεν αξίζει! Ίσως θεωρεί ότι έχει δυό Ριβάλντο(θυμάστε γιά Γκονζάλες ε?) ή ότι ο Καραγκούνης είναι καλύτερος. Γνώμη μου είναι ότι ούτε πρωτάθλημα θα πάρει πάλι φέτος αλλά ούτε καν τη δεύτερη θέση. Καί όσον αφορά στο γήπεδο τού Βοτανικού, χέσε μέσα ειδικά τώρα πού έχει καί τη κόντρα με τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Απορώ πώς υπάρχουν οπαδοί πού πιστεύουν ότι ο φέτος η ομάδα είναι σούπερ.Λυπάμαι γιατί πίστευα ότι οι φίλοι του Παναθηναικού ξέρουν από καλό ποδόσφαιρο. Καί το άλλο το ακούσατε?Παραπονέθηκε λέει ο Πεσέιρο επειδή δεν τού αγόρασε επιθετικό το Καλοκαίρι!Όταν εμείς το φωνάζαμε ότι χρειάζεται ένα δυνατό φορ περιοχής εκείνοι προσπαθούσαν να κάνουν καθαρό επιθετικό τον Ν'Ντόι καί να μας πείσουν ότι είναι πλήρεις καί δεν χρειάζονται άλλες μεταγραφές.Άρα την έχει την ευθύνη του καί ο Πεσέιρο.Ειδικά στην ήττα στην Τρίπολη φταίει κατά πολύ με το κακό κοουτσάρισμα. Καί κάτι πού ακούγεται ανέκδοτο αλλά δεν είναι.Ότι ο Κόκαλης έχει κάνει κρούση στον Μουρίνιο!Μην απορήσετε να γίνει κι αυτό.Ο άνθρωπος είναι φιλόδοξος καί είναι ικανός γιά όλα καί έχει ένα κόλλημα με τα μεγάλα ονόματα.Εκ των πραγμάτων ο Τζίγγερ θα τρώει συνεχώς τη σκόνη τού Κόκαλη.Καί δεν είναι μόνο αυτό.Κατάφερε να τρώει τη σκόνη καί τού Ντέμη! Να δούμε τι μαλακίες θα πεί σήμερα στην προγραμματισμέμη συνέντευξη πού θα δώσει.
IOCTL Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 εχω λιώσει στο γέλιο με τον κάβουρα και τη συνεντευξή του. ΑΛΑ ΝΤΑΛΟΝ ΛΕΕΙ... ΛΟ-ΛΑ ΕΝΑ ΜΗ-ΛΟ! και 2χρονο παιδάκι να βάλω καλύτερα θα μιλάει.
firewalker Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 εχω λιώσει στο γέλιο με τον κάβουρα και τη συνεντευξή του. ΑΛΑ ΝΤΑΛΟΝ ΛΕΕΙ... ΛΟ-ΛΑ ΕΝΑ ΜΗ-ΛΟ! και 2χρονο παιδάκι να βάλω καλύτερα θα μιλάει. Θα διαφωνήσω μαζί σου. Αυτά που λέει όσο και λάθος να είναι (αν είναι) τα τεκμηριώνει όπως πρέπει. Τουλάχιστον σε αυτό δεν μπορώ να του προσάψω κάτι. Οι ποδοσφαιρικές κινήσεις είναι που με εξοργίζουν. Π.χ. θα προσπαθήσω για ένα μεγάλο Παναθηναϊκό. Πως ρε Γιάννη; Με τον Μήτσου και διάφορα άλλα παλικάρια στην Π.Α.Ε. που ούτε Παναθηναϊκοί δεν είναι;
1980 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 λοιπον αυτο εδω να το παρει καποιος και να το τριψει στην μαπα του παπαχελα και της ολοκληρης δεσποινας.
firewalker Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Αυτό δεν είναι άρθρο, είναι γυαλόχαρτο για τα μούτρα μερικών! 1980, ποια εφημερίδα το φιλοξενεί;
1980 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Αυτό δεν είναι άρθρο, είναι γυαλόχαρτο για τα μούτρα μερικών! 1980, ποια εφημερίδα το φιλοξενεί; δεν γνωριζω θα ρωτησω.
geovard Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Ποιές είναι οι σκέψεις σας μετά από την συνέντευξη τού κολασμένου?
IOCTL Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Ποιές είναι οι σκέψεις σας μετά από τηυ συνέντευξη τού κολασμένου? Πρώτη φορά τον άκουσα να μιλάει τόσο πολύ. Άνθρωπος που διαχειρίζετε δις η οικογενειά του δεν μπορούσε να αρθρώσει 1 πρόταση. Μου φάνηκε σαν να μιλούσε αγράμματος. Αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι το εξής. Το ατύχημα και η εντατική που είχε μείνει για αρκετό καιρό στο παρελθόν λόγω της ferrari είναι φανερό οτι τον έχει πειράξει στο κεφάλι... και δυστηχώς την πληρώνει ο Παναθηναικός. Όσο για τα υπόλοιπα που είπε no comment. Edit: Οι μόνοι που πρέπει να χαίροντε με αυτόν είναι οι Γάβροι - Αεκτζήδες κλπ κλπ..
geovard Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Εγώ αυτό πού διαπίστωσα αν καί το ξέρω εδώ καί καιρό είναι ότι το τελευταίο πράγμα πού μπορεί να πουλήσει αυτός ο άνθρωπος είναι η ομάδα.Τη γυναίκα του(μιά όμορφη Σουηδέζα είναι), μπορεί να την πουλήσει αν μπεί το δίλλημα.Τον πατέρα του μπορεί να τον πουλήσει.Τον Παναθηναϊκό ποτέ.Γι αυτό να χαίρεστε φίλοι Ολυμπιακοί εις τούς αιώνας των αιώνων. Θέλω να δω πως θα αντιδράσουν οι Γιαννακόπουλοι τώρα πού προσφέρθηκε καί καλά να βοηθήσει μερικά λέει τμήματα τού ερασιτέχνη!Από εγωϊσμό καί μόνο θα τού πούνε κανένα μπινελίκι οι κοντοί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.